You make me wanna shout

Hur kan man få en finne vid ögat, alltså precis där i typ spetsen på ögat som pekar mot örat. Eller e de ett myggbett? hmm nåt e de iaf. Nu har jag varit nere i centrum o köpt resorb och nässprej o lite öl så nu e jag typ klar. Men mitt koontokort krånglar o de gillar jag inte, det funkar typ aldrig där man måste dra kortet. De e faan dags för alla ställen att skaffa kortautomater där man bara har chipet.

Men nu ska jag ta en macka o kolla på Hermans historia för att ladda upp.

Fridens liljor

Arvika here I come

Nu håller jag på o packa för fullt här hemma så just nu är allt utom pallen i köket belamrat med allsköns bråte. Trots detta är nog iaf festivalpackningen strax helt klar, bara o hoppas att man inte glömt något men de lär man nog göra ändå, de e ju standard. Vid halv fyra bär det av mot metropolen Katrineholm för en lugn kväll innan det brakar loss. De lär bli sjukt packat i bilen imorrn men det får man ta, de e bara o hoppas att vi får plats med ölen oxå så vi slipper köpa den när vi kommer till byn i Värmland.

Det e helvetes varmt ute kan jag tala om ifall nån missat det.

Morgonen började inte speciellt bra alls så jag kände mig piss där ett tag trots att jag visste det innan. Men men life sucks o de e jag van vid så ha det bra allihopa så hörs vi, förhoppningsvis då i min nya blogg.

Puss puss, nu e det dags för misär.


En fantastisk jobbfest

Michael Jackson e alltså död, de har ju knappast undgått någon. Själv såg jag det på texttv i torsdags kväll och det blev det största samtalsämnet på fredagen i stekarrummet på jobbet. Jag fick även ett par sms på natten till fredagen som berättade nyheten, men sen fick jag tillbaka ett argt mess när jag svarade att jag inte brydde mig om det. Visst han e ju, förlåt var ju en världsartist men hans musik har aldrig sagt eller gett mig något. Så min fråga e varför jag ska bli idiotförklarad bara för att jag inte kommer sakna honom som artist. Det, för mig, enda tråkiga e väl att han lämnat sina barn faderslös. Hans musik skiter jag fullkomligt i.

Nu sitter jag på jobbet iaf, mitt andra jobb alltså, o har de ganska tråkigt. Trodde med tanke på vädret att det skulle va lite mer folk här idag än vad det e men de e ganska skönt ändå. Lite seg i skallen e man oxå efter gårdagens bravader med jobbet. Vi hade nämligen sommarjobbfest. Knallade från jobbet vid tvåbläcket igår o tog oss via bulle ut på Djurgården där det dukades upp till en redig picnick. Men först brännboll som tyvärr mitt lag torskade alldeles för stort i, men kul som faan var det iaf. Sen var det då ännu mera dricka o käk. Käk som bestod av potatissallad, revbenspjäll, kycklingklubba o lax. Det var fasansfullt gott kan jag tala om. Vi fick även lite biobiljetter av bossarna som gav lite hintar om en trevlig kickoff i slutet av sommaren. Spännande...
Men iaf så begav vi oss därifrån till den kungliga motorbåtsklubben där vi hoppade ombord på Connys båt o drack lite mer o pratade strunt för att senare ta oss till Gröna Lund där vi skulle köra femkamp. Vi började dock självklart med en öl uppe vid barerna därinne. Femkampen gick väl bra till en början för att gå åt helvete mot slutet. Men lajbans var det. Vårt lag torskade dock igen men det gjorde inget för precis då blev det mera öl. Sen sjöng vi i kön till Insane men det roliga varade bara några få sekunder för åkgrejen va inte värt pengarna. Efter att även ha åkt den äldre bergodalbanan tog vi oss vidare tillbaka till Connys båt där det blev mera vin o baguetter. Så för att sammanfatta det hela så kan man säga att det var skitkul. Mera sånt.

O nu har jag semester, om man bortser från den här helgen. O på tisdag blir de Arvika.

Puss o hej

Wind of change

Jag har fått en heinekenslips av min käre broder och det e roligt. Den kom t o m i en läcker presentbox så jag har inte hunnit kolla in den så mycket ännu men det kanske blir av ikväll. Beror på om jag hinner och orkar. Får se om jag orkar styra upp en läcker bild på den till ikväll, men troligen inte. Annars så måste jag troligen försöka cykla hem min cykel från min broders gamla bostad till där jag bor nu o de lär bli ett pass som heter duga, iaf för mig som inte tränat på flera veckor. Jag måste ta o styra upp mitt liv nu, helst genast. Men de får nog bli efter flytten för nästa vecka ska jag ju till byn Arvika i de värmländska skogarna o bränna lite hjärnceller. Får hoppas jag har tillräckligt med celler kvar sen så jag förstår att jag ska börja träna igen, hmm knepigt de där.

I förrgår kom jag hem från Göteborg efter den otroligt braiga helgen. Jag fick åka kupé oxå på tåget o de har jag aldrig gjort tidigare vad jag vet, det kändes som jag var med i en film. De va riktigt spännande faktiskt, eller kanske inte. Men de va lite skoj o åka ett tåg som sen skulle vidare upp till Narvik i Norge. De e typ 12000 mil dit eller nåt. Jag tycker de va segt o åka 4 timmar upp till sthlm, men skulle man åkt vidare till Narvik hade man fått sitta kvar i ett dygn till, de e sjukt de ju.

Idag e det två jobbdagar kvar till min semester, de e rackarns skönt de faktiskt. Visserligen ska jag jobba i helgen me på jarla men de e ju knappt jobb ens. Sen på tisdag e det arvikadags, o de e GREAT!!!!!

Fuck jag måste börja packa inför flytten, de e mycket jobb de ju så de e nog bäst o flytta fram de tills imorrn så jag får lite mer krafter.

En magisk helg...

Just nu sitter jag i min vän Angies lägenhet i Majorna i Göteborg o funderar på vad jag ska göra. Tåget tillbaka till storstan går vid halv fyra ca så jag har ett par timmar att döda. Men frågan e bara vad jag ska hitta på. De e inte riktigt tillräckligt med tid för att åka ner o gå på stan, för jag har ingen lust o ha med väskan på stan o då kan de bli alldeles för tight schema om jag måste åka tillbaka hit för o hämta väskan. Låsa in väskan på centralen har jag ingen lust eller råd med heller. Så min slutsats blir nog att vara kvar här en stund o slappa o sen dra mig ner mot stan med väskan, käka lite o sen dra mig hemåt. Tror de blir smartast.

Hela midsommarhelgen har varit sjukt bra faktiskt med firandet, göteborg och konsert. Midsommarfirandet i den lantliga miljön utanför Nässjö city blev en riktig fullträff med sill, nubbe, lekar, trevligt folk, borttappade mobiler, vurpor, långa promenader, öl, oväntat hångel (inte jag som tur e hehe), jordgubbar, allsång, grill o en jäkla massa mer. Kort sagt en fantastiskt rolig midsommar, tack för den Fillefjonk för att jag fick följa med o dessutom bo hos dig. Jag säger som Therese, skulle jag nångång bo i en småstad ska de vara Nässjö. En riktigt traditionell midsommar i ett hus som var som direkt tagen från en Astrid Lindgrenfilm. Skitbra helt enkelt.

Sen i lördags styrde vi, när vi alla hade nyktrat till, kosan mot Sveriges baksida och andra stad, Göteborg. Efter ett härligt timslångt stopp på en mack två mil utanför för o byta framlampa på Mickes bil lyckdes vi ta oss in till stan iaf. O där körde vi omkring ett tag för o hitta till vårt boende. Trots att vi hade gps tog de en jäkla tid o en hel del "gör en U-sväng" från tanten i gps:en. Men fram kom vi. Jag e jävligt glad att de inte var jag som körde. Göteborg verkar vara en helvetesstad att köra i. Vi gick ut på lördagskvällen o hade riktigt najs ute för att sen på söndagen göra oss redo för konsert. Efter 1,5 timmes letande efter parkering i stan hittade vi till slut ett ställe o kunde ta oss mot Ullevi. O det var helt MAGISKT!!!!.Jag har aldrig varit med om att två timmar gått så snabbt tidigare. Till o med de nyaste låtarna blev riktigt jävla bra.

Men idag e de dags o ta sin hem till vardagen igen. Bara tre o en halv dag kvar till semestern, najs de.

Fridens liljor.   

Midsommar på det småländska höglandet...

Just nu ligger jag i en redigt svart o mysig sovsäck på en säng mitt i smålands metropol Nässjö. Utanför fönstret e nattlivet i full gång o jag skulle nog vilja säga att Nässjö e Svea rikes svar på New York, dvs staden som aldrig sover. De e nämligen fullt ös ute nu. Alla affärer o barer e öppna dygnet om o de e alltid liv o rörelse vilken tid på dygnet de än är. Hmm jag antar att ni förstår lite ironi nu, men de borde ni göra för annars e ni tråkiga. Men jag e i Nässjö iallafall o de e inte fy skam o de e en ganska mysig stad ändå, de e nog säkrast o säga så för annars kanske Fillefjonk blir arg på mig. Jag åkte buss ner hit o de kommer jag troligen o förhoppningsvis aldrig göra om igen. Visst de e billigt som faan o åka ner med buss men man får ju oxå vad man köper. Extremt lite benspace t o m för normalt byggda tomtar, o så kommer jag där som e byggd som ett polskt kylskåp. Man fick ju trycka in benen så man satt som i ett jävla skruvstäd. O toaletten ska man ju inte ens tala om, det luktar ju rysk mjölnarsvett i skrubben o att man sen helst ska va byggd som en 9årig albansk gymnast för o ens komma in gör ju inte saken bättre. Neh fy faan, nästa gång blir de tåg.  

Imorrn e det midsommarafton, eller om man ska vara petig så är det ju idag det är midsommarafton, men eftersom jag snart ska sova så känns det som att det är imorrn det är dagen med stort m när det egentligen då är redan idag som är dagen. Midsommarafton är iaf snart här o de ska bli roligt, hoppas bara vädret blir bättre än i Strömstad.

Filips lägenhet e rolig just nu, lite proppar o annat har gått så nu verkar inget funka. Efter att de bytt proppar måste man nu slå på en platta på spisen för att lyset i badrummet ska funka, de e fasen weird de.

Puss o gonatt
o happy midsommar till eder alla.

O till dig Elligutt, måtte djävulen ta alla särskrivare...

Särskrivningar...

Jag e en sån där person som brukar störa mig på särskrivningar och felstavningar en hel del, detta trots att jag själv inte alltid e precis världsbäst på o stava o skriva korrekt. De brukar finnas många som klagar på att jag skriver e istället för är och o istället för och osv. Men de e så jag kör i min blogg, take it or leave it! Men nu var det inte mina fel och brister jag skulle ta upp utan sådana som jag ser ute. Hittade en rolig skylt idag när jag väntade på bussen i Mörby centrum. Vad tycks om denna...?

yeah

Nog för att det är lågkonjunktur just nu men är det inte lite att ta i att sätta ett extra pris på allt. Kan de inte bara höja det priset som de har innan? känns ju ganska onödigt detta anser jag...

Imorrn bär det av till Nässjö o Fillefjonkan

Puss och fridens liljor

Angel of death...

I lördags var jag ute på Movitz med Ola o nån nisse han känner som jobbar på Gröna lund, Men de e inte intressant i de här fallet. Det som var kvällens absoluta höjdpunkt var när låten nothing else matters spelades där inne på stället och en av ultrastekarna som satt vid bordet bredvid försökte impa på nån spacklad stekarbrutta som satt bredvid genom att säga att han hade headbangat massor med gånger till den låten. Hahahahaha, det märks att han verkligen kan nada om rockmusik o headbanging. Nu tänker jag inte komma o påstå att jag kan överdrivet mycket om dessa två delar jag heller då mina kunskaper och erfarenheter av headbanging mest består av ljuvliga minnen av hårdrockshenke som svingade sin långa kaluffs på en spelning på nöjes i karlstad för flera år sen, något eget anmärkningsvärt hårsvall att shaka har ju inte jag vilket för de mesta e ganska skönt. Kunskaperna om rockmusik e ju ganska begränsade men en sak vet jag iaf o de e att nothing else matters som e en av världens skönaste lugna rocklåtar inte riktigt passar att headbanga till. Men de e ju ganska typiskt för äckelstekare att tro dom e coola rockers bara för att de hört en låt med ett rockband vid namn Metallica.

Inte nothing else matters men en annan fantastisk låt med metallica


En till gammal favorit...

nämligen dagens vännerfråga. Kom på den här frågan häromdagen o tänkte att jag skulle ta med den i bloggen för de e från ett sjukt roligt avsnitt.

Tänkte jag ska försöka fortsätta lite då o då med vännercitat o vännerfrågor. De lär inte bli varje dag precis men nån gång i veckan kan de nog dyka upp något.

Här e den iaf...

E ni beredda....?

Vilket namn tycker Joey ska vara hans o Chandlers kodord för fara?

Den ni....

O glöm för övrigt inte att jag bara har 7 arbetsdagar kvar till semestern, helt fucking amazing

Astrid Lindgren är fortfarande min idol...

Såg precis slutet på Rasmus på luffen på tv4. Trots att jag säkert sett filmen 15 gånger förut så är den fortfarande underhållande att se, precis som  de flesta andra av Astrids filmer. När jag var liten ville jag också gå på luffen och träffa en luffare som Paradis-Oskar i filmen, men min mamma hade nog inte gillat det tror jag.

yeah

Det går ju bara inte att inte älska Astrids böcker, hur gammal man än är. Det är klass på precis allt hon skrivit ju och att hon inte fått Nobelpriset i litteratur är en skam för Sverige och Nobelkommitén, men de e klart dom kan ju inte välja nån som folk känner till tyvärr. Hade jag fått bestämma så borde Astrid fått priset för massor av år sen för vilken annan författare är så känd över hela världen och har skrivit böcker som hon gjort som fortfarande flera årtionden efter att de skrevs fortfarande underhåller unga som gamla. Vem läste inte om Emil, Pippi, Bröderna Lejonhjärta, Mio min mio, Madicken, Rasmus på luffen m fl när de var små?

Astrid still rocks.

Alla har ju sina egna favoriter bland Astrids böcker?mina favoriter är Rasmus på luffen och Emil i Lönneberga. Vilken är er favorit?

mmm

Manliga snytningar

Nu när jag varit snuvig en massa dar har jag kommit på en sak, manliga snytningar kommer med åldern. Äldre gubbar snyter sig mycket mer manligt än vad jag gör. Undrar hur gammal man måste bli för o kunna snyta sig med mer finess o manlighet. Visserligen e jag väl knappast manlig annars heller men jag jobbar på det hehe.

Jag har köpt jeans idag o de gick faktiskt ganska smärtfritt, o klart billigare än jag hade tänkt innan att det skulle bli, o de händer ju ytterst sällan annars. Brukar vanligen bli dyrare annars ju.

Va hemma hos mamsen igår kväll o kollade runt efter fler saker till lyan o nu har jag hittat två hyllor jag kan ta med till lyan. Visserligen e de ju helt ordinära bokhyllor men eftersom jag inte har råd o köpa för mycket nytt direkt så duger dom alldeles utmärkt till en början. Så nu börjar de ordna upp sig med en massa möbler o annat så nu e de egentligen bara tv, tvbänk, cd o dvdhylla och nånting för att förvara mina ölglas på som e de stora grejerna som e kvar. Men konstigt nog så vill inte Fille ge  mig en LCDtv i inflyttningspresent, de tycker jag e lite taskigt.

Nu blir de sopranos

Puss

Jo förresten grattis Blondie på födelsedagen

På bättringsvägen...

Jag vaknade för en stund sen o e verkligen inte speciellt pigg. Känns som jag e bakis som polsk strandraggare samtidigt som jag blivit överkörd av fyra långtradare o en vit pickup. Men trots de börjar iaf snuvan att försvinna o de e skönt, har inte behövt snyta mig speciellt mycket i natt. Men jag har hostat som en bulgarisk gruvarbetare istället o de e verligen inte okej nånstans. Man kan liksom inte slappna av ordentligt när man ska försöka sova. Men jag e helt klart på bättringsvägen iaf så de blir troligen jobb imorrn o de e bra för jag har inte råd o va hemma sjuk för länge.

Såg precis slutet av ett riktigt spännande MacGyveravsnitt o jag slutar aldrig att förundras över hans grymt läckra avslutnings poser. Har de nånsin funnits en större o coolare tvskådis? jag tvivlar starkt på det iaf.

För övrigt har jag de senaste dagarna sett en hel del dvd:er, några bra o några helt klart sämre. Vi kan ju börja med filmen jag o Peppe kollade i söndags. Ni som följer bloggen då o då vet ju va de e för slags film då, nämligen en från hans skräckfilmsbox. Denna gång va de dags för en vi väntat så länge som de gått me o se för man visste redan efter att ha sett framsidan på filmen att den skulle vara totalt crap. O de va den oxå. Den hette Day of the dead o va en zombiefilm från åttiotalet. Den handlade verkligen inte om ett skit mer än en massa zombies som man inte förstod vad de ens gjorde i filmen. Trots att vi diskuterade filmen under tiden o vi läst på baksidan o alla tankar efteråt så har jag inte lyckats klura ut vad den ens handlade om. Den kändes mest som nåt slags skolprojekt för en lågstadieklass i Eslöv.

yeh

Sen häromdagen såg jag klart på dokumentärfilmen Insidan av maffian som var riktigt jävla intressant. Handlar om den amerikanska- och italienska maffian och deras kopplingar med varann. Bl a tas fallen från maffiabröder och Donnie Brasco upp och man får intervjuer med de verkliga personerna. Filmen e helt klart sevärd.

yeah

De senaste dagarna har jag även sett senaste Kommisarie Lynley och börjat kolla de första avsnitten av Sopranos o jag måste bara se mer. De e en fantastiskt bra serie de. Trots att jag bara sett ett par avsnitt så kan jag redan säga att den kommit upp i klass med mina andra favorittvserier som Vänner, Fawlty Towers, A-Team m fl.

yeh

Nu ska jag äta lite frulle.

Puss

Favorit i repris...

Man skulle ju kunna tycka att jag som varit hemma hela dan o pillat naveln skulle kunna få tummen ur röven o ställa om min klockradio som stått o blinkat på en helt fel tid sen de va strömavbrott för lite mer än en vecka sen, men de har jag faktiskt inte. Jag e nog bland de allra slöaste personerna jag känner. Men trots min slöiga inställning till livet har jag iaf rensat ut en massa gamla tshirts idag som jag inte använder längre. De blev en hel pappkasse full med tröjor som ska skänkas till bättre behövande i Afrika, Polen, Norge eller nåt. När nu de kommer bli av... knappast imorrn iaf trots att jag troligen kommer va hemma då med.

Tänkte köra en favorit i repris nu, vet inte om jag kört den tidigare o om jag gjort de så får ni ha överseende me det.

It´s nothing to see, it´s just a tiny bump, it´s totally useless
Oh, as opposed to your other multifunctional nipples?

Sjuk o blä

Jag hatar att vara sjuk. Man blir helt jävla orkeslös o näsan rinner som ett jävla vattenfall, eller snorfall blir de väl då. O så blir man helt utmattad bara av o gå dom tre meterna från sängen till toan o sen tillbaka, de e inte okej. De e heller inte okej att jag knappt sovit nåt inatt, inte någon längre sammanhållen sömn iaf. Jag lyckades väl först somna kanske runt halv ett inatt för att vakna en timme senare o sen inte kunna somna om o jag var iaf fortfarande vaken vid halv sexsnåret i morse men sen lyckades jag nog slumra till lite. Men eftersom jag e hemma från jobbet idag o de finns en stor risk att jag kommer va de imorrn me så gör de ju inte så mycket. Men inte faan e de bra. Gör mig frisk nån...

De e underligt att de typ jämt e tisdagar som jag e sjuk, o så lyckas jag alltid vara sjuk i veckan innan vi ska ha jobbfest o de e inte okej. Så jag måste helt enkelt vara frisk till fredag, annars blir jag riktigt ledsen. Jag behöver nån som tar hand om mig nu känner jag. Nån frivillig?

Fridens liljor

Alvedon o jordgubbsyoghurt

Nu e de söndag o de verkar va lite småsol ute men jag har inte orkat kolla ännu, jag vet bara att jag vaknade upp tidigt i morse o kunde inte somna om för att de va så sjukt ljust i lyan då. Sen va de väl kanske inte bara att de va ljust som va problemet förstås. Att man mådde som skinnflådd älg gjorde nog sitt till saken me tror jag. Men jag körde mitt vanliga bakisbotemedel som jag försöker inbilla mig funkar, dvs två alvedon, en cola o en liter jordgubbsyoghurt. O tror de eller ej men de har börjat verka så jag känner mig faktiskt ganska så mycket fit for fight igen nu. Jag e ju inte precis överdrivet sugen på en massa öl igen förstås men de e nog tur de med tanke på att man ska jobba igen imorrn.

Gårdagen var i alla fall riktigt trevlig till en början. Kom till flukemaestro vid halv fyra bläcket o började dricka lite o sen droppade resten av folket in, dvs bröderna Grönvall o då blev de ännu mer öl. Sen grillade vi o käkade riktigt smaskig fläskfile med Tofflangjord potatissallad som smakade sjukt najs. Sen drack vi ännu mer o shottade en del o sen började pinan. O med pinan menar jag då förstås matchen med stort M. Landskampen mellan oss o våra rödvita pölsedoftande grannar söder om oss skulle ju vara matchen då vi skulle skärpa till oss i det än så länge fiaskoluktande vm-kvalet. Men icke sa Robert. Sin vana trogen körde vår käre Lagerbäck med en startelva som verkligen andades boring vi-kommer-aldrig-göra-målfotboll. Se bara på chippen o Micke Nilsson, meningslösare spelare får man leta efter. Chippen som bara kan göra bra landskamper mot lag som ligger utanför FIFAS topp 300 ranking över bästa lagen i världen o Micke Nilsson som självklart e väldigt allround men som inte e bra på en enda position utom när han sitter på bänken. O så självklart den käre mittfältsgiganten Daniel Anderson, en av mina största idoler som nånsin spelat fotboll. Mannen som får spelare som Kaka, Gerrard, Fabregas, Iniesta, m fl att blekna i jämförelse. Sen så har vi ju TV4s älskling, vår jugge på topp som tydligen alltid e kung i sitt klubblag men alltid e crap i landslaget. De gick iaf helt åt helvete. VM e ännu mer avlägset än de va innan matchen o vi får nog försöka vänja oss vid tanken på att vi för första gången på en väldans massa år kommer missa ett stort slutspel. Sorgligt men sant. Så nu e de bara o hoppas på att Lagerbäck tar sig i kragen o gör de han borde gjort tio år sen o sluta. Efter fiaskot så blev fluke helt nerdeppad o bangade utgången så vi andra drog till ett av mina absoluta favoritställen nämligen Marie Leveau eller hur de nu stavas o där träffade vi upp med Therese. Jag skulle kunna skriva en helvetes massa om de stället men eftersom jag gjort de tidigare i min blogg så ber jag er kolla in de inlägget istället.

Nu ska jag ringa Thomas o sen Leif o gratulera honom på hans stora dag.

Fridens liljor

Arvika, Arvika, snart e de dags

Idag kom det preliminära spelschemat för Arvika ut, eller de kom säkert för några dar sen men jag såg de idag iaf o då e de premiär för mig iaf. Men de såg bra ut o hittills har jag 13 band jag kan tänka mig att se men om jag känner mig själv rätt så lär de väl bli en runt fyra fem konserter jag kommer se. Tjusningen me en festival e ju inte bara konserterna utan folket o stämningen på campingen. Jag hoppas att Martin o Sadie har styrt upp partytältet nu iaf för de skulle de gjort i helgen, så nu e de bara ölen av de stora grejerna som ska fixas som e kvar.

I natt drömde jag för övrigt om att jag precis kommit dit o verkligen hade glömt en massa viktiga saker. Jag hade varken med sovsäck eller kläder o de va skitläskigt de ju.Tänk om man skulle glömma de, de skulle ju verkligen inte vara bra nånstans de ju. Så jag hoppas jag kommer komma ihåg de sen när vi ska iväg...

För övrigt kunde man idag på expressen.se  återigen se att idioterna i blöjorganisationen AFA e precis lika mycket hjärndöda totalidioter som alla nynassar. Ingen nyhet dock att dom e precis som flera andra grupper som skiter i syftet utan vill bara slåss o förstöra saker.

Nu ska jag kolla kommisarie Lynley. Förresten så såg jag i metro igår att de ska visa fler avsnitt av morden i midsomer i sommar, visserligen brukar dom ju visa de på sommarn men de e alltid en glad nyhet o få.

Fridens liljor

Haveri på jobbet

Idag har de varit en ganska ovanlig dag på jobbet. Vårt internet o trådlösa nätverk funkade nämligen bara i ca en o en halv timme på förmiddagen sen va det nån hjärnskadad idiot som grävde av minst en fiberledning i marken nånstans i närheten o lamslog hela området. Inte alltför skoj de precis för man kom ju ingen vart alls på jobbet, en massa ordrar kunde ju göras men ingen kunde göras i datorn utan nätet vilket gjorde att inte mycket iväg. Men men dagen gick fort iaf o jag fick äta en riktigt smaskig lunch bestående av grillpotatissallad med kyckling. Helt klart den godaste lunchen denna veckan.

Nu e inflyttningsfesten framflyttad en vecka iaf o med det menar jag altså att den e flyttad fram i tiden, dvs i framtiden o inte tidigare i tiden som vissa tror. Men de e faan knepig de där för folk uppfattar saker helt annorlunda mot hur jag uppfattade de när jag skrev de. Aja skit samma.

Men hur fasen ska de bli på midsommar egentligen? nåt skoj måste man ju kunna hitta på även om man e i Nässjö. Eller va säger du Fillefjonk?

jag måste lära mig laga mat tror jag, vem vill lära mig?

Fridens liljor

Scars for life...

I söndags när jag spelade golf gjorde jag misstaget o ha fel solglasögon på mig o de får jag lida för idag. Jag har nämligen två skumma märken i ansiktet nu. Eftersom de e mina pilot så trycker nederdelen av dem emot kinden så därför har jag nu ett märke under båda ögonen högt upp på kinden. Jag ser helt fucked up ut ju. O självklart skulle varenda jävel på jobbet kommentera de idag me hehe. O alla skrattade me, så jag blev lessen.

Igår fick jag höra från en bekant från de värmländska skogarna att de ofta hade strömavbrott där hon bor pga att bävrar hade varit i farten. De e ju faktiskt helt underbart roligt o höra.

Puss o gonatt.

Dublin is the shit

Jag skulle vilja börja med att be om ursäkt om nån tog illa upp att jag bara drog utan o säga hejdå i fredags, de var inte meningen o göra att nån tog illa upp men de blev som de blev. Jag kände inte att jag hade roligt eller att nån hade roligt med mig där så därför gjorde jag som jag gjorde. Sen fanns de väl lite andra saker me som gjorde att jag drog men de e nog glömt nu ändå. Jag hade ju inte ens tänkt följa med dit. Men men skit samma, jag har förstått hur de e nu iaf.

Bokade flyget till Dublin idag o de känns skitskönt så vad jag vet nu så e de jag, Martin, Sadie o Ronman som drar dit i september. Har ingen aning om de blir några fler, de har varit tal om de men de vette faan om de blir några fler. Så nu har man lite mer saker o se fram emot o de e bra.

yeah

yeah

dub

Annars har de varit en riktig pissig dag på jobbet, den började okej men sen efter lunch va de bara skit så jag hoppas dagen imorrn blir bättre.

Jag har fått hit min fläkt oxå idag o de e bra för de e varmt som i en jävla öken här på natten.

Mera golf åt folket...

De har varit en ganska underlig helg som jag inte fått sova ut på, o sånt tycker jag verkligen inte om. Fredagen skulle spenderats ganska lugnt med Martin o Ronman på bishop arms vid centralen men de urartade lite så de blev lite mer än bara några få dyra öl. Kvällen gick vidare till nåt sunkhak på kungsholmen där ölen smakade blomjord o sen hem till Vempa där jag bara va kvar en kortare sejour av lite olika anledningar. Men tills dess va kvällen ganska skoj iaf. Sen i lördags mådde man som en skottskadad alban men jag orkade ta mig upp o tvätta iaf. På kvällen sen drog jag hem till Thomas o drack lite folk o snackade skit, mucho trevligt faktiskt. O igår va de golf för hela slanten med Flukemaestro. O då fick jag faktiskt göra nåt jag aldrig fått göra förut så för mig va de ganska stort. Jag fick nämligen åka cabbad porsche tur o retur till Nynäshamns bana. Riktigt kul va de faktiskt. Antar att säkert inte en käft blir imponerad av de men de e inte mitt problem, jag tyckte de va skitnajs iaf, de e inte varje dag man får åka stekarbil. Spelet gick riktigt bra för en gångs skull men jag blev slagen med en poäng tyvärr, men så e ju Fluke en jävla mygelhandicapare me hehe.

Annars har de inte hänt så mycket precis men jag ser redan fram emot nästa helg då de ska bli grill o öl o fotboll med en massa löst folk från jobbet. Tofflan har lovat o bli fullast igen o ser jag fram emot för senaste gången va hon ju aktiv som en jävla bergsget på uppåttjack.

Igår kväll va de stort strömavbrott i delar av norra stockholm o de e faanimig inte okej nånstans att de blir kolmörkt när man sitter på dass. Man ser ju faan knappt vart röven sitter då ju. Men som tur var kom strömmen tillbaka sen efter nån timme.

Fridens liljor...





















RSS 2.0