In it for the money...

Nu e de söndags kväll igen, de e helt sjukt vad helgerna går fort jämt, tänk om veckorna kunde gå lika fort de. Aja helgen har varit lugn till största delen, va faktiskt helt nykter hela lördagen, eller kanske inte förmiddagen då o morronen men resten av dagen o de kan jag nog tacka mina kompisar för som inte kunde eller ville gå ut. Men jag kan fortfarande inte komma på om de varit värt de, men frågan e om de går o ens ta reda på. Om jag hade gått ut kunde de ju ha varit skitkul o då gick jag miste om nåt men sen e de ju tvärtom o då va de perfekt o va hemma. Men iaf så va jag barnvakt till Moa hela dan nästan igår, iaf från 10-18 typ o de va roligt. Sen på kvällen gjorde jag ingenting mer än va hemma. Näste helg blir de dock lite fest hoppas jag. Hmm jag va ju faktiskt ute lite i fredags o drack lite öl, skulle egentligen bara kört lite after work men för oss finns de ju inte riktigt något som bara heter lite after work. Kvällen slutade iaf på bishops arms på söder nånstans.

Idag på msn tror jag att jag sa för mycket, visserligen tror jag inte de blev någon nyhet riktigt men lite småchock kan de ha blivit. Men jag ångrar ändå inget trots att de inte kommer bli något, men nu har jag iaf försökt o slipper gå o förbanna mig själv som jag hade gjort om jag inte gjort nåt. Men de känns ändå jävligt tungt just nu för trots att jag visste reaktionen så hoppades jag ändå innerst inne på en annan reaktion. Faan jag borde ju egentligen vara glad nu me tanke på vädret o så, dessutom verkar alla runt omkring mig vara på sjukt bra humör me, men jag e inte speciellt glad o de finns bra en enda anledning till de...

you drive me crazy...

Kunde inte hålla mig, har funderat ett tag o varför ska jag ens orka bry mig om ingen läser, de e ju inte för er skull jag skriver ju.

Jag kan fortfarande inte riktigt förstå varför jag blir så dissad av en viss person, visst jag e väl inte guds bästa barn men vem e de då egentligen? Jag tycker inte jag gjort nåt fel eller sagt nåt fel, men antagligen har jag väl gjort de då eftersom du dissar mig. För jag antar att du gör de när du inte svarar på mess, kommentarer o att jag antagligen e blockad på msn. Trodde inte man höll på me sånt längre men men, jag har väl gjort nåt fel då på nåt sätt.

Annars händer de inte så mycket just nu, jag e fortfarande rätt puckad som antagligen överanalyserar allt vad en viss person säger, till en början blir jag skitglad men sen när jag gått genom allt tre miljoner ggr i huvudet kommer jag på att jag troligen e alltför positiv. De skulle ju inte förvåna mig då jag e expert på sånt.

De senaste dagarna har jag faktiskt saknat o skriva blogg lite, har haft massor me idéer om va jag ska skriva om men självklart kommer jag inte på nåt av de nu så de får bli en annan gång.

De finns en som jobbar i samma hus som jag som har flames på sin käpp o de e faanimig respekt.

Fridens liljor





















RSS 2.0