Marie Leveau, äckelstureplanbratsen goes south

I lördags var jag på ett i tidningar o på forum o annat hypat ställe på söder, nämligen Marie Leveau eller hur de nu stavas. Vanligtvis brukar jag ha ganska låga förväntningar på sånna ställen men eftersom de här låg på söder trodde jag de kanske kunde vara annorlunda. Men helvete vad fel jag hade, stället sög verkligen värre än Fredsgatan 12 terrassen o de e inte illa. Stället kändes verkligen som om de var fullt med äckelstureplansf...r som klätt sig lite alternativt o trodde de skulle verka coola som går på söder. Fy faan vilket jävla skitställe. O inte hade de nåt utbud av öl heller vilket även de gör stället till ett wannabeestureplanshak, de ska tydligen bara vara en flashig inredning o läcker bar nuförtiden på alla nya ställen. Visst var sofforna sköna men de hjälper inte om de inte har något ölutbud utan de har kanske tre olika sorter där de som vanligt mest satsat på en skitöl á la spendrups eller åbro eller nån annan sliskig sörja.  När jag går ut vill jag gärna ha lite av ett utbud o välja mellan, de e ju samma sak i klädaffärer, inte faan går man o handlar i en affär som bara har två olika sorter o välja mellan. Men de e klart de e ju inne nu o vara lite metrosexuell o därför ska killar tydligen dricka äckliga drinkar o annan sött rinnade smörja. Men o andra sidan så riktar väl sig stället till stureplansfolket o brats dricker ju bara sån skit så de kanske inte e så konstigt. O dessutom vad i helvete var de för s k musik de spelade där egentligen?de lät ju som om nån torterade en katt o blandade ljuden med rnb, svårt o tänka sig kanske men med andra ord riktig dynga.

Var på jobbfest i torsdags som faktiskt blev över förväntan. Först lite information o käk i en riktigt fet villa i Stocksund där en av jobbets styrelsemedlemmar bor, gubben hade riktigt weird konst och jävligt dyr konst oxå, har man en äkta Andy Warhol så e man ganska tät. Sen fortsatte kvällen via en jumbolya på östermalm via undici, som för övrigt var ett extremt kass ställe, till fredsgatan 12 där man gick in o sen knappt kunde röra sig. Jag kan förstå ställets anledning till o ha så mkt folk för då tjänar de väl massor me pengar men de kan knappast ha varit lagligt o ha så mkt folk där på en o samma gång. Dessutom sög stället rävpung.

I fredags var de först studentfest för sadie o sen va de tänkt att de skulle bli utgång men icke sa nicke, vi stannade kvar o hade faktiskt skitkul, alla blev stupfulla o de e precis så som en hemmafest ska vara.

Nu har vi snart bokat resa för sommaren iaf o de blir en vecka på rhodos o de ska bli skitskönt o de e riktigt najs o ha något o se fram emot nu me.

idag på jobbet hade vi en rolig diskussion när vi pratade radiokanaler. Linda hade nån ny kanal hon ville höra o sa att de skulle va blandad musik vilket jag motsatte mig helt o fullt. Alla kanaler som säger sig ha blandad musik såsom typ rix fm o mix megapol har ju visserligen blandat men de som de blandar e ju bara 10 nya låtar som körs i olika följd på repeat o där det nån gång under dagen kommer inte en låt med linda bengtzinglåt o det menar inte jag e blandad musik. Men de menade de andra, aja de va riktigt kul o diskutera iaf, speciellt med linda som påstår sig ha väldigt bred musiksmak men ändå gillar hon inte hårdrock, rock, punk, hip hop, pop o nåt mer, jag kanske har skumma idéer o åsikter ibland men enligt mig har man inte speciellt bred musiksmak då.

Bäst just nu: att resan snart e bokad och sofforna på marie leveau

Sämst just nu: allt utom sofforna på marie leveau, brats och som alltid justins musik

Lite åsikter om ditten o datt, stureplan, söder, idioter mm

De e lite roligt att jag under senaste tiden kommit fram till lite saker om folk. Utan att nämna några namn så e de folk jag umgås me då o då utan att för den skull göra de ofta. Aja skit samma, grejen e den iaf att jag flera gånger fått höra folk som säger sig gilla att gå ut på söderställen o gillar söder mycket mer än typ stureplan o så. De säger att de helst går på söderställen men trots de är de aldrig där utan går typ bara ut runt stureplan o därikring, anledningen e alltid att deras kompisar vill gå dit. Men när de väl går på söder då går de på precis samma sorts skitställen som finns nere på stan dvs ställen som typ snaps, metro etc. De e ju knappast att gå på söderställen, inte i min mening iaf, enligt mig e söderhak ställen me billig öl o lite ruffigare inredning typ. Nu får ju självklart folk gå precis vart faan de vill såklart men de stör mig att de påstår en sak som egentligen e rent bullshit, om nu bullshit kan vara rent haha. Jag gillar själv söder men går gärna ut på andra ställen me som inte ligger där, men när jag väl e på söder så inte e de nåt stureplanwannabeehak jag går till iaf. Jaja kanske e ett jävla i-landsproblem de här o klaga på men de e sån jag e iaf, så get used to it.

Jag undrar också hur folk kan bli så himla glada o lyckliga under våren, visst de e skitskönt med sol o varmt o fint väder med mera men dagarna e väl precis likadana som förut förutom att de nu e ljust innan som efter jobbet, man slipper förseningar på tågen pga löv på spåren, gratistidningarna e nästan alltid torra när man tar dem från tidningsställena, man slipper stå o frysa röven av sig i krogkön o så vidare men samtidigt så gör man ju exakt samma saker nu som under vintermånaderna. Varför kan inte jag då bli lycklig nu för?undrar om de e för att besvikelserna verkar komma kontinuerligt nu varje dag, en bra sak verkar alltid jämna ut sig med att två skitgrejer inträffar direkt efter eller nåt liknande. De finns anledningar till att jag inte vill åka tillbaka till byn nu alls som jag ville förut.

Igår när jag läste .se på lunchen på jobbet blev jag förbannad, dom hade tagit in en sån jävla idiot till krönikör den dagen att jag satt o var rent utsagt förbannad resten av dagen. Hur kan man vara så urbota idiotisk som den jävla pajasen var. Men de e klart att ser man att hon e en sk nilja ultra feminist så kanske man inte ska vänta sig så mycket heller. O när de dessutom skrivs i en "dottertidning" till den röda aftonbladet så ska man väl kanske inte heller vara förvånad. Men nu när jag tänker efter så e de hela egentligen komiskt, jag har svårt o tro att man kan ha så jävla idiotiska åsikter på riktigt så hela krönikan var troligen ett enda stort skämt. Om inte så tycker jag verkligen synd om henne. Väx upp o se dig om!!

Annars så har vi en ganska rolig tjej på jobbet faktiskt, hon e urtypen för en stureplansbrutta trots att hon inte kan erkänna de själv. Men iaf hon e skittrevlig men kommer med åsikter som man blir helt paff av ibland. Inte för att man egentligen e förvånad med tanke på hur hon e som person men man börjar ju undra hur en del tänker. När hon går ut så förväntar hon sig o bli bjuden på alla drinkar, hon säger sig ofta svara nej om hon blir bjuden men om killen bredvid inte ens erbjuder sig o bjuda så blir hon irriterad. Samma sak e det om hon e ute med en tjejkompis som har nån kille med sig som hon dejtar lite med etc. Då förväntar hon sig att killen ska bjuda laget runt hela tiden. Jag hoppas inte sånna tjejer kommer o klagar på att allt e ojämställt här i samhället bara för då kommer jag börja gråta tror jag. Hon o hennes vänner kanske borde ta ett snack med ninjafeministen, de skulle vara intressant, intressant o se om ninjan skulle hålla med min arbetskamrat eller ej. Jag tror de iaf, men hon skulle knappast våga erkänna de. Den stora frågan e nog ändå hur stor del av alla tjejer som e sådär, att alla inte e de vet jag men om man räknar av tio st. 5, 6 eller?Skulle va intressant o veta. 

För övrigt anser jag att mannen som jobbar i samma hus som jag med flames på sin käpp äger!!   

Du e de finaste jag vet...

Idag e de måndag o den började inte alls bra, men de kanske beror på att de just e måndag. Måndagar e en dag jag verkligen inte gillar. Visst trivs jag på mitt jobb nu men de e fortfarande inge kul o veta att de e så långt kvar till helgen. Men jag måste verkligen börja söka jobb på riktigt nu, måste försöka bli seriös o orka göra nåt vettigt när jag kommer hem på kvällen, de funkar inte så som de e nu. Jag behöver en ny lägenhet me o de e nog ändå värst, visserligen e de väl kanske inte nån jättebrådska än så länge me de men de vore ändå skönt o ha de klart tills jag måste flytta ut. Så om de e nån som har en lägenhet till övers, gärna nära stan men helst inte för långt söderut eller i nåt ghetto heheså säg gärna till.

De va valborg förra veckan o de va riktigt roligt trots att de regnade lite. Va över hos martin o sadie o grillade lite o sen drog jag in till stan o mötte upp me Paul på Bull and bear inn, sen drog vi till Dubliners o där e de ju alltid najs faktiskt. Sammantaget en mycket bra valborg faktiskt, men den stora frågan e hur jag lyckades få en hel lime in i min jackficka, har ju ingen aning om hur den hamnade där o jag har inget minne alls om att jag fått den eller tagit den nånstans. Aja, de e väl en av livets frågor men aldrig kommer få svar på. Kanske borde ringa de där nya numret 118 100 eller va de där man kan fråga vad som helst o få svar.

De finns en sak jag tänker väldigt mkt på, eller sak o sak, en person. Hon kan göra mig så sjukt glad bara genom några ord som de känns som hon menar något med, men antagligen e de bara för o vara snäll. De brukar vara så tyvärr, men ändå kan jag inte sluta tänka på de, jag vill så himla gärna att de ska vara sant. Tänk om de kunde vara sant. Hon e så otroligt vacker på både in o utsidan o fin o allt annat bra som finns att tycka om någon.

Ibland e de jobbigt...





















RSS 2.0