Lite funderingar om korta människor på bussen, drömpartnern o festhelger...

Igår fick jag reda på att en gammal klasskamrat till mig skriver blogg, tyvärr så hörs vi inte alltför ofta så de ska bli kul o kunna följa hennes liv lite mer nu även när vi inte pratar, sen att hon e flickvän till en av mina bästa kompisar gör ju inte saker sämre heller, kan vara bra o hålla lite koll på honom oxå ibland hehe.

Idag har jag faktiskt inte så mycket o klaga på mer än vissa idioter på bussar som inte fattar att vissa platser är mer lämpade för folk med långa ben än för dom själva. De händer väldigt ofta att man knallar på bussen o så sitter de nån brutta eller pojkspoling där som knappt når ner till golvet från sätet o har så mycket utrymme fram till nästa säte att de skulle kunna sitta med benen rakt ut utan o ens vara i närheten av nästa säte med fötterna. Själv känner man sig som att man sitter på en londonbuss, ni vet där måste man ju vara dvärgpygmé för o kunna sitta på ett normalt sätt. Vanligtvis måste man ju sitta med benen ute i gången där för o ens kunna röra sig. Men tillbaks till grejen, visst e de väl ett riktigt i-landsproblem de här men de spelar ingen roll för mig, folk me långa ben måste ju kunna sitta så de inte ser ut som att de sitter o skiter på en bajamaja. Sen gör de ju så inihelvete ont när bussfaan kör över ett gupp så knäna kläms åt, man ser faan hjulbent ut när man går av sen ju. Så alla korta jävlar får faktiskt se till o ta de platserna där de hör hemma.  Men nog om de nu.

Läste iaf i min väns blogg om hur drömkillen ska vara, o de va inte lite saker hon radade upp där, men jag håller nog med om de mesta men de vore nån gång kul o se en sån lista för hur en tjej ska vara oxå. Nu kanske ni tycker att jag borde skriva en sån, o de kanske e sant för jag hade nog gjort en sjukt bra lista men jag e faktiskt en så extremt upptagen individ att jag känner inte att jag har tid med sånt. Men vem vet i framtiden kanske de kan bli av. Så därför ber jag nu er, alla mina (enligt senaste kollen på statistiken för min blogg) fyra läsare att skriva en sån lista o skicka över så lovar jag o publicera den. De vore la käckt...

En fråga förresten, varför e alla brats så sjukt inkompetenta?har det med deras uppväxt o göra? leker de dumma? eller är dom bara helt körda där uppe under håret? Vore intressant o veta faktiskt.

Förresten så va helgen nu en av mina få nyktra helger på länge o jag känner mig duktig, men egentligen så e jag väl inte de utan jag får skylla på min väckarklocka som väckte mig tidigt som faan i lördags vilket gjorde att jag inte orkade gå ut ens. Jag har kommit underfund med att jag oftast har mina nyktra helger när de e löningshelg, hur faan kommer de sig egentligen? de vore nåt o lägga ner pengar o forska om för systembolaget istället för o slösa pengar på o ha en av världens mest idiotiska reklamer som de har nu i tidningarna, snacka om att idiotförklara svenska folket.

Men till helgen blir de fest iaf, o självklart så lyckas alla mina kamrater att bestämma denna helgen till just deras festhelg. Vissa helger e de lika dött på festfronten som i min alkoholtarm en tisdagsmorgon eller låt oss säga på en föreläsning i human computer interaction med JS, o så nästa helg ska varenda jävel man känner ha fest. Nu e de en sån helg som nalkas. Men Tessan bjöd mig först så de e dit jag kommer bege mig iklädd nåt spännande, troligen en bunnyoutfit haha.

Nu e de dags att lägga sig i soffan.

Ciao.

I wanna be somebody, be somebody cool

Idag har jag varit duktig o sökt ett jobb, de va riktigt länge sen sist även om jag har tänkt att göra de ett bra tag men som vanligt så tar de ett jävla tag innan jag får tummen ur. De va så länge sen som jag sökte ett jobb nu att jag nästan hade glömt bort hur man gör, som tur var fick jag hjälp av Luffsen o skriva om mitt ansökningsbrev, så de e bäst för henne nu att jag får komma till en intervju. Nej då men de va riktigt bra o få lite andra tankar o idéer om hur ansökningsbrevet ska vara, se ut o innehålla med mera. Hon e duktig på sånt, iaf har jag fått för mig de, när man skriver de själv e de så svårt o se vad man glömt o borde ändra på o liknande. Men men, ska försöka söka ett till jobb imorrn me för de e sista ansökningsdag på onsdag tror jag.

Annars har det varit en ganska skum helg med både ups and downs. Två utgångar blev det o de e inte vanligt längre nu när man börjar bli gammal. Fredagen va nog klart bäst iaf, då va de Galways först med Tessan o sen knallade jag vidare till Dubliners för o träffa fluke. Blev lite full där o gjorde som vanligt misstaget att köpa en macka i mörby när jag kom hem. Vanligtvis när jag e nykter vet jag om att de mackorna smakar bäverröv men när jag e lite rund om fossingarna så tänker jag inte riktigt i smarta tankegångar. Så de blev väl kanske två tuggor hemma innan den slängdes. Men men de va iaf en riktigt lyckad kväll. Lördagen bestod av mysande i soffan hemma framför filmer o fotboll men sen blev de en liten utgång med Paul på Dubliners igen. Han blev dock lite för full vilket gjorde att kvällen inte blev så lyckad som jag hade hoppats. Jaja till helgen blir de karlstad iaf o de ska bli skitkul, va riktigt länge sen jag var där nu, ska bli najs o träffa henke, gaymike, blondie, emu, lina, fyllot o andra igen faktiskt. Blir hellacopters på fredan o sen nån sorts fest på lördan.

Men jag e jävligt confused just nu, jag vet inte hur jag ska tänka, ena stunden tänker jag si o andra stunden så o ibland tänker jag på nåt annat sätt o då blir allt bara fel. Men drömmarna e de iaf inget fel på som tur e. Jag vet bara inte hur jag ska tänka, e man weird i skallen då?ja troligen e jag nog de.

Just nu skulle jag vilja ha en riktigt bra filmkamrat, som vill ligga i soffan en hel helg o bara kolla en massa film o prata skit om allt möjligt. Varför finns de ingen som vill de med mig, eller så finns de men jag har bara inte hittat personen än. De e faktiskt så att jag saknar karlstad vad gäller de.

Förresten måste man ju även säga att de e sorgligt att en som blondinbella ska sluta blogga, jag grät en skvätt när jag läste de, eller inte. De e faktiskt helt bisarrt att de e en stor nyhet i flera tidningar, har dom inget annat o fylla tidningen me så kan de väl ta in mer riktig reklam eller liknande istället för o göra reklam för en liten blonderad flicksnärta som skriver så mycket skit att en tiondel hade varit för mycket. Man kan ju fråga sig vad de e för medelålder som läser hennes dynga egentligen, troligen knappast byxisålder på dem. Men man måste ju ändå beundra henne på så sätt att hon lyckas tjäna pengar på o skriva om absolut ingenting. Men "ingenting" e kanske grejen egentligen för tänk bara på en av de mest geniala tvserierna nånsin gjorts, Seinfeld, den handlar ju verkligen om ingenting. Hmm kanske finns nån annan sorts affärsidé inom de området.

Men nog med blaj nu, gonatt o fridens

Dagens bästa: Securitasgodiset på jobbet, jammy

Jag har en ganska, om man nu kan säga så, sexig dammsugare

Jag har kommit på hur mycket jag saknat min dammsugare nu. Den e gul, jätteliten o jävligt tuff o de e nog inte alla som har en lika cool dammsugare som jag har.  Den suger dessutom riktigt bra, eller iaf mkt bättre än den som hör till den här lägenheten som har ful färg o som hamnar upponer bara av o nudda den.

En sak som förundrat mig den senaste tiden e vilken jävla kass smak stora delar av svenska folket har vad gäller tvprogram. Men frågan e om det verkligen e så eller om de e tvbolagen som styr men o andra sidan så verkar ju folket kolla på skiten. O med skiten menar jag program som Stars on ice, hål i väggen,  Magnus Betnér program på 5an, Let´s dance etc. Ja menar va e de för skit egentligen. Kan ju börja med stars on ice, de räcker med att dans suger rävpung o kolla på o sen göra de på is, de e ju helt befängt att folk kan kolla på sån jävla dynga, jag blir rädd för mänskligheten faktiskt. Hål i väggen visste man ju skulle va helt värdelöst redan när man hörde om idén. Jag förstår inte vad de e som e så kul med o se en massa svenska b-kändisar stå på händer o annat i fula trikåer o sen ramla i vattnet. Vad för folk kollar på skiten egentligen? eller ibland vet man ju. Speciellt när gossen med frisyren alla sågade tills han blev känd o sveriges mest överskattade komiker Björn Gustafsson var med måste ju publiken o tvtittarna ha bestått av till 90 procent fjortisbrudar som man vet har lika bra smak som en full närsynt norrman. Magnis Betnér brukar ju kunna vara ganska rolig faktiskt men i hans senaste program vet jag inte vad de e han håller på med faktiskt för de e ju faktiskt mer underhållande o kolla på program som Livslust o  Xena krigarprinsessan, o när de e det då är det något som e väldigt fel. Let´s dance tänker jag inte ens kommentera faktiskt för det är så skrattretande dåligt att en sågning inte ens borde behövas. Skiten borde inte ens få sändas. Ett nytt komediprogram har ju tydligen börjat sändas på ztv me o de e kul, tyvärr har jag ju inte den kanalen men det man kunde läsa om programmet innan det började gjorde att jag var nära på att beställa kanalen redan då. Tror programmet heter maffia eller nåt sånt. De går tydligen ut på att fyra eller fem fjortisbrudar sitter o diskuterar frågor i tv de tror de kan något om. Man förstod ju redan av o läsa intervjuerna med småflickorna vilka uppfriskande och humoristiska diskussioner de skulle bli när man såg svaren på frågorna som ställdes i tidningen inför programmet. Bara att ha Carolina Gynning o Victoria Silverstedt som förebilder säger ju egentligen allt. Men de mest brillianta och genomtänkte svaren stod en platinablond "I-wanna-be-a-supermodel-småtulta för, när hon först svarade att löneskillnaderna mellan man o kvinnor var det mest orättvisa hon visste och att alla borde ha lika lön för lika arbete, vilket e ett bra svar faktiskt men sen när hon svarar på vad hon skulle göra om hon blev statsminister o svarar att hon skulle ge alla kvinnor, ja troligen tror hon väl själv att hon e en sån, mycket högre lön än männen, då börjar man undra vad hon har innanför skallbenet. Men tydligen e det ju inte mycket. Men de e klart att om det finns nån som hört en spacklad skitunge säga nåt vettigt nångång får de gärna säga till, vore roligt o höra.
De e ju faan att jag inte har den kanalen, de programmet hade antagligen förlängt mitt liv med flera år om man tror på devisen att ett skratt förlänger livet.

De e tur att de finns riktigt roliga program på de kanalerna jag har iaf. Brittisk humor is the shit helt enkelt.

Nu ska jag kolla tv.

Gonatt och fridens och kom ihåg att ACDC snart släpper sitt nya album

I´m back...

Efter ett kortare avbrott på denna bloggen e jag nu tillbaka. Jag va faktiskt otrogen mot den här bloggen genom o va ett tag på metrobloggen men de har jag nu upptäckt var ett stort misstag då den sidan e långsammare än Sveriges mittbackspar i en löpduell mot Torres. O trots att jag säkert sa ett par väl valda ord om den här bloggen så funkar den iaf som den ska, ta i trä peppar peppar o allt sånt.

Så vad har hänt sen sist?jadu inte e de så mkt mer än att jag inte bara flyttat min blogg fram o tillbaka utan även flyttat mitt egna arsle genom o byta tillflyktsort till Danderyd på dagar o kvällar.

Något jag har för mig att jag tagit upp tidigare är mitt förakt för brats o stekare, o speciellt sånna med makt, dvs nästan alla då, iaf enligt dem själva. Jag tror faktiskt inte de finns sämre chefer än stekare som tror de kan nåt o bara säger åt folk o göra saker för de e för "fina" för o göra de själv. SÅnna jävla översittarfasoner e det värsta som finns faktiskt, o tyvärr har jag de så på jobbet, med en chef ska jag kanske säga då för de andra cheferna jag har e faktiskt riktigt bra. Nu skulle man kanske kunna tro att jag e en sån där jävla stekare jag me med tanke på att jag bor i fina Danderyd men då ska jag tala om att de e jag inte. Jag har blivit uppfostrad av vettiga föräldrar som lärt mig att man inte ska ner på folk. De e underligt att alla äckel som tror de e nåt kan ha blivit uppfostrade så jävla dåligt, antingen e de deras föräldrar som misslyckats så kapitalt eller så e de dom själva som e så jävla urbota dumma i huvudet att de saknar all möjlig kompetens att vara en vettig människa. De har t o m gått så långt att jag börjat leta nytt jobb, jag har ingen brådska med det men med tanke på vissa saker på jobbet så vill jag söka mig vidare o de tar emot för jag trivs jävligt bra där med de allra flesta. Letade lite efter jobb idag o hittade två stycken jag ska söka, men de får bli morgondagens uppgift. 

Hade inflyttningsfest för lite mer än en vecka här o den blev faktiskt riktigt lyckad, lyckad på så sätt att inget gick sönder, Martin spillde inte så mycket, alla var glada. De negativa var som alltid efter en fest all städning dan efter men de skulle jag nog vilja säga faktiskt var värt de.

Om mindre än två veckor drar jag till byn över en helg o de ska bli riktigt roligt faktiskt, saknar ju byn en hel del så jag ser helt klart fram emot de. Konsert blir de oxå o de ska bli najs. 

Med filmen går de inte så bra just nu men förhoppningsvis kommer vi igång snart igen, de e mitt fel att arbetet legat nere den senaste tiden men jag skyller på min flytt, o nu kan vi nog skylla lite på Tessans flytt me. Så nån gång snart ska vi köra igång igen. 

Frågan e om jag ska lägga ner skrivandet för kvällen nu, funderar på o försöka bli lite bättre på o uppdatera bloggen nu för de e ju rätt skoj o skriva.

Hasta la vista o fridens på er.





















RSS 2.0