funderingar i mitt fula huvud

Då var det äntligen slut på den här helgen som egentligen bara har sugit bäverpung från start till mål, med undantaget igår kväll då det var roligt. O nu börjar en ny vecka, de kan inte bli bättre... haha, fy faan säger jag bara, vill inte jobba imorrn, vill inte de.

E trött på allt just nu. Trött på folk som inte ringer tillbaka när man ringt dem, folk som inte svarar på sms, folk som ljuger, medgångssupporteridioter typ alla gbgs fans, mitt liv, vissa sk vänner, små äckliga ......ungar på stan, ensamheten, tofflar, jobbet, personen jag berättat vad jag känner för som skiter i mig sen, brats, egoismen bland väldigt många, det faktum att jag är en jävla idiot med mera med mera. 

Orkar inte skriva mer nu, svårt när de e svårt o inte tänka på nåt annat...

några få ord kan summera ihop helgen

Då va en ny helg i karlstad till ändå. E hemma i sthlm nu o de e jätteskönt men de e söndagskväll o jag vill verkligen inte jobba imorrn. E inte de minsta sugen på de. Men jag behöver pengarna så jag får ta tjuren i hornen igen.

Helgen har varit rolig faktiskt men de visste jag innan att den skull bli, dock var den rolig med visa förbehåll. Det finns ett par ord som kan summera ihop den ganska bra: öl, guitar hero, mattvätt, uppgivenhet och bekännelser. Det var iaf ungefär vad helgen gick ut på för min del.
Öl: som vanligt när man e i byn o bor hos henke kan man räkna med att en hel del öl kommer att konsumeras och det gjorde det även denna gång.
Guitar hero: blev det en hel del av dock inte lika mycket som sist, men jag e fortfarande lika kass på det, inte så oväntat dock.
Mattvätt:inga kommentarer
Uppgivenhet: jag vet inte riktigt hur jag uppfattas alltid men jag hoppas inte att själviskhet e något som folk tycker om mig. Har jag chansen så försöker jag gärna hjälpa folk om jag kan, som jag även gjort nu. Har visserligen inte gjort så mycket utan mer hjälpt lite folk på traven. Men för att man ska känna att man gör något vettigt o bra vill man ju gärna få nån sorts gensvar iaf, tycker inte de e så mycket begärt, men de e klart alla kanske inte har lärt sig att tacka om man får hjälp.
Bekännelser: jag gjorde de jag hade tänkt o göra och de gick väl ungefär precis som jag hade väntat mig... helt åt helvete...

 

Höstdepressionen kommer fram, o de suger

Funderar på att lägga ner den här bloggen faktiskt. Verkar knappast vara nån som läser o de e sällan nån som skriver nån kommentar så de känns inte riktigt lönt o ha den kvar. Visst jag skriver ju bara för mig själv o ska väl egentligen skita i om nån annan läser den men de e väl nästan lite av själva grejen me o ha en blogg, att andra ska kunna läsa o kanske kommentera nån gång. Men som de ser ut nu e de knappast nån som gör de tyvärr.

Har kommit in i en jobbig svacka nu o de e inge roligt alls faktiskt. Folk jag trodde mer om uppfyller inte precis de jag förväntar mig av dem och de gör mig lessen o deppig för jag trodde verkligen inte de va sånna. Men som vanligt har jag fel. Jag e verkligen sämst på o läsa folk. Kanske borde gå in i nån sorts bubbla o bara hålla mig till dom jag verkligen kan lita på o som jag känner bäst för andra jag velat lära känna verkar ju inte precis bry sig. Bara skita i de jag vet inte bryr sig, skita i om nån skriver på msn eller hör av sig på mess eller liknande. Om de nu e så att jag verkligen e sista alternativet för er så kan vi lägga ner skiten. De e egentligen inget speciellt som hänt, de e mera smågrejer som går ihop o blir til en stor grej tillsammans o då e de jobbigt, sen har säkert den här pissiga årstiden me saken o göra oxå. Hatar verkligen hösten, de e en helt meningslös månad som bara e kall o ruggig o hela tiden vet man om att den stora skiten kommer när man minst anar de, nämligen vintern. Vill bara ligga i soffan nu om dagarna under en filt o kolla film, o så en del dagar umgås me de som jag kan kalla för riktiga vänner o inte alla jävla plastvänner som bara finns där när det gagnar dem själva. Ni kan dra åt helvete!! Jag e värd så mycket mer, de e ni som torskar på de.

Klantade till mig lite idag i en tävling jag va med i, man kunde vinna biljetter till en viss utsåld konsert i london om man svarade rätt på några frågar på tid, men att de va på tid såg jag först efteråt. Visst de har säkert inte hjälpt nåt annars men man vill ju iaf ha chansen. Hade ju vunnit resa, boende o biljetter för två pers o jag vet dessutom vem jag tidigare hade velat ha med mig.

Nu orkar jag inte skriva mer men ska fundera ett par dar till hurvida jag ska lägga ner skiten eller ej.

Vissa verkar ju vara dummare än tåget faktiskt

Ibland börjar jag undra va de e för folk som har som jobb att ringa upp folk o försöka få dem att beställa teleabonnemang per telefon. De ringde nån tulta till min hemtelefon idag o började blajja på om att glocalnets mobilabonnemang e de absolut bästa och billigaste o allt sånt som alla säger. Jag talar om att jag redan har ett bundet avtal o hon frågar hur de e med hemtelefonen, jag svarar att jag inte har någon sån och då tackar hon för sig och lägger på. Hon kan ju inte ha många mackor i picnickorgen faktiskt. Men de e klart jag ska inte prata skit om sånna personer för hon försöker ju bara göra sitt jobb men jag var iaf aldrig otrevlig, men man börjar ju undra lite om hon bara sitter o läser innantill och inte lyssnar på vad de e jag säger. men nog om de nu.

Veckan som gått har inte innehållit några speciella ljusglimtar precis och egentligen inga mörkglimtar eller vad man nu ska säga som en motsats till ljusglimtar. Kort sagt de har inte hänt ett skit egentligen som e värt att skriva om. De som funnits i mitt huvud den senaste tiden ska jag lägga ner nu för de e ingen idé, fast de e klart vad hade jag trott innan egentligen?att de skulle hända nåt eller?knappast. Men de gäller o försöka hålla hoppet vid liv även om de e fruktansvärt svårt ibland då de beter sig som de gör. Jag får helt enkelt bita i de sura äpplet o inse att c´est la vie. Vissa går de bra för o alla gillar dem o för andra e de som för mig.

Jag ska bli best man i vår, kul va?

Just nu vill jag ha en massa pengar så jag kan åka härifrån, vill till Irland igen o bara ha de skönt o slippa tänka på allt o alla som gör mig ledsen här hemma, De e jävligt jobbigt o känna sig ensam men de e väl bara o kämpa på, hade hoppats att nån kunde sagt att de ville komma hit o kolla film i helgen men de var de ingen som gjorde, o tvinga nån känns inte riktigt aktuellt heller.

Veckan som kommer kommer att bestå av jobb varje dag, innebandy imorrn kväll o så kanske kolla in Gluffsans lya nån dag o så byn till helgen. De ska iaf bli kul tror jag, 25 årsfest o allt. Hoppas jag inte klantar till de bara på lördag som jag brukar göra. Ska försöka göra något jag velat göra länge men inte vågat.

Kanske skulle äta nåt...

Tvätta e nog ungefär lika kul som o ligga blödande framför norra stå och bli anklagad för o maska.

Idag har de varit de inställda mötenas dag, eller de var två stycken möten som var inställda så de inte skulle kunna räknas som en hel dag med inställda möten då. Speciellt inte med tanke på att mötena var vid samma tidpunkt. De e lite skojjigt att de enda mötena jag har inplanerade varje fredag e de här två som börjar o slutar precis samtidigt. Typiskt att de inte lyckas tajma in dem på olika tider istället men de e ju inte så mycket o göra åt. Appropå möten så kan de faktiskt bli en Rom-resa snart för mig, visserligen me jobbet så jag lär ju knappast hinna se så mycket men ändå, jag har ju aldrig varit på de italienska fastlandet ens. De e en annan konsult som varit där nu i två dar och passar på o va där över helgen me, de e lite fusk faktiskt för jag kan ge mig fasen på att de kommer planera in vårt möte mitt i veckan. Fast o andra sidan har jag ju ingen o vara med där nere om jag skulle vilja stanna.

Satt igår o funderade på utlandsjobb igen, de e verkligen en tanke som svischar förbi i mitt huvud nån gång i månaden o då blir jag alltid skitsugen i ett par dar på att göra de för de e nåt jag verkligen vill prova på. Brorsan verkar ju trivas o jobba utomlands iaf. Men till Holland vill jag verkligen inte. England, Skottland eller Irland vore riktigt najs men jag skulle helst vilja ha med mig nån. Så om nån vill me e de bara o säga till. Får jag inte förlängt på jobbet nästa sommar, om jag nu får stanna så länge, så kan de kanske bli nåt nästa höst. Kan nog tajma in ganska bra me då med tanke på att jag nog måste flytta från lägenheten då me. Men frågan e om jag e för gammal för o göra de då?

Idag har de regnat rätt mycket o så länge jag jobbar bryr jag mig inte men när de gör de när jag ska hem från jobbet o jag e tvungen o fiska upp mitt paraply som snart faller i sina beståndsdelar så bryr jag mig desto mer. Dock får de ju gärna regna ikväll för jag ska bara vara hemma o kolla på film o då e de ganska mysigt om de regnar ute. Hade ju dock varit som mysigast om de hade varit nån som ville vara här me. Vissa dagar vill jag bara vara ensam o helt för mig själv men vissa dar önskar jag att nån ville komma hit o hålla mig sällskap.

Va hos Pep igår kväll o skulle kolla på film, men som vanligt så hade han hyrt en riktigt kass film, vanligtvis lyckas han bara hyra nåt han vill se o tycker e bra men de här va nåt i hästväg, vilken skitfilm de va så vi tröttnade efter en halvtimme. Men vi har iag bestämt oss för o åka på kryssning snart o de kan bli . Om Macho bara kunde fixa nån helg som han kan så skulle de bli ännu bättre.

Denna helgen kommer bli väldigt lugn som de ser ut nu o de ska bli riktigt skönt. Ska försöka kolla på film så mycket som möjligt o verkligen sova ut me. Nån som vill joina mig i soffan i helgen?

Blä nu måste jag ner o hämta tvätten snart.

Hurra idag e de äggens dag, hurra hurra. De e roligt att all möjlig bråte får sin egna dag numera. Först var de värmlandskorvens dag, sen kanelbullens dag o idag äggens dag. O för nåra veckor sen var de prinsesstårtsveckan me, bara goda grejjer ju.

Så nu har tv4 börjat slicka halvdanskens pung oxå

De gick inte så bra som jag hade hoppats i morse men de e inte så mycket o göra åt, ska kanske göra ett nytt försök imorrn. Lite dumt tillfälle kanske men jag hinner ju inte annars. Vissa mornar kan bara en liten grej göra mig helt varm i kroppen, idag var dock ingen sån morgon tyvärr. Men men life goes on and I´m still a nobody obviously.

Igår spelade jag innebandy med Therese o några från hennes jobb o de va skitkul o sjukt jobbigt men jag hoppas de kommer bli en återkommande sak för de behövs verkligen. Konditionen e verkligen inte på topp just nu. Eftersom jag inte jobbar med dem kunde de inte garantera att jag kunde vara med varje måndag men jag hoppas jag kan vara med så ofta som möjligt iaf. Men idag mår inte mina muskler så bra, hade svårt o ens ta mig ur sängen i morse. Så då förstår ni hur fantastisk min fenomenala fysik e just nu haha. Men då kan de ju bara bli bättre eller hur? Annars igår så somnade jag som en stock senare på kvällen iaf, dock som vanligt alldeles för sent. Ikväll blir de nog film med pep o de e rätt skönt. Bara få slappna av en stund framför nån kass rulle pep hyrt när väl Moa gått o lagt sig.

De finns en sak jag tröttnat på , kanske har tagit upp de förut men jag gör de igen. Va i fridens dagar håller tv4 sporten på med egentligen. Så fort juggen från Rosengård gjort nåt måste de skylta med att de har en exklusiv intervju med honom. O e de inte en intervju så e det ett långt reportage om honom och det kan bero bara på skitgrejer som att han gjort en klack till en medspelare på en träning, köpt en barnvagn eller knytit på sig skorna i fel ordning eller vad faan som helst bara de e han som gjort de. Orkar faan inte med allt tjaffs om den där halvdansken mer, att pajastidningen aftonbladet redan slickar hans pung sen länge har man ju vant sig vid men att tv4 nu den senaste tiden gör det me gör mig galen. Varför inte visa reportage om spelare som kan prestera något i landslaget också. De e banne mig zlatan hit o zlatan dit, vem orkar bry sig om den där arrogante fjanten som tror han e nåt. En exklusiv intervju e väl knappast exklusiv när de har en ny sån fem ggr i veckan. O så på fotbollskväll har de satt den gamle sorkjäveln Magnus Hedman på att analysera hela jävla intervjun, de e ett enda stort skämt ju.

Aja nog me klagomål nu, dock e de ju de som e roligt o skriva faktiskt och väldigt lätt o skriva om. Försöker skriva om mig själv lite med och hur jag känner mig när jag e glad eller ledsen men de e svårt, hade hellre velat ha någon o prata med om sånt men de finns ju ingen tyvärr.

Vore roligt me lite kommentarer medibland, ja jag vet jag ska inte tjata om de men de e kul o få synpunkter iaf.

Tjingeling 

Helg i ölens tecken

Tillbaka efter en rolig helg i alkoholens tecken i min gamla studentstad Karlstad. Som ni kanske förstår så dracks de en del i helgen och de var inte så oväntat men roligt har de varit iaf. Kul o träffa de gamla gardet me folk som man saknar, kanske inte alla men väldigt många av dem iaf. Quiz i fredags kväll som vanns vilket var trevligt, brukar vinna när vi har en rookie me i laget. Måste säga att musikquizet e en av sakerna jag saknat mycket från byn. Sen efter blev de ankan som vanligt o där va de skoj. Lagom mycket folk för en gångs skull så man kunde t o m röra sig därinne nu.  På lördagen lyckades vi till slut ta oss ut ur lägenheten runt halv tre snåret för o gå till bolaget o sen hem till stålis där ölen dracks upp och ishockey stod på programmet. Sen knallade vi hem till Henke igen och lirade en del guitar hero och började dricka öl igen. Förfest hos Sara sedan och efter de blev de nöjes som alltid. En helt okej kväll faktiskt. Idag har vi bara lirat guitar hero o slöat o sen åkte jag hem.

Läste lite av mina senaste inlägg här på bloggen o jag tog nog i lite väl mycket tror jag men de e ganska typiskt mig när jag känner mig nere. Kan ju inte göra nåt åt de problemen så de e bara o skita i dem tror jag, försöka o inte tänka på dem. De blev lite fel i förra veckan när vi pratade o de va mitt fel men de va inte meningen att de skulle bli så. Du kanske inte vet de men du betyder väldigt mycket för mig o jag vill inte att vi ska vara ovänner. Jag menade de jag skrev men jag kanske borde gjort de på ett annat o smartare sätt. Jaja gjort e gjort.

Nu ska jag kolla tv tror jag o bara slöa i soffan.

Hoppas på en bättre arbetsvecka nu.

Lycka till på uppkörningen...

Metros huvudnyhet e ju ett skämt, va inte så jävla enögd reportertomte...

Jävlar va jag har varit aktiv i min blogg de senaste dagarna, de e nästan så jag e imponerad av mig själv lite faktiskt.

Dagen idag började verkligen inte speciellt bra, först var de skiten från igår som fortfarande gör ont o så de som hände senare innan jobbet. De innan jobbet e inte mycket o göra åt. Så e de o de e inget jag kan göra åt saken. Egentligen e de samma sak me de från igår, jag kan inte göra ett skit åt saken o jag vill egentligen inte ta upp de heller men de gör ont, de gör mig lessen o nedstämd tyvärr o jag hatar sånt. De e ju faan att dagen igår som började så bra o va bra hela dan skulle sluta som de gjorde. Funderar på om jag ska försöka göra nåt åt en av sakerna i nästa vecka. Men frågan e om de e nån idé ens. Jag e ju tyvärr helt stört funtad så att om de känns skit så gör jag de inte även om de kanske kan visa sig att jag har fel. Men de e ju sånt jag aldrig får reda på för att jag e som jag e. Vill ju verkligen göra de men jag orkar inte me om de skulle gå åt helvete för de gör de alltför ofta tyvärr. Jag skulle verkligen behöva en framgång snart men den verkar adlrig dyka upp tyvärr. Försökte få råd av pep o douglas igår men de e inte mycket de säger som e något o satsa på även om jag förstår dem helt klart. Önskar jag hade nån jag kunde prata om de här me men de finns ingen, ingen som verkar förstå iaf. Jag vet att jag borde ta chansen innan de e för sent men jag vågar inte, vill inte ha de där negativa ringandet o tankarna i skallen i flera veckor efter, då e de bättre o gå runt o förpesta mina inlägg o er läsning i min blogg me en massa skit som ni inte bryr er om egentligen.

Tvätt ikväll o de suger, inte för att de e tar speciellt mycket tid eller att de e jobbigt men de e själva grejen som suger. Jag vill bli rik så jag kan hyra in nån som sköter de åt mig, de o att laga mat för de e jag sämst på. Vem orkar lägga ner tid på o göra nåt när de ändå bara e jag själv som äter de.

Dom har billigt snus här de tycker jag om, de e rätt sjukt att de skiljer 13 kronor på en dosa här o på ica metro i täby centrum.

Läste metro i morse o läste typ första stora nyheten o den gjorde mig arg. Inte bara på de små fjortisbrudarna som alla såg likadana ut och verkligen inte kan ha nåt i huvudet men även på han eller hon som skrev artikeln. Hur kan man så sjukt enögd e för mig en gåta. Tänk till lite innan du skriver nåt o till de småtultorna försök inte verka så jävla världsvana för ni gör ju ändå inget vettigt mer än ser exakt likadana ut och försöker verka vuxna.

Hej svejs

Jävla ord som gör mig lessen

Fy faan, att bara några få ord kan förstöra hela dan. Bara de orden, de orden jag verkligen inte ville höra. Ville verkligen inte de. Hur faan kan något så litet göra mig så jävla lessen? Varför ska sånt hända mig jämt, jag förstår de inte, kommer aldrig förstå de.

Ett leende kan göra mycket...

Idag var de iaf lite bättre, ett leende kan göra så mycket, de e faktiskt helt jävla sant de. Dock inge ord idag heller vilket va lite tråkigt men på ett sätt kan jag förstå de också. Har man fullt upp så har man. Svårt o sluta tänka på de iaf vilket både e postivit som negativt. Jag försöker dock se de som bara positivt även om jag ibland kommer in i onda tankegångar. Knepigt sånt där som jag gjorde, Pep blev lite imponerad faktiskt, iaf sa han de men de vore ju synd om de inte ledde nån vart. Time will tell helt enkelt.

Igår kväll lyssnade jag en massa på babyshambles nya skiva, eller iaf låtarna från den för Tessan skickade över alla. O jag måste säga att jag e klart imponerad o överraskad. Alltid kul me en massa ny o bra musik o Tessan e verkligen expert på o skicka över mycket musik till mig, för de mesta bra men tyvärr sjunker ju betyget lite när man får låtar som låter som en dansbandsballad från 80talet som den hennes lärare hade gjort hehe. Men jag fick mig ett gott skratt iaf, som tur var skickade hon ju inte över den för att den va bra. Annars e du ganska duktig på o skicka över bra musik, de e ju sällan de e nåt riktigt bottennapp iaf.

Kl e 15.10 piiiip. Coolt då slutar jag om ca en timme o 20 min, men idag ska jag nog dra runt kl 16 tror jag för vi va ju här himla länge igår o jobbade in en massa. De blir till o träffa tomas först en stund o sen hem till pep o kolla film, förhoppningsvis kommer douglas då me. Han e rolig.

Imorrn hoppas jag de kommer gå bättre på vägen till jobbet så jag e glad på jobbet, vill vill vill vill ju de. Men frågan e om jag vågar, jag e ju inte så som alla tror dvs skittuff o vågar allt haha, utan jag e ju egentligen en liten fegis.

I morse höll jag på o ramla över min sladd mellan datorn o tvn o de hade inte varit alltför smart o göra, dessutom hade de nog gjort jävligt ont me för enligt mina beräkningar hade jag ramlat o slagit huvudet i mitt bord o då kanske jag hade dött o de hade väl varit tråkigt... Men iaf så har jag äntligen lyckats fixa kopplingen mellan tvn o datorn så att de fungerar nu. Har dock inte sett en hel film än men de kommer i dagarna hoppas jag. Nu kanske de finns nån som vill joina mig i soffan framför nån kass rulle... hoppas kan man ju alltid iaf.

Tjingeling

Ingenting...inte ett jävla ord...oväntat?knappast

Inte ett ord tyvärr, var väl ganska väntat dock. Men ändå så suger de, fast de e klart jag hoppades ju. Men men de e väl som vanligt. Men egentligen trodde jag verkligen i min dumma jävla hjärna att nåt annat skulle hända?antagligen men de gör mig egentligen bara mer puckad än jag redan är.

Jävla skit...

Längtar till torsdag kväll o de e inte ofta.

Ikväll ska jag sitta hemma i min ensamhet o titta på film, mysigt ibland men oftast suger de bara. Om de e nån som vill komma o kolla me mig så säg till.

Förresten jag vet om att de går att räkna de som läser min blogg på en halv hands fingrar men de vore kul me lite fler kommentarer, de e bara två som ibland skriver nåt. Men de e klart de kanske bara e dom som läser den. Ni behöver inte skriva nåt men de e alltid kul me lite kommentarer ibland, så lovar jag o va lite mer aktiv.

Idag gjorde jag en grej jag aldrig gjort förut...

Idag e de måndag och jag har jobbat som vanligt och ätit lunch me Luffsen inte som vanligt. Hon e i byn för en massa jobbintervjuer o de e kul, jag håller tummarna för att hon får nåt. På jobbet var de ganska segt och ganska lugnt men trots de gick dagen riktigt fort o de e ju skönt. Man får hoppas att resten av veckan kommer flyta på lika bra o snabbt me. Imorrn kommer de dock bli en lång dag tyvärr, seminarium till kl kvart över fem o sist de var de fick man verkligen kämpa för o inte somna.

Helgen har varit riktigt bra trots att jag inte fått sova ut som jag velat, men de e inte så mkt o göra åt. Angie va här i fredags, i lördags var de fotboll o sen öl o whiskeymässa o sen utgång o i söndags va de golftävling. Helt enkelt en ganska fullbokad helg. De enda som e lite brus i bägaren, om man nu kan säga så, e att jag fortfarande inte fått sladden mellan datorn o tvn o funka fullt ut än vilket e jäkligt jobbigt. O nästa helg ska jag till byn i de mörka skogarna i väster, ska bli skoj o träffa de gamla vännerna därborta.

På mitt internet har jag lagt in i princip alla sidorna jag besöker som favoriter i olika mappar, kanske lite väl overkill men iaf. Jag har en mapp som heter kompisar där jag har alla kompisars bloggar så jag lätt kan komma åt dem. Dock måste jag säga att dessa 7-8 bloggar eller hur många de nu e ganska tråkiga då de knappt e nån som uppdaterar dem länge. Tror de bara e två som fortfarande skriver i sina och de e ganska boring enligt mig. Okej jag e kanske inte den som ska klaga riktigt då jag e ganska seg på de ibland me men jag försöker iaf uppdatera den nån gång i veckan. Jag menar, varför ha en blogg om den inte används?

Läste i aftonbladet idag om en 25 årig tjej som blivit sexuellt utnyttjad av en känd vd för nåt stort företag i Sverige. Han hade tydligen sökt efter en städerska på ett sexforum o den här tjejen hade tydligen varit inne där o sett annonsen, svarat på den och sen under sitt arbete eller efter eller hur de nu var haft sex med vdn mot betalning. O nu efteråt kommer hon o anklagar honom för att han utnyttjat henne. Hur jävla urbota dum i huvudet kan man egentligen bli. Vad tror man kommer hända om man svarar på en städannons på ett sexforum?Jag tänker inte sitta o försvara de som hänt för visst faan e de hemskt men vad faan trodde hon när hon gick dit egentligen?Aja mycket idioter finns de. Skulle vilja blajja på lite om hela historien om de där stureplansprofilerna som e anklagade för våldtäkt me men orkar inte dra de nu. Men en hel del åsikter finnes som jag kanske kommer skriva ner nån gång om jag orkar.

I fredags gjorde jag lasagne helt själv, de e grymt imponerande faktiskt. Dessutom e jag inte ensam om o va stolt över mig, mina kamrater som vet om hur skilled jag e framför spisen vet om att de e en fantastiskt prestation för o vara mig som vanligtvis lever på pizza eller makaroner me köttbullar. Ja jag vet att inget av de jag nämnde e speciellt nyttigt men va faan. Jag e sjukt trött på hela den här hälsobommen som e i samhället nu o har varit i ropet de senaste året/åren. Visst jag e fet men jag e glad ändå och tänker inte börja käka äckliga groddar, dissa all god mat o bara käka veggiemat bara för att nån jävla kärring på tv 3 tvingar Anna Book till o göra de på nåt program. Man kan ju inte gå till affären ens längre utan o se nån löpsedel om hur man ska bli av me 40 kg på en vecka eller Berta 55 bast  torskade magen på 3 dar med hjälp av aftonbladets hälsocoach. Blir galen på sånt, jag äter precis va faan jag vill. 

Dagens chock: Att jubelidioten Alex Schulman lägger ner sin blogg va en av de största nyheterna på bajenbladets hemsida idag. De e ju helt sjukt ju. Vem bryr sig om en fjant, som bara skriver en massa dynga och vill provocera kändisar o annat löst folk bara för att bli dyrkad av en massa emobrudar på mellanstadiet, lägger ner sin blogg?

Jag hoppas hon säger något imorrn...





















RSS 2.0