Varuhuset nästa

Medan en jävla massa tösbloggare tjatar om twilight, ni vet flmen-som-är-den-bästa-filmen-i-världen-bara-för-att-killen-som-har-huvudrollen-e-dösnygg så måste ju nån ta tjuren vid hornen o försöka återställa balansen i bloggsfären genom att skriva om något som faktiskt e värt att se, nämligen Varuhuset som nyligen släppts på dvd. Varuhuset va ju 80-talets absolut bästa serie o trots att jag knappt lärt mig pissa stående när den gick på tv så följde jag den slaviskt. Dock fanns de ju inte så mkt annat o kolla på förstås men de gjorde inget. Serien e fortfarande hästlängder bättre än det mesta som gjorts de senaste 20 åren både vad gäller tv o film. Men de e klart att tycker man en film e världsbäst bara för att killen med huvudrollen e skitsnygg så har man ju knappast speciellt bra smak vad gäller serier o film. Såg att de fanns en blogg om bara han huvudrollsinnehavaren som nån fjortisbrutta skriver o där hade hon en fråga om vad man tyckte om mest med honom, o flera svarar personligheten. Hahahahahahaha. Men men de e ju upp till var o en förstås, smaken e ju som Korea, delad.

Men även ni som inte sett varuhuset borde ju ta o kolla upp de, de e högklassisk såpaunderhållning från 80-talet med allt från sjukt läckra rutiga kavajer till ångande otrohetsdramer o flirtande i charkdisken.



 

If she is electric, can I be electric too

Ikväll har jag diskat en jävla massa samt rensat kylen på lite för gammal mat o de behövdes. Jag e verkligen expert på o handla saker jag e sugen på för stunden för att sen bara låta de stå, de e kanske nåt jag borde börja jobba på o förändra. Dom säger ju att man ska försöka o inte handla när man e hungrig o de kan nog ligga nånting i det. Men o andra sidan e jag ganska bra på o ge sånna råd men kass på o följa dem själv. Jag har helt enkelt nada självdisciplin o de e riktigt illa det.

Jag sitter o funderar på hur jag ska göra nu framöver, ska jag åka på gaymikes inflyttningsfest o sen skita i campusfesten eller ska jag köra tvärtom eller ska jag köra båda. Men kör jag båda blir de dyrt o de e ju inte bra. Men gaymikes fest e ju prelbokad till typ runt valborg eller nåt vilket gör att man e ledig lite extra o de e ju aldrig fel för då kan man ju få en extra dag därborta i skogen. Sen vet man ju aldrig hur campusfesterna blir, antingen blir de riktigt lyckade o man har skitkul o blir full som engrek eller så blir de riktiga bottenplask o man har tråkigare än på en John Sörenföreläsning. Jag har varit med om båda. Men jag måste ju bestämma mig snart så jag slipper pröjsa ockerpriser för biljetterna.
Hur faan ska jag göra?

Fridens liljor

You know my name...

Något som e sjukt drygt o göra e att åka tåg när man e bakfull. Något som e ännu drygare e o åka tåg bakfull o ha plats med bord där det sitter iaf minst en liten jobbig ungjävel som hela tiden tjatar om att han vill spela fyrairad. Har man dessutom en liten tös på knappa tre bast på andra sidan gången som leker duracellkanin så blir ju hela resan fulländad o man skulle ge vad som helst för en revolver att sätta mot skallen. E man fyra stycken som åker e det ju ganska bra o ha bord o platser mot varann men om man e färre än fyra så kan man sätta sitt liv på att de kommer sitta iaf minst en liten dreglande knodd med en förälder bredvid. O de e ju dom man allra helst vill undvika. De borde kunna finnas som tillval på sj.se att man kan välja att inte sitta bredvid barn under 18 bast eller nån som luktar vitlök. Jag ska maila dem om det.

Fridens liljor

En helt fucking amazing återföreningsweekend

Kom hem till den vackra huvudstaden för en timme sen ca och det är ganska skönt men även ganska tråkigt. Vi hade återträff i Karlstad med universitetsklassen och de va helt sjukt roligt o få träffa alla igen, eller alla från gamla klassen kunde ju inte vara med förstås, eller så va de inte bjudna hehe. De flesta har jag ju även träffat sen efter skolan men några var det väldigt länge sen sist jag träffade o de va riktigt roligt. Idén till återträffen kom efter att Maria ringde mig för mer än en månad sen o berättade att hon tänkte bjuda upp Fille till Karlstad som en födelsedagspresent och då frågade hon om jag ville komma dit me. Så vi spånade lite och de slutade med att vi bjöd in alla roliga från klassen o så blev de en återträff till slut. Men det hela var en överraskning för Fille som inte visste om det. Det roliga var att Fille gick på min lögn om att jag skulle till Arvika i helgen o inte till Karlstad när han frågade under sin resa upp i fredags. Jag o Therese satt o försökte komma på nåt som inte lät alltför genomskinligt eftersom vi misstänkte att han anade nåt när han fått reda på resmålet. O de gick ju riktigt bra till slut för han hade inte misstänkt nåt.

På fredagen käkade vi på Koriander och sen gick vi till ankan o slog runt. Det var en väldans massa skratt o gamla minnen under hela kvällen o det var faktiskt en sån där kväll man önskade inte skulle ta slut. Men de gjorde den förstås o dagen efter mådde man som en manglad undulat. Men det var det värt. Lördagen bestod av Män som hatar kvinnor på bio, fikande o slöande. På kvällen var de förfest hos Emmer med ungefär samma folk som fredagen men med några tillskott. O lördagen var jävligt rolig den med. Vi drog till månen o festade hela natten o de va underbart roligt. Idag har man däremot varit ganska mör i kroppen så de blev film med Henke o sen lite lunch på Waynes vid torget med folket o sen hemresa för alla utbölingarna.

Men kortfattat skulle man kunna säga att de har varit en helt underbar helg o jag skulle därför vilja tacka Fillefjonk, Maria, Eddie, Emmer, Therese, Luffsen, Stålis, Lina, Molkom, Tompa, Annette för att ni gjorde min helg underbart rolig o till o med bättre än jag trodde den skulle bli

Spännande nyheter, kanske, jag vet inte riktigt

Idag har jag varit väldans oeffektiv, känns mest som jag suttit o jobbat för o få nåt gjort men inget har hänt. Visserligen har utbytesordrarna minskat en del men jag ligger fortfarande efter som faan vad gäller de med djurlinser o de e ju faktiskt inte så bra alls de. Men jag slog nog mitt rekord nyss på o fixa en antenn till en dw, de gick på mindre än fem min o de e ju faktiskt nästan Leifklass på de. Leif leifade för övrigt en sirenkollare igår på typ fem sek, han e värsta MacGyver ibland.

De blir ingen badminton ikväll tyvärr för brorsan va risig o då e de inte så mycket o göra åt saken, men lite tråkigt e det för de e ju roligt o spela. Men tvättning kommer det att bli tyvärr, för de behövs för att jag ska ha rena kläder till helgen o för att jag spillde ketchup på mina jeans idag på lunchen. Men de skyller jag på donkens cheeseburgare...

O idag ringde mäklaren oxå, förhoppningsvis var det goda nyheter... hmm, jag får se hur de blir.

Imorrn bär det av... synd att det inte är nån Poolmatch i helgen bara, because that would have been very funny.

Kan inte alla som läser min blogg enas om att aldrig använda order pilotisar när de gäller pilotsolglasögon. Jag ogillar de starkt att så många lägger till -sar eller -ar eller -isar när de ska beskriva en massa grejer. De e väldigt obra svenska det.

Nu slutar jag om 18 min.

För övrigt anser jag att lök borde förbjudas för alltid

Puss o hej

Ännu fler biljetter inhandlade

BIljetter till hemmapremiären e nu inhandlade, eller egentligen bara bokade förstås men jag tänkte hämta ut dem imorrn. Inte bara för att jag vill få hålla det jag längtat efter så länge i min hand utan för att att jag e tvungen o hämta dem redan imorrn. De e rätt sjukt faktiskt att jag har en dag på mig o hämta biljetterna men o andra sidan e väl knappast Ticnet kända för o va speciellt vettiga i nåt de gör o erbjuder. Fantastiskt att jag iaf den här gången lyckades fixa biljetter på Sveriges i särklass sämsta hemsida, men o andra sidan e väl kanske inte trycket på Djurgården-Örebro riktigt lika stort som till ACDCbiljetterna.

Ett tips till alla ölälskare kan vara att kolla in en av våra kunder på jobbets hemsida www.olsamling.se. Den e gigantisk o jag e riktigt jäkla avundssjuk.

Arvikafestivalen is upon us...

Köpte min kära Arvikafestivalbiljett idag o de kändes riktigt jävla skönt. De e egentligen inge superfavoritband som e signade än så länge utan mer ett par som man helt klart kan tänka sig att se men de e ju rätt lång tid kvar tills dess oxå så nåt favoritband kommer ju säkert att dyka upp med tiden. Men festivaler e ju faktiskt inte bara bra band utan de e ju den underbara stämningen på campingen man längtar efter mest, i alla fall e det så för mig. Att få sitta i sin rutinerade festivalstol med die sonnenbrillen på näsan, en halvljummen fulöl i ena handen o en cigg i andra lyssnandes på skön rock från Martins "väl" fungerande bandare samtidigt som man kollar på folk i knäppa kläder o med frisyrer som ser ut som allt från Joey Ramones till en bläckfisk i motvind. Så skulle livet alltid vara...

Några klara band som säkerligen kan vara värda ett besök från mig e iaf Depeche mode, Korn, Bullit, Bob Hund, Mustasch, The mars volta o NIN. De finns säkert fler man vill se men troligen blir de nog som vanligt att man snittar ett band om dan hehe. E man slö så e man.

yeah

Men faan vad jag längtar, festivaler med Martin blir alltid ett minne för livet, o nu i år ska ju dessutom fyllesvamparna Sadie o Ronman me. Life is good... sometimes

 

Serverkrasch

En sjukt jobbig dag på jobbet e över nu o de e skönt. Igår kväll hade vi serverkrasch på jobbet vilket gjorde att allt som sparades på datorerna efter lunch igår var helt borta idag o de finns ju roligare saker o börja en dag med. Så vi fick återskapa en väldans massa då alla ordrar var borta, alla nya kunder med mera var tvungna o ringas upp igen men jag tror vi lyckades återskapa det mesta iaf o de e bra. Men man halkade efter en hel del i det man skulle göra vilket inte e så bra för då måste man jobba arslet av sig imorrn.

Imorrn e de torsdag o de betyder att de e nära till helgen o idag fick man lön o de har jag längtat efter sen förra lönen kom, så nu har jag varit duktig o fört över pengar till mitt sparkonto som för en gångs skull verkligen ska vara ett sparkonto som appselutt inte ska röras.

Imorrn har jag fullt upp, hör här bara:
  • jag ska gå upp
  • jag ska ta mig till jobbet
  • jag ska jobba
  • jag ska klippa mig
  • jag ska tvätta
  • jag ska spela badminton med min broder
  • jag ska packa inför helgen
Hinner jag med allt de där e jag sjukligt effektiv, de svåraste o hinna blir nog o ta mig upp.

Fridens liljor

En av världens roligaste filmscener...

från troligen världens roligaste film ever. Lite dåligt ljud kanske men lyssna noga o se o njut, de e helt underbart roligt detta.


Underbart vännerklipp

Ni trodde kanske att jag skulle sluta helt med vännergrejer i min blogg men de e så otroligt fel som det bara kan. Bara för att jag inte kommer köra dagens vännerfråga eller dagens vännercitat längre så kommer jag fortfarande att köra lite grejer ibland bara för att det fortfarande e en av världens bästa serier. De här klippet e från dagens program men de e så sjukt roligt så jag tänkte att alla ni som inte har tv skulle få se de, men de e klart ni har säkert sett de förut ändå. Men de tål ju o ses hur många gånger som helst.


Flickan som lekte med elden

Ikväll kommr jag läsa klart den andra boken i Stieg Larssontriologin o den andra delen var om möjligt ännu bättre än den första faktiskt. E redan sjukt sugen på o börja läsa den tredje delen men jag funderar på o försöka klämma in nån annan bok emellan för o få lite variation. Men jag har ju fortfarande inte sett första delen på bio o de e riktigt illa faktiskt. Jag skulle ju såklart kunna gå o se den själv men de e ju roligare o gå med nån, men ingen verkar ju va frivillig, så jag kanske får tvinga med mig nån?

Jag vet faktiskt inte hur jag ska tolka allt. Saknar ju en viss person...


Smileys e ondskans tecken

Tänk vad mitt liv hade varit enklare om man kunde förbjuda alla jävla smileys överallt på internet. Tänk vad underbart det skulle vara o kunna läsa en hel text utan o se en massa jävla skumma symboler som egentligen bara betyder att personen som skrivit det inte har nåt liv annat än o sitta o lära sig att använda trettiosju olika tecken bara för att visa att de fnissar med öppen mun o samtidigt sitter i skräddarställning med händerna som kaninöron. Inte faan bryr jag mig om att du precis i de ögonblicket du skriver räcker ut tungan mot en jävla dataskärm. Men fortsätt göra smileys ni som gör dem men låt mig slippa skiten tack!

Det har varit en dag i bitterhetens tecken de kan jag erkänna, klaga ni om ni vill de, jag bryr mig inte. Faktum e att hela helgen har sugit jakpung o då gör oftast måndagen de med. Vem vet, imorn kanske jag e gamla mr sunshine igen, jag tvivlar starkt dock. Blir jag behandlad som en jävla idiot så tar jag åt mig tyvärr även om jag vet att jag inte borde de, för de e du inte värd.

Jag hatar allt som har med vintern att göra...

Jag hatar de här jävla helvetes skitvädret. De e inte vinter längre o då ska de faanimig inte vara snö ute, men ändå så e det de. O kallt som i en jävla valrossröv e det oxå. Fy faan vad jag avskyr allt som har med vinter o kyla att göra. Vinterjackor, mössor, julen, slask, snö. vantar, oktober, november, december, januari, februari, mars, pulkor, is, julgranar etc etc. Det finns absolut inte ett skit som e bra med vintern. Jag skulle vilja bli en björn som går i ide o sover bort den totalt meningslösa delen av året. Tänk att få somna in i slutet av september o sen vakna upp i mitten av april eller nåt, de vore helt fucking amazing.

Jag skulle vilja ändra mig angående det jag skrev i mitt senaste inlägg, spotify va inte så jävla speciellt ändå, visst finns de en del musik men de e en massa som inte finns oxå. Söker jag på ett band som inte finns vill jag inte ha upp en massa värdelösa coverlåtar eller tributelåtar, de e alltid så jävla dåliga.

Jävla skitdag de varit idag, funderar på o gå o lägga mig nu.

Gonatt

Toolbox murders

Ibland blir jag inte riktigt klok på en del människor. Man tror man e deras kompis men ibland känns det verkligen inte som det, man känner sig som ett jävla obäke som bara ska finnas till när inget annat finns o göra för "kompisen". Hur roligt e det egentligen?frågan e vad man ska göra åt saken, om det finns nåt o göra o om det ens är värt att göra det. Nån som har nåt förslag? Jag vill ju inte tappa kontakten med personen ifråga men jag orkar inte med att ha det som det e just nu. Antar att man ska försöka prata med personen ifråga, men då e frågan hur man ska lägga upp det hela, de e skitsvårt.

Igår kollade jag på ytterligare en skräckfilm från min kamrats skräckfilmsbox. Denna gång blev det the toolbox murders och den var tro det eller ej ganska sevärd faktiskt o de e ett ofantligt högt betyg för o vara på nån av filmerna från den boxen. Mördaren hade dock lite för mycket drag av Michael Myers men det kan man ta. Hans sätt att döda på var iaf ganska underhållande.

hmm

Spotify e faktiskt riktigt bra, ja jag vet att jag e sjukt sent ute me o skaffa de men jag står för att jag e trög.

Blowing bubbles

Nu e snart helgen slut o de e ju inte så jävla kul precis. Men nåt som e ännu mer okul e att jag verkligen inte gjort ett sjusärdeles shit denna helg utan har varit mer uttråkad än på en John-Sören föreläsning o de e de faanimig jävligt illa. Skulle ju ha följt me Martin o Ronman på fest igår me lite förfest innan hemma hos Martin men jag hade skallebank o va allmänt seg så jag tog de lugnt hemma. Dock kände jag mig bättre senare på kvällen o blev sugen på bio men ingen som va hemma ville joina mig så jag slappade i soffan istället. I idag har jag ju inte precis gjort nåt mer heller för den delen, sitter nu o kollar green street hooligans för typ femte gången ever men jag blev sugen på den. Den e ju trots allt ganska underhållande. Synd bara att min gamla dator va tvungen o starta om sig själv mitt i filmen vilket gör att de kommer ta minst 30 min innan jag kan börja kolla igen.

hej

Ikväll ska jag iaf till Pepitsch o käka tacos o se ytterligare en riktigt usel film, så ni har att se fram emot ytterligare en sågning av en film senare ikväll här på bloggen.

Men den stora frågan e om de verkligen inte finns nån som e sugen på o gå på bio me mig snart, e jag verkligen ett sånt uselt biosällskap måntro? jag skulle ju inte tro de dock för hade jag varit nån annan än den jag e hade ju faktiskt drömmen då för mig att få gå på bio me den jag e nu om ni förstår.

God kväll

En riktigt bra film ikväll...

Ikväll klockan 9 på kanal 9 e det en fantastiskt bra film, nämligen Livet är underbart. En underbar film som alla borde ha sett, o har man redan sett den bör man se den igen. Bara 8 minuter kvar nu...

yeah

oj, nu e de bara fem min kvar, så skynda er...

En kväll i Vegas, nästan iaf

Kvällen igår var iaf ganska lyckad trots en sjukt täppt näsa och väldans lite pengar. Vi va iaf på golden hits med jobbet o käka trerätters och såg på uppträdande med nissar från wallmans salonger tror jag de va. Dom skulle köra en massa låtar med artister som har något med Las Vegas att göra. Dock började de ganska risigt med att artisterna försökte vara roliga o så körde dom en massa låtar man aldrig ens hade hört. Men sen ungefär i höjd med att vi fick in varmrätten kom det igång lite då de började köra lite elvislåtar. O sen blev de faktiskt ganska bra mot slutet för de körde en av mina absoluta favoritlåtar, Bowies life on mars. Den e ju fantastiskt bra den. Sen var det väl tänkt att vi skulle festat vidare o druckit en massa mer men eftersom min pengapung e tommare än Häckens supporterläktare så tog jag mitt pick o pack begav mig hemåt. Men trots detta va de e en väldigt lyckad kväll.

Fick precis ett himla fint meddelande från en underbar vän i Karlstad, tack så mycket, jag blev skitglad när jag läste de. Du vet vem du e.

Årets skräll...

Det finns några saker i livet man kan vara helt säker på att dom kommer att inträffa och det är ingenting man kan göra nånting åt. Att man nån gång kommer att dö vet ju alla om o lika säkert som att alla nån gång kommer att dö är hur lottningen till Champions league kommer att bli, eller förlåt hur lottningen för manchester united kommer att bli. Oftast när kvartsfinalerna ska lottas så är det dom stora björnarna som e kvar som united, barcelona, Liverpool, chelsea, bayern münchen etc och så är det något eller några mindre bra lag som lyckats halka in på ett bananskal till kvartarna. Dessa lite sämre lag, om man nu får säga så, var i år Porto och Villareal. Därför visste man redan innan lottningen att united skulle få möta nåt av dessa två lag, o detta trots att lottningen varesig utgår från nån sorts seedning eller att de bästa lagen precis som i elitserien får välja motstånd. Man visste det helt enkelt pga att historien alltid upprepar sig när det gäller uniteds motstånd. Varenda jävla år får de möta skitlagen, att UEFA på nåt sätt skulle förfördela united vet ju alla som har någon sorts vett i skallen o kan lite om fotboll. Antagligen tyckte väl UEFA synd om united som i helgen som var blev totalt förnedrade av Liverpool och därför gav dom united det iaf på pappret lättaste motståndet. De e synd bara att de andra lagen inte har något för att protestera mot united för dom får alltid göra precis som de vill.

Sverker Sverker, igår gjorde du allt bort dig...

Dagens samtalsämne på jobbet har förutom festen o allt igår varit gårdagens avsnitt av Plus. O varför detta undrar ni, jo de ska jag berätta. I programmet tog de upp nån tant som nyss hade köpt ett skräddarsytt larmpaket från en av våra konkurrenter o så hade det börjat brinna på hennes uteplats men larmet hade inte gått igång förrän elden hade sprängt sönder rutorna o det började brinna inomhus. Men ganska precis innan dess hade tantens hund upptäckt elden o lyckats att väcka tanten när hon låg o sov. Tanten hade då lyckats ringa upp securitas o sagt att de brinner o bett dem skicka dit brandkår o allt. Men iaf så klagade Sverker då på att larmet inte hade gått automatiskt när det började brinna utan larmet hade först gått igång när fönstrena krossades av elden o det började brinna inomhus. Brandvarnarna hade alltså inte löst ut förrän det började brinna inomhus. Frågan e ju då vad problemet egentligen är och de vette faan men enligt Sverker o tanten skulle brandvarnarna gå igång o ringa ut så fort det började brinna. Men det finns ju faktiskt inte nån brandvarnare jag vet om som kan känna av att det brinner utomhus såvida inte nåt fönster e öppet o röken väller in. Men Sverker klagade som faan på det till chefen för larmfirman som hela tiden förde fram att larmet funkade precis som de skulle, dvs de ringde ut när brandvarnarna kände av röken och det gjorde de så fort det började brinna inomhus. men ändå gick Sverker på o på hela tiden, inte ens han kan ju va så dum. Larmet funkade ju precis som det skulle, dom kan ju för faan inte räkna med att brandvarnaren inne i huset ska känna av att det brinner ute. Ofta brukar ju faktiskt Sverker sköta sig men igår gjorde han bort sig rejält.

En liten olycka

Tryckte lite för hårt nyss på tvålflaskans huvud eller vad man nu kallar det och det sprutade rätt långt så de såg ut som de hänt en liten olycka på mina jeans haha.

Faan vad mycket skit de e på tv nuförtiden, de e ju verkligen ingenting o se på, vem måste man muta för o fixa de?

Imorrn ska Kalle bjuda mig på ölen han e skyldig mig sen ett år tillbaka ca, jag hoppas dom har Innes & Gunn på Golden hits, jag tvivlar dock. De e sällan sånna ställen har god öl tyvärr.

Nu ska jag äta en macka, god kväll på er...

All you need is love...

Finns de nån trevlig tös därute till mig?jag har bara några få krav:
  • Hon ska ha humor
  • Gilla o slöa
  • GIlla film o bra musik
  • Sky r n b som pesten
  • Tycka om o laga mat o kunna lära mig
  • Gilla sport, gärna fotboll
  • Gilla o mysa en hel dag
  • Tycka om tacos
  • Gilla promenader
  • Ha nåt mål med livet
  • Gilla öl och pubar
  • Tycka om Irland o Dublin
  • Gilla att supa till ordentligt ibland
  • Vara öppen
  • Romantisk
  • Va allmänbildad, iaf läsa en tidning nån gång då o då
  • Stå ut med att jag samlar på allt möjligt
  • Tycka om mig för den jag e, en riktig tomte
Okej allt e väl inte krav precis men önskemål iaf, jag kan ju ha glömt nåt men de e ett senare problem.

Money money money

Ge mig pengar tack, de vore sjukt snällt om ni gjorde det. Skriv en kommentar med din mail så skickar jag kontouppgifter om vart ni kan föra över pengar. Anledningen till att ni borde ge mig pengar e ju att jag e en fantastiskt bra kille som faktiskt e värd det. Tycker inte ni det?


Fluff Fluff du e allt bra du

Utbildningen gick faktiskt bättre än väntat, de va mest repetition för mig o Vempisch men ändå ganska bra o få höra det igen. Men jag måste fundera lite mer på de där med merförsäljning för blir man duktig på de kan man ju kanske få in ett par kronor till varje månad, o de hade ju aldrig varit fel.

Ikväll borde jag försöka komma i säng innan klockan tolv så jag iaf hinner sova fem timmar i natt annars kommer jag se ut som en död häst imorrn kväll på middagen o de e ju inte precis en weird gothrestaurang vi ska gå på. Jag tror de blir lajbans imorrn iaf.

Snart ska jag o Kaluffsen börja styra upp min hemsida o de ska bli najs. Först o främst tänkte jag föra över bloggen dit sen får jag se vad som kommer hända mer. De e himla tur att jag har fluff som e som värsta hemsidehackern o kan typ allt men de som e mest tur e att hon e så helsikes snäll o hjälper mig. Vad hade jag gjort utan dig fluf?antagligen hade jag fortfarande suttit o harvat me den där äckliga javascriptkursen.

Nu e de nog slut på dagens vännerfråga iaf, va svårt o komma på nya frågor så jag funderar lite på om jag ska börja köra nåt nytt. Så kom med förslag om ni har nåra, o har ni inga så skärp till er!

Karlstad om 1,5 vecka, de e ju hellajbans

Livet e underbart

Nu e de 25 min kvar tills dagen egentligen borde vara över här på jobbet men icke sa Kjell, vi ska ha utbildning o de ska bli sjukt jävla skoj och upplyftande. Jag längtar verkligen redan att få vara kvar i minst två timmar till after hours utan betalt. Det finns ju inge roligare än o få vara kvar på jobbet o veta att man inte kommer få nåt för det. I love it, hade världen varit rättvis hade jag självklart jobbat här helt gratis men nu måste jag tyvärr få lite lön insatt på mitt konto varje månad. Men jag längtar verkligen efter att ha utbildning ikväll, de ska bli helt underbart att få sitta i de otroligt bekväma gråa o läckra konferansstolarna och lyssna på faktaspäckad information som e så underbar att de e som ljuv musik i mina öron. De e livet att få göra det man älskar, dvs ha utbildning på jobbet.

Jag skiter i era jävla partners

Jag e ju ganska bra på att skriva om grejer jag stör mig på så man kan ju säga att jag klagar en helvetes massa i min blogg o de har ni ju faktiskt helt rätt i. Men man kan ju faktiskt även säga att om ni klagar på detta så skiter jag fullkomligt i det. De här e min blogg o jag skriver precis vad faan jag vill.

Så därför tänkte jag nämna en sak som jag börjar bli jävligt trött på. Inte i början när det händer kanske men när det fortsätter dag ut o dag in så tröttnar man faktiskt jävligt fort på de. Det saken handlar om e folk som hela jävla tiden måste gå o prata om sin kille eller tjej. Jag skiter högaktningsfullt i vad de e era partners gör på dagarna och vad har jag för nytta av o veta exakt vad de e den personen gjort osv. Detta gäller då när jag inte känner partnern till min bekant eller kompis. Känner jag partnern i fråga gör det ingenting för då kan jag relatera till någon, men e det inte nån jag känner så spara babblet om den personen till nån som bryr sig, för jag gör det inte. Det finns flera personer i min närhet som e den typen av person som bara tjatar på hela jävla tiden om sin partner o de började bli tröttsamt för flera månader sen nu vill jag ibland bara mörda den personen. Antagligen tänker säkert dom inte ens på att dom gör de så mycket men lite självinsikt har man väl. Jag vet ju tex att jag klagar en massa hela tiden, fast de e klart den här bloggen går ju ut på de lite.

En annan sak som har lite med detta att göra som jag oxå stör mig på e när folk ska berätta om en massa saker o så börjar de namedroppa en massa namn på deras kompisar o som jag inte har en aning om vilka det e. Jag har ingen aning om vilka Bengan, Calle, Micke, Robert, Povel o andra e, säg bara kompisar om personen man pratar med inte vet vilka de e. Ett i-landsproblem möjligen men de e lite drygt för de.

Nu e lunchen slut
Hej

Fly away with me...

Kollar charterhjältar nu på femman o de e roligt men lite jobbigt för man vill ju bara bort när man ser hur jävla skönt de ser ut där i solen. De måste nästan bli en solresa till sommaren för det e ju så otroligt skönt o ligga ute i vattnet på en luftmadrass, sola o bara njuta o känna att man absolut inte har några som helst problem. Vill verkligen bort från Sverige nu, o inte verkar de bli nån Dublinresa snart heller, troligen blir de väl ingen i år ens heller, av olika anledningar. Jag kanske skulle åka själv...

De e lite roligt på programmet för reseledarna de pratade med hade fått klagomål från resenärer på att vissa hotells nattduksbord var för låga. Hahaha har man inget o klaga på så hittar man på nåt. Mycket idioter finns de...

Nån som vill resa bort i sommar med mig?

dublin
inte solen riktigt, men min favoritpub i Dublin iaf

Maskerade idioter...

Genom att utmana starkare polishannar markerar de autonoma hannarna sin styrka: ”Det är vi som bestämmer”. Plågsamt medvetna om att de inte är mer revolutionära än en skål lättfil gör de vita svenssonhannarna sig till, allt för att visa att de också kan det här med intifada, även om det värsta förtryck de upplevt var det där utegångsförbudet i högstadiet.

Riktigt rolig krönika idag i Stockholm city där krönikören sågade de Israelhatande kommunistfjantarna som trashade en massa bilar o annat i samband med DC matchen mellan Sverige och Israel några veckor sen. Alltid roligt o läsa att de finns fler som förstår vilka jävla losers de e som håller på med sånt där. De e samma folk som knallar runt o demonstrerar med dom omogna töntarna i reclaim the street o bara följer med för att få en anledning att förstöra saker, bråka och kasta sten på polisen. Med största sannolikhet följer ju merparten bara med i de där demonstrationerna bara för att få förstöra. Dom tror dom e nåt men eftersom största delen av de gatstenskastande lodis-look-alike barnrumporna e maskerade så vet man ju att dom inte ens vågar stå för va de e dom gör. Troligen maskerar de sig oxå för att ingen ska få se att dom egentligen e vanliga fjortisungar som vill göra nån slags revolt mot sina föräldrar. Skrattretande e ju precis vad dom e, man kan ju undra när de ska växa upp o kanske förstå att de e vi vanliga idioter som får betala för deras sk hobbyer.


Fuck off and die

En grej som kan reta gallfeber på mig e folk som vägrar svara i sina mobiler, varken när man ringer eller på sms. Ja jag vet att jag säkert skrivit om de här förut men de skiter jag fullkomligt i nu, de här e en sak som borde tas upp ganska ofta enligt mig. Alltså ibland kan man ju inte svara på direkten de fattar ju jag me men hör man inte av sig då senare eller? Jag hatar det iaf, vill inte folk svara när jag ringer eller skickar sms så behöver dom inte de, men säg gärna till nån gång då så jag vet om o kan radera era jävla nummer i mobilen. Från o med nu så kommer jag radera folk i min mobil som jag vet sällan eller aldrig svarar om man hör av sig, då vet jag om att dom skiter i mig o då gör jag detsamma i dom. Jävla ....idioter. Varför i helvete har ni mobiler om ni vägrar svara i dom.

Jag e så jävla less på en massa saker nu. De finns folk jag bryr mig om som dessutom vet om de men som totalt ignorerar mig, då kan ni dra åt helvete era jävla ...sugare. Duger jag inte så fine, tala gärna om det då så jag slipper bry mig om er o slösa bort tid på en massa jävla wankers. Jag föreslår en saker o dom säger ja o självklart o annat men vad faan händer då?inte ett jävla något. Vill ni inte så säg de direkt då.

Dra åt helvete era jävla ......

En ofantligt bra o skön dag faktiskt

Dagen har som ni ser på rubriken varit riktigt bra så därför e de lite tragiskt att den snart e slut. Men med tanke på att jag inte gjort många knop så jag kanske borde göra nåt vettigt som o åka in till stan o supa ner mig eller nåt för då får man ju alltid gå en massa eftersom man vinglar så sjukt mycket. Att gå e ju faktiskt jävligt skönt ibland. Jag har iaf lyckats med mitt stora mål ikväll att totalt missa melodifestivalen o de e jag riktigt glad för, visserligen såg jag väl nån minut när jag va nere o hämtade pizzan på turkpizzerian men jag klarade av utan o spy, de va vid röstningen så jag slapp ju dansbandsmusiken iaf.

Annars idag har jag gjort de jag skulle som att köpa jeans och köpa en försenad födelsedagspresent till Moa. När jag var o köpte jeans blev jag lite konfunderad över jc:s anställda. De har ju gratis uppläggning av jeans och de e ju skitbra med tanke på att mina sykunskaper e ungefär lika bra som en blind utters, men iaf så va mina jeans lite långa så jag sa till att jag ville ha dem upplagda o då säger flicksnärtan i kassan att de e några före så först runt halv tre kunde jag hämta dem, o då va klockan typ halv ett. Detta gjorde att jag visste att jag skulle missa minst första halvlek på fotbollen vilken var the main prio idag o jag funderade på om de var värt de. Jag köpte iaf jeansen för i min enfald trodde jag de hade nån anställd som satt o sydde hela tiden o då fanns ju chansen o kanske få jeansen lite tidigare, men nej nej nej. Hon som skötte syandet skötte även kassan, o detta på en lördag när de e som mest folk där. Hur in i helvete tänker man då?på alla andra JC butiker jag varit inne på har de haft nån som skött de där konstant, eller iaf inte nån som samtidigt hade kassan. Men men jag fick ju mina braller till slut o lyckdes komma hem så jag iaf fick se de fem sista minuterna av matchen. TACK FÖR DEN JC. Som tur var så kickade iaf Pool de röda djävlarnas ass och krossade dem på deras egna hemmaarena.

Sen jag kom hem har jag iaf inte gjort mycket, men de e ju ingen ovanlighet vad gäller mig en helg. Jag har iaf sett klart på filmen Flamman och citronen och sett den näst senaste Kommisarie Lynley. O jag tror de finns en risk för att de blir en till film ikväll me.

Imorrn e de visningar iaf, tjohej

hej

hmm

Fridens liljor

Dagens vännerfråga...

Jag börjar fundera lite på om jag snart drgit  på dagens vännerfråga så långt jag kan göra, De börjar bli svårt o komma på roliga frågor så det kan vara som så att denna epok i min blogg snart e över. Men då kommer frågan om det finns något jag kan göra istället, frågan e ju bara vad i så fall. Nån som har nåt förslag? för jag gillar de här med o ha något som återkommer kanske inte varje dag men regelbundet iaf.

Men nog om det, här kommer en ny vännerfråga iaf...

Vilken stad är det Phoebes gamla pojkvän David forskar i? o för att göra de lite intressant så undrar jag även i vilket land staden ligger i?

My head is weird

118 800 superbillig nummerupplysning via sms o telefon, faan jag har fått den på hjärnan. Såg den reklamen på tv igår kväll ett antal gånger o gick o sjöng på jingeln hemma men jag trodde att nattens sömn hade jagat bort den från min skalle men inte faan hade detta hänt. De e weird att det nästan oftare e nån dålig låt eller liknande än det är nåt man gillar som man får på hjärnan. O varför e det så, ibland kan man ju t o m börja nynna på nån låt man inte hört på flera år för att sen inom några minuter få höra den låten på radio. De e spooky.

Nu e de iaf helg o jag har verkligen nada planerat. Inge större grejer iaf. Idag ska jag till täby centrum o leta jeans o sen köpa en lite försenad födelsedagspresent till Moa o sen ska jag hem o kolla fotbollen. Ikväll däremot vette gudarna vad jag ska göra, jag e dock lite sugen på bio kanske. Men då kommer ju nästa problem, vem ska jag gå med. Imorrn ska jag på visning o det ska bli intressant för lyan verkar helt klart intressant men jag har en fasa för att säljare kommer vilja ha mer än jag har råd med.

Men men nu e de snart dags o göra lite hopsasteg in i duschen o bli blöt.

Hejdå så länge


Dagens vännerfråga...

De börjar bli svårt för mig nu o komma på nya vännerfrågor varje dag men jag ska försöka ett tag till, för de e ju alltid roligt o få kommentarer om sina inlägg.

Vlken känd skådespelare påstod Rachel att Monica ville ha med i en trekant med henne och Jean-Claude van Damme?

Enkel eller hur?

Loppis is the shit

Ligger o kollar antikrundan o de e ganska underhållande faktiskt. Tänk vad coolt de skulle va att kunna en massa om gamla grejer, för då hade man säkert kunnat glänsa o göra en massa fynd på loppisar o secondhandaffärer mm. Apropå loppisar så har jag sedan länge funderat en massa på o gå på sånna. De har ju faktiskt sin lilla charm o knalla runt o leta o kanske hitta nåt roligt som man aldrig skulle kunna hitta nån annanstans. Jag borde faktiskt ta o göra de lite oftare, nån som vill följa me?De ser så mysigt ut me loppisar ute på landet när man ser de på tv, jag blir apsugen på o gå på loppis då. Även om 99 procent av allt som säljs där e total dynga så finns ju chansen o kunna göra sig nåt fynd. Sen när jag köpt mig en lya ska jag även börja gå mer på secondhandbutiker för där kan man hitta en massa roliga saker o ha, kanske t o m några roliga möbler. Jag e ju sjukt sugen på nåt snyggt gammalt barbord eller barskåp eller nåt, iaf något som e annorlunda mot de man kan hitta på ikea o så.

Jag e sugen på o köpa en massa olika sorters glas oxå o de brukar finnas på secondhandbutiker o sånt ju, såg en massa roliga sorters glas på kyrkans sexondhand i höstas som jag blev sugen på. Så de ska jag nog satsa på. Vissa kanske tycker jag e dum i huvudet men jag bryr mig inte, loppis o secondhand e coolt.

hmm

Dagens vännerfråga...

Gårdagens fråga tog enkelt av Sara o de var ju trevligt att nån annan än Martin eller Tessan som hade rätt för en gångs skull. Frågan va väl kanske inte alltför svår dock, men grattis till dig iaf Sara. Får se om du klarar av dagens extrmt knepiga frågeställning då...

Det finns ett underbart avsnitt ganska tidigt i serien där Ross o Rachel precis blivit tillsammans och där Joey köpt hans o Chandlers nya fåtöljer o dom verkligen sitter där konstant i flera dar. Men iaf så står Ross o Rachel ute i trapphuset o pratar om något när Chandler vill dem något så han slänger något på dörren, vad?

Kanske lite flummig fråga men ni förstår säkert, underbart avsnitt iaf.

I´m proud of myself

De e sjukt jävla mycket o göra på jobbet nu känns de som. De e utbytesordrar, servicelådor, korrläsning, surfande, utbildning me skräcken o en massa idioter på telefon. De e ju verkligen knappt så jag hinner gå på toa ens, eller jo de hinner jag ju för jag tar mig tid. Men iband hinner jag ju inte ens äta min eftermiddagsbanan o de e jävligt illa de. Men idag blev jag lite stolt iaf för jag löste värsta problemet en tomte hade. Han fick ingen kopplingston på varken larmet eller iptelefonin så han ringde in igår o både jag o skräcken pratade me honom o vi kom fram till att han behövde en speciell sorts sladd för han hade tydligen supit bort sina orginalsladdar o kontakter till sin telefon o grejs hemma. Så vi skickade ut de igår o idag ringde han o hade förstås kopplat de helt åt helvete fel. Men de styrde jag upp iaf, o efter de blev han skitglad o tackade en massa, han menade även att så fort de kom nåt liknande fel som han hade så skulle vi skicka den kunden till honom så kunde han hjälpa till haha.
Roligt o få lite beröm iaf för de gör ju så man blir mer motiverad iaf. O de e ju verkligen inte ofta jag får beröm, hehe, inte av nån annan än mig själv iaf.

Nu har pappa åkt hem iaf, o de låter kanske taskigt o säga de men de e rätt skönt, lyan e ju inte riktigt gjord för o va fler än en i.

Imorrn e de torsdag o snart e de helg, wiiiiieeeeehaaaaaa, o om en timme ska jag hämta tvätten owiiiiieeeeehaaaaaa, men skönt o ha skiten gjord för ett tag framöver iaf.

Ge mig en lägenhet, annars blir jag arg!!

Dagens vännerfråga...

Gårdagens vännerfråga va way to easy för de svarades rätt ganska fort faktiskt. De har varit lite för enkla frågor nu på sistone så idag får de bli annorlunda. Hehehe

Vad lyckades Joey och Chandler byta sin egengjorda o väldigt långa bokhylla mot efter att de haft inbrott?

Kanske lite för enkel ändå

Helgen börjar närma sig iaf...

Jag längtar till helgen faktiskt. De ska bli jävligt skönt o bara få ta de lugnt lite för hela den här veckan e fullbokad av en massa kraffs. I helgen va ju Henke här, igår o idag har pappa varit här, imorrn ska jag hem till min kära moder o sen tvätta o på torsdag ska vi jobba över med o rensa de sista på gamla kontoret. Jag behöver verkligen lite lugn tid. E väldans sugen på o bara kolla en massa film till helgen o kanske kröna det hela med en bio, om det finns nåt man vill se. Dessutom vore det ju skönt o hålla sig borta från den där jävla schlagerhysterin som e just nu.

De e för mig en gåta att den där jävla smörjan som kallas musik o som spelas på bästa sändningstid på tv en lördag e något folk gillar. Allt låter ju exakt likadant o jag kan verkligen inte förstå hur folk kan vilja lyssna på den sk "musiken" på fester o annat. Räcker det inte att dyngan spelas konstant på alla jävla skitkanaler vi har på radion. Ska bli underbart när skiten e över o det kan visas nåt vettigt på tv på lördagskvällarna. Shit jag börjar bli gammal nu ju när jag klagar på va de e på tv på lördagskvällarna. De e faan illa de...

Dagens vännerfråga...

Ingen som tagit gårdagens fråga än o de e lite förvånande faktiskt men men. Ni ska få lite mer tid på er o fundera ut svaret iaf, nån borde ju ta den iaf kan man ju tycka...

Varför tog det slut mellan Phoebe och hennes kille som arbetade som polis?

Den ni...

Nyhetsflash...

Katoliker e helt jävla dumma i huvudet, iaf idioterna som sitter därnere i Rom. Vilka jävla pajaser det är. Om ni läst nyheterna de senaste dagarna så vet ni vad jag menar. En 9åring i Brasilien blev våldtagen av sin styvfarsa och blev med barn, tvillingar och läkarna ansåg att hon antagligen inte skulle överleva att bära ungarna i magen så de gjorde abort på ungen. Abort där borta e tydligen förbjudet om det inte finns medicinska orsaker eller om den blivande mamman riskerar sitt liv om hon vill behålla ungarna. Att en abort gjordes på nioåringen har gjort den katolska kyrkan rasande och läkarna och ungen e nu bannlysta o en massa sån skit, medan styvpappan har fått syndernas förlåtelse och riskerar inget straff. Fy faan. De tydligen fler religioner som e helt jävla fucked up. Visserligen har man väl vetat det länge att sånna där religiösa idioter inte har nåt vettigt i skallen men att nazistpåven o hans hejdukar var så jävla blåsta trodde jag inte.

Läste i Metro i morse oxå att nån undersökning visar att i Stockholm är det bara 9 procent av 18åringarna som har körkort medan 64 procent av alla ungjävlar på 18 bast i Arjeplog har körkort. Det hade man väl för faan kunnat räkna ut med röven att det var så. I en avlägsen skithåla som Arjeplog har dom väl inget annat o göra än o ta körtkort o kasta lasso på renar när dom e 18 bast. Det vore roligt o se hur många av de där byhålefjantarna med Volvoracingkeps som skulle klara att köra upp i en stad med mer än ett övergångsställe, riktiga asfaltsvägar och ett riktigt rödljus. De vore kanske bra för dem och prova att möta en bil på vägen när de e ute o kör oxå o inte bara renar.

Nu måste jag jobba igen, blää


Suget har försvunnit...

Trots att jag inte varit bakis alls idag faktiskt, vilket e jävligt skönt, så har jag beslutat mig för o ta några vita helger nu framöver, iaf inget drickande förrän jag ska till karlstad i slutet av månaden. Jag vet att detta e något man ofta säger sådär dagen efter men just nu känner jag verkligen inget sug efter att gå ut. Har tappat suget på att gå ut på krogen o det känns som jag behöver få ett sug efter det innan jag ska gå ut igen, sen får de ta den tiden det behöver. Visst det kommer säkert komma ett sug nu mot slutet av veckan som kommer för det brukar det göra men nästa helg ska definitivt bli vit för mig. Men då dyker ju genast frågan upp om vad jag ska göra istället, o faan vet. Jag har ingen aning men det känns inte så brådskande heller o bestämma, men det skulle va roligt o ha en riktig filmhelg med bara en massa film o snask o en massa sånt, nån som e sugen?jag kan erbjuda:
  • en ganska skön soffa
  • en gammal tv
  • trevligt sällskap
  • gratis vatten
  • en massa olika sorters film
  • två stycken läckra carlsbergsfiltar att värma sig med
  • en renlig toalett
  • gratis tillbehör till snask o dricka, som glas och skålar
  • en massa dumma kommentarer
  • o en kram till den som vill ha
Nån måste det väl finnas som vill hålla mig sällskap??

Dagens vännerfråga...

Lördagens vännerfråga har blivit korrekt besvarad av Martin och det var ju himla roligt det. Ska bli intressant o se om han kommer ta dagens fråga me...

Vad kallar Joey sin båt han köpte på en välgörenhetsauktion för?

Kanske lite för enkel den...

En kväll i hårdrockens tecken...

Nu e helgen snart över och överlag har den varit ganska bra faktiskt trots en illamående Henrik och sjukt dåligt ljud på konserten igår. Nu måste jag städa lite hemma med för pappa kommer ju imorrn och ska bo här till onsdag o då bör det nog inte se ut som det gör här nu. Typiskt Henrik att stöka till de så jävla mycket, hehe. För att fortsätta traditionen som jag och Henrik har så har vi även idag sett några riktigt dåliga filmer som the escapist och yes-man. Båda var riktiga bottennapp men o andra sidan skulle det kännas konstigt o se en bra film med Henke.

Den stora frågan under helgen e iaf varför i helvete metallica spelade turn the page igår, detta faktum äro en besynnerlig gåta för mig för den låten tar sig nog inte ens in på min topp 50 lista med dem. Weird.

Vi drog till medusa igår efter konserten, de va riktigt länge sen jag var där märkte jag för de var mycket mer småttingar där än vad jag kom ihåg, o verkligen alla var klädda som nån slags wannaberockers med sjukt fula gaddningar överallt. Armtatueringar på tjejer e ju verkligen inte snyggt nånstans, o inte ängelvingar på ryggen eller tuttatueringar heller för den delen. Men men jag e väl kanske bara gammalmodig, vad vet jag...

Dagens vännerfråga...

Senaste frågan var ganska enkel verkade det som, men det kunde man ju förstå. Riktigt roligt e ju avsnittet iaf. Dagens fråga kanske blir svårare, det får vi se.

Vad är det som Rachel får på sin 30årsdag som sen Joey börjar leka med?

Inte så svår väl?eller

Save a cow, eat a vegetarian

Just nu ligger jag i sängen o skriver och dricker öl samtidigt, eller inte samtidigt för de skulle ju vara svårt förstås men när jag inte skriver så dricker jag iaf. Henrik sittligger i soffan o dricker öl o kollatr på nån meningslös match i elitserieslutspelet. Han har precis slutat svära ve o förbannelse över min gamla dator och det faktum att han inte hittat nån sida som streamar färjestadsmatchen. Jävligt skönt de skulle jag vilja säga. Vi skulle ha gått ut igår men det blev inte så mycket av de för vi va båda så jävla trötta som vi inte orkade ta oss iväg så istället satt vi o letade roliga tshirts och avslutade med att kolla en film, Green street hooligans 2. För alla er som inte sett den första filmen kan jag tala om att de e en huliganfilm från england och därför trodde vi att denna skulle vara liknande. Men tji fick vi för detta var nån sorts fängelsefilm som var totalt jävla urusel, den var så dålig att jag nästan börja gråta när jag tänker på den. O så idag när jag trodde att vi hittat en film som knappast kunde vara sämre än Gsh 2 så började vi se en film kallad the scratch, som visserligen hade fått betyget unwatchable på imdb, men vi trodde knappast att den skulle kunna konkurrera ut gårdagens film, men det gjorde den, med råge dessutom. Så vi såg en kvart o se kollade vi transporter 3 istället.

Men nu tjatar mannen från skogarna på mig

hejhej

Stekarbrudar har verkligen nada koll

Såg på lyxfällan idag, brukar aldrig kolla på de men såg i introt idag att de va en riktig stekarbrud idag så då var man ju tvungen o kolla. De e verkligen humor o se sånna totalt hjärndöda idioter som verkligen inte lärt sig ett skit om livet mer än hur man slösar pengar man själv inte har. Tjejen som var med i dagens program tjänade ca 20 lax netto varje månad men brände i genomsnitt 35 tusen varje månad, o de kan man ju fråga sig hur de går ihop. Jo hon har en extrem toffel till farsa som betalar allt åt henne. Jag kan inte förstå hur man kan leva med sig själv när man har de så. Hon brände i snitt 10 tusen per månad bara på kläder o skönhet, 8000 bara på mat o restaurangbesök o varje gång hon skulle ner på stan o shoppa så tog hon taxi om hon hade fel skor på sig, o de trots att hon bor centralt som faan. En av ekonomerna som skulle hjälpa henne följde med henne en dag när hon gick i affärer o hon plockade fram de hon ville ha o skulle köpt om hon inte var med i programmet o de var kläder för nästan 20 tusen, o allt var dessutom på rea. Shit.

Dagens vännerfråga

Gårdagens fråga lyckades Tessan nästan svara rätt på o de va ju roligt. Men förrgårdagens fråga e de fortfarande ingen som svarat rätt på. Men svaret på frågan om vad familjen Gellers hund hette när de var små e iaf ChiChi. Så nu vet ni det iaf, visserligen inget ni lär ha nytta av sen i framtiden dock, men men.

I ett ganska tidigt avsnitt av serien råkar Chandler och Ross i bråk med två nissar om soffan på Central Perk. De bestämmer sig för att göra upp utanför på gatan men när de alla lagt sina plånböcket o klockor etc i en keps blir kepsen snodd och dom jagar efter tjuven för att göra upp. Dock kommer inte Chandler fram till bråket, varför?

Den ni, ett jäkligt roligt avsnitt iaf

Jag e ganska smart

Idag har jag jobbat o de har varit en ganska bra dag för jag har nämligen sluppit svara på en massa dumma o idiotiska teknikfrågor från en massa idioter, som egentligen borde vara förbjudna att ha något som e mer tekniskt än en eltandborste, o de e jävligt skönt o slippa.

O nu ikväll har jag ätit tacos med en kompis, så överlag har de varit en ganska okej dag faktiskt trots att det nu står drivor med disk i köket, men imorrn ska jag försöka få Henke o diska allt åt mig. Vilket troligen e dömt att misslyckas, men skam den som ger sig.

Imorrn ska jag upp hysteriskt tidigt så jag borde nog släcka nu, o de ska jag nog göra.

Puss o kram

Dagens gör-nåt-vettigt-på-jobbet-när-du-har-tråkigt-tips

Ibland på jobbet brukar jag o Leif roa oss med att utmana varandra på olika sorters frågesport via sidan www.vetgirig.nu o de e faktiskt ganska underhållande för där kan man hitta frågesporter som folk gjort själva inom alla möjliga ämnen, allt från flygplanstyper under 2:a världskriget till frågor om mupparna. Dock var de inte lika kul idag för Leif utmanade mig i en frågesport om ellära som e något jag ungefär har lika mycket kunskaper i som jag har i de hebreiska språket eller om afrikanska grodors parningsläten. Jag lyckades dock ta en fråga av fem och det var bara för att det fanns ett ord i svarsförslagen som jag iaf hade hört talas om. Så Leif fick sig ett gott skratt idag. Så bara för de ska jag imorrn utmana honom i historiska årtal, för de borde jag ta honom i hoppas jag, men man vet aldrig för han e jävligt lurig o kan så mycket weirda saker.

Dagens vännerfråga

Sist jag kolla va de inte en käft som ens försökt svara på senaste frågan o tidigare idag började jag gråta pga detta. Eller nej de gjorde jag väl kanske inte men de e ju lite tråkigt iaf så ni får ta mig faan bättra er lite. Så svår va väl inte frågan eller? Ni ska få lite mer tid iaf o försöka lista ut svaret...

Denna e lätt..

Vad var Joey på väg att göra efter att Rachel sagt hejdå till honom innan hon skulle dra till Paris under sista säsongen?

Tvättstugemarodörer, skottpengar borde de va på er...

Det finns sjukt många saker som irriterar mig kopiöst, brats, rött läppstift, en viss blogg, norrmän, getter, rnb-musik, justin,  lögnare, fryspåsar som inte går o få upp, modebloggar ja o ni känner nog igen rätt många av dem om ni följt min blogg. Men de finns en sak som gör mig nästan mer irriterad än nåt annat o de e folk som drar över tiden på sin tvättid. FÖR I HELVETE, hur svårt kan de vara att hämta sin tvätt i tid egentligen. En halt bäver skulle ju klara det utan att man behövde förklara nåt speciellt för honom. Som ni förstår så har detta hänt mig ikväll. Personen som hade sin tid hade glömt hämta sin tvätt o därmed dragit över sin tid med över 40 minuter. Hade jag inte haft ett samvete, ja ibland har jag väl inte de kanske, så hade personens kläder legat utslängda över hela jävla tvättstugan. Så mycket föraktar jag dom/den. Så istället för o bara slänga ut skiten så la jag kläderna fint i en korg o ställde där, men jag borde väl kanske har skänkt skiten till myrorna eller nåt. Jävla idioter. Jag kan ge mig faan på att på att de brats eller norrmän, eller både och, troligen lyssnar dom på rnb oxå o har bilder på getter i sin lägenhet.

Annars så har dagen varit ganska okej, försov mig lite imorse men kom inte alltför sent till jobbet iaf. Sen har jag varit duktig o jobbat över oxå då vi rensade de gamla kontoret. Jag o Vempisch va the container crew, dvs vi slängde skiten i containern men de förstod ni nog. Men de va jävligt kallt.

Imorrn ska jag äta tacos o på fredag kommer Henke från de mörka skogarna i väst.

Nu e klockan strax halv nio, eller halv tio mena jag o ni vet alla va de e dags för... ja just de, dagens vännerfråga. Men den kommer i nästa inlägg. Så ni får hållas på halster en stund till.

Dagens vännerfråga

Frågan jag hade igår om vad lysknappen i Chandlers o Joeys lägenhet gör var alldeles för enkel precis som jag trodde, men ibland måste man ju ge andra chansen oxå o inte bara de överdrivna vännernördarna.

Ska försöka ha en lite svårare fråga idag.

Jag har ju tidigare frågat var Rachels hund hette när hon var yngre, men vad heter familjen Gellers hund när de var yngre?

Den ni...

Jag ser i syne o de e läskigt

Nu har jag varit o storhandlat, eller iaf handlat för de närmsta dagarna framåt o de känns bra. Jag måste bli bättre på att storhandla istället för att knalla till affären varje dag som jag gjort tidigare. Jag ska helt enkelt bli duktigare, självklart lär de bli svårt o bli duktigare än jag redan e men jag måste ju försöka hehe.

Jag har fått en till trogen läsare till min blogg o de e himla roligt för hon e en himla bra tjej som jag saknar från den lilla byn borta i skogen.

Tropicanajuice e så otroligt gott och ikväll ska jag äta en äggmacka med kaviar, de har jag längtat efter i flera dar men inte orkat ta mig ner till affären.

O idag när jag åkte hem från jobbet stod de en unge vid Kista centrum som först va skitlik ungen i the unborn, men när jag kollade igen var de en helt vanlig unge. De e scary, för den ungen i filmen e äcklig. Hoppas jag slipper de igen för annars kanske jag blir som tjejen i filmen

blä

Jävligt skickligt gjort faktiskt

Hur lyckas man torska en vinterjacka, en ipod, en halsduk och en mobiltelefon under en enda helg, o detta utan att ens ha blivit rånad. Jag anser detta e ganska skickligt gjort, de e troligen inte alla som kan lyckas med något sådant på så kort tid. Men o andra sidan har personen i fråga övat sig på att torska mobiltelefoner under ett år nu då detta var den sjätte mobilen på ett år som personen torskar. Men att han dessutom körde en bonus o torskade jackan, halsduken och ipoden också denna gång, intressant tänkt skulle jag vilja säga. En liten rolig ankedot angående denna mobil e att han vet att han torskade den i en taxi för taxiföraren ringde hem till mobiltorskarens moder från mobilen och sa att han hade mobilen i sin ägo och att mobiltorskaren kunde ringa på de numret och få tillbaka mobilen. Dock fick inte mobiltorskare reda på detta innan han själv spärrade sin mobil och detta gör nu att han inte kan ringa till den och det enda han vet om taxiföraren e att han har en son som heter Jan och bor i Hässelby villastad. Detta e verkligen humor på hög nivå. O tro det eller ej, det e inte Christian som e personen i fråga han e ju vanligtvis den mest troliga personen man skulle tänka på, för Christian e i Mexiko.

Nu e de tolv minuter kvar på min lunch, usch o fy. O nu e de elva.

Dagens vännerfråga

Dagens vännerfråga kom jag på av nån outgrundlig anledning precis när jag gick ut genom porten till jobbet idag, men fråga mig inte varför. Aja nog om detta, senaste frågan var alldeles för lätt för er märkte jag o det kan vara så att dagens fråga även den kommer vara lätt men de skiter jag i. Frågan från förra veckan om var Joeys film som inte blev av skulle heta så e svaret Shutterspeed, eller Slutartid.

I ett avsnitt där Rachel o Monica bor i Joeys o Chandlers lägenhet hittar Monica en knapp på väggen som hon inte vet vad den gör och börjar då försöka ta reda på vad det är den egentligen gör, frågan är då vad är det knappen gör?


Funderingar om en buss

Jag såg en rolig sak på bussen på väg hem från jobbet idag. En sak jag tänkt på länge men det var inte förrän nu idag då jag diskuterade de med koftan på bussen som jag egentligen tänkt till om det ordentligt. Inte så att jag kommit fram till nåt vettigt precis men ändå så att jag beslutade mig för att skriva om de i bloggen. Grejen e iaf att den lilla skylten med digitala kunskaper som berättar vilken nästa station e är lite rolig. Det finns nämligen på vägen till mitt jobb, o på vägen från mitt jobb oxå för den delen, en busshållplats som heter Grönlandsgången. Men grejen e att på den digitala skylten i bussen står det inte Grönlandsgången utan de står Grönlandsgüngen, o jag kan inte riktigt förstå hur de går ihop. Ja menar, det finns tydligen både ö och ü men det finns inte å. Det stör mig de där lite. Varför e det så?jag funderade lite på att bussarna kanske var tillverkade i Tyskland eller nåt o dom använder ju inte bokstaven å där, men de använder väl inte bokstaven ö heller, eller har jag fel. Jag e ju inte så speciellt bra på tyska så jag kan ju ha fel. Nån som vet?Fluff du kan ju tyska, har du nåt klyftigt svar på min intressanta frågeställning?

För övrigt så e de en dag mindre kvar till helgen nu o de e bra.

Jag såg en rolig sak i en blogg häromdagen som jag ett tag funderade på att skriva här men sen kom jag på att personen ifråga kanske läser min blogg o då e de inte aktuellt o såga den bloggen totalt som jag egentligen borde.

Fridens liljor...

Alla heter Glenn i Göteborg...

Strax innan lunch ringde det in en person till oss och jag kunde se att det var en göteborgare på hans telefonnummer. Jag tänkte först inte ta samtalet för lunchen skulle precis börja men iaf så tog jag det och tror ni inte att personen som ringde heter Glenn i förnamn. Det kan ju verkligen inte gå fel och den gamla supporterdängan "alla heter Glenn i Göteborg" kändes mer aktuell än nånsin. De e fortfarande så otroligt roligt när man träffar på en Glenn från Göteborg. Jag hade helt klart svårt att inte börja skratta högt i telefonen. Men han var trevlig iaf.
/>
Igår innan jag somnade var jag rädd att få mardrömmar om filmen vi såg igår kväll men det slapp jag som tur var. Brukar annars ofta ha en förmåga att drömma mig in i filmen på natten samma dag, iaf om det är en skräckfilm. Så jag e ganska glad idag trots att de e måndag.

Puss o hej

Getter kan alltså klättra i träd, weird

De finns många saker som gör mig förvånad vad gäller skräckfilmer o filmer överlag, men en sak som jag alltid blir förvånad över e hur de alltid lyckas ha en ficklampa till hands. Varesig de gäller ett strömavbrott hemma eller när bilen gått sönder eller liknande. I filmerna har dom verkligen alltid en ficklampa inom en halvmeter från där de e, eller i bilen eller annat. Jag kanske e ovanlig men inte fasen har jag en ficklampa hemma, eller jo de har jag men inte fasen vet jag var den ligger o de e ju knappast nåt jag skulle kunna hitta sådär direkt när de e kolmörkt o jag verkligen behöver den. E detta något jag e ensam om eller har alla ni en ficklampa direkt till hands vart ni än e?

Har iaf varit på bio ikväll me Tessan o de va skoj, drygt o åka hem därifrån bara men men, hem kom jag iaf. Filmen va the unborn o e precis en sån film jag egentligen hatar för man hoppar till hela tiden men trots de så måste jag se dom, de e som en drog nästan. Men jag hatar äckliga små barn som ser skitläskiga ut, dom e ju sjukt läskiga.

De va en skitweird halvfinne som pratade i telefon på tunnelbanan hem nu ikväll, han pratade jättehögt i telefonen o jag fick reda på att man bara kan skicka rekommenderade brev till honom, annars kommer de inte fram. Skumt

Gonatt

Dagens vännerfråga

Senaste frågan har hittills ingen svarat rätt på vilket e lite förvånande faktiskt men ni ska få fundera lite till. Fick en kommentar från Maria om senaste frågan där hon trodde att jag googlade om mina frågor o de kanske man kan tro ibland men så e inte fallet. Jag tar bara saker jag själv kan svaret på o ibland kanske de blir för svårt, men ibland blir de ju även för lätt så jag kanske ska ta en lite lättare fråga denna gång...

Vad var det som orsakade branden i Phoebes lägenhet när hon bodde där med Rachel?

Den e lätt iaf...

Men varför e inte Nick Borgen me, han e ju min idol

Jag skäms lite idag faktiskt o gjorde det även igår för jag gjorde något jag sagt till mig själv att jag aldrig skulle utsätta mig för om det inte gällde liv och död. O de gjorde det igår så jag kanske inte borde skämmas men det gör jag ändå. Eller liv o död vet jag inte kanske men Ola hotade med att gå hem om vi inte såg på melodifestivalen igår. Ola e en schlagernörd av stora mått o de e svårt o förstå, men o andra sidan så e ju en del människor ganska udda. Men de var inte de jag skulle säga riktigt. De jag ville säga e att musiken igår va katastrofalt hemsk, inte speciellt ovänat förstås. Den enda låten som var nåt o ha va operalåten, den va inte speciellt bra men den skiljde sig ändå från mängden. Så jag var glad att den gick vidare o jag var även glad att vissa andra inte gick vidare, för även om man inte bryr sig om den stora finalen ute i europa så måste man ju bry sig lite om vad de e för bidrag vi kommer skicka iväg dit o då kan vi ju inte skicka tre fjortisgossar som hiphopar, en gammal kärring som sjunger en vaggvisa eller hon med de amerikanska namnet o hooters i melonklassen. Då får man ju skämmas som svensk.

Men nog om detta, de här var en engångsföreteelse. Punkt slut

Mmmmmmmmbop

Jag har en vän som e en väldigt underlig man. Han liknar en stekare o kan ibland bete sig som en sån oxå men vanligtvis e han som en helt normal pojke. Men när han dricker så dricker han rejält, inge fel med de men han lyckas alltid med konststycket att ta in bubbel alldeles för sent på kvällen. Som igår när jag, vempa o ron sitter vid bordet o alla e typ halvdöda o vill verkligen inte dricka mer, då kommer han in me två flaskor bubbel i ishinkar som vi ska dricka upp. Alla tog sig varsitt glas men man drack typ två klunkar o sen ville man inte ha mer. Så vi bestämde oss  för o gå hem o min kamrat tar då ena hinken o ger till några tjejer som sitter vid bordet bredvid. Tror inte jag känner nån i den åldern som bränner så mycket pengar ute som han gör varje gång han går ut. Men roligt e de varje gång iaf. Men igår va hela kvällen weird, jag träffade en gammal bekant från karlstad inne på stället där vi va o de visade sig att hon flyttat hit. De va roligt.

Idag har jag dock fått lida för gårdagen. Hela huvet e i uppror o de känns som nån bankar hårt inuti de. Men trots detta har jag varit på lägenhetsvisningar o käkat bakispizza me vempa. O ikväll blire bio.

Funderar på o sova lite nu men de e ju jobbigt. Så gonatt för en stund





















RSS 2.0