Sthlm baby, yeeeaaah

Sitter på jobbet o de e rätt segt faktiskt. Glömde ju självklart o ta me en bok o läsa men de ska jag faan inte glömma imorrn. Med tanke på att den effektiva tiden man knegar här så behövs de nåt annat o göra förutom att bara surfa. Men men man ska väl egentligen inte klaga, svarta pengar, lugnt som faan o fint väder, de e inte dumt de. Till helgen blir de Karlstad igen o de ska bli riktigt kul, tråkigt o lämna allt skönt folk bara, men jag hoppas att några iaf kommer o hälsar på nån gång.

Gårdagen va riktigt boring iaf. Ett evinnerligt flyttande ägde rum och lådor forslades nerför hissen in i bilen o sen in i ett nytt hus fast trettio mil därifrån. Självklart hade pappa hyrt en lite för liten bil me så vi fick inte me allt på en gång men efter mkt om o men fick vi iaf med det allra mesta. Mamma får ta me de sista på fredag när vi ska dit o städa o hämta hem det sista. Sen kommer helgen att spenderas där och lite festande e tänkt att de skall äga rum även det. Får hoppas att många orkar ta sig tid att närvara.

Annars har jag inte så mkt kul o berätta, helgen var kanon med en dubbelfylla iaf o roligt folk. Söndagen var dock skitkass med ett förbannat packande i lådor och pappkassar med mera. Men nu e de klart iaf. Så från och med igår e jag nu en sthlmsbo igen. Fy faan vad skönt. Nu längtas det bara till jag kan flytta in i lägenheten och ha min inflyttningsfest som jag hoppas många kan komma på.

Aja jag ber om ursäkt för mig extremt tråkiga inlägg idag men ni får klara er med det iaf.

Fridens liljor på er

Hej så länge o gonatt.

Vackra trumpettoner ljuder in i min lya

Coolt de e nån i nåt hus här bredvid som spelar trumpet just nu, han har spelat idas sommarvisa, rosa pantern och vandraren nu. Han/ hon e riktigt duktig me, men nu hör jag inte va han spelar. Spännande de e värsta grejen o gissa va han ska spela härnäst.

God kväll på er

jag vill ha mörk öl, o de genast haha

De ska bli härligt o få svalka strupen me lite fin mörk öl imorrn, kanske inte riktigt kommer bli lika mkt som midsommar förra året men väl ett par stycken. Ska köra lite avslutning imorrn me Anders på jobbet.

Idag har jag jobbat min allra sista torsdag på jobbet o har nu bara en dag kvar, ni må tro att de känns jävligt skönt. Men måste bjuda på fika imorrn o de e ju jobbigt men man e ju tvungen känns de som, synd bara att man inte hinner säga hejdå till alla imorrn då många sköna e på semester fortfarande. Måste se till o plocka hem lite grejs me från jobbet som kan va bra o ha i framtiden, typ lite roliga sugrör o drinkpinnar med mera. Såg till om ni behöver nåt hehe.

Vill på festival nu igen, saknar arvika som faan, de e ju så härligt o bara sitta o dega vid tältet med en pissljummen öl i handen i en cigg i andra o sen sjunga med till sweet child of mine med sin rysligt felstämda röst, ryser vid bara tanken ju.

Ska kanske lära mig teater i höst, kan bli spännande.

Fridens liljor på er och må gud vara med er..

I don't ever wanna feel...

Har precis kommit hem från herr linder där mat har intagits samt en härlig avslutning på jurassic parkserien nästan avnjutits. Vi såg två minuter av trean innan vi insåg att den var dubbad till franska och då var de inte riktigt lika spännande längre. Så den engelska versionen är på väg att laddas ner men kommer inte att tittas på idag, förhoppningsvis kommer detta att ske under morgondagens kväll. Istället tittade vi på behind the music med red hot chilli peppers, ett klart sevärt program.

Annars har det spelats fotboll idag i det vackra vädret och idag var vi faktiskt hela fyra personer som spelade, de e stort då vi i 99 procent av fallen annars bara e jag o fillefjonkan. Baksmällan som jag räknade me skulle vara närvarande under dagen har som tur e inte ännu infunnit sig, förhoppningsvis kommer den inte att göra de heller innan jag somnar.

Nu till veckan kommer jag att jobba mina sista fem dagar på pictura innan jag lämnar för min kära hemstad där jag forhoppningsvis kommer att spendera många av mina nästkommande år.

Under veckan som kommer måste jag börja packa ner en massa grejer vilket kommer vara väldigt tråkigt men som måste göras, och de måste göras inom en snar framtid me. Kommer se ut som jerusalems förstörelse här inom ett par dagar gissar jag på.

Men nu blir det sängen.

God natt och fridens liljor på er.

it's such a good day för dying

Jävla skit, allt jag skrev nyss bara försvann, har inte riktigt lärt mig hur man ska trycka o allt här på den här sidan o grejs, men men.

Jag mumlade lite om nostalgi nyss iaf, håller på o rensar ut en massa dynga hemma inför flytten och har hittat en hel del jobbigt, bilder, brev mm som e jobbiga nu att läsa men jag kan inte få mig själv till o slänga bort de. E jag en dålig människa då? Hur kan man egentligen ha varit så totalt urbota idiotisk som man varit tidigare i sitt liv?jag skäms när jag tänker på de o vill egentligen gå o gömma mig bakom en stol nu. Men har ingen bra stol här hemma jag får plats bakom. På samma sätt som de e jobbig nostalgi kommer man ju oxå ihåg de lyckliga stunderna.

Men men jag anser att jobbig nostalgi tillsammans med särskrivningar borde utrotas.

Nu ska jag ner på stan och gå på glädjekällaren som tess brukade säga när hon bodde här.

Ååååå hittade en bild på min all-time-favourite-pub i Dublin, får jag inte komma dit igen innan året e slut måste jag mörda nån hihi

image2

hejhej

tonight I'm a rock n roll star

faan de skulle ju va drömmen, inte för att jag varken kan spela nåt instrument eller sjunga men de har varit en dröm sen jag vet inte hur länge tillbaka. O varje gång jag hör den här låten får jag ett löjligt smajl på munnen o drömmer mig bort.

It's a Holiday in Cambodia lalalalalala

Faan som vanligt somnade jag när jag kom hem från jobbet, inte alls bra men ack så skönt de var iaf. Hmm har fortfarande inte hittat nån som vill gå ut med mig i helgen, men de kanske kan bli Irland till hösten iaf, vore himla lajbans de.

"Sen stör de mig att de alltid drar liknelser mellan sig själva och indianerna! Ni är inte indianer! Ni är rumpnissar" Rocky pratar om samer
Haha han e faan bäst,

Hmm undrar om de blir nån film ikväll eller inte...

Christer o arg

Idag blev jag riktigt besviken på Christer i p3, programmet brukar vanligtvis vara ganska bra o ha roliga saker o prata om o idag hade de tävling om veckans sämsta sommarjobb som lyssnarna har, de får ringa in o berätta om de o grejs. Så de ringer flera som verkar ha riktigt pissiga jobb som man verkligen aldrig kommer ha någon nytta av senare o kunna. Men så ringer de in en tös som jobbar som laboratorieassistent o höll tydligen på me o undersöka djurbajs o annan skit, hehe där fick jag till de, o jag kan hålla me om att de jobbet verkade suga albanpung men de som med största sannolikhet e bra me de jobbet e en sak o de e att hon får ju iaf erfarenhet för framtida jobb. Troligtvis så har hon fått de jobbet för att hon pluggar laboratoriegrejs eller liknande på universitetet o måste göra sånt som hon gör nu på sommaren för o kunna få jobb i framtiden. Men då kan de ju knappast bli utsett till veckans sämsta sommarjobb då även om jobbet e ren skit så får hon skitmkt bra erfarenhet, tycker inte om när folk klagar så mkt på något som kommer vara värt något i framtiden, sånt stör mig jävligt mkt. Tänk på de stackarna som oxå ringde in, han som körde 73 mil för o krossa sten, hon som diskade på en camping bla.

Christer får banne mig fixa till de där nu o se till o skärpa sig i framtiden om man inte ska tappa respekten för dem.
Men men nu orkar jag inte klaga mer tror jag

Jag vill festa i helgen men har ingen o festa me, de e jobbigt, ett riktigt i-landsproblem men så e de iaf o de suger

Hej så länge

what are you afraid of?the germans?

haha, snatch måste ju va en av filmhistoriens coolaste filmer faktiskt. Kollade in den för typ tionde gången för året ikväll med Stålis o den blir nästan bättre o bättre för varje gång. Har du inte sett den så se den, o se den igen direkt efter. Så jävla bra e den!!

Dagen har bestått av funderingar på att ringa o sjukanmäla mig i morse för jag var trött som en same när jag vaknade men jag jobbade, sen sov jag när jag kom hem för att nu senast ha kollat film. En otroligt produktiv dag. Har visserligen ringt han som ska komma o besiktiga lägenheten iaf, fick ju en ny hyresgäst igår, eller nån som ska ta över lyan sen när jag flyttar iaf. O de e bra iaf.

Fick me en önskning på nya city idag, de va kul, synd bara att de inte körde den låten jag önskade utan körde en mycket sämre. Men men man får väl vara glad för de lilla.

Imorrn känner jag verkligen inte för o jobba, visst gick dagen ganska fort idag men de va fortfarande himla segt, men men de e ju inte så lång tid kvar där nu, rackarns va skönt de ska bli. Längtar hem till kompisarna o Moa o staden mm. Ska bli najs, de värsta e att man måste ju börja leta bostad snart hemma me, men de löser sig nog, de e ju ingen jättebrådska me de än iaf.

*gäsp*, kanske e dags o gå o sova nu, japps de e de, ska ju upp om nåra timmar så so long

gonatt

Bort

Jag vill tillbaka till Irland, nån som vill me?

Antog de, då får de bli Midsomer nu, gonatt

Avsked från byn

De e snart dags o lämna staden där jag haft min bostad de senaste fyra åren. Även om jag längtat hem som faan under dessa åren har jag haft en jävligt skön tid här, har träffat massor med folk jag kommer sakna. Jag har en förmåga, som ibland e positiv o ibland inte, att fästa mig lätt för folk. Oftast ytligt men ibland e det mer än så. Känns som jag kommer sakna en jävla massa folk härifrån men jag tror att de säkert är mer än hälften som kommer försvinna i huvudet inom bara ett par månader medans några kommer finnas kvar för livet. Så var det iaf när jag lämnade lumpen o gymnasiet mm. När jag skriver att många fastnar i huvudet mer än bara ytligt menar jag inte nåt skumt som du i din sjuka hjärna säkert kokar ihop just nu utan jag menar som kompisar. Visst kommer säkert några att finnas kvar för att det funnits känslor för dem men dessa har så gott som försvunnit nu, men minnena finns kvar iaf. Tror dock inte att de känner desamma nu. Men men. De finns iaf flera här jag verkligen vill hålla kontakten med och som jag tror jag kommer göra det med oxå. Sen finns det de som känts som de kommit mig nära men bara för en kortare period, typ ett år och som jag inte vet hur det kommer bli med. Jag har träffat så många fler här som känns mera som mig än mina kompisar hemma. De jag umgås med hemma e jag helt olika som, på gott o ont. Med de jag träffat här har jag upptäckt saker med mig själv som jag inte visste om, jag hoppas bara att dessa personer som gjort ett sjukt bra intryck på mig under dessa år kommer att försvinna från mitt liv nu när vi inte kommer kunna umgås lika ofta.

Flera har frågat mig nu om jag skulle vilja flytta tillbaka hit senare i livet o jag har alltid sagt nej men jag vet egentligen inte, Karlstad har ju sin charm me. Men Stockholm e mitt hem. Dessutom kommer säkert de flesta av de jag umgås med mest att flytta härifrån vilket gör att jag egentligen inte har nåt kvar här att åka hem till. Jag önskar att det fanns en anledning som känns som en sådan nu men som troligen inte kommer vara någon om ett par månader då det inte kommer vara detsamma. Kommer sakna min lägenhet tror jag dock.



Några dagar efter arvika har jag nu börjat komma i form igen o skulle inte banga för o åka iväg igen på festival. Arvika va iaf helt underbart även om vissa minnen kom fram som jag inte riktigt ville skulle göra. Som tur var spelade iaf inte Håkan för då hade de varit jobbigt. 


Jag ville en sak idag, o jag trodde i min dumma hjärna att det kunde vara något, men jag hade fel. 

Välkommen till min nya blogg!






















RSS 2.0