Living in a box

Igår var jag o Gurra på match igen, de va ju ett tag sen nu men de e ju inte så konstigt kanske med tanke på att laget presterat ungefär lika bra som ett korplag bestående av enbenta pensionärer med rullatorer. Men igår gick de ju klart bättre iaf för vårt kära lag lyckades spela bra o faktiskt lyckades de även prestera något som kan kallas fotboll emellanåt. Nu e de bara o hoppas på att de fått lite självförtroende o kan bygga vidare på spelet från igår.

Annars har jag haft ganska fullt upp den här veckan o kommer fortsätta ha de lite till. I måndags köpte jag ju tält, igår va de fotboll, ikväll ska jag hämta nya körkortet och sen kolla matchen hemma hos peppe o imorrn ska brorsan komma över o vi ska gå igenom SBABpapprena o han ska ge mig råd om hur jag ska göra med rörlig ränta, fast ränta, tremånadersränta, topplån o faan o hans moster. Jag kan ju nada om sånt där så de e bra o ha en broder som e kung på sånt.

Till helgen ska jag försöka gå på loppmarknaden på täby galopp om jag orkar ta mig dit. Jag borde ju orka med tanke på att de inte tar överdrivet lång tid o ta sig dit precis men de skulle va kul om man hittade sig nåt sällskap som ville följa med men de e nog ganska omöjligt. De kan även bli så att de blir lite öl på fredag kväll med Martinponken.

Jag längtar till Arvika nu o min flytt så jag vill att juni typ kan vara över nu. Nån som kan fixa de?

Jag vill även veta hur faaaaaaan de blir på midsommar, jag trodde de va klart häromdagen men tydligen va de ju inte de, de suger utterpung.

Fridens liljor

Tält inhandlat o så ville jag klaga lite...

Idag har jag köpt tält till Arvika o de känns riktigt bra för då e en sak som jag va tvungen o göra tills dess avklarad. De blev ett likadant tält som jag haft de senaste åren för de har jag varit riktigt nöjd me. Passar perfekt för en person med mycket plats att sprida ut allting i för de e jag bra på. Lagom dyrt e det oxå eftersom de bara kosta 399 på rusta. Nu e de bara o hoppas på att Martin o Sadie kan styra upp ett partytält nu till helgen för de vore skönt o ha de klart me.

hmm

Nu till nåt helt annat. De finns mycket saker jag aldrig skulle kunna tänka mig att ta på mig såsom rosa kläder, buffaloskor, seglarpjuck, kostymväst utan kostym, goosejacka med mera, men de finns en sak som nog e ännu värre o de e linne. Man ser skiten precis varje dag nu när de börjar bli sommar o de ser alltid för jävligt ut. Visst jag vet om att jag verkligen inte har kroppen för o ha ett linne på mig men de skiter jag fullkomligt i. Även om jag va vältränad skulle jag vägra. Men de fulaste e nog de sk linnena som sitter supertight och ser ut som en långärmad tshirt utan ärmar. Dom ser rent utsagt för jävliga ut. Den stora frågan för mig e varför folk i Sverige vill se ut som charterresande britter när de går på stan, för de e precis så ni ser ut, ni med linne. Usch o fy. Om man mot förmodan måste ha på sig skiten så se till o ha nåt över så man slipper se era fula jävla töntgaddningar ni har som ni tror e så jävla coola men som ni kommer skämmas som faan för om ett par år när ni växer upp o fått nåt i skallen. Kort sagt, jag gillar inte linnen på killar.

Men jag tycker om festivaler, puss

I see faith in your eyes

Stekarfesten i lördags ligger nu bakom mig o tro de eller ej men kvällen blev ganska lyckad trots allt. Men nu va de kanske inte riktigt tiden på stekarstället som var rolig precis utan snarare förfesten, men o andra sidan e det ju så de nästan alltid är. Innan var vi hemma hos Oscar i hans pappas stekarlya ett stenkast från stureplan o förfestade lite. De va jag, Vempa, Fluke o Tofflan o vi grillade lite o drack, eller de va ju fluke som grillade o vi andra kollade på men gott blev det iaf. Sen drog vi till stället o vi kom in men man ville ju nästan vända direkt i dörren. Jag klarar verkligen inte av den där sortens folk. Men trots allt så va de rätt kul o kolla på jobbarstekarna när de agerade dj:s. Men jag kom i alla fall fram till några saker när jag var där inne:
  • Alla tjejer som går på sånna där ställen ser exakt likadana ut, bara färgen på kläderna o håret som skiljer sig, men  alla har liknande kläder, e spacklade som värsta ryssluder och ser förbannade ut.
  • Jag klarar inte av sånna där ställen där alla killar har skjortorna innanför brallorna o äckligt slickat hår.
  • Alla turktjejer som går dit har bara två olika miner, antingen e det ett extremt läskigt påklistrat leende eller så ser de pissed off ut.
  • Musiken e verkligen totalt crap, de e som o lyssna på NRJ på högsta volym.
  • Ingen kan texten till sweet child of mine, men alla kan texterna till all rnbsmörja
  • När ett tjejgäng ska tränga sig igenom en folkgrupp på vägen till dansgolvet ser de alltid ut som ett jävla följajohntåg på en grisfest på kanarieöarna med händerna på varandras axlar o plöjer rakt igenom o skiter i allt annat folk.
  • Inga killar dricker öl, bara blaskiga skitdrinkar.
Men jag drog mig hemåt relativt tidigt o var väl hemma runt tre tror jag så jag hann sova lite innan jag skulle upp o jobba.

För övrigt så HATAR jag allt som har med IP-telefoni o göra.

Nu ska vi steka...

Ikväll ska jag göra nåt jag aldrig gjort förut, inte riktigt förut iaf, bara nästan. Jag ska gå på stekarfest, har varit på stekarställen tidigare för ett par år sen men nu ska jag dit o försöka ha kul, de ni. Tänk bara på namnet "Ambassadeur", kan de bli mer stekigt hehe. O e man riktigt i smöret ska man säga amba, de har jag lärt mig av stekarna på jobbet. Anledningen till stekarkvällen e att midgetstekarna på jobbet ska försöka agera dj:s ikväll o de får man ju inte missa. Så dom fixar in oss gratis o före i kön, annars hade de inte blivit nåt. För jag e typ pank. Men problemet e att jag inte har några stekarkläder eller tillräckligt långt hår för o köra backslick, vilket e skönt faktiskt.

Mitt mål med kvällen e o komma in på veckans snyggaste på stureplan.se, moahaha

Men men, nu e de dags o snart dra

Hejdå

En dag på jobbet...

De e helg o jag sitter på jobbet o de e verkligen inte okej. Visserligen e jag på mitt extrajobb på golfbanan o jag valde själv att jobba hela den här helgen men de e ändå inte okej. O inte faan e de heller okej att jag e pank just nu. Men de e verkligen okej att de e lön på måndag, den lönen har jag längtat efter. Inte för att jag kommer bli rik på något sätt men jag kommer ha råd o göra nåt mer än bara ligga hemma o pilla navel när jag inte jobbar. Men  jag ska kanske inte klaga för mycket. Hittills idag har jag jobbat lite mer än fem timmar o på den tiden har jag sammanlagt haft fyra kunder dvs en effektiv arbetstid på kanske fem minuter. Ganska skönt faktiskt. Så hittills under tiden jag inte jobbat på jobbet har jag kollat ett avsnitt av den underbara men gamla komediserien sjukan på svt.se, läst en massa i min braiga bok "Korståg", surfat lite o tittat in i väggen. Så man kan ju säga att de e ganska lättförtjänta pengar.

Igår på bussen från jobbet fick jag me fasa se en sån där person som ser förskräcklig ut. Nu menar jag inte att personen i fråga var ful utan mer att ett visst plagg personen hade på sig gjorde personen ful. När man har en keps på sig o har den öronen, då ser man rätt komisk ut. Varför varför o åter varför? varför vill man se ut som man rymt nånstans ifrån genom att sätta på sig kepsen så?sätt på dig kepsen normalt istället så< slipper du se folk som skrattar åt dig för de ser verkligen helt åt helvete ut. Kalla mig gammalmodig eller vad faan du vill men jag skrattar fortfarande...

Nu har iaf inbjudningarna gått ut till min inflyttningsfest o om allt går som de ska så kommer den att äga rum den 1 aug. Dvs dagen efter sista juli som ni smart kanske räknat ut.

Nu ska jag fortsätta läsa lite o tjäna pengar

Fridens liljor

You gotta roll with it...

Då var en till sak på attgöralistan till lyn klar. Jag har nämligen köpt mig en säng idag, eller den e ju inte betalad eller nåt sånt men den e beställd o kommer levereras samma dag som jag får nycklarna o de e jävligt najs de. Nu e bara resten kvar. Men jag hittade faktiskt lite småsaker inne på Rusta idag som kanske kommer att inhandlas. tro de eller ej men de hade lite heta småhyllor där som kunde köpas till ett ganska lågt pris, o låga priser e ju faktiskt min kopp te de.
Men nu jävlar vill jag flytta...

yeahSängen som köpts e dock något större men de finns ju inge bilder på de. Visst e den fin?

Kollade även on mitt favorittält till Arvika som efter löning kommer att inhandlas från butikskedjan Rusta, men de blir inte ett blått tält som vanligt utan ett svart tält. Men lika sexigt som vanligt e det iaf o de tackar vi för. Jag e ju kung på o sätta upp det fel o glömma övertältet, men i år ska jag skärpa mig. Men vi måste köpa oss ett partytält snart me, men jag känner att det kanske borde vara Rons mission. Han känns som en riktig partytältare.

Men Emmer, har du oxå sånna stolar?coolt, jag tyckte väl de va nåt bekant över dem.

Jag har kommit på en sak sen till min inflyttningsfest. På inbjudningen som troligen kommer att skickas genom ansiktsboken kommer jag skicka med en härlig inflyttningspresentsönskelista som ni som e bjudna kan bocka av o köpa. Visst e det smart? men de kommer bara vara billiga saker moahaha.

Imorrn blire paintball

Puss på er o fridens liljor

Exotisk resa tiill fjärran förort

Jag har varit ganska duktig sen jag kom hem från jobbet då jag satt in en massa viktiga pepper i min viktiga-papper-pärm och så har jag börjat göra en checklista på ställen jag måste ringa till o ändra min adress hos innan jag flyttar o de e ju en hel del ställen tyvärr så jag måste försöka börja med de i tid för en gångs skull.

Men jag har fortfarande inte packat upp allt från väskan jag hade nere i Skåne förra veckan o de kan ju tyckas vara lite slött av mig men sån e jag, jag e en slö jävel o de vet alla som känner mig.

O imorrn ska jag till Jysk o kolla säng o lite andra möbler o så hoppas på att min moder kanske e på de generösa humöret att hon hjälper till o betala lite. Vi får se helt enkelt. De vore ju najs o ha lite saker klara tills flytten.

Imorrn blir de en lång tbaneresa då jag för första gången i mitt liv ska till det exotiska fruängen på morgonen. De e väl kanske inte riktigt lika exotiskt som orientexpressen som går ut till jobbet i Akalla men ändå. Jag har aldrig åkt ända ut till fruängen nån gång, bara till västertorp som e stationen innan för där bodde ju fluff tidigare. Men de ska bli spännande. Thomas från jobbet ska plocka upp mig där o sen ska vi till Copiax o styra upp lite extremt important stuff, moahahaha.

Gonatt o may the metal gods bless you all

Saker till lyan

Det var skönt att igår få skriva av mig min ilska lite när jag sågade skitprogrammet ballar av stål som dessutom i dagens tidning har blivit avslöjade för fusk. Inte så konstigt kanske med tanke på de idiotiska sakerna de gjort. Men det är iaf med glädje jag läser det o jag kommer skratta resten av dagen.

Dagen började inte riktigt så bra som den borde gjort för jag vaknade tolv minuter innan min buss går så jag fick helt enkelt ta den lite senare bussen vilket gjorde att jag blev lite sen idag. Men de va sjukt så intensivt jag måste ha sovit för jag vaknade nog inte på riktigt förrän jag kom till jobbet idag o jag går fortfarande o gnider tassarna i ögonen. Jag skulle verkligen behöva sova mera men de går inge bra o nu till helgen kommer det ju inte bli nån sovmorgon heller eftersom jag ska jobba. Men jag behöver ju pengarna till Arvika o flytten o sånt så jag får väl stå ut.

Jag vill verkligen flytta nu, längtar nåt så in åt helskotta mycket. Men jag behöver en säng, bokhyllor, tvbänk, tv och ett litet barskåp av nåt slag. En soffa vore inte helt fel de heller, men stolar till matbordet e nog så gott som fixade nu.

yeah
Fyra sånna här ska jag troligen köpa från jobbet, så gott som nya, 100 spänn st, de e väl rätt okej pris de, ord pris e 395kr.
Annars går jag på sakletarrunda efter saker jag kan ta med till lyan varje gång jag e hemma hos min kära moder. Jag har hittat en del småsaker iaf:
  • Matbord
  • två tavlor
  • whiskey
  • glasunderlägg
  • kandelaber
  • servetthållare
  • skåp
  • ljusstakar
  • glas
  • stolal
  • lampor.
Kanske inte så mycket men lite grejer iaf o mer ska det bli. Vill ha lite blandning av olika stilar hemma, de e kul.

Men nu e det dags o jobba lite igen...

Ballar av stål, e det Sveriges sämsta program ever? svar JA!!!

Allt känns jävligt skumt just nu. Jag vet inte vad jag ska känna, tycka eller tro om någonting. En sak som verkar skitbra en dag e helt annorlunda nästa dag. Varför e det så? jag har ingen aning men de har säkerligen o göra med att jag alltid ska läsa in så mycket i vad som händer, jag funderar alldeles för mycket och tror saker som jag egentligen vet om e helt orealistiska. För kom igen, hur jävla stor chans e det egentligen? chansen e så sjukt minimal att den inte ens finns där även om jag verkligen hoppas som faan på de där välkända halmstrået. Men problemet med mig e att jag ibland e för realistisk för o ens chansa. Jag menar under har ju skett även om jag aldrig varit med om nåt sånt. Men den stora frågan e hur jag ska ställa mig till allt egentligen. O jag har ju ingen aning om vem jag ska prata med om det hela...

Förresten så undrar jag en sak, jag har för mig att jag tagit upp det tidigare här men de va nog länge sen, men iaf så förstår inte jag hur i helvete ett sånt urbota idiotiskt program som Ballar av stål kan sändas på tv. De e inte roligt nånstans, de e bara pinsamt. Visst alla har olika smak men det finns väl för helvete gränser. Programmet får ju annan skit på tv som top model, tyra banks show och all mtv-dynga att framstå som guds gåva till mänskligheten. Visserligen e väl knappast femman kända för o ha speciellt bra smak vad gäller svenska program men de här tar ju faktiskt priset. Kan dom aldrig lyckas nångång? inte ens filip o fredriks program e ju kul, visserligen har dom aldrig varit några av mina favoriter men dom har ju kunnat göra roliga saker ibland iaf. Men deras senaste program e ju ett patetiskt jävla försök till o härma Leno o Letterman o dom andra därborta. Nej nu e de skärpning kanal fem, nån gång kan väl t o m ni lyckas med nåt? men ni kan ju börja med o ta bort de hjärndöda programmet ballar av stål. Att det får sändas e lika obegripligt som att folk kallar fall out boy och takida för hårdrock. Fy faan

Grill o öl i parken

Nu e helgen över o de e måndag igen tyvärr. Men jag säger som en på jobbet sa att måndagar e bra för då e de som längst till nästa måndag. O de ligger ju nåt i det faktiskt. Helgen var iaf ganska bra. Gjorde verkligen nada i fredags vad jag kan komma ihåg och i lördags var jag hemma hos min moder o käkade o kollade på ett soffbord hon hade köpt som jag kunde få till nya lyan om jag ville. O satan vad stort de var, men riktigt fint var de med. Inge krusiduller utan ett riktigt stort och robust bord som säkert kan hålla när Martin eller Ron däckar på det, men de ska vi ju försöka undvika. På kvällen sen mötte jag upp Vempa vid Odenplan o så knallade vi upp till Observatorielunden o grillade ben och drack lite öl med Martin o lite annat löst folk som satt där. Mycket trevligt var det.

hmm

hmm
Observera Vempas ohyggligt manliga sittposition

Därefter bar det av till Pub Anchor där vi blev ännu mer runda under fötterna. Så jag antar att ni förstår hur jag mådde igår, men men jag tog mig ur sängen iaf vid sexbläcket o drog till Peppe o kollade film och käkade.

Filmen var som vanligt en i hans skräckfilmsset och den höll som vanligt ingen större klass. Började ganska läskigt dock och då trodde man att de kanske kunde bli nåt men sen spårade den ur totalt och blev som nån sorts fantasyfilm med bortglömnda människor, fostergångar, nöjesfält, blommor och en massa trappor. Så om man ska kortfattade den så skulle jag vilja säga att man inte bör se den. Recycle hette den iaf, o som vanligt e de knappast en käft som hört talas om den. Men vi börjar närma oss slutet på alla filmerna som Peppe fick o vi funderar lite på vad vi nu ska ge oss på för sorts filmer. De kan bli svenska klassiker men så började Peppe snacka om Bergman, o han japanen Kurosawa eller vad han nu heter. Men de löser sig nog senare.

cykel

Jag undrar hur det ska bli med vår roman...vi måste diskutera det Therese.

Men jag e iaf glad över att jag slapp se meloditävlingen i helgen för jag tycker inte den e rolig o se på.

Fridens liljor


Tillbaka från Skåne

Nu är jag hemma från landet därnere, dvs Skåne. Har haft de riktigt skönt i två dar trots ett golfspel som mest liknade en fars, men som tur i oturen spelade pappa lika dåligt så det går ju inte o skylla vårt kompletta misslyckandet på någon och det är väl ganska skönt tror jag. Vanligtvis brukar det vara jag som spelar dåligt i den tävlingen men igår var min pappa lika dålig faktiskt och det e ju inte likt honom precis då han vanligtvis e säkerheten själv. Men men vi hade riktigt trevligt iaf o banan e ju helt sjukt bra och rolig o spela så det hoppas jag att jag kommer få göra flera gånger i framtiden.

Fick dessutom när jag kom ner en sorts blandning av försenad julklapp, tidig födelsedagspresent och tidigt inflyttningspresent med av min fader och hans sambo. Jag fick fyra stycken Höganäskoppar o de e verkligen inte helt fel det. De e ju sånna jag vill ha så de var perfekt.

mugg
Min e dock himmelsblå tror jag färgen hette.

Dessutom har jag fått ett riktigt snyggt soffbord av min kära moder nu och de tackar jag inte nej till.

Men iaf anledningen till att jag skriver nu e att jag e lite konfunderad. Jag förstår mig inte riktigt på SJ. Inte för att jag tror att nån riktigt förstår sig på de företaget. Grejen e nämligen den att jag bokade mina biljetter ner för ett antal veckor sen och lyckades hitta riktigt billiga biljetter både ner o hem. Ner blev det x2000 o hem ett långsamt mjölktåg. Inget konstigt med det kan man tänka men problemet är att tåget ner som var x2000 och tog ca 4 timmar och jag hade en egen plats var 50 kronor billigare än det långsamtgående tåget hem där jag dessutom fick betala extra för att få en egen plats. Jag kan inte riktigt få det att gå ihop. Hur kommer det sig att tåget som går snabbare och är klart mer bekvämt kostar mindre pengar än det halvruttna mjölktåget som tar klart längre tid. De e för mig en gåta. Tyvärr fanns det ju inget x2000 hem som kostade ett rimligt pris så jag va ju tvungen o ta de långsamma tåget. Men iaf så e de sjukt fult o ta extra betalt om man vill ha en platsreservation. SJ upphör verkligen aldrig att förvåna.

Fridens liljor

Danmark here I come

Nu e det snart dags för mig o pysa in mot stan o tåget ner till Danmark och de ska bli riktigt kul. Har ju aldrig lirat Barsebäck tidigare utan bara varit där på Masters och kollat. Men banan ser verkar ju helt klart jävligt najs o spela.

golf

Igår hade jag en riktigt produktiv dag. Förutom att jag jobbade så betalades handpenningen på lägenheten, jag fixade nytt kort till körkortet och packade inför dagens resa. Okej de kanske inte var så väldigt mycket förstås men om man tänker på hur mycket jag brukar göra annars så e det sjukt mycket grejer. Kortet blev visserligen riktigt dåligt men de e ju inget nytt när de gäller mig. De e skitsvårt o se normal ut på ett kort när man väl vet om att de tar kort. Det blir så konstlat på nåt sätt, men va faan jag överlever nog.

Nu ska jag hoppa in i duschen o packa ner det sista o sen pyser jag.

Fridens liljor

In my beautiful neighbourhood

Vad roligt att de e fler än jag som gillar min nya lya, eller iaf som tycker den ser fin ut. Kruxet kommer bli sen att ha råd o köpa de möblerna jag behöver, dvs ny säng, bokhyllor som kan användas som rumavskärmare, soffbord, tv, tvbänk, lite småhyllor till väggarna o annat smått kraffs. Så om nån känner för o bidra med en massa pengar så är ni mer än välkomna. Små som stora bidrag accepteras med varm hand. SÄg bara till så får ni mitt kontonummer. Men iaf så ska de bli sketaskoj o flytta in sen. Hade ju dock velat göra de nu förstås men de e ju lite svårt med tanke på att han som äger lyan fportfarande bor kvar o troligen inte skulle bli så glad om jag bodde där samtidigt även om de måste va en dröm för typ alla på den här planeten o få bo sambo med mig hehe.

Annars så e idag den näst sista dagen jag jobbar den här veckan då jag imorrn åker ner till min käre fader i Lund. Jag ska nämligen lira lite golftävling nere på Barsebäck på torsdag o de ska bli skitnajs. Får hoppas jag inte håller på o harvar i buskarna o sånt som jag gjorde sist bara. Sen efter tävlingen bär de hem med mjöltåg så jag typ e hemma mitt i natten, eller iaf kvart i tio.

Men just nu e jag sjukligt sugen på glassen Tip Top som alltid varit en av mina favoriter. Har ju inte ens provat nån normal GB-glass än i år o de e ju faktiskt IG på de. Men jag skyller de på Martin.



För övrigt så anser jag att Christian borde flytta hem nu.

Fridens liljor

Ny lya klar...

De har varit en ganska händelserik tid de senaste dagarna. Bud har lagts på en lya, bud har godtagits av säljaren, kontrakt på min nya lya har skrivits på, första golfrundan för året har spelats, bio har kollats in. Ja de va väl kanske inte så mycket förstås om ni får bestämma men för mig har de varit fullt upp.

Kontraktet skrevs på i lördags förmiddag och därmed e då min nya lya e klar o de känns jävligt skönt, nu e de bara att hoppas på att Christian kan flytta hem snart så vi kan bli grannar på riktigt. Min lya ligger nämligen i huset precis nedanför hans hus så från terassen utanför min lya kommer jag kunna se in till Christian, o de e ju lite skoj. Nu e de ju inte inflyttning förrän andra veckan i juli förstås men då har jag ju lite tid o förbereda allt med och de e skönt. Så i sommar blir de en redig inflyttningsfest...

hmm
Vardagsrummet

hmm
Kök

Annars tog jag de mest lugnt i lördags och på kvällen blev det bio med Martin o de var mucho trevligt så de hoppas jag kan bli en sak som vi kan göra lite oftare nu framöver. Såg State of play och den var klart sevärd.

yaf

I fredags efter jobbet var de fika med Therese som var himla trevligt. Jag fick göra nåt test om vad mitt undermedvetna menar är det som e viktigast i mitt liv. De blev inte riktigt som jag trodde förutom att vännerna var viktigast. Men men de va lite roligt. Får hoppas de kan bli nåt med hypnosen sen med. Spännande de...

Igår var de så dags för årets första golfrunda. Jag o brorsan spelade Bro- Bålsta och det gick förvånandsvärt bra faktiskt med tanke på omständigheterna. Närspelet sög förstås men det gör de alltid i början av säsongen. De va riktigt roligt o spela men fötterna va lite ömma sen på kvällen.

 

 

Har jag äntligen insett de oundvikliga?

Jag tror jag idag äntligen fått in i min tröga skalle hur det är. Innerst inne har jag nog vetat det länge men jag har inte velat inse det fullt ut förrän nu. Jag har gått o önskat och trånat efter något ouppnåeligt för mig, något jag aldrig kommer få uppleva. De suger och går inte att ändra på. De e ledsamt men jag kan inte göra något åt saken. De e dock de som e så svårt, att kunna erkänna för sig själv att det inte e något idé att hoppas längre. Önskar att jag kunde ändra på mig själv, önskar jag kunde resa tillbaka i tiden o försöka göra om det jag gjorde, eller inte gjorde.

Jag hoppas bara jag kommer kunna ta mig förbi de här jobbiga, de kommer bli svårt men jag måste klara det. Frågan e bara om man borde bli eremit för ett tag?

Morgontrött

Snart dags om sova nu om man ska försöka ta sig upp tidigare än vanligt imorrn. Ska försöka ta mig tidigare till jobbet imorrn o jobba in den tiden jag knallar tidigare från jobbet imorrn. Men de vette faan om jag kommer greja de. Men i så fall skyller jag på att Blondie som fått mig o härma henne när de gäller o gå upp sent. Hon har berättat hur morgontrött hon e, så då har de kanske fastnat i min skalle.

Två visningar imorrn blir de o de kan nog bli klart intressant, sen får man ju se hur de blir me dem bara, känns som de kan gå upp mycket i pris. Speciellt den ena.

Tror helgen blir lugn nu o de behövs efter helgen som var. De kan mycket väl bli film eller kanske t o m bio med Martin. De va banne mig inte igår han o jag va på bio, eller vad säger du Martin?

Nu e de dags o schlafen.

Puss o gonatt

Julsånger

Nu börjar jag bli lite irriterad, jag har gått o nynnat på en julsång hela dagen o jag kan verkligen inte få den ur skallen. O de e inte vilken julsång som helst heller utan de e jul på hawaii eller nåt med Lars Vegas trio, weird. Hur tusan kommer man på o börja nynna på en julsång när de typ varit sketavarmt hela helgen. Livet e bra underligt ibland.

Nu e jag iaf hemma från byn igen o de e skönt men jag saknar de redan lite, Karlstad e nog iaf min favoritstad i Sverige efter sthlm, jag har ju faktiskt nästan alltid skitkul när jag e där, fast de kanske mest beror på folket där. Helgen har iaf varit riktigt trevlig o varm o de gick ju t o m o bo hemma hos Gaymike. Så tack till Emmer, Gaymike, Blondie, Henke, Håkan, Annette, Danne o lite annat löst folk för att ni gjorde helgen riktigt jävla bra, O tack för fikat idag Lindus. De va riktigt gott. Om du nån gång kommer hit o hälsar på lovar jag o bjuda tillbaka hehe.

I fredags åt jag något jag knappt trodde fanns på marknaden längre, nämligen colasnören. Emmer hade med sig de till vår filmkväll o de va jädrans smaskigt, hade glömt hur gott de var, bra jobbat där Emmer.

hmm

Oh yeah yeah yeah yeah

Nu sitter jag i soffan hemma hos Gaymike o väntar på att han ska duscha klart så vi kan knalla ner på stan. Hittills har helgen varit riktigt riktigt bra. Körde nån sorts hemmafest i torsdag när jag kom hit efter en jävla massa om o men o sen igår tog vi de lugnt. Jag o emmer knallade runt på stan o åt glass o sen på kvällen kollade vi film.

Men torsdagen var ett jävla helvete. Först stannade tåget i kristinehamn o de ropade ut att det var spårfel och att vi troligen inte skulle kunna röra oss förrän vid halv 8 bläcket, o då var klockan fem. O sin vana trogen så hade inte sj nån plan för hur de skulle göra med alla passagerare, eftersom det var valborg gick det inte att få fram några bussar eller förare och att sätta flocken i en massa taxibilar skulle väl bli för dyrt antar jag. Som tur var satt jag bredvid en snäll gammal dam som hörde mitt desperata samtal till Henrik där jag ville att han skulle komma dit o hämta mig och jag fick åka med henne in till Karlstad när hennes gubbe plockade upp henne. Sen väl kommen till Karlstad skulle jag ta ut lite pengar. I första bankomaten var det tekniskt fel och de fick ingen kontakt med min bank o då svor jag ljudligt. Jag provade med en annan banks bankomat o då funkade det. Dock lyckades jag med konststycket att trycka en nolla för mycket vilket gjorde att jag tog ut 4000 istället för 400. VARFÖR I HELVETE KAN MAN INTE AVBRYTA ETT UTTAG PÅ EN BANKOMAT INNAN MAN ENS FÅTT UT PENGARNA???!!!!! De e för mig en jävla gåta. O inte faan kommer jag kunna komma i kontakt med en öppen bank de närmaste dagarna heller. Jävla skit.

Men hittills har jag lyckats komma fram till några saker.
  • Micke har varit ett gammalt Batmanfreak då han både har ett påslakan och en filt med Batmanmärket
  • Nån doktor i scrubs kan vara riktigt vidrig som psykopat
  • Det var flera år sen som jag vaknade upp en morgon i byn och var nykter
  • Jag saknar byn
I torsdags när jag kom hit fick jag en utskällning av Håkan för att jag inte hade druckit på tåget hit. Enligt honom: jag citerar: att åka tåg utan sprit e som att runka utan hand.

Intressant tänkt de hehe

Fridens liljor...





















RSS 2.0