Om jag fick som jag ville skulle du vara min...

Shit nu va de längesen jag skrev, haft så fullt upp me o läsa andras bloggar så jag har inte orkat skriva nåt själv. Eller de e klart de e typ tre bloggar jag kollar in varje dag så de e kanske inte så värst mkt men iaf, jag måste ju skylla på nåt.

Julen  e iaf över o de e jävligt skönt faktiskt, klapparna e utdelade och dom verkar ha blivit uppskattade me, iaf de flesta, pappa har ju inte fått sina än dock. T o m klappen jag delade ut för ett par veckor sen mitt i en affär blev väl emottagen o de var ju väldans najs. Annars har de inte hänt så mycket, var ute en sväng på juldan vilket jag redan förra året sa att jag inte skulle göra igen. Iaf inte på tegel, usch vad de sög grävlingspung där. Men de e klart jag e väl för gammal för sånna ställen numera. Men o andra sidan e nog inte de något o va lessen för, jag har helt enkelt vuxit upp nu o fattat att sånna ställen verkligen e pisstråkiga. Trängsel värre än rusningstider på t-banan, massa småbrudar som klär sig som de tror de e värsta modellerna, dryga småkids som tror de äger världen, kass musik med bara en massa schlagerdynga o rnb o så de allra värsta: dyr sunkig heineken som enda drickbara ölen. De e skandal rent utsagt. Så jag o pepson drog hem till honom ganska tidigt o körde lite efterfest framför snowroller o de va klart roligare.

Jag blir galen på fastighetsförvaltaren här eller vem de nu e som har hand om torktumlarna, de e en som varit trasig i flera veckor nu ju o smart som jag e lyckas jag alltid boka den som e trasig, så nu får dom faan ta o fixa de där faktiskt. Sen tycker jag inte om folk som drar över på sin tvättid, bara för att jag håller på med tvättmaskinerna betyder inte de att ni kan dra över på er tid innan mig o ha torkskåpen en timme extra. De e så jävla drygt o komma ner o ska hänga upp tvätten o så har den före inte hämtat sina grejer en, ååååhhhh jag blir galen på sånt, får lust o kasta ägg på deras kläder. Riktiga ägg alltså o inte godisägg, eller de skulle va kinderägg då kanske...

Förra veckan va jag barnvakt, de var roligt o faktiskt min allra första gång alldeles själv, om man nu räknar att allt längre än en halvtimme e att göra jobbet själv. Jag fick passa Moa i två timmar för pepson va tvungen o jobba o jävlar vilket jobb det var o göra de. Moa satte sig vid datorn o började spela spel medan jag slöade i soffan i två timmar till pepson kom hem. Men kul var de hehe.

O imorrn ska man jobba igen, fy faaaaaaaaan. Finns de nån som har nåt annat jobb till övers?

Jag önskar att man varje jul kunde få just en enda sak som man verkligen vill ha, nu går ju inte de såklart men jävlar va najs de skulle va iaf.

Funderar på o lägga mig i soffan nu snart o kolla på nån film o kanske tända lite ljus o ha de mysigt, finns de nån som vill joina mig?

Hej så länge o fridens liljor





















RSS 2.0