Vet ni varför det aldrig är några brats på burger king?

På burger king grillar dom o steker alltså inte. Moahaha

Jag funderade häromdagen på vilken som egentligen e världens roligaste o bästa tvserie nånsin. Jag har tre förslag som jag tycker och dessa e:
- Vänner
- Seinfeld
- Pang i bygget.

Jag skulle nog trots mina alla citat från den underbara serien Vänner säga att Pang i bygget e världens roligaste serie nånsin, Detta då i en sjukt jämn kamp med Vänner. Men grejen e ju den att medan pang i bygget bara sändes i kanske tio avsnitt så har vänner sänds i tio säsonger o håller ju egentligen världsklass alla säsongerna igenom. Men pang i bygget e ändå mitt val.

Vad tycker ni?

- I just wanna be married again
- And I just want a million dollar


Jag e ganska najs...

Ibland e jag rätt trög i huvudet, de e inte alls bra o vara det men jag kan inte riktigt rå för det, men jag säger som Oscar "The Fluke" på jobbet att: Jag e ganska najs.

Idag har dagen gått djävulskt fort o de e himla bra för de e ju helg nu o fest imorrn, kan ju knappast bli bättre. Har inte ens lackat på storstekarn nån gång på hela dan o de e nog rekord tror jag. Har dock haft massor o göra hela dagen så de blev inte mkt tid för surfning idag heller men de gör inte så mycket för när man jobbar för fullt o har massor o göra så e de bara vips o sen e de lunch o vips så e dagen slut. Nu säger de väl kanske inte riktigt vips då men ändå.

Jag måste verkligen börja handla lite julklappar snart medan jag ännu har pengar kvar i min börs. Faan tänk om man verkligen hade en börs på sig, typ en liten tygpåse som hängde i bältet, vore de inte rätt läckert?

Inte för att förinna (eller vad man säger) min vän martin nu så kommer jag använda hans citat som han skrev i kommentaren sist. Men jag utökar den lite. Citatet e ju faktiskt ett av de roligaste nånsin i serien.
- I´m just gonna ask you this once and whatever you say I´ll believe you
- OK
- Were you or were you not, on a gay cruise?


New year celebration is getting closer...

Biljett till Karlstad över nyår är nu beställd o de e skönt. Ska bli kul för de va skitkul förra året dock känns de lite tråkigt o inte kunna fira med Martin o Sadie.

Martin o Sadie, jag hade väldigt gärna firat med er med de hoppas jag att ni vet. You´re the best!!

- What do you wanna do for dinner?
- We could just stay in and cook for ourselves
- Hahahahahahahahahaha

För övrigt är New years eve en fantastiskt bra låt med Laakso

Half-way to paradise... not quite

Jag e ensam o de suger getpung.

- Should we get some coffee?
- Sure, where?

hehe

Pour some sugar on me...

Idag har de varit sjukt jävla mycket o göra på jobbet o de e inte bra för jag hinner inte ens med min dagliga surfpaus ju där man kan kolla in va de e som händer runtomkring mig, för i mitt liv händer de just nu ungefär lika mycke kul som i fråga doktorn på tv. O självklart blev de övertid idag igen, vi ligger massor efter o måste prioritera en massa nu som vi halkat efter med pga en massa stororders men de gör att vi självklart halkar efter med en massa annat nu. De e en ond cirkel.

Efter tre vita helger nu i november e det äntligen dags för en brakfylla nu på lördag. Eller brak o brak, brak minus k-fylla iaf hade jag nog tänkt mig. De blir några stycken iaf som inte väljer att dissa mig, skoja bara,  till helgen o de e skönt. Att Macho o Sadie skulle komma va ju dock ingen surprise precis o de e bra, dom fyllona kan man lita på i alla väder moahaha.

Tessan, hmm jag vette faan om jag håller med om de där att de e kul o plasta in pallar, jag tycker de e hemskt faktiskt för man blir så kladdig o äcklig om händerna av vår plast ju.

Idag missade jag än en gång chansen o få biljetter till ACDC pga av ticnet så därför vill jag utse dem tillsammans med SL och com hem till Sveriges absolut sämsta företag när de gäller kundsupport och service. Man kan ju undra hur i helvete de kan ha några kunder egentligen.

- Do you realise that at one time or another we all lived in this apartment (Phoebe)
- Oh yeah that´s true
- Oh I haven´t (Ross)
- What about that summer during college and you lived with grandma and tried to make it as a dancer? (Monica)
- Do you realise that we almost made it ten years without that coming up? (Ross)

I was looking for some action, but all I found was cigaretts and alcohol

Idag e de dagen före den sista dagen före helgen o de känns jävligt skönt faktiskt. O ett faktum som e ganska skönt o bra me för den delen e att de äntligen börjar dimpa in iaf lite fler ja tack till festen nästa lördag. Sånt e alltid najs, dock e de ett extremt överflöd av gossar så ett par galanta damer skulle ju passa som kasslern i kondomen bara för att få en mer könsneutral och ej mansdominerande tillställning.  

Alla på jobbet e verkligen sjuka just nu, eller inte alla kanske men en väldans massa iaf. Detta gör mitt jobb en hel del svårare då jag e tvungen o göra en massa grejs jag inte gillar o som jag inte ska göra annars som att plasta in en pall som e något jag suger på att göra så till den mildra grad att jag kan vakna på natten av kallsvettningar när jag tänker på den hemska postgubben som står o rycker i pallen för o se om lådorna sitter fast, o så när de inte sitter fast som de ska så skrattar han ett sånt där läskigt o blodisande skratt som vi alla vet att bara postgubbar kan skratta. De e skitscary ju. Jag ska banne mig aldrig mer plasta in en pall.

Jag vill verkligen göra nåt kul den här helgen, känns som de va evigheter sen jag gjorde nåt kul en helg nu. De enda kravet jag har e att de helst ska kosta djävulskt lite pengar o att de ska va kul men annars e jag öppen för de mesta.

- And if I get it, by day I´ll be Dr Drake Ramoret but by night I´ll be Joey Trrriiibbbiannniiiiii
- You´ll be perfect for this cause that´s already your name

Nu ska jag dricka vatten.

Gonatt

De tragiska ungdomarna i Svea rikes byhålor...

Vad e grejen med ungdomar i Sveriges små byhålor egentligen? Lyssnar alla på eddie meduza, super ner sig på hembränt i T-rödflaskor, knallar runt i luvtröjor med texten"Fuck you I drive a Volvo", när de i själva verket kör en epa,och har en keps med flames med texten volvo racing över sin äckliga hockeyfrilla. Varje gång jag tar tåget till Karlstad kan man direkt se vilka de e som ska byta tåg o åka vidare mot Kil, Arvika, Charlottenberg, Edane eller nån annan håla från stationen. Killarna ser ut som jag skrev nyss o helst ska de ha rejält med häng på sina pösiga hiphopjeans till det medan tjejerna allt som oftast har en tolv nummer för stor luvtröja med stort o fult Tokio hotel eller SOADtryck på. Helst ska de va sminkade som en gothvampyr oxå o ha svart färgat hår med emolook, o så sitter de bredvid sin kompis som e en exakt kopia av dem själva men är ett huvud längre o framför eller bakom dem på tåget sitter deras halvfyllo till morsa. Dessutom lyssnar båda på musik högt på sin mp3spelare inköpta på den enda affären som ligger inom en radie av 4 mil från där de bor o som ser ut därefter o självklart så sitter de alltid o pratar högt som faan med varann för att de samtidigt ska kunna höra musiken de lyssnar på.
Jag kan inte riktigt förstå dem, men så har jag aldrig bott i en håla förstås.

Hmm, har jag fördomar?de har jag säkert men de e precis så här som de e, inte alla men en väldigt stor del av dem.

- You hide my clothes and I´m wearing everything you own
- Oh my god, that is so not the opposite of taking someones underwear
- Look at me, I´m Chandler, could I BE wearing anymore clothes?

Skydive naked from an aeroplane

Man skulle kunna tro att jag skulle börja med o beklaga de faktum att zlatan fick guldbollen idag men de tänker jag inte trötta ut er med. Alla som känner mig vet vad jag tycker om den där överskattade halvdanska fjanten.

Imorrn kommer min pappa upp o de ska bli kul, de va ett tag sen jag träffade honom nu. Han ska bo hos mig i två dar o förhoppningsvis ska jag kunna övertala honom att betala imorrn när jag ska storhandla hehe, sånt e han bra på. Jag ska dessutom jobba på att han ska hjälpa mig o betala en dator till jul men jag tror de kommer bli desto svårare o lyckas med, men skam den som ger sig.

Jag börjar mer o mer bli sugen på o köpa mig en mac, vad tror ni om de? Har alltid varit sjukt anti mac men nu har dimman i min hjärna börjat klarna lite o de kanske inte e en så dum idé iaf.

Det sårar mig djupt när inte fler tackat ja till min "i väntan på julenfest" jag ska ha om två veckor, visserligen har de som tackat nej varit ganska väntade men de e ändå tråkigt. Men jag hoppas vi kan bli ett par iaf.

Fy faan vilket menlöst blogginlägg detta e.

Jag har en fråga, hr blir man bra på o förstå metaforer? jag tycker de e skitsvårt iaf men de beror kanske på att jag e jävligt trög däruppe men jag önskar verkligen att jag kunde förstå dem. O inte faan e jag bra på o dra sånna själv heller trots att de vore coolt o kunna de. Skulle göra att jag kände mig mer vuxen tror jag.

Nej nu får jag lägga ner de här meningslösa dravlet för ikväll, jag ber om ursäkt.

- Do you wanna see if we still have it?
- Yeah
- FREE PORN! we´ve got free porn

Vem faan dricker Kir numera?

Denna helgen kommer ju kanske inte gå till historien som den roligaste nånsin men jag har ändå varit sjukt kreativ o arbetat så att svetten runnit i floder. Jag har nämlign haft storstädning, Dammsugit o dammtorkat hela lägenheten o de tog banne mig en hel jävla timme så nu får de va slutstädat för året. De värsta efter att han dammsugit e att man e skiträdd för att de ska komma skräp på golvet den första dagen, så fort de kommer typ en brödsmula så plockar man upp den. Men sen andra dagen så orkar man inte länge o då plockar man knappt upp potatisarna man tappar, eller jo de kanske man gör men ni förstår poängen.

Idag sov jag länge, enda tills min kära moder ringde o väckte mig vid halv ett o sa att de snöade ute så hon skulle komma hit tidigare än hon hade tänkt. O de va ju inte bra för då var jag ju tvungen o gå upp. Men jag fick iaf lasagne till flertalet matlådor o de tackar man ju inte nej till precis. Sedan dess har jag varit ute o gått en promenad o städat o kollat på nya de Niro o Pacinorullen. Den var dock sådär, hade väntat mig mera av två så pass grymma skådisar.

Såg på lite bilder på fb idag, de va några av mina stekarjobbarkompisar som var med på bilder från bratveckan på gotland i somras. O vad tror ni jag ser på en förfestbild. Jo en flaska kir!!! Kir!!! förstår ni? de va ju sånt man drack när man va fjortis ju. Trodde inte nån drack de längre för de smakar ju faan getpiss. Eller okej som moihito eller hur faan de nu stavas. För de e en vidrig drink, som om de fanns goda drinkar...
Nej tacka vet jag öl.


Always look on bright side of life

Idag på jobbet när de va som mest segast satt jag o kollade på en lista några på jobbet satt upp i packrummet. De e en lista på veckans snyggaste killar o tjejer på stureplan. Anledningen till att den sitter uppe e att en på jobbet legat högst upp på killistan en gång. Men de e inte viktigt, de som e viktigt e varför i helvete carolina gynning då låg högst upp på tjejlistan. Vad e de som e så speciellt med den bruden egentligen. Snygg e hon ju inte o hon pratar ju nåt som ska likna svenska men som mest låter som hebreiska i mina öron o så e hon ju så sjukt jobbig o se på när hon e på tv. Fjantar runt som en fjortisbrud på sin första fylla o tror att hon e så jävla rolig. Sen e ju då frågan om hon e så sjukt dum i huvudet som hon verkar eller om hon bara spelar, jag tror på de första alternativet då hon knappast e en så pass bra skådis att hon skulle kunna spela så dum så bra.

Igår eller i förrgår släpptes de nån ny designerkollektion på H&M o tjejerna verkade som galna som vanligt. Vad e grejen med det? e dom så jävla märkes o designerkåta att de måste ha allt som ska ha designats av nån som tydligen ska vara känd. Men helt ärligt hur många hade hört talas om den där japsaren eller vad han nu ärinnan H&M tog in honom som designer?

- Joey, I´m a little shy
- That´s alright Ross, you can tell me anything

Why does it always rain on me?

- Har du fått mjöksyra?
- Nää, varför frågar du de?
- Du kör ju i fel fil

Ska jag ta den en gång till?
- Du kör ju i fel yoghurt

Hahahaha

Det känns som att jag e den sista personen i världen att upptäcka bandet Glasvegas, o än så länge har jag inte upptäckt dem heller, har tänkt att ladda hem lite men mitt dc funkar inte o de e mot mina principer o ladda hem musik på piratebay
så jag har väl egentligen bara hört nån minut av nån låt de gjort. Men de verkar ju rätt tuffa faktiskt när man sett intervjuer med dem på tv o så e de ju faktiskt från Skottland med. Skottland tillsammans med Irland e ju typ världens bästa länder.

Funderade ett tag på o lägga upp en låt från youtube här nu men jag har ingen aning om hur man gör de så jag skippar de.

Snart e de jul, blä.

- My wife is a lesbian
- Cool!!


Dagens outfit...?

Hej på er allihopa, jag antar att ni alla tror att jag alldeles strax kommer att lägga upp en bild nu på min dagens outfit men se tji fick ni. Min dagens outfit e nämligen just nu inte alls mycket, dock tänker jag inte riktigt berätta vad de e som just nu döljer min extremt välbyggda o deffade lekamen utan jag lämnar det till fantasin. Moahaha.

För övrigt så har jag gjort det igen, jag skäms nåt så inåthelvete just nu men o andra sidan så finns det iaf inget vittne till de jag gjort som tur e, men de e klart jag berättar ju de här nu så de behövs ju förstås inte. Men iaf så kanske ni undrar va de e jag mumlar om nu o de e som så att jag trots mina stenhårda o tuffa ord i förra fredagens blogg så att jag än en gång skitit i de blå skåpet, hmm vette faan om de går o säga så nu men iaf så har jag iaf sett på idol. Inte hela programmet nu utan bara typ sista kvarten av första delen o sen utröstningsdelen. O till min fasa så har jag än en gång varit med om det otroliga, det som egentligen inte skulle kunna hända, det som inte får hända nämligen att sopan Robin B e kvar.
Hur e de möjligt man frågar sig gång på gång, hur e de möjligt?
Faan t o m jag sjunger bättre än honom ju men skillnaden e att jag insett att jag suger, innan jag gjort bort mig i flera veckor på tv. o de har ju inte han tyvärr o tydligen har inte de svenska folket insett de än heller (med svenska folket menar jag alla fjortistultor som bara har kvar honom för att han tydligen anses som snygg). Sen röstade de ju ut den enda som har lite inlevelse på scenen ju. Men men nog om idol nu o för alltid får vi hoppas. 

Annars idag så har jag jobbat o svurit åt äckliga brats som egentligen e väldigt komiska utan att de själva vet om de. Brats e nog de mest patetiska folkslaget vi har i vårt avlånga land. De enda de tjatar om på jobbet e var de ska ut o käka på kvällen o var de ska gå efter. Gondolen, pontus by the sea, restaurang kungsholmen, fridays, nox, riche o några andra "fina" restauranger diskuteras o sen blir de tydligen ambassadör som jag bara hört talas om men som låter som ett  äckelbackslickställe för folk som vill flasha med pengar de antagligen inte gjort många knop för. De e alltid så att de ska prata om de högt oxå så att alla andra ska höra.
"- Ska vi föra me lite drinkar på fridays först o sen vidare till ambassadör" var en replik jag snappade upp på jobbet idag. 
Scheisse!!
Den stora frågan e hur i helvete e man funtad i huvudet när man säger föra? de e ju så extremt ... o säga de ju. O att personer som ska vara män zippar drinkar som schlagerdivor på ett fjantställe vid stureplan e ju något som gör att man skäms över o vara av det manliga könet.  

- What if we have to pee?
- I´ll cancel the sodas

Everybodys gone surfin´surfin´USA

Faan jag har haft den låten på hjärnan hela dan ju o jag vet inte varför, eller okej inte riktigt hela dan o egentligen inte ens halva dan utan snarare sen jag kom hem dvs typ en timme sen men iaf. Hur kommer de sig att man ibland får en låt på hjärnan utan att man ens hört den på skitlänge o inte ens tänkt på den. De e jävligt underligt, o de e ju inte precis så att jag sett folk som surfar idag. Visserligen e det en extremt spännande väg mellan Danderyd o Akalla där de mesta kan hända men nåt sånt lär jag troligen inte få se.

Jag e vanligtvis ganska ironisk om jag får säga de själv, eller de kommer o går men ibland e jag på ett ironihumör som nu. Problemet e bara att de aldrig e nån som förstår de, så de e troligen nåt fel på mig. Det borde vara helt klart när jag e ironisk men de e de inte riktigt alltid tydligen, men som tur e så e de oftast ingen som tar illa upp för de e aldrig meningen, utom ibland mot en på jobbet som jag inte tycker om. Som tur var så verkar han inte förstå de heller.

Hmm undrar om nån tog de där stycket som ironi nu, de tål o tänkas på. Äsch skit samma, har man gett sig in i leken får man leken tåla, o med leken menar jag i detta fall att man läser min blogg.

Varför kan man inte tillverka fryspåsar med små öron på vardera sidan av påsen högt upp så man slipper stå som ett fån i en kvart o försöka gnugga upp den.

Martin skrev förut i en kommentar att han tror de nya modet har gått från att poptjejer i 20årsåldern klär sig som kärringar till att lukta som kärringar o de ligger kanske nåt i de.

- Did you sleep with her?
- No no I just kissed her
- What? thats even worse

- I totally went over the line
- Over the line? you´re so far past the line, the line is a dot to you

Nej nu e de dags för seinfeld snart, gonatt


Intressant iakttagelse

Hmm fick precis en kommentar av min käre vän Martin om att han missat tjejer med stora dunjackor o smala spiror, vi kom fram till att han inte e som jag som inte har nåt annat för mig än o spana på flickor, moahaha

- Why do you call him Gandalf?
- Gandalt the wizzard? Didn´t you read Lord of the rings in high school?
- No, I had sex in high school

TV 4, ja vad säger man? först Patrick Ekwall o nu påstår de att Cher e rock

E de verkligen ingen som vet när Cher räknades som rock?
De va väl de jag trodde, Tv4 säger jag bara...pinsamt e vad de e...

- What name appears on the address label on Chandler and Joeys TV guide?
- I know, Chandler gets it, it´s Chandler Bing
- Nooooo
- The correct answer is Chanandler Bong
- Actually it´s Miss Chanandler Bong

Faan jag hade ju värsta idén nu ju

Jag hade värsta grejen nu jag hade tänkt skriva ner här o sen demonstrera de med två bilder men jag hittade inga bilder som passade bra. De handlade iaf om likheten mellan dagens mode bland många tjejer när de har spiror som stickor o sen en tjock dunjacka, de ser så roligt ut nämligen för de påminner verkligen om adelns klädmode på 1500talet när man ser på tavlor från den tiden. Visst e de väl kanske inne med lite retro stil men e inte de lite väl overkill?De ser verkligen ut som att benen skulle kunna gå av så fort de kommer en vindpust.

Idag hade vi två töser på intervju hos oss på jobbet. Den första verkade helt okej medan den andra var spacklad som en krigsmålad indian, okej lite o ta i kanske, men hon var iaf minst lika blek som dracula i gamla hollywoodfilmer. Men de värsta var ändå hennes lukt. Hon har de tydligen väldigt gott ställt som kan duscha i parfym, men tyvärr inte tillräckligt gott ställt för o ha en parfym som luktar gott utan hon luktade ungefär som när man får en gammal överklasskärring bredvid sig på tunnelbanan. De va hemskt.

Jag funderar på o ändra grejen med dagens film/tvseriecitat för jag lyckades typ hålla igång den grejen i två inlägg så fr o m nu blir de lite vännercitat istället, kryddat med sköna citat från andra grejer ibland. Vad sägs om de?

- So what if I want to put on some Kenny G and take a bath
- Dude we´re 29 not women

Jag skäms över det svenska folket som röstar i idol...

För första gången i mitt liv har jag nu sett ett helt avsnitt av Idol. Tidigare har jag bara sett delar av programmet men idag var de ju rocktema så då var man ju lite tvungen o kolla. De tog faktiskt emot o berätta de här för ärligt talat så skäms jag faktiskt. Men men i och med att det var Lars som åkte ut idag så vet jag ju om att det e sista gången jag kollar oxå. Som vanligt e det ju samma sorts mesartister som e kvar. Jag menar de e en sk "snygging" som inte kan sjunga utan e kvar endast för att alla tolvåriga brudar tycker han e sjukt snygg o för att kärringen i juryn troligen e kåt på honom, en långhårig "knatte", en lipande "fjortisbrud" osv som e kvar o alla e precis likadana egentligen. De e ingen som sticker ut utan alla verkar vara stöpta ur samma form o den som vinner sen i framtiden kommer först få en skitlåt som singel o sen kommer de försvinna i mängden av artister som e precis likadana som de själva men som inte gjort bort sig i idol utan som faktiskt kan spela o sjunga även om musiken suger. Men tillbaka till ikväll. Man var ju lite intresserad först när man fick höra att de skulle vara rocktema men sen när man fick veta vilka låtar som skulle sjungas så visste man ju om att de skulle bli som o lyssna på nån skitkanal på radio, typ megapol eller rix, som försöker ha lite sk rocktema en dag. Låtarna som valdes e ju bland de mest slätstrukna "rocklåtar " som finns ju med undantag för Nirvanalåten. Men tydligen var de ju tvungna att välja låtar som han gästen hade skrivit, detta gjorde ju de hela jävligt boring. Jag menar två bon jovilåtar som knappt borde kallas rock, världens mest sönderspelade rocklåt poison, en medioker kisslåt, o en visserligen okej aerosmithlåt men som sjöngs av Robin B, tror jag han heter, som såg ut som han var bajsnödig på scenen när han skuttade runt o som verkligen har scennärvaro som en flodhäst på neråttjack. Att Lars inte valde en låt som gästen hade valt gjorde ju troligtvis så att han bara fick hyfsade betyg av gästen. Innan programmet började man ju undra om idioterna på tv4 vet vad rock e egentligen men under programmets gång märkte man ju att de tydligen visste lite iaf, jag menar då självklart låtarna som spelades precis innan o efter reklampauserna när de "rockiga" idolerna stod o slog sönder nån vägg av nåt slag o försökte se coola ut. Där var de rock som hette duga med artister som acdc o megadeth med mera o de sån rock som borde ha sjungits ikväll.
De e skamligt att Lars åkte faktiskt o egentligen e de lite av en skandal med, då han var de enda som gjorde sin låt jävligt bra, han hade ju dessutom en svår låt vilket knappast de andra hade.

När i helvete blev Cher rock?

Dude looks like a lady borde vara ägnat åt Johan för han ser ju ut som en brud o e ungefär lika fjantig som fjortisbrudarna som sitter på läktarna med pannband med sin idols namn på o som gråter när idolen sitter löst trots att han sjöng som en kratta.

This sucks

Allt känns så jävla tomt just nu. Jag vet inte varför egentligen för jag har varit på bra humör hela dagen förutom mina mindre utbrott på idioten på jobbet men de e standard. Men nu ikväll känns allt bara skit, känns som jag tappat glädjegnistan nånstans på vägen från jobbet o hem. Okej glädje e väl kanske ett lite för stort ord men ändå. Hatar verkligen o känna såhär när ingenting känns roligt, det känns verkligen som om alla har något roligt o göra hela tiden, eller har någon o vara med. Men jag då?varför ska jag jämt vara ensam, vill ju också ha någon o tycka om. Men de händer alltid när jag väl träffar nån jag tycker om att hon inte tycker om mig lika mycket eller på samma sätt. O sen blir jag arg när jag märker eller tror hon träffat nån, o varför blir jag de för?de e ju inte precis som att jag kan bestämma över henne o hennes känslor. Jag vet inte om de e ensamheten som e grejen eller om de e det faktum att jag verkligen har nada att se fram emot som gör att jag känner mig som shit. Men de känns verkligen som att alla jag känner har någon eller nåt o se fram emot hela tiden, jag vill oxå ha de så ju. De enda jag längtar efter om dagarna e nästa helg, kanske inte så konstigt förstås men jag vet ju inte vad jag ska göra ens ju i helgen. Tror de blir en massa filmer i soffan, ensam som vanligt. Säg till om de finns nån som vill komma o mysa o kolla film.

Läste en blogg idag som jag följer lite då o då för de e så pinsamma grejer som står där. De e verkligen en person som älskar att skryta om sitt liv, en person som förstorar upp allt hon gör till o försöka få de o låta så jävla speciellt o unikt vilket e ganska fjantigt. Jag tål inte sånt o ändå måste jag förtsätta läsa för att de e så komiskt att hon verkligen tror hon e så speciell.

Vet inte varför jag skriver om så meningslösa saker egentligen, ingen som bryr sig ändå. Senast jag kollade bloggen hade jag hela tre unika besökare, wow.

Längtar till Irland, till Skottland o till England, vill bort härifrån till nåt ställe där ingen känner mig, där jag kanske kan känna mig gladare o där nåt kanske kan hända till min fördel för en gångs skull. Inte för att jag vet varför nåt sånt skulle hända där men jag vill bara prova nåt nytt o då på nåt ställe där jag vet att jag trivs o känner mig glad. Ett ställe där jag inte behöver bli sårad hela tiden.

- I´ll clean your bathroom every day for a month
- It still wouldn´t be clean
- I´ll squeeze you orange juice every morning
- With extra pulp?
- YES!
- Nooooo

Jag kom på en till...

-James
- Huuh
- But only if it´s a girl
- Veto

Dagens film/tvseriecitat

Inatt e de val i USA, man skulle ju kunna tro att jag som e så djävulskt insatt i de mesta ska sitta uppe o kolla på nån av uppesittarvalvakorna, men tji fick ni, för de tänker jag inte göra. Känns inte speciellt intressant o göra de faktiskt för jag behöver sova. Men vem som kommer vinna tror jag e ganska öppet faktiskt trots Obamas försprång i alla omröstningarna innan. Man vet ju aldrig me de där landet. Men nog om de nu.

I helgen var jag bjuden på två fester o jag var på båda oxå men de var bara den ena som var rolig o de va den första. Trots att jag kände mig lite som utböling där då alla de andra verkade känna varann så gick de ganska bra ändå. Men jag lyckdes ju självklart bevisa hur extremt puckad jag e ibland när de gäller o va logisk under lekar, jag va extremt sämst på de faktiskt. Sen gjorde jag en Martin me, eller rättare sagt två Martin, dvs spillde en massa. Sen på natten gick jag o skulle försöka hitta till tunnelbanan vilket inte alls gick bra så jag tog en bulle istället.

Shit vilket boring inlägg än så länge, jag skylle på att jag e trött som en gnu.

I förra veckan läste jag att man borde ha med mycket bilder i sin blogg för då blir den tydligen läst oftare o mera. Undrar om de stämmer? jag har ju typ aldrig med bilder i min blogg, kanske beror på att jag typ aldrig tar några bilder o gör jag de så visar motivet minst två kamrater fulla o de känns varken intressant eller särskilt schysst o visa i sin blogg. Så frågan e om man kanske borde ta lite bilder o lägga in lite oftare. Men vad ska man ha på bilderna? de e ju inte precis så att jag ser speciellt mkt intressanta saker på dagarna. De e kolmörkt på mornarna på väg till jobbet o kolmörkt när man åker hem o inte faan knallar ju ut på lunchen o fotar nåt, speciellt inte i Akalla där jag jobbar då de e ungefär lika mkt kul o ta kort på där som de e kul o rännskita. Fast de vore ändå kul o ta lite mer kort o inte bara ta bilder när man e packad o knappt kan hålla kameran still, de ser alltid ut som de e en vindögd norrman som tagit mina bilder. Men jag tycker i många bloggar man läser som har mkt bilder så e 90 procent av bilderna på dem själva. Som om de skulle va intressant o se. Dagens outfit eller festens outfit e ju populära grejer i många bloggar vilket för mig e en gåta, vill de bara ha bekräftelse eller vad?sen ska de helst ha tagit bilden med sin mobilkamera som de riktat in mot en spegel o fotat med. Men de bästa e nog ändå när de e tvungna o beskriva allt de har på sig me i detalj, vilket märke etc. Vem i HELVETE bryr sig om de förutom småfjortisar. Men de måste ju vara så att de måste skryta me de dom har på sig. Troligen har de knappast pröjsat för de själv heller. Jag kan bara inte förstå grejen med 4 olika sorters närbilder på deras fejjor i varenda inlägg varvat med dem i nån outfit som de tror de e snygga i.

Jag fick höra häromdan att blondinbellas killes blogg heter storstadspojken eller nåt liknande. Faan de låter ju som en superhjälte för dagisbarn ju. Storstadspojken slår till igen, wiehaaaa. Men tydligen e han ju brat oxå så man ska väl inte vänta sig så mkt mer av en backslickvevande snorunge från bonnvischan.

Frågan e om folk ens orkar läsa igenom allt jag skriver för ibland blir de ju ganska långa inlägg. Jag läste ju tidigare om att man ska ha med mkt bilder i sin blogg o tydligen ska de vara korta inlägg oxå. De e underligt för de tar ju bort lite av vad en blogg e till för ju, iaf tycker jag de. Förstår inte grejen me o skriva en mening sen fjorton bilder på sig själva för att sen tre min senare skriva ett nytt inlägg med samma innehåll o samma motiv bara i en annan vinkel. Men men tydligen så får ju dom läsare så de kanske gör rätt i det. Men de e skoj o läsa intervjuer med bloggare som har många läsare, de får alltid svara på hur mkt de bloggar. O de e alltid svar på runt 7-8 inlägg om dan. Hur faan lyckas man med det?gör de inget annat om dan än o blogga? fast de e klart skriver man en mening per inlägg så e de kanske inte så svårt.

O nu till nåt helt annat. Jag funderar på o ha ett film/tvseriecitat med i varje inlägg från o med nu som ni läsare kan gissa på, vad tror ni om det?jag o Leif brukar ha sånna diskussioner på jobbet om dagarna o de e intressant.
Dagens blir iaf:
- I can´t see anything
- Use your open eye
Nån som kan den?

Jag fick en liten bok om whiskey av min käre vän Peter i förra veckan, det var himla roligt.

Häromdan pratade jag med Fluffs på msn o hon klagade på datorn hon använda som var så liten att hon inte kunde skriva ordentligt, så jag frågade varför hon inte körde på sin riktiga dator. Svaret jag fick var att den lilla datorn var så himla söt. Hur kan en dator vara söt? att ungar, tjejer, vissa djur kan vara söta kan jag förstå men en dator?

Hehe de blev ingen bild idag heller, oväntat? knappast. Men jag funderar på o göra som Tessan gör ofta, dvs lägga in youtubeklipp. Men jag orkar aldrig kolla där för o hitta roliga saker, de överlåter jag på henne för då får jag ju se de roliga utan o behöva leta själv.

Nu blir de ett par vita veckor för mig framöver, jag e pank o så slipper jag förhoppningsvis att känna mig ensam på söndagarna.

Gonatt o fridens liljor.





















RSS 2.0