I wish I was special, you´re so fuckin´special...but I´m a creep,I´m a weirdo,what the hell am I doing here?I don´t belong here

Skrev en annan text här först men den va nog lite för deprimerande tyvärr så jag tog bort den. Den handlade i stort om att jag igår fick höra lite saker som gjorde mig skitglad men idag var de orden tydligen inte lika mycket värda. Men men de e mitt liv i ett nötskal just nu känns de som. O så stod de en massa blaj till.

Kryssningen i helgen va riktigt skoj trots båtens gungningar. Fick till två perfekta fyllor i rad och de e banne mig inte ofta de hehe. Helsingfors var dock inte nån stad jag längtar tillbaka till hehe, grå o tråkig o bara en massa stora reklamskyltar överallt. Men men inte mkt o göra åt, vi åkte ju inte på kryssningen för o kolla in Helsingfors precis, vi åkte ju för o festa.

Annars händer de absolut nada i mitt liv just nu, söker jobb som faan men de verkar inte gå så bra. Vill nog egentligen bort härifrån allra helst, men vart vet jag inte, inte norrut iaf. Inget emot sthlm alls men de känns inte som nåt håller mig kvar här.

Aja, jag tycker iaf om dig skitmassor o de vet du, fast de e klart du läser ju knappast den här skitbloggen.

So long suckers o fridens liljor


Gud din jävel, varför ta död på en skådis som kunde spela när du kunde tagit nån som inte kan som Josh eller Ben istället.

Jahapps det blev ju som väntat en ganska dålig uppslutning vad gällde tips om vad man bör ha i barskåpet. Tråkigt tycker jag me tanke på att de iaf är över 20 pers som läst inlägget. En endaste kommentar har jag fått o de e himla tråkigt faktiskt för jag tror knappast att alla 20 pers  som läst e nykterister eller har så dålig fantasi vad gäller alkohol. Men de e klart man kanske ska vänja sig, de e ju rätt sällan jag får kommentarer så man ska väl va nöjd me de lilla. Tack iaf för den kommentaren jag fått Tessan, den gjorde min dag lite bättre iaf. Hoppas du får de roligt nere i Nässjö nu.

Häromdagen dog ju en ganska känd skådespelare o jag har inte sett så många filmer med honom, de e nog bara riddarfilmen o monsters ball jag sett va jag kan komma ihåg. Det jag kommer ihåg e iaf att han gjorde bra roller då så därför e de ju lite tråkigt att han e död. De e dock extremt överdrivet när man läser bloggar om alla småttingbrudar som skriver om hur mkt de älskade honom.:

?-          Asså jag blev helt shockad och skitlessen när jag fick höra att hon e död. Han va ju så sjuuukt läcker o en grym skådis. Har gråtit hela morronen för jag har älskat honom sen första gången jag såg 10 orsaker att hata dig.

Eller

?-          En av världens sexigaste hunkar  o grymmaste skådisar tog självmord idag , mina tankar går till Michelle o hans dotter, jag grät en skvätt i morse när jag fick höra de. (Som om dom skulle bry sig vad du tänker)


Haha  de e komiskt att läsa faktiskt, de e roligt att alla tjejer verkligen ska fokusera på hur snygg han var, e det de viktigaste eller? Visst e de tråkigt att han e död men ger er nu, hur faan kan ni ha älskat honom bara för att ni sett en massa bilder o nåra filmer med honom. Men visst han va ju en ganska okej skådis, o de som e riktigt synd e ju att det var just han som skulle dö. Det hade varit bättre om nån sopa som Josh Hartnett, Ben Affleck, Keanu Reeves eller nån sån där bimbobrutta, som inte gjort nåt mer än nåt barnprogram på tv o dessutom råkat tappa bort nakenbilder på sig själv och som dessutom tror att hela världen kretsar runt henne o hennes pojkvän som ser ut som en 11åring, hade dött. Josh o Ben e nog världens i särklass absolut sämsta skådisar, t o m sopor som alexander skarsgård o han från ondskan framstår ju som världsskådisar i jämförelse. Men helst av allt hade jag nog ändå helst sett Justin försvinna från jordens yta.


Aja nog om de.


Imorrn e de kryssning o de ska bli lajbans.


Kan ingen skriva lite förslag på vad som är nödvändigt att ha i barskåpet hemma. Vill gärna ha synpunkter från båda könen tack., o det inkluderar alltså både dig Angie o du Lill-Mats


För övrigt anser jag att folk som särskriver bör straffas med diverse ålderdomliga tortyrmetoder eller åtminstone tvingas att bara äta kokta morötter fram till sin död

Fridens liljor


Vad bör finnas i det ultimata barskåpet?ge mig förslag

Jahapps då sitter jag här o skriver blogg i smyg från jobbet hehe. Dagen har varit jävligt seg än så länge men jag har iaf gjort lite vettigt som att jobba, ringt telia och bokat klipptid. Hade tänkt o spara ut till värsta coola rockerfrisyren men orkar inte o har dessutom kommit på att jag säkert inte skulle passa i en sån ändå, skrattar ju t o m åt mig själv när jag väl tänker på de. Så de lär nog inte bli nån jättespännande frisyr tror jag som kommer att pryda min vackra hjässa för de närmsta veckorna, efter imorrn.

Helgen spenderades i ett ganska nyktert tillstånd faktiskt, eller inte ganska utan riktigt nyktert tillstånd. Har bara druckit en endast öl sen nyår och de e jävligt förvånande faktiskt för o vara mig. Trodde aldrig jag skulle klara o va nykter så länge.Har visserligen varit skönt o inte va bakis på söndagarna men fyllesuget har funnits där under varje helg.  Nu till helgen blir de dock lite fylla för de e kryssning me grabsen. Fre till söndag blir det och de ska bli riktigt kul. De va skitlänge sen jag va på kryssning senast. Därför tänkte jag ställa en liten fråga till de som ibland gluttar i min blogg. Vad bör finnas i ett perfekt barskåp?alltså vilka spritsorter o annan alkohol bör finnas för att det iaf ska verka som att man har lite klass. Nu vet ju förstås alla som känner mig att jag inte ens e i närheten av att ha det, men de skiter vi i nu. Så skriv ner era synpunkter om detta tack?

Diskuterade australiensisk fotboll idag me Steve o de va intressant, han lovade mig att han skulle fixa en halsduk me Adelaide Crows till mig nästa gång han kommer upp från australien. Lagets tröjor va dock jävligt fula trots de vackra färgerna blått rött och gult.

Känns lite skumt att inte ha något att klaga på eller spy galla över nu o jag känner mig som en dålig människa faktiskt pga det. Lovar att bättra mig till nästa gång. Självklart finns det massor me saker som gör mig lack i livet men att dra in o börja diskutera feminister (de mest enögda idioterna på planeten), kommunister och miljöpartister e inget jag orkar göra nu faktiskt. De räcker väl med att säga att ingen från dessa folkslag nånsin haft nåt vettigt att säga.

Jo förresten nu kom jag på en sak jag blev irriterad på i förra veckan. En här på jobbet klankade ner på mig för att jag gillar morden i midsomer, visst de e inget o bry sig om egentligen men hans anledning till att han sågade mig var det som gjorde mig irriterad. Han menar att hans mamma tittar på de programmet och därför måste de suga hårt. Jag var då tvungen att fråga om de känns bra att racka ner på något man aldrig ens sett eller ens försökt att kolla på. Hans svar var: det finns ju knappt nån som läst hela bibeln men ändå tycker folk den e dålig. Va i helvete e de för jävla argument? Aja har man inte nåt vettigt innanför pannbenet så har man inte.

Funderade ett tag på att skicka en musikönskning på radion till en viss person med en låt hon gillar men sen kom jag på att det inte skulle tjäna nånting till.

För övrigt anser jag att folk som särskriver bör straffas med diverse ålderdomliga tortyrmetoder

Fridens liljor

It´s more than a feeling

Jag vill till Dublin igen men det verkar inte som om nån annan vill eller kan, o de suger. Visst, jag skulle ju kunna åka ensam men de e inte lika roligt, vem ska man då gå ut med på kvällarna, vem ska man äta med, gå på stan med etc? Jag saknar Dublin, fick ju t o m pengar till resan dit i julklapp ju, o så har man ingen o åka med. De e inge kul alls. Men men sånt får jag väl räkna med när jag e som jag e tyvärr...

Shit vad det verkligen inte e något som stämmer för mig nu. Sjuk, jobbet suger, ingen dublinresekamrat, ensam, halvpank med mera.

Finns de ingen som kan muntra upp mig lite?

Don´t look back in anger, I heard you say

Jag har funderat lite nu när jag satt i badet, blev ganska länge för mina fingrar e alldeles skrynkliga nu, men iaf så har jag kommit fram till lite grejer. Visserligen tror jag mig ha kommit fram till dessa saker tidigare men skit samma nu, jag vill iaf påstå att jag hade värsta ensamma tankesmedjan i badet nu o inbillar mig att jag kom på en massa smarta saker. Jag ska glömma allt gammalt o se framåt istället, för kollar jag bakåt hela tiden kanske jag går på nånting o de kan ju göra ont. Den jag tänker på väldigt ofta ska jag sluta tänka på nu, de e inte lönt de. Det tjänar ingenting till och jag blir bara lessen o känner mig nere o de vill jag ju inte. Problemet med detta, om jag glömmer allt o börjar bli glad så kommer de säkerligen inte skrivas så mycket mer blogg från min sida o de förstår jag att ni inte skulle tycka va så lajbans då jag har en hel hoper med trofasta bloggläsare som analyserar varje ord jag skriver och faktiskt planerar hela sin dag kring min blogg. Eller kanske inte. Men iaf som jag nämnt tidigare så skriver jag mest när jag känner mig nere o om ni tycker jag skriver sällan nu så skulle ni se min bloggstatistik när jag e glad, de e ingen uppmuntrande läsning ska jag säga er. Men för er mina få vänner så ska jag faktiskt göra ett försök att skriva lite oftare, trots att jag kanske e glad.

Idag har jag inte gjort så mkt mer än varit på jobbet o haft tråkigt, tagit ett bad och kollat på tv. O hostat en förbannat massa hostningar me, vilket inte e så fräsht kanske. Men who cares, ingen av er som ibland läser den här bloggen träffar mig speciellt ofta, om ens nån gång, så ni behöver ju inte oroa er för att jag ska smitta er.

Verkar tyvärr inte som om Fille hinner träffa mig imorrn kväll vilket e väldigt tråkigt men jag förstår oxå, hade dock sett fram emot de för de va ett tag sen nu.

Funderade nu på att citera lite från en låttext jag inte kan men orkade inte leta efter den så jag skiter i de nu, de va nåt på engelska iaf.

Helgen spenderades mestadels hemma här o så två kvällar hos peppe o moa kollandes på film. Men Niklas då, varför var inte du ute me de andra små pojkarna o söp i helgen du me?jadu de ska jag tala om, jag kör nämligen ett par vita veckor nu hade jag tänkt. Förhoppningsvis e detta bra för kroppen och för skallen för när jag e full börjar jag bara tänka på dig o då blir allt bara skit.

Imorrn e de jobb igen, fy faan, o samma sak på onsdag, torsdag o fredag. Ännu mer fy faan. Men på torsdag blir de förhoppningsvis bio iaf om jag nu mår bättre vilket jag hoppas. Så då har man ju iaf nåt o se fram emot.

Läste en rolig sak på ett forum idag där de va en tjej som sökte lägenhet i Karlstad. Hon skrev att hon bara hade ett krav och det var att lyan helst skulle ligga i de centrala delarna. Hahaha vilket jävla pucko.

För övrigt anser jag att folk som särskriver borde straffas med döden.(Det gäller även mig om jag nu gjort de)

Fridens liljor på er

Motsatsen ska bevisas

Skulle kunna skriva en hel del o klaga på folk som säger en sak men sen gör en annan o därmed skiter i andras känslor, för de kan man egentligen inte klaga nog på. Men jag antar att jag nämnt de ett par gånger tidigare så jag orkar inte göra de nu, jag hoppas bara att personen i fråga tar åt sig.

Jag blir faktiskt ibland både förvånad och förundrad över mig själv, över hur jag egentligen e funtad. Antagligen e jag den enda som inte vet det. Hur kan man vara så jävla dum i huvudet?hur kan man vara så jävla blåögd att man varje gång tror på det men innerst inne vet om att man bara kommer bli lurad o sviken. Det ska bli ett nyårslöfte för mig nu, inte bara för året som kommer utan även för resten av mitt liv, att jag alltid ska tänka efter innan o vara realistisk. Detta e något jag verkligen aldrig gör eller e, speciellt inte vad gäller vissa saker. Att aldrig lita på folk tills de bevisat motsatsen e även de en grej att tänka på. Försöker leva efter den tesen men jag verkar inte sköta mig så bra så det ska det bli ändring på nu.

Ibland, eller ganska ofta funderar jag på o flytta härifrån, till nåt annat ställe i Europa eller liknande. Jo jag vet jag har tjatat om detta förut men jag vill verkligen bort o börja om på nytt. Önskar bara jag hade nån o ta me mig...

Hej så länge
Fridens liljor

Prisa Gud...

nu kommer skatteåterbäringen haha, nejdå men iaf. De e faan i mig otroligt det som hänt faktiskt. Nej jag har inte fått henne jag suktar efter, vunnit på lotto eller fått ett nytt jobb utan de som hänt e att jag fått en positiv kommentar på ett av mina blogginlägg o de e banne mig inte illa faktiskt. Trots mina ofta ganska bittra inlägg finns det tydligen folk, iaf en person, som tycker det e roligt o läsa. De e lite underligt egentligen att jag som vanligtvis e en sjukt positiv person e så pass negativ som jag e i min blogg. Men jag tror jag vet varför. Anledningen e nog att när jag går runt o e sjukt positiv hela dagarna så bygger jag upp ett lager med negativa tankar inombords som bara måste ut, o ut kommer dessa då i min blogg. Smart eller hur?Jag kan måla upp ett litet scenario: Jag knallar från pendeln mot tbanan på väg från jobbet o kommer fram i trängseln till spärrarna o där står det en gammal kärring o blockerar den enda spärren som inte har två mils kö till sig. Hon har ställt upp sin väska på spärren o letar efter sitt kort. Jag har som vanligt bråttom hem, vet dock inte varför för jag har ju inget liv men iaf, o står o svär inombords bakom henne. När hon tittar upp o ber om ursäkt ler jag bara tillbaka. Där börjar det negativa berget att växa. Efter en stund har kärringen hittat sitt kort o vi har båda tagit oss genom spärren, allting går som det ska de tio meterna fram till rulltrappan. Där har familjen Larsson från Grums ställt sig o blockerar båda filerna i trappan med sina tjugosju väskor o fjorton ungjävlar. Bara för att de antagligen inte har nån rulltrappa i hela Grums kommun betyder inte de att när ni väl får åka en så måste ni använda verkligen hela trappan. Efter ett antal vänliga ursäkta mig o lätta klappar på axlarna av bönderna för att få dem att flytta sig har jag äntligen lyckats komma förbi o fortsätter snabbt ner i vänsterfilen för att precis se Mörby centrumtåget åka iväg o tavlan visar att det kommer två Ropstentåg i rad innan mitt nästa tåg kommer. Där har det negativa berget växt sig ännu större. Väl ombord på det packade tåget lyckas jag självklart komma precis bakom 70åriga Natur-Gun som varit ute på hajk i naturen med sin extremt välfyllda kånkenryggsäck som hon självklart inte tagit av sig utan står o trycker mot mitt o att antal fler passagerares ansikten. För att göra saken ännu bättre e hon tvungen att prata med sin väninna tre meter bort snett till vänster så varje gång hon säger något så vrider hon kroppen o halvnockar mig med den stenhårda termosen i ytterfacket. Hade jag varit en annan person hade jag kanske svurit ve o förbannelse i det ögonblicket men eftersom jag e en sån artig gosse säger jag inget utan står där o blir halvt ihjälslagen. När jag väl tagit mig ur vagnen där jag ska av går jag snabbt mot rulltrappan upp till östra station o jag tar som vanligt vänsterfilen o går om de som står still. O nu kanske ni tror att allt e över men se tji fick ni. Där till höger står alla wannabeöverklassbrudar som varit o storshoppat på annandagsrean med sina fjorton gigantiska märkesshoppingkassar o alla har verkligen kassarna i vänsterhanden för att verkligen blockera så mkt som möjligt av snabbfilen i trappan. Efter ytterligare ett antal ursäkta mig lyckas jag ta mig upp o går genom spärrarna upp mot tågen. Vid de tillfället e det negativa berget i skallen väldigt stort men jag har som vanligt ett leende på läpparna. Därbakom döljer sig dock en väldans massa hemska tankar om wannabeeöverklassbrudar, grumsfamiljer och naturgummor med kånkenryggsäckar. SOm tur e är det vanligtvis ganska otrångt på roslagsbanan så där får jag sitta o ta de lugnt utan o bli halvt ihjälslagen. At min hemresa går till såhär e inget ovanligt utan händer ett par ggr i veckan tyvärr.

Jag skulle nu kunna ta o summera det gångna året men jag tror inte de e så spännande o läsa om så jag skippar nog det. Det man kan säga e att jag hoppas 2008 kommer bli klart bättre än 2007 iaf. Har några små nyårslöften jag tänkte försöka klara av o de e att skriva mer blogg och vara ännu bittrare och hacka ner på ännu fler personer. Nejdå så ska det förhoppningsvis inte bli men troligen så kommer de nog bli de ändå om inget drastiskt kommer hända.

Nyårshelgen blev riktigt lyckad iaf med en perfekt fylla och god mat i goda kamraters sällskap. Tyvärr verkar jag ha den egenheten att jag på fyllan verkar vara nån slags magnet för snyltare o speciellt då på nyår. Nåt som stör mig väldigt mkt e snyltare som speciellt vid detta festliga tillfälle verkligen måste få skumpa av mig. För själva har de inte köpt nån och så måste de verkligen få röka av min cigarr. Varför i självaste helvete måste de det för?ni e tillräckligt gamla för o köpa egen skumpa o en egen cigarr istället för o snylta av mig. Skulle de va tvärtom skulle de bli ett jävla liv.

Aja en till sak jag lovat mig själv nu inför 2008 e att lägga ner mina förhoppningar om en person som farit runt i mina tankar väldigt mkt en längre tid. Har vetat om de ganska länge nu att hon inte e intresserad men i mitt puckade huvud har jag inte velat tänka i de banorna, men nu på nyårsafton tog jag beslutet då jag inte fick mkt respons på nåt sätt när jag var trevlig. Nu orkar jag inte mer o om du vill något får du höra av dig.

De va nog allt för denna gången om ni nu orkat läsa alla bitterheter jag spridit ut i min blogg idag.

Fridens liljor på er 






















RSS 2.0