Storvinst

Wow jag vann precis 75 kronor på en lott jag köpte av Steve. Han var lagom glad över att vara tvungen att sälja en massa lotter åt sin son så nu sitter han på sitt rum och försöker kränga en massa sverigelotter till alla vi andra oskyldiga här på kontoret. Jag tänkte glade vara snäll och bidra till hans sons välbefinnande så jag köpte mig en lott och vips så var jag femtio kronor rikare. De e ju iaf fem fulöl på bolaget, tre finöl på bolaget eller ett paket cigg. Inte illa de ju. Pengar kan man ju aldrig få för mycket av ju.

Annars så sitter jag just nu o väntar på att tiden ska gå så de blir lunch, har haft möte som vanligt i morse och så e det ett nytt möte sen efter lunch. Ska nog försöka knalla lite tidigare idag me, då blir de snabb marsch till bolaget och sen hem och duscha och byta om och sen iväg igen till en tillställning på andra sidan stan. De blir ett jäkla rännande fram o tillbaka men de e bara kul. Hade inte haft nåt annat vettigt o göra ikväll ändå. Imorrn blir de troligen lugnt med film hemma hos petson.

Har nästan lyckats med o få upp alla grejer nu i lägenheten, bara två lådor kvar nu o de låter kanske mycket men med tanke på att det igår var sex lådor plus en ikeakasse med kläder så e jag ganska nöjd med gårdagen.

Har en riktig måstematch idag me som bara måste vinna, jag får definitivt inte torska iaf för då e de helt kört och jag åker ner i skiten igen och det vill ju ingen, allra minst jag.

Men nu ska jag snart iväg och trycka i mig lite lunch så hejhej och på återseende!!

Fridens liljor på er

I´m going straight to hell....

Sitter o skriver lite nu under pausen i matchen, vette faan dock om jag ska orka kolla resten av matchen för de känns som den e ganska avgjord redan, eller rättare sagt den e avgjord redan. Men men, pappa e här men han har precis dragit in till stan för o träffa lite jobbnissar så nu e man själv hemma igen. Jag e iaf frisk nu igen, eller så gott som frisk iaf till skillnad från de senaste dagarna.

Har jobbat idag o de va najs, fått lite mer o göra nu och de e bra för då går dagarna lite fortare och de e roligare o göra saker än o bara sitta o läsa en massa.

Sitter o funderar på vad jag ska göra i helgen, har verkligen ingen aning om vad jag ska göra. Vill gå ut men ingen verkar kunna eller vilja gå ut o de e jävligt tråkigt men inte så mkt o göra åt, kan ju knappast tvinga dem tyvärr hehe. Ser fram emot nästa helg nu, har skickat ut lite inbjudningar nu och har t o m fått svar från några me o de e inte illa de faktiskt. Får hoppas de kan bli några fler men de löser sig alltid.

De e rätt skumt egentligen att när man inte har tillgång till o kunna skriva blogg så har man massor o skriva men när man väl kan skriva kommer man inte på ett skit o säga. Undrar varför de e så egentligen, men de hör väl till den där regeln om all världens djävulskap hehe.

Faan de här måste va bland de allra tråkigaste blogginläggen jag skrivit nån gång haha men men ni får helt enkelt nöja er me de iaf.

Varför kan jag inte bli det? de e väldigt konstigt med tanke på att alla andra verkar kunna de, frågan e om jag ens vet om jag kan bli det...

Fridens liljor på er


Möte möte o åter möte hehe

Faan om datorn lägger av igen nu, då blir jag ledsen. Men här e väl liknande de jag skrev tidigare iaf.

Hmm nu e de fem personer som kommenterat att jag var med på kanal 12 nu i veckan och i helgen. De e konstigt att de e tvungna o visa de inslaget så ofta för de borde ju ha vettigare saker o visa kan man tycka, speciellt när inslaget gjordes 2004. Dessutom e det ju inte första gången de händer heller, har för mig att jag fick kommentarer på det inslaget i höstas eller vintras med. Men men de e alltid kul med lite kommentarer och speciellt en som jag fått nu som gjorde mig glad vilket e bra då det inte e så mycket som händer nu som gör mig speciellt upphetsad. O sånna grejer som gör mig glad tycker jag om, speciellt sånna kommentarer.

Imorrn kommer jag ha fullt upp, iaf om man jämför med hur mycket jag hittills haft och göra. Ska på stort möte imorrn med CCB, dvs en massa PMs och andra bossar och grejs, ska bli spännande men det lär nog bli som Steve sa: du kommer troligen inte fatta ett dyft och så skrattade han. Men han sa de ju på engelska förstås hehe. Men han har nog rätt i det då det fortfarande e massor att lära sig fortfarande även om jag börjar komma in i verksamheten mycket mera nu, men det e fortfarande fem miljoner förkortningar hela tiden. Därför e de skönt att jag har sköna chefer jag kan fråga hela tiden. Steve e klockren även om han inte har så mycket tid och Otto e skön för han går det att skämta med och sånt e väldigt skönt när man e ny på ett ställe. Sen på eftermiddagen kommer det upp en nisse med som jag ska ha enskilt möte med, han ska förklara lite grejer jag ska lära mig o det ska faktiskt bli intressant. Vill göra bra ifrån mig här för att sen kanske kunna gå vidare inom företaget om allt går som det ska. Känns bra att jag börjar få lite mer grejer att göra nu, de gör ju att dagarna går lite fortare iaf.

Snackade med Henke förut me och de kan nog bli så att han dyker upp på inflyttningsfesten sen och de e ju najs, bara han inte tar alla tjejerna nu med som han brukar göra haha. Kan nog bli en del som kan komma iaf o de e kul.

Snart e de helg me och de ska bli jävligt skönt, fest fredag och tävling söndag, sen flyttar jag ju på söndag med och det ska bli riktigt najs.

Skulle vilja skriva lite mer skumma grejer som en del andra gör men det e ett senare problem hehe.

Hej hej

Fridens liljor på er.


Jag vill göra nåt

En vecka kvar nu till jag får bo själv igen, ska bli jävligt skönt faktiskt o de trots att jag kommer va tvungen o fixa allt själv igen. Mammor e bra för de mesta men dom e ju ändå mammor, de räcker gott o väl me o bo hemma en helg bara för att man ska bli trött på det. Pratade me lite folk från byn som ville komma på inflyttningsfesten o de e ju najs, sen får vi ju se vilka de e som kan komma, de e ju en del som jag vill ha me på festen men de lär nog bli svårt o kunna tajma in en helg när alla kan så de blir till o prioritera, vilka vill jag helst ska komma o vilka kan kanske komma senare nån helg.

Har fått en inbjudan till en fest i skåne den 15e september o de skulle va skitkul o gå o de kanske jag kommer göra men frågan e om jag har råd o åka t/r dit, kollade priserna nu och de skulle bli nästan 1000 kr dit o hem o de e väldigt mkt pengar tyvärr. Pengar jag visserligen har men som jag antagligen kommer behöva senare under månaden. Men men man ska aldrig ropa hej i ett glashus eller hur ordspråket nu går. Vet ju ännu inte vilka de som kommer dit heller.

Under helgen har jag jobbat hemma på Jarla o de har varit lugnt o skönt, lätta pengar har de blivit o sånt e ju aldrig fel. Lite segt bara att inte hunnit göra så mkt mer under helgen än bara jobba. O nästa helg kan de bli liknande men de e lite beroende på hur många dagar KM kommer hålla på. Förhoppningsvis blir de bara söndagen o då e de ju lugnt för då kan man dricka lite mer på fredagen o inte sitta som ett fån medan alla andra har roligt.
Annars har de inte hänt så mkt skoj i helgen tyvärr o de lär väl bli liknande nu i veckan. Som en arbetskompis sa nyss: de känns som man kommit in i lunken nu o allt bara går på rutin. Känns nästan sorgligt o säga de men de e ju helt sant. Så därför måste jag försöka hitta på nåt kul o o göra eller åtminstone ha något roligt o se fram emot förutom flytten för efter den vette faan va de e man har o se fram emot. Speciellt inte nu när hösten snart e här.

Men men

Fridens liljor på er o hej

Dublinkänslor

Då har jag jobbat hela fyra dagar på jobbet o hittills har jag gjort de här: läst, läst, läst o åter läst hehe. Men men de skulle va så i början har jag fått höra, mkt o lära sig så de får man väl ta i så fall. Ska snacka me chefen på onsdag iaf o då kommer jag få reda på lite mer om vad som kommer hända o de e ju bra. Annars flyter de på rätt bra, va lite rädd att de skulle va segt o åka hela vägen dit varje morgon först men de e rätt lugnt, har man bara nåt o läsa o lite musik så funkar de mesta. Inte världens roligaste folk som jobbar där dock men chefen o han jag arbetar me e sköna iaf o de e bra.

Annars har de inte hänt så mkt mer än att jag var ute en stund i helgen me peppe o drack lite öl på dubliners. De va skoj men jobbigt för jag började sakna Dublin som faan när jag var där, älskar o sitta o dricka mörk öl o lyssna på irländska folkvisor som en nisse sitter o spelar, de finns inte mkt som slår de faktiskt. Jag hoppas de kan bli en Dublinresa till hösten iaf om jag lyckas få med mig nån. Vi tog de ganska lugnt iaf o satt o snackade bara o kollade folk, riktigt najs var de. Skönt o va hemma från obygden iaf hehe.

Nu längtar jag mest till lönehelgen då jag kommer få flytta in i lägenheten, iaf preliminärt. Ska bli så jäkla skönt o få bo själv igen. O sen e de ju fest där på fredagen den helgen me vilket e najs, lite jobbigt att man måste upp tidigt dan efter dock men de får väl gå, har ju lyckats spela bra förut iaf dagen efter. Nu till helgen blir de lugnt, ska ju jobba så förhoppningsvis blir de väl film eller nåt hos peppe.

Men men nu får de va nog för denna gång

Säger grattis i förskott nu för jag lär ju glömma de på söndag, jag hoppas du läser de här nu iaf o att du vet vem du e hehe.

Fridens liljor på er

Galen

Sitter på Jarla o skriver nu, blir galen på o va hemma när mamma e hemma. Varför måste hon va ledig nu för, aaaaa, jobbigt men men jag får väl stå ut i två veckor till typ. Suttit o snackat me Paul en stund o de va kul, förhoppningsvis kan han komma på min inflyttningsfest sen i början av september. Får se vilka mer som kan komma, jag vet ju vilka jag vill ha dit o så men de gäller ju att de vill komma o kan komma me.

Annars har de inte hänt så mkt, va i den värmländska byn i helgen o de va skoj, riktigt najs väder var de me. Får se när jag behagar åka dit igen, kanske blir under nollningen om jag orkar o de verkar va skoj. Men idioten Kiruna lär väl knappast fixa till något speciellt kul. Aja de löser sig nog.

Imorrn börjar jag på jobbet o första dan börjar jag kl nio o de e skönt, får se hur de blir senare, skönt iaf att de inte va nån speciell klädkod där.

Men men skriver mer senare nån dag, ciao

Fridens liljor på er

Imorrn blire byn igen

Imorrn blire karlstad igen, ska bli ganska kul, iaf delvis. Måste ju städa o sånt skit först på fredagen så lägenheten blir som ny igen, men som tur e e ju mamma me o ska hjälpa till. Sen blire iaf fest, o då jävlar ska de drickas hehe. Nejdå så illa e de inte men en del öl ska ju nerför strupen iaf. Får hoppas att så många som möjligt kan dyka upp på lördagen iaf för de vore roligt för de lär ju dröja innan man får träffa många av dem igen.

Annars har de inte hänt så mkt, va inne o skrev på anställningsavtalet tidigare idag o nu börjar de bli nervöst. Men kul som faan ska de bli iaf. Verkar va skönt oxå på jobbet då man kan köra på jeans o pike typ när man jobbar, hade vart ganska jobbigt o behöva köra kostym varje dag, speciellt för mig som ser hemsk ut i en sån hehe.

Längtar som faan tills jag får flytta in i lägenheten nu, trots att jag bara bott hemma hos mamma nu i 4 dar e jag redan trött på de, men men man får väl stå ut. Gratis boende o käk e ju aldrig fel iaf.

Nehejdu nu verkar de tyvärr vara kunder på ingång, o LK me o då måste man väl va social.

Ajöss o fridens liljor på er





















RSS 2.0