Hansson e en pajas...

Har tänkt o skriva ett inlägg här i ett par dar nu men har inte orkat o orkar nog knappast skriva ett längre inlägg nu heller. Men en dag nu i veckan tänkte jag skriva ett riktigt irriterande inlägg om folks beteende på tunnelbanan för de e nåt jag retar mig på förbaskat mycket om dagarna. Men men ni får hållas på halster angående de tills vidare, inte för att nån lär va speciellt intresserad av o läsa de men iaf.

Har precis kommit tillbaka från pep där jag kollat fotboll, har knappt några naglar kvar nu kan jag tala om. Jag e iaf relativt nöjd med poängen.

Annars e de fortfarande ingen som vill gå på öl o whiskeymässan me mig o de e himla tråkigt. Vill ju inte gå själv men de känns som de kanske måste bli så ändå.

Aja nu blir de tvn snart.

jobbigt o tänka på det som finns i mitt huvud dag som natt...

It´s killing me from the inside

Under hela gårdagen gick jag o va halvseg o bakis, vilket egentligen inte e nåt ovanligt när de e söndag men jag hade hela dan en gnagande känsla eller oro i kroppen som inte ville släppa helt. På kvällen sen kom den tillbaka igen och den gången med stormsteg. Jag visste hela tiden va de va oxå men de går inte o komma undan den tyvärr. Diskuterade de o en massa annat me tessan på msn innan dess och trodde därmed att jag skulle slippa skiten sen på kvällen men de gjorde jag inte. Idag känns de lite bättre men de kanske beror på att jag e på jobbet o måste tänka på annat och har inte tid o tänka på de jobbiga just nu. Jag hoppas jag slipper den ikväll me. De e så jobbigt när den kommer för man kan känna redan tidigt att den kommer att slå till senare men man vet aldrig riktigt när. De kan va nån liten skitgrej man ser på tv eller hör på radion eller vad som helst som e den där förlösande faktorn och gör att man känner sig som skit sen resten av dagen. Man känner hur känslan och tankarna bara kryper runt i kroppen för att sen pressa sig ut bara för att göra min dag till ett helvete. Jag vet precis varför jag känner så, jag vet precis allt om de men ändå kan jag inte göra ett skit åt saken. Känslor som finns inom mig hela tiden trots att jag försökt utrota dem hur länge som helst, men som jävla iglar finns de kvar vad jag än gör. Vet inte vad jag ska göra, eller jag vet vad som skulle kunna göra de bra men de e ouppnåeligt tyvärr, de går bara inte. Skulle göra vad som helst men de går inte...

Hade tänkt komma i säng i någorlunda tid igår men de gick ju inte som vanligt, de e jävligt skumt att under hela förra veckan så var de fredagen som jag somnade som tidigast, då somna jag runt tio. Varför just fredag som e den enda dagen då jag var ledig dan efter overkligen kunde va uppe sent me gott samvete. Faan jag e nog rätt störd helt enkelt, men de e ju inge nytt.

Vill ha nån o gå med på öl o whiskeyfestivalen här i sthlm ju, men ingen verkar kunna tyvärr. Fuck!!


F2F, you will be responsible for that Niklas!!WTF

Yeah då var dagens möten avklarade iaf, de som e lite jobbigt e att jag ska fixa agendan för F2F här i Älvsjö om ett par veckor o jag har verkligen inte en jävla aning om hur man ska göra då, men de löser sig nog. Synd bara att mötet inte blev av i Rom, jag som hade hoppats på o få åka dit.

Mindre än två timmar kvar till helg nu vilket e jävligt skönt, de e ju de man går o längtar efter under veckorna. Men ikväll blir nog lugnt om jag inte orkar ta mig till Douglas för o spela spel, skulle va skoj men e så jävla trött på kvällarna nu för jag sover verkligen alldeles för lite på nätterna. Så man kanske skulle ta de lugnt o gå o lägga sig tidigt ikväll, haha ja de e ju troligt. Men lugnt blire nog.

Igår va Tessan över o kollade film, hade sett filmen ett par ggr innan men jag förundras verkligen varje gång jag ser den vilken grym musik de e hela tiden i den. Bra att du gillade filmen me Tessan så jag inte hade bjudit över dig i onödan!!

Imorrn ska jag jobba i fem timmar på klubben, från 13-18 o de e ju faktiskt ganska lugnt, får ju sova ut iaf vilket e de jag behöver mest nu tror jag. Sen på kvällen blire nog utgång av något slag, Macho va lite sugen o Paulie me, får snacka me Paul imorrn o se va han säger. Jag vet iaf att jag e sugen på en massa öl, mörk öl, mmmm. Söndag ska jag jobba 10-18, kanske inte så kul men jag behöver verkligen pengarna. Nästa helg åker jag me mamma ner till sommarstället, förhoppningsvis bara över dan för jag känner inte för o paja hela helgen me o va där nere, men vi får se. Sen e de inte långt kvar till jag ska tillbaka o hälsa på i den värmländska byn igen, känns som de va en evighet sen jag va där senast men de va ju egentligen bara 1,5 månad sen typ. Saknar de lite, iaf kompisarna så jag hoppas de kan styra upp nåt riktigt kul. Funderar på o försöka få ledigt på fredan me så kan jag kanske hälsa på på pictura me, vore kul o träffa de gamla rävarna igen.

Borde skaffa mig en s-video kabel nu snart så jag kan koppla ihop datorn me tvn o kolla på lite film, har ju massor nu på datorn jag vill se, så om nån e sugen e ni välkomna o komma o kolla om ni vill. När jag skaffat sladden dvs vilket med min fart jag gör grejer (i alf vissa grejer hehe) kan ta väldigt lång tid.

Nu ska jag gå o ta fredagsfika. So long suckers

Fridens liljor


tankar om tv, skitställen och 9/11

Shit varför e jag så slö att jag inte orkar flytta mig tre meter från datorn till fjärren i soffan och sänka ljudet på tvn, eller åtminstone byta kanal så man slipper all skitreklam på hög volym. Blääää.....

Aja har ganska nyss sett en stund på de som nog måste vara världens mest meningslösa, värdelösa och tragiska programmet som någonsin visats på tv, nämligen Top model usa. Faan t o m tuttprogrammet tutti frutti eller vad de hette som gick på trean för många herrans år sen borde ju få en oscar för meningsfullhet om man jämför med top models urbota idiotiska budskap. Borde inte trean tänka på vad de visar när de visar en tävling i nåt som tydligen ska vara skönhet men som egentligen e en tävling om vem som e smalast och kan visa mest av sitt skelett genom huden. Sen att de innehåller mobbing på hög nivå verkar inte störa dem de minsta. E de meningen att sånna där benrangel ska vara nåt föredöme eller? O sen vad gör den där pajasen tyra banks som programledare egentligen, hon verkar ju vara ett stort skämt hela hon ju, men de e klart hon har ju den där speciella modellooken tydligen säger dom, för mig ser hon ut som en från filmen coneheads i peruk.

Helgen blev inte riktigt som jag hade hoppats tyvärr, förfesten var riktigt rolig och kvällen hade nog fortsatt vara rolig om inte jag hade kommit på den brillianta idén att gå till hot company. Fast de e klart att jag borde egentligen kunna skylla allt på annonsen där de stod att de bara skulle va rock, pop, indie och manchester. Visst var de sånt men ungefär bara var tionde låt. Stället som tidigare varit riktigt bra och varit ett av mina favorithak tronar nu upp sig på sthlmshimlen som ett helt ordinärt skitställe. De e synd som faan de.

Idag e de 9/11, inte för att jag ägnat de speciellt mkt tanke förutom då jag läste om de i tidningen idag, men de e ju tragiskt som faan de som hände men att som alla verkar göra o säga att usa får skylla sig själva e lite o ta i enligt mig. Visst usa e väl inte guds bästa land kanske och idioten bush har väl knappast gjort saken bättre men den där getknullaren binladen borde ju utplånas, eller kanske ännu bättre, fånga in honom och tvinga honom o kolla på en hel säsong av top model usa i sträck...

Flodhästar i tidningen idag haha

Fick mess nyss från Linda i värmlandsbyn och hon skrev att hon o jag va med i tidningen idag, jag på bild och med några kommentarer och hon med en kommentar, de va ju lite skoj faktiskt även om jag ser ut som en stor flodhäst på bilden hehe. Men man har ju hört om vissa specialiserade modellagenturer så man kan ju hoppas på att få ett kontrakt med dem om man har tur.

 

Faller för de igen...

De e ju faan att man ska va så lättlurad, varför skulle jag gå me i facebook för?borde går ur de faktiskt för jag förstår inte vitsen med de. Få kontakt med en massa gamla skolkompisar o grejs säger folk, men om jag hade velat ha kontakt med dem hade jag väl haft de nu, har jag ingen kontakt med dem nu så vill jag inte ha de heller. Men men man faller för grupptrycket tyvärr. De kunde väl lagt ner lite mer tid för layouten me tycker jag, för den e ju inte speciellt inbjudande när man kollar på den. Men men nu lär väl jag fastna där me, faan oxå.

Nackskott

De finns en sak jag e orolig för inför helgen och de känns inte riktigt bra. Kan knalla runt o va riktigt glad i flera timmar och så tänker jag på de och då sjunker humöret. Men de gäller o inte tänka på de även om de e svårt ibland, men de e konstigt en sak med de, e man dum i huvet om man ibland nästan vill tänka på de. Varför ska man hålla på o plåga sig själv för? De blir ju knappast bättre men jag försöker intala mig att det inte e sannolikt men tyvärr e de ju de. De har ju hänt förr tyvärr...

Va riktigt seg i morse när väckarklockorna hade ringt, ville verkligen inget annat än att bara somna om då men de har jag ju inte råd med, så nu sitter jag här iaf och hittills har ju dagen gått ganska fort iaf men de e tiden efter lunch som e den värsta. Den som verkligen går klart långsammast. Ska iaf iväg o träna sen runt halv fem och de ska bli rätt skönt faktiskt. Iaf kommer de bli de idag men imorrn däremot kommer jag nog veta att jag lever.

Var riktigt duktig igår som gjorde sallad till middag, känner mig nästan som en sån där konstig sak, vad heter de nu igen ja just ja vegetarian. Vegetarianer e ett konstigt släckte måste jag säga, de bara käkar grönfoder och annat konstigt. Skulle aldrig klara o va en sån, inte ens en vecka tror jag. Människan har ju käkat kött genom alla tider och det har ju gått bra så varför skulle man sluta me de nu för. Aja ska inte börja klaga på sånna mäniskor nu för då kommer jag bara bli förbannad på alla idiotvegetarianer som finns därute, de som kallar sig för reclaimare av en massa saker. De borde va nackskott på dom idioterna.

Låter som om de åskar ute nu, de e mysigt när de gör de. Men inte så mysigt när man e på jobbet kanske. Mycket mysigare o sitta i soffan hemma under en filt o kolla på nån kass collegerulle eller liknande när de åskar. Helst ska man ju inte va ensam heller men de e ju inte så mkt o göra åt den saken just nu heller. Nu fattas väl bara regnet ute, men de lär väl komma lagom till att man slutar sen då.

Hmm man kanske borde försöka gå o lägga sig lite tidigare på kvällarna så man inte ser ut som en zombie på dagarna, aja de e ett senare problem. Haha senare, där fick jag till de haha.

Funderar på o ta mig en tripp till värmlandsbyn snart me, nån helg eller nåt. Tänkte först köra helgen innan löning men kom på att de e säkert ingen som har pengar o göra saker för då så de e väl ingen mening. Men snart borde de bli av iaf hoppas jag.

Lyckades me o koppla in alla tekniska grejjer igår me hemma, allt utom ps2an, vette faan hur jag ska göra me den, måste nog ta hem nån teknisk kompis som får fixa de.

Men men

Fridens liljor på er

Fredagsfika med vingårdshistoria

Då var man på jobbet igen då o har ytterligare en arbetsvecka framför sig, inge roligt alls ju, måndagar borde vara förbjudna. Hade jag varit president i Sverige hade jag förbjudit måndagar, jobb som börjar innan kl 10 och särskrivningar. De e nog de sakerna jag ogillar mest just nu och förstås de faktum att vi i mitt hus bara har tvättid i två timmar. Inte för att de e kul o tvätta precis och man vill ju inte vara därnere alltför mkt men att bara kunna boka för två timmar i taget dvs så att tvätten bara hinner bli halvtorr e ett mysterium. Vem faan kom på den urbota dumma idéen? I värmlandsbyn bokade man ju iaf upp sig på tre timmar per gång.

I fredags var de kul på jobbet, iaf på eftermiddagen för de va en tant som fyllde 60 bast och bjöd på tårta. Nu var det inte riktigt de faktum att vi fick tårta som var så kul men eftersom hon fyllde den ärofyllda åldern av 60 fick hon lite presenter och grejs. De hon fick var först ett par gummistövlar och sen nån sorts trädgårdspall med en massa små verktyg o sånt, och så fick hon en pava fint vin. Lasse eller Bosse eller nåt heter en nisse här på kontoret som tydligen ska vara en sorts vinconnesseur eller hur de nu stavas och han ropades upp för att berätta lite om vinet som tydligen skulle vara av en speciell sort eller årgång eller nåt. Så han börjar berätta, o han drog upp allt från vinets och vingårdens historia till etikettens placering och motiv till hur just de druvorna mosades och blev till vin och alla satt och lyssnade med spända öron. Efter att han babblat på i säkert en kvart om vinet var han klar och tystnaden spreds i fikarummet tills han helt plötsligt började garva. De tog nån sekund innan alla började skratta och de visade sig att han hade stått o ordbajsat hela tiden och visste egentligen inte ett skit om de vinet. De var roligt för allt lät riktigt trovärdigt.

Sen på kvällen drog jag mig till söderdelen av stan och var på Tessans minikräftskiva som var väldigt trevlig. Blev lite full me men det var det värt.

Men men fridens liljor på er





















RSS 2.0