nyyy

sista inlägget här nu

har skaffat ny blogg

so long suckers

Ensamheten kommer krypande...

I helgen som var fick jag lite kommentarer på mina åsikter i mitt senaste inlägg o de var mycket intressant o höra. En höll med mig till fullo även om personen i fråga inte kom ihåg de sköna sofforna vilket egentligen e lite underligt för de e ju det enda man kommer ihåg av skiten. Sen fick jag sms från en person som sågade mig totalt, tydligen var de inge brats alls där för det var inte bratsmusik därinne. Vi har tydligen väldigt olika syn på brats tydligen men eftersom personen som skickade messet aldrig verkar kunna erkänna att han/hon har fel eller att andra har andra åsikter om något han/hon tror sig veta allt om så var de inte ens någon idé att diskutera. Ska bli intressant o se vilka kommentarer jag kommer få nu haha. Skulle kunna skriva en himla massa till men känner inte att nån skulle vara speciellt intresserad av o läsa. 

Tyvärr känns det inte som om man kan skriva allt man verkligen vill skriva här, jag känner att jag har massor med mer jag vill få ut men det känns inte som om en blogg som inte e anonym är det bästa sättet för dessa åsikter. Nu e det självklart inge samhällsomstörtande åsikter precis utan mer åsikter som kanske skulle kunna svida i ansiktet på en del människor i min närhet.  Eftersom jag inte vet riktigt hur de skulle reagera vill jag inte dra upp nåt sånt här även om det kanske egentligen skulle vara det bästa stället. Men jag e väl för feg helt enkelt.

Men de e klart lite offentliga personer kommer jag fortfarande att klaga på för de kan de verkligen få tåla. O ni som läst min blogg tidigare vet ju att jag inte har mycket till övers för Alex Schulman. Jag kan verkligen inte förstå vad det e som e så fantastiskt med det han skriver. O vilka e det som läser skiten egentligen, av folk jag har umgåtts med som gillat honom e det i princip bara brats och tjejer som läser det. Undrar vad det säger om tjejer  egentligen haha. Att de e mest tjejer som läser, enligt vad jag uppfattat alltså, känns som det har o göra med att dom e mer insnöade på vad som e inne o göra nu, sen om de e bra eller ej verkar kvitta ibland. Att alla brats som jag känner gillar smörjan har väl o göra med att bröderna Schulman hänger på deras lokaler nere på knark och våldtäkternas samlingsplats i sthlm, Stureplan. Men de e klart att brats har ju aldrig haft någon känsla för vad som e bra heller så man ska väl inte vänta sig för mycket av dessa herrar. Men trots det är jag imponerad av vad dessa bröder kunnat göra, de e så pass kända o det utan att ha skrivit något vettigt alls utan mer snacka skit om folk de själva verkar vilja vara som.

Jag har fått en ny hatlåt på radion nu, o de e en låt alla, o nu menar jag alla verkar gilla, nämligen I´m yours med jason mraz eller nåt sånt. Kan verkligen inte fatta vad det e som e så bra med den låten. Men de e väl kanske jag som inte har fattat dess storhet än, kanske kommer med tiden för den spelas ju trots allt ca 40 ggr i timmen på radion.

Snart e de bara en månad kvar till Rhodos, ska bli så jävla skönt o få komma iväg lite.

Bäst just nu: sommaren såklart o alla lättklädda tjejer haha

Sämst just nu: besserwissers, ensamheten och självklart justins musik





















RSS 2.0