Dagens vännerfråga

Frågan som var i förrgår om vad Joeys sk tvilling hette i programmet har fortfarande inte fått sitt rätta svar så jag tänkte berätta det nu. De rätta svaret e Carl. Men däremot gårdagens fråga e de än så länge inte en käft som ens försökt att svara på o de e ju lite trist. Man kan väl chansa iaf tycker jag. Så ni ska få lite mer tid på er att fundera.

Vad hette filmen som Joey skulle spela in i öknen utanför Vegas men som ställdes in pga pengabrist?

Enkel?svår?lagom?

Say hello to the angels

Nu e de fredag kväll o jag har varit riktigt produktiv faktiskt sen jag kom hem från jobbet. Jag har varit på ica o sen kollat klart på förra veckans Lynley o förra söndagens Beckfilm så nu e jag helt slut i kroppen, o inte faan blir de bättre av att jag e halvt halt av träningsvärk i benen efter fotbollen i morse. De e jävligt underligt att jag aldrig lyckas somna dagen innan jag vet att jag verkligen måste upp tidigt, de e sjukt frustrerande o bara ligga där o va pigg o bara kolla på klockan som regelbundet minskar ner på min sömntid. Hur faan ska man göra? Men jag tog mig upp i morse iaf o de e jag stolt över för de va riktigt kul o spela idag. Lär dock knappt kunna röra mig imorn, men de e ett senare problem.

En riktigt rolig sak hände idag på lunchen. Jag, tofflan, mallisch o koftan åkte till Max för o käka o vi parkerade utanför o gick in. Men när vi står i kön märker vi att mallisch inte e med. Ingen vet var hon e så koftan knallar ut för o se om hon ser henne. Jag o tofflan börjar fundera på om hon sitter kvar i bilen o att tofflan låst in henne där. O visst var de så. Mallisch hade tydligen väntat med att öppna sin dörr tills Tofflan som satt framför hade kommit ut o stängt sin dörr. Men tofflan tänkte inte på de utan låser o vi går iväg o in på max o först då undrar vi var mallisch tagit vägen. Vi stod dubbelvikta av skratt i kön när vi fick reda på att hon var inlåst. Jo jag vet att de e troligen inte speciellt kul o läsa om de här utan man borde ha varit med, men jag kan lova er att de gjorde min dag iaf.

annars var dagen ganska bra faktiskt. Både jag o Leif satt under förmiddagen o försökte komma fram till p4 för o önska en låt med bandet som åkte runt i sthlm idag för o sjunga sånger love för folk. Eftersom tofflans pojkvän e sångare i bandet hade de varit kul o få ut dom till oss men som ni säkert förstår så gick de inge bra.

Hej då

Stor humor...

hehe
Haha bland de roligaste jag läst på länge, snacka om o va självgod o ha höga tankar om sig själv...

Dagens vännerfråga

Gårdagens fråga har ingen svarat rätt på hittills o de e lite förvånande faktiskt för den trodde jag skulle kunna vara lätt, men men. Får se om dagens fråga blir lättare då. Har man sett på vänner den här veckan på femman borde man kanske kunna ta den här. De e för övrigt från ett fantastiskt roligt avsnitt...

Vilken var den sista delstaten Ross kom på i avsnittet där han skulle komma på alla delstater i USA? han säger de mitt i natten till Chandler när han knackat på för att äntligen få sin mat.

Den ni...

Nessie eller Rosing?

Nu har mina vänner ganska nyss lämnat mig här med en helvetes massa disk, tomma flaskor, tacosås på bordet o en massa köttfärs på golvet, speciellt där Tomas satt. Jag o Ronman slog iaf Tomas o Luffsen stort i TP o de va skoj, o innan de åt vi tacos så man skulle kunna säga att de varit en riktigt trevlig kväll trots allt. Det roligaste var nog Luffsens svar på frågan om vilket stort djur som strandsattes på en strand i Danmark nåt år på åttio eller nittiotalet, hon svarade först sälar. Moahaha, men jag tycker om dig ändå fluff.

Annars har dagen varit bra faktiskt trots att de tog i stort sett hela dan idag att göra tjugo stycken telejack o en tio meters teleproppsladd. Men hellre de än att svara på telefonen iaf. Dock försov jag mig imorse o de var väl kanske inte så smart så de e tur att man har en snäll chef där på jobbet iaf.

Läste precis ett roligt inlägg om Linda Rosing i tessans blogg  där hon säger vad hon tycker om den blonda bimbon. Jag håller me om allt, att hon e ful e väl kanske ett lite för taskigt ordval men att hon e snygg e ju verkligen att överdriva åt de extrema hållet. Enligt mig ser hon ut som en spacklad transa med weirda kroppsformer. Om man får säga så. Förlåt Linda om du blir arg. Men att tro att hon skulle kolla in min blogg e väl lite o ta i förstås, dessutom e de väl kanske att hoppas för mycket att hon skulle orka ta sig igenom en text som e såhär lång när hon tidigare visat upp att hon inte verkar ha så mycket däruppe att använda till nåt vettigt. För nån vecka sen inför hennes nya tvserie skrev de i city tror jag ett reportage om henne där de typ i förtexterna skrev att enligt undersökningar så e hon tjejen alla killar skulle vilja dejta. Frågan e vad de var för undersökning egentligen, antingen har de frågat kåta fjortisungar som bara tänker på bautahooters eller så har de haft nån flervalsfråga om vem man helst skulle vilja dejta av frankenstein, loch nessodjuret, Josef Fritzel, hon den jobbiga kärringen i Drew Carey show och Linda Rosing.

Imorrn e de fredag o fotboll, wiehoooo

 

When you walk through a storm, hold your head up high, and don´t be afraid of the dark

Något av de fulaste som finns vad gäller klädstilen hos oss gossar e när man ser vuxna män ha alla knappar knäppta på en pikétröja eller en skjorta, alltså knäppt ända upp. Alltså vad e grejen med det, okej på en skjorta om man har slips men definitivt inte utan slips. O de ser lika förjävligt ut o ha knäppt ända upp i halsen på en pikétröja. Det var en på jobbet som hade de idag o jag var riktigt jävla nära att säga till honom. Alltså man ser ju verkligen ut som ett mähä ju. Man ser helt enkelt socialt handikappad ut o jag blir lite rädd för sånna personer för i dom ser jag en sjukt potentiell massmördare. De e läskigt.

De e roligt o racka ner på klädstilar o klädesplagg, visst alla får ju tycka som de vill men ibland börjar man ju undra om personen ifråga e helt jävla dum i huvudet. Exempelvis så e ju färgen rosa extremt ful på killar, de spelar ingen roll vad de e, tröja, skjorta, piké. E plagget rosa då borde dom som bär de skjutas. O vad gäller en grej på tjejer som e så fult att man börjar undra hur de e ställt i tjejens huvud e när hon har på sig jeans som e väldigt höga i midjan. Nu e ju inte de nåt som verkar ha slagit rot bland folket ute som tur e men man har ju sett en hel del  avskyvärda exempel ute på stan.

Aja jag ska nog inte ens börja tjata om vad jag tycker om skärp utanpå skjortor på tjejer, skinnjackor som e alldeles för korta eller vita leggings nu för då skulle jag trötta ut er helt. Jo förresten en sak som verkligen ser förjävligt ut men som inte e ett klädesplagg e knallröda läppar, alltså vill tjejen bli sedd som en sån där sak som tar betalt för o sära på benen eller?aja nog om detta nu.

Kvällen har varit fylld av champions leaguefotboll och tvätt, gissa vilket som var roligast...

Raul Madrid - Liverpool 0-1

Puss o kram

Dagens vännerfråga...

Inte en jävel har svarat på senaste frågan, visst den kanske e svår men några chansningar hade jag iaf hoppats på. Men ni ska få lite mer tid på er.

Får hoppas de kanske kan bli några svar denna gång...

Vad heter Joeys "tvilling"  som han anlitar i ett program för o vara med i en undersökning om enäggstvillingar på ett sjukhus?

Löning o böcker

Idag har de varit löningsdag o de e alltid trevligt, synd bara att man inte riktigt får så mycket som man själv tycker man e värd, dvs minst en nolla till efter det man får ut nu. Men men alla räkningar e pröjsade nu iaf o tågbiljetterna e köpa o pengar dragna o sånt. Nu återstår bara Dublinrean som jag hade tänkt skulle betalas nu på den här lönen, men de har ju blivit försenat som vanligt de med. Nu e de inte säkert att de blir då vi hade tänkt o i princip hade bestämt i helgen, de e faan så att jag snart lägger ner de där.

På lunchen var jag, skräcken, mallan o tofflan iväg till outleten vid barkarby o gick på bokrean o de blev ett par inköp faktiskt, närmare bestämt sex stycken böcker så nu har jag att läsa fram till sommaren iaf.
  • Stieg Larssontriologin
  • Korståget av Robyn Young
  • Gomorra av Saviano 
  • En bok om Jack the Ripper

Dagens vännerfråga...

Senaste frågan tog Marin ganska fort då han kunde att Michael var det korrekta svaret. Men frågan som var i förrgår har ni alla gått bet på, iaf den andra delen. Günther spelade nämligen en person vid namn Brice och de nämner han även för Joey i ett avsnitt precis efter Joey blivit kickad från Days of our lives.

Dagens fråga kanske blir knepig, vad vet jag...

Innan Mike o Phoebe började dejta på allvar råkade Ross försäga sig till Mike då han sa att Phoebe aldrig hade haft ett längre förhållande, detta gjorde Mike lite rädd vilket gjorde att Ross hittade på en person han påstod att Phoebe varit tillsammans med en längre tid, vad kallade Ross denna fantasiperson som han även försökte härma på en telefonsvarare?

Ett underbart avsnitt för övrigt

Ketchup

Jag trodde faktiskt inte ens i min vildaste fantasi att det skulle kunna finnas en lika galen ketchupfanatiker som min käre vän Luffsen, men tydligen fanns det. Nämligen en av mina kära kollegor på mitt jobb e en minst lika flitig användare av den röda flaskan som luffsen. enligt honom passar ketchup till allt och han bevisar det med. Eftersom han har väldigt underlig mat med sig oftare än normal mat så bevisar han det oxå genom att verkligen spruta på den röda sörjan över allt möjligt så länge de e ätbart. För mig e de en gåta att man ens vill äta de då, inget ont om ketchup som faktiskt passar bra till pasta men att ha på ketchup på all sorters kött och kyckling och ris o en massa annat jox är obegripligt.

Visste ni för övrigt att ketchup till en början inte var tänkt som det som det används till nu utan i början precis när det "uppfanns" sas det var ett botemedel mot fotsvamp och hörlöshet. Det ni, så du Martin du kanske skulle prova o smörja in lite ketchup när man har sina polisonger o se om de funkar. Moahaha

Dagens vännerfråga...

Senaste frågan har ingen svarat rätt på ännu, inte helt rätt iaf. Sara har iaf tagit o klarat ena delen av frågan men det saknas ju vad han kallades i serien han var med i. Så ni får lite mer tid på er, Martin borde ta den tycker jag, Tessan kanske, man vet aldrig me dig riktigt, vem vet med dina weirda drömmar kanske du kan drömma dig fram till svaret hehe.

Vad tycker Rachel, på fyllan, att Ross o Julie ska döpa sin katt till som de tänkt att köpa i ett tidigt avsnitt?

Klurig eller?

Lady Diana

Tror ni man kan få några kronor på tradera för en riktigt läcker klocka från tidigt 90tal med en bild på Lady Di? de vore coolt faktiskt o jag ska nog ta o försöka. De borde ju finnas idioter som samlar på sån crap oxå kan man tycka. Men några stora pengar lär jag knappast få tyvärr.

Dagen har varit ganska bra förutom att jag råkade försova mig lite i morse så jag dök upp en halvtimme för sent. Fick lite panik då jag visste att Leif antagligen skulle bli sen me av nån anledning men han va på plats iaf när jag kom fram. Tyvärr måste ju nån av oss vara där o ta den tekniska supporten.

Har redan börjat längta till helgen nu för den här helgen gick alldeles för snabbt o sånt tycker jag inte om, tycker helgerna går mkt snabbare än vad två jobbdagar gör o de e ju inte alls något jag gillar. Men nu till helgen blir de utgång iaf med Ola, visserligen tror jag de först då de blir av för när de gäller Ola kan man inte riktigt veta.

På onsdag e de lön o de e sjukt jävla skönt, de har jag längtat efter sen förra lönen nästan men de värsta e att den här lönen atagligen kommer gå åt alldeles för snabbt den me. Ska ju pröjsa räkningar, köpa Arvikabiljett, köpa jeans, köpa fryspåsar, betala Dublinresa (förhoppningsvis), sparpengar, tågbiljetter till kd o hem från gbg o så säkert en massa annat. Men den här månaden ska jag iaf försöka ta me mig lunch lite oftare. Så målet e helt enkelt o bli lite duktigare än jag redan e.

Men nu får ni göra nåt annat än o sitta här o läsa, tex kan ni ju ta o kommentera lite oftare tycker jag hehe.

Dagens vännerfråga...

Fredagens vännerfråga var tydligen alldeles för lätt för somliga då Tessan tog den ganska fort, bra gjort där Tessan. Så idag måste de bli något svårare för annars blir det för lätt har jag räknat ut alldeles själv.

Alla vet ju att Joey varit med i tvserien days of our lives, men även Günther har varit med i en tvserie. Vilken serie är det och vad hette hans rollfigur?

Där fick ni så ni teg...

En vanlig lördag innan löning

Igår var det en jävligt weird dag från början till målet. Förmiddagen spenderade jag barnvaktande åt min söta guddotter Moa och vi kollade LasseMajas detektivbyrå på film och sen även ett avsnitt av Sunes jul. Vi spelade även hej knekt som e ett kortspel jag inte spelat sen eldkvarn brann. Efter detta åkte jag hem o gjorde en massa viktiga saker som att sova o kolla film innan jag senare på kvällen skulle styra kosan mot Johannelund för en kväll av folkölsdrickande med mina fyllekamrater Martin, Sadie, Ron och Cia. (Ingen inbördes ordning vad gäller längden på dessa individer, så ni vet). Efter att ha fått det lite bråttom till tunnelbanan skippade jag att knalla in på metro o köpa öl utan tänkte göra de inne i stan, dock var det inte riktigt så smart gjort. För inne i stan när jag står o ska pröjsa ölen upptäcker jag till min fasa att mitt ena kontokort e borta. Jag blir sjukt knäsvag o tänker igenom vart i helvete jag kan ha tappat det och kommer fram till att det måste ha varit tidigare under dagen på pressbyrån där jag köpte snus. För där måste man trycka ner kortet i kortautomaten när man har chip. Medan jag svår ve o förbannelse över allt ont i världen som chipautomater, snösslask och norrmän så inser jag att jag måste tillbaka till mörby centrum. Självklart kommer jag dit två minuter efter att dom stängt så nåt kort fick jag inte tag på. Så då tar jag de säkra före de osäkra o ringer o spärrar det enda kortet jag har med pengar på och får således åka till världens ände, Johannelund, utan ett sexpack glade dansken. Som tur var har jag snälla kamrater som bjöd mig på en massa öl, dock alldeles för många har jag märkt idag. Nu kommer vi till det roliga som hände under natten. Ronman lovade o hålla mig sällskap till tunnelbanestationen så vi stövlade iväg genom den hemska snön och när vi e ca 150 meter från stationen ringer Martin o kollar så vi går till Vällingby station då tåget inte skulle stanna i Johannelund. Självklart gör vi ju inte de utan vi får vända o pulsa snabbt som faan till vällingby centrum för o försöka hinna med tåget där vilket vi inte gör utan vi missar tåget med 1,5 minut. Som tur e bor ju Ronman bara en kortis från stationen så vi knallar dit, o kort dit var det ju fågelvägen men inte gångvägen för de var ca 4000 trappor o knalla uppför innan man kom fram. Men iaf jag fick kolla in Ronmans sjukligt välmöblerade lägenhet i tio min och sen knalla tillbaka. Å Ron e me även denna gång som sällskap, stor heder till dig där Ron, utan dig hade jag verkligen inte hittat fram. Så vi står där vid den lilla uppgången till tunnelbanan i allskönsro o röker o ca tre min innan tåget ska komma märker vi att den ingången e stängd o låst o man måste gå runt. Så än en gång får vi knalla utav bara satan för att hinna med. O de gjorde jag som tur var. Sen gick det bra hem iaf, men nu idag mår jag som en magsjuk kamel tyvärr.

Gårdagens bästa: Martin kommer in med ett marlboro lightspaket som han kastar till Ron o säger att han inte fick tag på marlboro lights utan fick ta de här, moahahaha, de e underbart att Martin inte känner igen typ världens mest kända ciggoaket. Du e bäst Martin.

Gårdagens sämsta: Snön tillsammans med chipkortutomater

One last time- good game, good game, good game

Idag har jag spelat fotboll med Martin o en massa gamla gubbar. De var faktiskt riktigt skoj trots min fantastiska kondition, jag höll typ på o svimma redan efter ett varvs löpning runt planen innan vi började spela men efter det gick de förvånandsvärt bra. Jag ska försöka vara med lite fler gånger så jag får upp flåset lite.  Dock var de okristligt tidigt man var tvungen o gå upp på morronen. Men de kanske kan vara till min fördel senare då jag har nåt o skylla på om jag inte orkar gå ut på kvällen, alltså att jag e för trött för p orka göra nåt vettigt. Visserligen tror jag inte jag hade varit mindra trött om jag gått upp vid min vanliga tid men de e inget jag tänker lägga ner en massa hjärnceller, av de som finns kvar, på att fundera ut.

Faan jag som ville sova ut imorrn, bläää.

Godnattpussar till er alla

Dagens vännerfråga...

eller egentligen blir de gårdagens vännerfråga då jag skriver nu när klockan e över tolvslaget o vi e inne på lördagens vackra dag nu. Dock e de jävligt kallt ute. Men skit samma. Senaste frågan va way to easy o de va ju inge bra alls så nu kommer en till fråga som e på djurtemat precis som förra...

Vad hette familjen Greens hund när Rachel var lite yngre?

En bonusfråga kan vara vad Ross o Monicas hund hette när de var små, jag kommer inte ihåg just nu så därför vore de kul om nån annan visste.

För övrigt så var svaret på frågan om vilket land Rachel trodde USA fajtades mot i 1:a världskriget, Mexiko.

Så de så

Hälst snarast eller senare....

haha jag skrattade gott åt den lägenhetssökandenotisen i Peppes trapphus. De e fantastiskt bra svenska där, både vad gäller stavningen och meningsuppbyggnaden. E de svårt o be nån annan läsa vad de e man skrivit innan man sätter upp något till allmän beskådan? ja tydligen e det de. Jaja nu klagar ni säkert på att jag skriver e istället för är här i min blogg men skillnaden e att jag e fullt medveten om det o även om vem som helst kan knalla in o läsa mitt dravel här så e de ju inte riktigt samma sak anser jag.

Jag har iaf ikväll varit hemma hos min käre vän Peppe o kollat på film, de har börjat bli lite av en tradition nu på fredagar (om man nu kan kalla två fredagar i rad för en tradition). Som vanligt kollade vi på en av hans skräckfilmssetfilmer han fick i julklapp, o idag såg vi nån film som tydligen skulle va nån slags lesbisk vampyrfilm o skulle handla om Elisabeth Bathory. Trots att mer hände på en halvminut i den filmen jämfört med hela Dumplings som vi såg förra veckan så var denna film inte precis något undantag från regeln att alla filmerna i hans skräckfilmsset inte är några filmer man skriver hem till mamma om precis. den var iaf ganska usel.

Jag har läst klart min bok idag o den var utomordentligt fantastiskt bra faktiskt, jag måste ta o köpa hela den triologin nu tror jag.

Men iaf så ska jag barnvakta imorrn, alldeles för tidigt dock men vad gör man inte för sina vänner, jag hoppas bara han ser till o bjuda mig på lunch för besväret...

Yes....

jag hann ett inlägg idag iaf

Dagens vännerfråga...

Senaste frågan var tydligen väldigt knepig å jag än så länge inte fått in ett enda svar, visserligen sa Martin precis att han svarat något men de har jag inte orkat kolla än så de blir en överraskning o se om han lyckats svara rätt, jag tvivlar dock på det hehe. Men ni får lite mer tid o svara rätt...

Får se om dagens fråga blir lika knepig...

Vilken var Ross uppgift under bröllopet mellan Phoebe och Mike?

Den ni, kan vara knepig men ändå ganska lätt

Straight from the heart

Nu har jag ganska nyss kommit hem från min moder där jag varit o ätit lite smaskens mat, aldrig fel o få lite variation från kosten man med sina extremt gastronomiska kunskaper lyckas peta ihop hemma i sin ensamhet. Fick nån sorts thailändsk gryta med ris som va riktigt gott, hon e allt bra på o laga mat min kära moder. Hon va snäll o gav mig lite i en låda att ta med hem me, så nu har jag finmat till middag en dag i helgen me.

Dagen idag har annars varit rätt okej, en hel del o göra på jobbet men de har gått bra med allt iaf. Dock inga speciellt spännande saker som hänt tyvärr men nu ikväll fick jag ett trevligt samtal iaf som jag hoppas kan leda till något bra här om ett tag, men vi får se.

Imorrn ska jag spela fotboll med Martin o en massa annat löst folk o de ska bli riktigt skoj, synd bara att jag har kondition som ett nerknarkat fyllo vid plattan.

God nacht

Dagens vännerfråga...

Eftersom jag e tveksam till senaste frågan på vilken låt de egentligen var så ger jag Martin rätt iaf, för det var nån av de två låtarna han skrev iaf. Men frågan var kanske lite väl klurig då jag inte ens själv vet svaret på min egen fråga, så dagens fråga får jag faktiskt ta o veta svaret på nu.

Vilket land trodde Rachel att USA krigade emot i första världskriget?

Den e lite rolig faktiskt

Hearts on fire

Idag var Leif tillbaka på jobbet o de var bra för då slapp jag dra hela de tunga lasset helt själv. Men självklart hann han dra hem innan en viss kund ringde, de e en kund som ringer minst en gång om dan o e dryg hela tiden o inget verkar nånsin funka för honom. Men idag tror jag iaf att jag lyckades hjälpa honom lite. Han hade tydligen försökt att programmera in en låsomkopplare som en detektor o de går ju faktiskt inte.

Jag hade sjukt svårt o komma upp i morse för jag va så jävla trött men till slut lyckades jag ta mig upp iaf, dock va jag trött som bakfull tiger hela dan o höll på o somna i stolen på lunchen. Så inatt måste jag iaf försöka sova minst fem timmar, de e sällan jag lyckas med det på vardagarna. de e därför jag alltid lyckas sova till iaf kl tolv på helgerna o därmed aldrig ha tid o göra nåt annat då på dagarna. Så därför vore de kanon om jag kunde sova extra länge nu till helgen för jag har ju verkligen inte ett skit o göra nu i helgen, e ju typ pank. Jag e lite sugen på en riktig filmkväll på lördag men de beror på om jag hittar nåt sällskap.

Jag längtar till lönen o nu måste jag hämta tvätten.


Dagens vännerfråga...

Senaste frågan var way to easy för Tessan tog ju den efter bara ett par minuter och så ska det ju inte vara. Lite svårigheter måste det ju ge er iaf. Men de e knepigt o komma på saker som e sådär halvsvåra speciellt när jag vet att det finns fler vännernördar än mig där ute, o så finns de ju en hel del semivännernördar me.

Aja fuck it, vi får se om ni tar den här iaf...

Vilken låt önskar Ross till Rachel över radion när Rachel upptäckt Ross lista över för o nackdelar med att bli tillsammans med henne?

Den ni...

Free as a bird

Dagen har varit bra men de har varit alldeles för mycket att göra o alldeles för mycket idioter som ringt in o ställt idiotiska frågor. Speciellt kärringen som ringde 16.55 o klagade på allt hon kunde, o man verkligen hörde föraktet i rösten. Fy faan för sånna kunder, de e väl inte vårt fel att du har iq som en flådd gnu o inte kan läsa en instruktion som en femåring skulle förstå o kunna följa.

Funderar på om jag ska åka till byn i mars eller inte, jag kan verkligen inte bestämma mig. Vill ju dit o hälsa på men samtidigt inte, finns en massa andra ställen jag vill ha råd o åka till oxå o helst av allt vill jag veta om de blir nån Dublinresa eller inte till våren, vore ju bra o veta om man ska börja spara pengar eller icke.

Nej nu räcker det

What are you afraid of? the germans?

Mobiler e weirda grejer, man kan inte skriva fyllan med ordlistan men fyllao går bra och fyllam, samma sak e de ju med mobilen, de går ju inte o skriva mobilen men mobileo går bra. Jo jag vet att de inte e nån jättenyhet att skriva de nu för de har ju varit så på alla mobiler sen eldkvarn brann men de e fortfarande jävligt weird. Trots att man känt till felet med ordlistan i en skitmassa år gör bolagen ju inget åt de. De e illa bara de, dom kan satsa på o ha 7000 megapixels kamera, 5 tb dvkamera, o gps, o annat skit i telefonen men o fixa till ordlistan de gör dom inte. De e ju ändå de man anvander allra mest på mobilen nästan. Sen får de ju gärna fixa till batterierna me, förr i tiden när de fortfarande var hippt o ha en nalle så räckte ju en laddning i typ två veckor, nu räcker en laddning till fyra sms och en halv minuts samtal i princip innan man måste ladda skiten igen. Skärpning mobiltelefontillverkningsföretagen.

O därmed bastu

På onsdag ska jag spela badminton

Gonatt

When I wake up in the morning...

Tänk o va världsbäst på totalt meningslös fakta, de vore riktigt coolt. De e ju verkligen något att sträva efter faktiskt. De vore skoj o kunna historien om olika saker eller anekdoter om saker o ting. Fatta vad man skulle kunna glänsa på fester med sån kunskap, tänk o kunna skryta med att man vet att champagnekorken lämnar flaskan med en hastighet av 38 km/h o annan sån meningslös kunskap. Den stora frågan e bara var man får reda på sånt. Det mesta går säkert att läsa sig till men de e ju svårt o veta exakt vart de e man ska leta efter sakerna. Jag borde helt enkelt börja läsa mer olika tidningar för där kan de stå en massa roliga notiser o sånt.

Jag låg vaken till halv fem imorse o de va ju kanske inte så jättebra precis o göra men de e lätt hänt när man läser en bra bok. De e lite scary o börja läsa vid halv ett ca o sen när man kollar klockan igen så e den halv fem. Så då var de dags o sova. Men konstigt nog så e jag inte så sjukt trött idag som man skulle kunna tro. Boken e för jävligt bra iaf. Hade hört att den skulle va riktigt bra men att den e så bra trodde jag inte.

Men apropå meningslös fakta så visste ni förresten att ketchup från början var tänkt som mirakelmedicin för fotsvamp och hårlöshet? de hjälpte ju inte mot de men folk käkade de ändå för att de va så gott.

Puss på er


Dagens vännerfråga...

Förra frågan va ganska lätt verkade de som för ni har ju klurat ut svaret iaf. T o m jag var tvungen o tänka efter lite där när Peppe skrev Charlton Heston. I båda fallen duschar han ju men det rätta svaret var iaf Al Pacino, dock fick han ju inte rollen eftersom han "skådespelade" lite för mycket med röven tydligen.

Får se om ni tar dagens fråga...

Vilken var Ross apa Marcels favoritlåt?

Den ni, jag har dock ingen aning om vad den heter men ni kan väl skriva lite av texten...

I´m back...

Nu har jag lugnat ner mig lite efter en inte alltför bra helg precis, med några få undantag.Har känt mig sjukt ouppskattad hela helgen och därmed varit väldigt nere men nu e jag back in the game igen vilket e ganska skönt. Jag har ju kommit underfund med att de e inte värt o va nere för nåt jag inte kan göra ett skit åt och personen i fråga e inte värd de ändå.

Men iaf så har helgen varit riktigt jävla värdelös. När jag knallade ner till bussen i morse hade jag gått längre än under hela helgen tillsammans så de va faktiskt rätt skönt o få röra på sig lite. Va visserligen o kollade in lägenheten igår igen men fick senare på kvällen mess om att en hade lagt ett högre bud än jag ens kan så jag får glömma den. Men annars var gårdagskvällen helgens höjdpunkt iaf med film med Martin o Tessan. Först kollade jag o Martin på the transporter men vi var båda alldeles för obakis för att tycka den va bra, iaf Martin, själv tycker jag de e en ganska skön actionrulle som man slipper tänka så mkt på när man ser. Senare kom då Tessan o då kollade vi Lock stock and two smoking barrels. O den e ju faktiskt jävligt bra o kommer så alltid att vara. Så de blev iaf två bra filmer i helgen, Lock stock och the wrestler.

Nu e de nog dags o göra lite returer så jag gör nåt vettigt för en gångs skull. Fast jag har iaf gjort en hel del innan jag började skriva här. Idag e ju jag teknikern på täppan då Leif e sjuk.

Gonatt

yeah



Dagens vännerfråga...

De har varit ganska lite med svar på de senaste frågorna tyvärr så den stora frågan blir då om ni tröttnat eller inte, e frågorna för svåra eller för lätta?kommer de för ofta?jag har ingen aning, vore najs med lite feedback på dem kanske. Senaste frågan e än så länge bara delvis besvarad av Martin. Eller förlåt, delvis rätt besvarad.

Här kommer iaf dagens fråga...

Vilken känd skådespelares rumpa är det Joey ska "spela" i en film?

Nästan lite för enkel...

This means war

De här e en jävla helvetes skitdag, jag förstår inte hur man kan ha en dag då en del människor verkligen kommer må jävligt dåligt. Just nu känner jag bara för o klaga på allt möjligt,hur äckligt jävla fult de e med brats i halsduk inomhus, att världens mest meningslösa o värdelösa tvprogram melodifestivalen förstör lördagskvällarna och alla tidningar i ett antal veckor varje år, att vintern e helt jävla meningslös, alla jävla modebloggare som verkar totalt hjärndöda, s k vänner som bara snackar skit (borde kanske ändra i mitt vännerinlägg tidigare), all jävla skitmusik som görs (fall out boy, justin, madonna, pink, kelly clarkson, simple plan, nickelback, james blunt, takida, alla rnb, all schlager, all hiphop, all trance, all disco, all country, med mera med mera). Finns massor med mera skit o klaga på men jag orkar inte skriva upp mer. Just nu känns iaf allt så jävla crap, kan inte förstå att vissa personer håller på som de gör, fuck off!!

hmm

This day will be the beginning of the rest of my life

Känslan jag visste skulle komma har börjat krypa sig in under skinnet på mig redan, började känna av den redan ett par timmar sen men har lyckats att tvinga den tillbaka där den hör hemma. Men nu klarade jag de inte längre. Den har sprängt sig fram o in i huvudet och mal på så där som bara den absolut jobbigaste huvudvärken kan göra. Den som gör att man hela tiden försöker tänka på något annat men det går inte utan skiten finns allra längst fram hur man än gör för att tvinga bort den. Kände redan tendenser av den i natt innan jag skulle somna men som tur var så somnade jag o den med mig. Jag sitter nu o försöker sätta ord på den, hur jag ska beskriva hur jag känner med ord. Tror inte det går, det enda som går e att beskriva hur den mal i min skalle. Jag vill inget hellre än att den här dagen, den här månaden, den här jävla årstiden ska ta slut för då har det gått ett tag och min hjärna har förhoppningsvis förstått att jag verkligen måste gå vidare i mitt liv o i mina tankar. Måste måste måste måste. De e bara så att behandlar folk mig på ett sätt så gör jag detsamma mot dem. Jag har försökt leva så men inte gjort det på ett bra sätt så nu ska det bli ändring, iaf åt ena hållet.

Jag e nog för lättlurad och dum i huvudet för o förstå och fatta mycket bättre tyvärr...

Dagens vännerfråga...

Senaste frågan e de verkligen inte en käft som ens försökt svara o de e faktiskt riktigt tråkigt, trodde iaf att nån kunde den, eller åtminstone kunde chansa. Men men jag ska inte tvinga er. Får se om dagens fråga kanske kan ge bättre gensvar då i alla fall, de vore ju tråkigt annars. Den senaste kanske var för svår...

Frågan blir tvådelad...
Vad heter fastighetsskötaren i huset där 4 av vännerna bor och vad hette grannen som bodde under Rachel och Monica i början av serien och som alltid klagade på att de va för högljudda?

Den e lätt...

Worst movie ever...

Jag har säkert sagt de förr o de kan ju hända att jag nån gång i framtiden kommer säga det igen även om jag e ytterst tveksam idag. Jag har sett världens sämsta film ever, jag menar det verkligen. Den var så dålig så att riktigt dåliga filmer som tropical thunder, the village, twilight, på smällen o annan skit kändes som riktiga kanonfilmer. Det skulle vara en kinesisk rysare/skräckfilm men det hände absolut inte ett jävla skit i filmen som ens kunde vara läskigt för en femåring. O tidningar som svd o aftonbladet har hyllat den. Inte för att jag e förvånad över att en röd tidning som aftonbladet har dålig smak precis men ibland kan ju t o m den skriva nåt vettigt även om de e ytterst sällan. Men iaf filmen var som ni förstått totalt jävla pissusel. Jag va ju sugen på o se en bra rysare ikväll men efter den här filmen kände man sig ungefär lika tillfredsställd som...äsch skit samma, den sög jakpung iaf.

Nu e de alla hjärtans dag iaf o dagen kunde ju verkligen inte börjat sämre än den gjort...

 

I´m a sucker for romance

Jag blev väldigt konfunderad idag när jag började fundera på en grej. Jag e inte förvånad alls o har ju egentligen inte ett skit o säga till om o de vet jag ju om men ändå så blir jag lite besviken när jag väl tänker på det. Diskuterade med skräcken om det oxå o han kom ju fram till samma saker som jag. Försöker att inte tänka på det men de e ändå en grej som stör mig nåt så in åt helvete. Varför??

Ikväll blir de hem till peppe o käka o kolla film och de ska bli trevligt. Önskar jag hade något imorrn att göra me men de blir nog troligen en skitdag som de brukar bli. Försöker hela tiden intala mig att de e en totalt meningslös dag som alla andra o de e väl de den egentligen e oxå men ändå så önskar jag att jag hade nån o vara med. O inte har man nån o gå ut med o göra nåt kul med heller för den delen. Hade så gärna velat skämma bort någon imorrn, nån jag kunde tycka om o som tyckte om mig, men de finns ju ingen tyvärr. De flesta klankar ner på morgondagen o säger att de e ett kommersiellt jippo bara men de skiter jag i, jag e väl en tönt då men jag hade i alla fall velat ha någon o tycka om imorrn. 

Paraskevidekatriafobi...

e de verkligen tur att man inte har för då hade de blivit tungt o göra nåt imorrn. De e roligt att spelbolaget Ladbrokes går ut med att om man satsar på att jorden kommer gå under imorgon så vinner man 130210 gånger pengarna. Man kanske borde spela på de, men frågan e ju hur man nu får sina pengar sen om man vinner.

Tydligen så kommer de en ny fredagen den 13 film me, inte för att jag e förvånad precis men de verkar på reklamen som att Jason ska vara med o då känns de ju mera som en remake på en blandning av alla filmerna utom den första i serien. Men de e klart jag vet ju inte än om mrs voorhees e med i denna.

Men men man lär väl kolla in filmen ändå skulle jag tro

yeah

Dagens vännerfråga...

Tessan e inne i nafsar på svaret på senaste frågan men har inte haft riktigt rätt än så jag ska låta dig pinas lite till o se om du kommer på svaret. Ett tipps e att han nämner laget i flera andra program oxå.

Ska bli intressant o se om dagens fråga blir lika klurig...

Vilken var den största anledningen till att Chandler helst ville att den långhårige spekulanten skulle bli hans room-mate innan Joey flyttade in?

De e ju en tolkningsfråga men den borde va ganska enkel

I´m in love...

De har varit en sjukt intensiv dag, ganska rolig oxå för den gick ju fort. Får hoppas morgondagen kommer gå fort me, jag har visserligen inte hunnit med hälften av de jag borde hunnit med men de e skönt o ha saker o göra precis hela tiden.

Sen drog jag ca en halvtimme tidigare idag för o åka på visningen o jag vill verkligen verkligen verkligen ha den där lyan. Den va skitfräsch o jävligt bra planerad så imorrn blir de ett bud. Dock e jag tveksam till om jag kommer få den för den kommer nog gå upp en del i pris tyvärr. Men när jag gick in i den kände jag direkt att jag ville ha den, jag blev kär helt enkelt. Men kan man bli de i en lägenhet?

Ni kollar jag antikrundan, de e ganska skoj

Puss

To all my friends - I salute you

Läste nyligen ett blogginlägg där personen ifråga skrev något om alla sina bästa vänner o de va riktigt fint gjort o jag fick funderingar på o göra de jag me. Så detta inlägg ska bli en hyllning till mina vänner, ni betyder sjukt mycket för mig o jag e jävligt glad att jag har er...

Martin
Du e en av mina två absolut bästa vänner och de var tur att vi båda hade peppe som vän vilket gjorde att vi började umgås ett antal år sen. Alla underbara festivaler o fester o annat e minnen jag aldrig kommer glömma o den absolut bästa tidpunkten hittills var i somras när du gifte dig med din Sadie, en helt oförglömlig dag och fest efteråt. Jag e hedrad att jag fick vara din Best Man. Love you man.

Peppe
Du e den andra av mina två allra bästa vänner. Jag vet alltid var jag har dig o bland de bästa som finns e ju våra filmkvällar med käk o cola. Alla resor till värmen, gbg o kryssningar e bland de bästa o roligaste jag gjort i mitt liv so far. Jag e jävligt glad över o få vara Moas gudfar o att ha dig som vän. You´re the man

Sadie
Du gör Martin lycklig o de e jag ruskigt glad för, o sen ni blev tillsammans har jag fått uppleva vilken grym vän du e trots att du snor snus av mig för jämnan på fyllan. Jag hoppas du ser till o ta hand om Martin nu för gör du de kommer du alltid ha mig som din vän.

Henke
Ditt fyllo, så fort man snackar med dig så börjar man garva o e ju bara de ett toppbetyg. Sen att man alltid har jävligt kul när man festar eller kollar film eller annat e ju inte helt fel de heller. Du e en jävligt bra vän. Du e o kommer alltid vara kungen av kassa filmer.

Fille
Vi fann varann redan första dagen i Karlstad när vi båda söp ner oss på nollningen. De hade kunnat sluta då med bara en rolig fyllekväll men det blev ännu fler dagar o kvällar o varje gång vi ses har vi riktigt jävla kul. O trots att vi inte ses så ofta längre så ser jag dig fortfarande som en av mina bästa vänner. 

Luffsen
Du e en av de jag verkligen litar på fullt ut. Vi började i samma klass i Karlstad men började väl inte umgås direkt precis men när vi väl gjorde de så vart de en massa trevliga promenader och snack. Sen e jag dig evigt tacksam att jag till slut lyckades klara tentan i javascript, utan dig hade de inte gått. Sen e du ju faktiskt den av mina tjejkompisar som e allra bäst på luftgura.

Emmer
Emmer Emmer, tänk vad tråkigt Karlstad hade varit utan dig, fillefjonk, henke, luffsen o de andra. Du e den jag snackar skvaller med om vad som händer i sker i byn nu när jag inte bor där längre o du e alltid med på allt när jag e där o de e jag glad för. Du gick från o va en blyg tösabit i början av skolan till o bli en riktig partybrutta, o du e bäst helt enkelt.

Christian
De enda jag egentligen inte gillar med dig e att du jämt e ute o far o aldrig e hemma. När jag bodde i sthlm innan Karlstad bodde du i Bryssel, när du väl flyttar hem då bor jag i Karlstad, o när jag väl flyttar hem pyser du iväg till Mexiko. KOM HEM FÖR HELVETE!!!!! men du e nog den flummigaste personen jag känner, du tror du e vuxen men de kommer du aldrig bli o de e jag glad för. Men nu e de faktiskt dags o flytta hit igen, vi saknar ju dig!!

Tessan
Tänk att faktiskt lunarstorm kan göra något bra. Vi började ju snacka där ett antal år sen när jag frågade om de var nån som hade nån bra musik o rekommendera. Du skrev Babyshambles, jag kontrade med Libertines (tror de va så iaf) o resten e historia. Vi träffades första gången på hultan samma sommar o sen de där inlägget på lunar har vi hållit kontakten. Tror faktiskt du e den jag pratar med allra mest på msn utav alla mina vänner. Jag känner att jag faktiskt kan prata med dig om allt o så hoppas jag de kommer förbli i framtiden me.

Blondie
Trots att vi aldrig umgåtts speciellt mycket sen vi jobbade tillsammans på pictura i byn så ser jag faktiskt dig som en riktigt bra vän. Du gör mig alltid glad och du e precis en sån där vän jag tycker om o som alla skulle behöva, trots att din musiksmak innehåller en del dalar hehe. Så nu får du faktiskt ta dig hit o hälsa på mig snart, annars blir jag arg ;).

Hjelmtorp
Din lilla midgetman, trots att det ibland e svårt o tro det så kan du faktiskt prata om annat än tv o dataspel o de e jag glad för, jag kan ju nada om sånt. Jag e jävligt glad att vi lärde känna varann i byn o jag e jävligt glad att vi fortfarande träffas någorlunda regelbundet här i storstan o festar till eller kollar nån kass rulle.

Mian
De e faktiskt dags för dig o fillefjonk o flytta upp till storstan nu. Jag vet att de kanske skulle va läskigt för dig o komma till ett ställe där vi pratar svenska men de kanske kan vara bra för dig o lära dig de nån gång ;). Men iaf så e jag glad att de blev du o fille, ni passar sjukt bra ihop o jag önskar bara att vi kunde ses lite oftare. Kommer alltid komma ihåg festerna i kd, den gången på Bahnhof i ängelholm o Dublinresan o allt annat vi varit med om. Du kommer alltid vara en riktigt bra vän.

O till er andra jag inte räknat upp här, jag e för trött nu för o orka skriva om er alla men utan er hade livet inte varit lika roligt.
Ronald, Tompa, Fluke, Vempisch, Fyllot, Calle, Stålis, Angie, Berglund, Annette, Bojan, Gaymike, Gurra, Cia, Fred, Håkan, Smörpuff, Nivea, Ola, Paul, Pompom o säkert fler.

Puss på er alla

Dagens vännerfråga...

Gårdagens fråga var alldeles för enkel verkade det som för Tessan tog den snabbt. Sen tog t o m Peppe den lilla extrafrågan om vad Joeys systrar hette, de va duktigt även om han troligen fuskade, eller hur Peppe?
Får se om dagens fråga blir lika enkel...

Vad villle Joey köpa om han hade vunnit högsta vinsten i delstatslotteriet alla vännerna köpte lotter till, lotter  som Phoebe sen lyckdes tappa ut från balkongen?

Den ni...

Down in Albion

Ikväll har jag känt mig som en riktig man, ja jag vet att många av er troligen skrattar nu men iaf hehe. Vi har iaf haft storstädning o slängt en helvetes massa junk från gamla kontoret så medan Skräcken, Tofflan o Lollo plockade fram skiten så tog jag o Vempisch iväg skiten o slängde de. Kändes riktigt najs o få använda mina extremt vältränade muskler lite, haha. Men iaf de va en hel del riktigt tunga grejer men en massa otympligt skit me, men jag lyckades iaf rädda två festivalstolar som var helt nya men med jobbets gamla logga på. De e inte fy skam. Funderar på o ta me dem i sommar till Arvika o kanske sälja dem där, borde ju kanske kunna få ihop till en platta iaf. Jag har ju min klassiska festivalstol kvar som hållit i en massa år o de ska den fortsätta göra förhoppningsvis.

Faan nu kom ju festivalsuget igen, hatar o ha de suget när de e så jävla länge kvar tills de e dags. Ska bli skitkul med en massa folk man känner me som ska dit, e dock tveksam till att de kommer bli en gigantisk camp dock men förhoppningsvis kan vi komma nära varann iaf. Får hoppas att en viss person ska dit me...


I hear voices in my head

Fick mess idag från mäklaren som var mäklare för lägenheten jag kollade på sist och jag blev inbjuden till en förhandsvisning av en likadan lägenhet som sist men denna e spegelvänd. Lyan så jävligt najs ut faktiskt så jag ska dit efter jobbet på torsdag o då får vi se hur de blir men redan nu känner jag på mig att de kan bli ett bud. Längtar ju varje dag till o få flytta till en helt egen lya.

Just nu hade jag velat ha något o se fram emot men de har jag inte, inte inom en rimlig framtid alltså. För de enda man kan se fram emot nu e ju helgerna o de räcker inte riktigt för dom går ju så fort förbi. Men nu till helgen ska de bli ändring för jag ska köra en vit helg o hoppas på att den kommer kännas längre då. Undrar om de kommer lyckas...

Funderar på o köra resten av månaden vit faktiskt, så därför undrar jag om de e nån som kanske vill hitta på nåt istället för o supa sig tillbaka till medeltiden?

Puss till er allihopa

Dagens vännerfråga...

Det var bara Tessan som hade halvt rätt på senaste frågan då hon svarade Gladys. Det var korrekt och var den första tavlan hon gav bort, den andra hette Glynnis.
Får se om ni klarar denna...

Vilken maträtt lagade Monica till Chandler den allra första gången de träffades på Thanksgiving hemma hos The Gellers?

Den borde ni klara, funderade först på om frågan skulle va vad alla Joeys systrar heter men de kan jag inte ens själv...

Rätt ska va rätt

Som Belund kommenterat i mitt senaste inlägg så var personen på bilden fel, de var inte hon som var med i Twilight o jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta. Men eftersom hon på bilden inte ser helt fel ut så får hon stanna. Varför ska inte vi killar få ha bilder på galanta damer i vår blogg när många tjejer har de på stiliga herrar i sina bloggar?

Här ska då iaf rätt person porträtteras.

alice

Ett riktigt jävla magplask...

Något av de fjantigaste man kan se på film enligt mig är vampyrer som slåss. De enda de gör e typ att flyga mot varann o sen slår den ena o den andra flyger bakåt 50 meter o in i en vägg eller liknande. O sen e de tvärtom o sen så vinner den ene på nån liten skitgrej helt plötsligt. De e skrattretande. Anledningen till att jag tar upp det här nu e att jag precis sett filmen twilight. Hade hört mkt om den innan om att den skulle vara så jävla bra etc så jag ville se om jag höll med. I början tyckte jag en var helt okej o första halvtimmen skulle jag vilja säga faktiskt var bra men sen när vampyren började springa med ljusets hastighet o stoppa bilar med handen o liknande då spårade de totalt o filmen blev ett enda stort fiasko. Enda anledningen till att man fortsatte kolla var pga tjejen som spelade Alice som i filmen e jävligt snygg. Men tyvärr räcker de inte, filmen e ett stort jävla magplask.

alice


E man självisk om man inte vill ha barn?

Jag läste i en tidning för ett tag sen, tror de var metro, om folk som ville leva sitt liv utan barn. O dagen efter var det självklart en massa arga insändare angående de människorna, bla en som påstod att de som inte ville ha barn e själviska och om man inte vill ha barn för att de under vissa perioder kommer vara jobbigt så e man i princip helt dum i huvudet. Tydligen gick livet ut på att man skulle skaffa barn, vem bestämmer det? Jag vet egentligen inte varför jag tar upp de här nu men jag började fundera på det igår o ville skriva av mig lite. Jag kan inte förstå varför man skulle va självisk bara för att man inte vill ha barn. E inte de upp till var o en om man vill det?
De vore faktiskt roligt o få en massa kommentarer på detta, få se vad ni andra tycker.

Dagens vännerfråga...

Än så länge ingen som svarat rätt på senaste frågan som kanske var lite för svår. Men jag ska ge er lite mer tid o fundera, får hoppas denna kanske kan bli lite lättare...

Pheobe hade två väldigt speciella tavlor innan hon flyttade ihop med Mike, men vilka namn hade dessa två tavlor sen som fick tas över av Rachel o Monica?

Make my friend famous

De här e första gången jag lägger in ett youtubeklipp i min blogg, o de e inte vilket klipp som helst heller utan de e den fantastiska låten Loverboy.


Home alone part 1

Hemma från jobbet idag för jag mår inte riktigt bra, Hade frossa igår o frös som faan o ont i huvudet och var allmänt orkeslös. Jag hatar verkligen o känna så. De e lite bättre idag men de e fortfarande inte riktigt bra o jag tror o hoppas att jag kommer va fit for fight imorrn iaf. Jag har verkligen inte råd o vara sjuk så jag får köra med Thomas grej o bestämma sig för o inte vara sjuk o bli frisk. Han brukar lyckas ganska bra.

Hade en lång diskussion med Tessan igår o de var nog bra för mig o få nån annans syn på de hela, jag kände mig väl kanske inte mindre nere efteråt men jag kände att jag fick lite perspektiv på de hela iaf. Hon e allt bra snäll hon trots en del tveksamma musikfavoriter haha.

Jag skullle behöva en kram nu tror jag...

Inför barnvagnsfria dagar i alla butiker...

Trots min sjuhelvets baksmälla idag har jag varit på IKEA o en snabbis på mitt jobb för o hämta lite grejer efter flytten. Lyckades trycka igång larmet på jobbet så sirenen lät som faan så man var ju halvdöv i ett par timmar efteråt. Men de var ju inte bara till ondo, för jag slapp iaf ljudet av alla små ungjävlar inne på ikea iaf vilket var skönt. Jag vet att jag kanske kommer gå för långt nu men jag kan verkligen inte förstå hur i helvete barnvagnar kan vara tillåtet inne i vissa butiker. Det enda de gör är att ta upp plats, vara ivägen o så måste man ju hela tiden hålla kolla på dem så man inte blir påkörd av alla mammor som kör runt där med sina vagnar o tror att just dom e viktigast o får köra hur precis de vill. Kan inte affärerna se till o ha nån eller några dar i veckan som e barnvagnsfria så man som kund kan få röra sig normalt där inne utan o behöva trängas med sjutusen rullande barnbehållare. Det borde för övrigt vara körkort på o ha en barnvagn me för inte faan har dom nåt vett i skallen heller utan de tror att bara för att de har sin skrikande dreggelavkomma med sig så ska alla människor flytta på sg när de kommer. Fy faan sger jag bara.

Min mor var iaf snäll mot mig och betalade för de grejerna jag behövde. 

Jag hatar de här jävla vädret!!!!


Dagens vännerfråga...

Torsdagens vännerfråga som var den senaste var alldeles för enkel tydligen vilket inte var bra, jag vill ju helst att ni ska klura lite innan ni svarar rätt. Får hoppas dagens kan bli svårare...

Alla vet ju att Pheobe brukar kalla sig själv för Regina Philangie ibland men vilket namn brukar Joey kalla sig för ibland?

Den e nog knepig...

I am the eggman

Det finns en anledning till att jag helst inte går ut på fredagar om jag jobbat innan o de e att jag jämt blir alldeles för full då. Inte så att jag dricker mer då men ett par öl tillsammans med att man inte e riktigt utvilad gör att jag ser ut som jag supit konstant i tre månader o det efter bara ett par öl. Detta gör då att jag räknas som alldeles för full för o komma in enligt vakterna på olika ställen. Detta var då självklart det som hände igår när jag o Ron va ute o skulle kolla in Mamakin på Harry B. VI tog en taxi in till stan o stannade utanför stället. Vi knallar förbi kön för båda skulle ta ut pengar o vi börjar prata lite snabbt med en i kön vilket medför att en av vakterna kommer fram o bannlyser oss från stället för hela kvällen. Mycket underligt faktiskt och jävligt dåigt gjort av vakterna där som jag tycker brukar sköta sig bra vanligtvis. Visst stod vi båda o drack varsin öl utanför men vi var en bit från entren och stod inte ens i kön utan stod en bit ifrån. Men men att tjaffsa med en vakt är inget jag gör o tänker göra heller för de leder ju ingenvart, sen att alla vakter e mer eller mindre hjärndöda e ju även de en anledning att inte starta en konversation med dem. Så vi drog vidare till ett par olika ställen men ölen o tröttheten tog ut sin rätt o jag var ju inte precis jättepigg på vägen hem. O idag har jag fått lida för detta, o då menar jag verkligen lida...

Men jag fick med mig två ölglas hem iaf

Dagens vännerfråga...

Till slut lyckades Martin svara rätt men jag ber om ursäkt om det han skrev kanske kan vara rätt. Om Rachel haft en Rolling stonestshirt på sig i nåt avsnitt vet jag inte tyvärr. De e mycket möjligt faktiskt men det var inte de bandet jag tänkte på iaf utan rätt svar skulle vara MC5.

Til vad var Ross utklädd till vid ett julfirande med sin son Ben?

Den e lätt...

Attack of the ghost riders...

De e ensamt här ikväll. Visserligen brukar de va ganska ensamt här på kvällarna så jag vet inte riktigt varför idag e så speciell men nåt e de, antagligen nåt som ligger undermedvetet. Jobbigt e de iaf men de e inte så mycket o göra. De e ju inte precis så att de blir bättre för att jag ältar de som faan hela tiden i skallen. Tror de jag mest behöver e o veta att nån tycker om mig o visar de. Jag har nån sorts extremt bekräftelsebehov just nu, visserligen har man de ganska ofta men just nu känns de extra mycket av nån anledning. Jävligt jobbigt e de me, tycker inte om o känna att jag behöver nån sorts medlidande eller vad man nu kallar de. Aja fuck it, de blir nog bättre snart iaf. Men o få hålla nån i handen o ha nån o tycka om vore så mysigt just nu, saknar det...

Har varit o klippt mig idag efter jobbet, blev ganska nöjd faktiskt. O imorrn e de spelning med Mamakin o sen på lördag e de inflyttningsfest hos Kaluffs.


Dagens vännerfråga...

Senaste frågan klarades lätt av Tessan, den va kanske lite för lätt så idag får de ta o bli en lite svårare fråga så ni får fundera lite iaf o inte ta den direkt.

Vilket gammalt rockband har Rachel på sin tshirt i ett avsnitt i en av de tidigare säsongerna?

Den ni... Men Martin borde nog ta den...


Miss you like crazy

Dagen har varit jävligt jobbig, Hela förmiddagen gick åt till o göra en massa priogrejer som alla skickade över till mig o de va saker som o göra extralånga tele o ipkablar, skarva strömkablar o liknande vilket gjorde att förmiddagen gick sjukt fort. Men de som inte va bra var att jag inte hann med något av de jag borde hinna göra. Som tur var fick jag lite tid till de på eftermiddagen iaf, men det var bara för att jag jobbade över. Jag har iaf hittat en lampa på gamla kontoret som jag ska ta hem. Ingen superlyxg lampa precis då de e en vanlig ikealampa men den duger ju helt klart iaf. Har även fått en telefon nu, den e visserligen inte inkopplad än men de blir den troligen imorrn. Dock kommer jag va tvungen o knalla runt med ett headset en hel del vilket e lite drygt, kommer se ut som en sån där tönt man ser på stan med headset till sin mobil o som ser ut som de pratar rätt ut i luften. De e inte najs.

I morse på nyheterna berättade de att 2 procent av Sveriges befolkning bor på halva Sveriges yta. De e ganska sjukt faktiskt, men de e klart vem vill bo ute i ingenstans. Folk i Lansjärv nånstans uppåthelvete förstår inte varför folk flyttar därifrån, e de så konstigt eller?

Kvällen började bra men nu känns de jävligt jobbigt. Vet ju varför o de e sånt som kommer då o då. Jobbigt o tänka på e de iaf.

But you and me, all we want to be is lazy, you and me, so lazy...

Jag e nog den slöaste personen jag känner. Har legat i soffan sen jag kom hem nu, förutom när jag lagade mat, o har den senaste timmen typ haft på mtv o de har bara varit skit där men eftersom fjärren ligger utom räckhåll från armen när jag halvligger i soffan har jag inte orkat byta kanal. Enligt mig e de ganska slött, så för typ fem minuter sen lyfte jag upp datorn o satte mig upp o bytte kanal, o la mig ner igen. Men självklart la jag ju fjärren än en gång för långt bort o nu e det reklam igen. Fuck, de här e ju inte bra, o snart måste jag på toa...

Dagens vännerfråga...

En lite oväntad person svarade korrekt på senaste frågan, bra jobbat där Petson, de trodde jag inte om dig. Får se om du tar denna me då...

Vad tänkte Mike döpa om sig till om Phoebe behöll sitt namn Princess consuela etc?

Ganska kort o koncist namn...

Puss

Ain´t that a shame

Idag har jag jobbat över igen, de va dock ett tag sen sist men nu ligger vi efter med en massa saker igen pga flytten så de kan nog bli en del överjobbande framöver me. Men inte mig emot, lite extrapengar kan vara bra nu när man har en massa planer på vad man vill göra till sommaren. Arvika ska ju betalas, iaf till hälften, sen förhoppningsvis Dublin, en charterresa om jag har råd o så en del till. Får se hur de blir med täby golfklubb oxå, hade tydligen fått ett brev därifrån hem till min mors adress och de kanske e inbetalningskort o grejs där. De e ju en väldans massa pengar de kostar o jag e ju egentligen mycket mer sugen på o köpa mig en lya nu o lägga de få slantarna jag har på de. Lägenheten e för övrigt uppe i 1165000 just nu vilket e rejält mkt mer än jag har råd till tyvärr. Men o andra sidan va ju min absoluta smärtgräns på 1200000. Men men jag får se hur de blir. De e ju nu man ska köpa lya oxå med tanke på priserna o räntan med mera.

Fick en kommentar av dogge i mitt förra inlägg o de va skoj, de e inte ofta han får tummen ur o skriver nåt ovettigt i en kommentar den lilla räven.

Snackade precis me min hyresvärd Ola o de finns en chans på att jag kanske får jobba lite extra i butiken i vår, extra på helger alltså o de e ju najs, pengar e aldrig fel o de e ju riktigt nära hem me.

För övrigt, grattis till alla Gördis som har namnsdag idag...

All you want is a ding dong

Nu ikväll har jag varit hos peppe o käkat god mat och kollat en av hans skräckfilmer från julklappsskräckfilmssetet han fick nu senast. Som vanligt var det ganska omöjligt o välja vilken film vi skulle se för alla e lika okända o ingen verkar speciellt bra men så idag valde vi iaf en helt klart sevärd film. Wilderness hette den o handlade om ett gäng engelska brottslingar som skickades till en öde ö för rehabilitering. O som ni säkert förstår så var dom inte ensamma på ön heller, jo jag vet att storyn låter totalt crap men överlag var den faktiskt klart sevärd. Den påminde ju dock en hel del om en japansk rulle jag inte kommer ihåg namnet på men de gjorde mig ingenting. De fanns även lite drag av flugornas herre lite då o då i filmen.

I morse var jag iaf överdrivet trött o de va ingen höjdare o inte blev de bättre sen senare på dan när jag fick höra om lyan som jag inte kommer ha nån chans på längre pga budgivningen då budet redan låg på min gräns. Så jag hoppas de kommer fler intressanta objekt snart.

Måste se till o köpa Lynley imorrn me...

Dagens vännerfråga...

Förra frågan var tydligen väldigt enkel så jag får försöka köra en svårare denna gång. O de vore ju najs om nån annan än Martin e först med rätt svar denna gång, kanske t o m du Sara...

Alla vet ju att Joey spelade Dr Drake Ramoret i serien days of our lives, men vad hette Drakes påhittade tvillingbror i ett avsnitt där Joey försökte bli av med sin jobbiga stalker?

Den e kanske lite knivig...

Beautiful ones

Sitter just nu o lyssnar på soundtraxx som e en kanal med bara en massa filmmusik på sidan minradio.se. Den e rätt bra o lyssna på ibland men tyvärr så uppdaterar de inte musiken så ofta där så har man lyssnat på en kanal i två dar har man har man redan börjat tröttna på de låtarna vilket e tråkigt då de finns en del pärlor faktiskt. Men som tur var kan man ju alltid lyssna på trance, dansband eller countrykanalen iaf. Hmm jag tror de e nåt vajsing med Otangenten på mitt tangentbord för först glömde jag bort o:et i soundtraxx o nyss o:et i country. Sundtraxx och cuntry låter inte riktigt lika sexigt som orginalen.

Jag börjar känna mig mer o mer hemmastadd i Leifs o mitt rum nu, för nu e det som de ska vara här inne med grejer o lådor precis överallt och en stressad skräcken som far runt som en skållad alban här på kontoret.

Fastighetstanten har inte ringt än o de e lite oroande, för de måste hon göra så jag kan lägga ett bud jue.

Idag fyller Ryssen år, grattis till honom.

Dagens vännerfråga...

Fick rätt på senaste vännerfrågan o de va ju bra, men väldigt underligt att de inte gick o gå in på de inlägget o skriva kommentar. Får hoppas de funkar den här gången då...

Vart åkte Ross o Emily på sin första date?

Den borde ni ta tycker jag.

How to seduce me...

Igår när vi satt på lokalhaket och försökte att sitta bekvämt i sofforna som kändes som något de hittat bland möbler som myrorna ratat så knallade det förbi en tjej utanför fönstret som käkade en glass. EN GLASS!!!Förstår ni?visst e de sjukt smaskigt med glass men inte utomhus i typ hundra minusgrader. Om man ska äta glass under den här årstiden ska man ju ligga hemma i soffan under en filt o hlst se nån riktigt usel film så man verkligen kan koncentrera sig på glassen. O självklart ska de inte vara en pinnglass utan ett helt paket med vaniljglass med chokladkross. Annars får de vara för mig. Så om man vill förföra mig se till o köp med sån glass. Har du sen både gummistövlar och en sydväst på dig så faller jag direkt...

Men jag kan inte förstå hur man på en restaurang som i överlag verkade rätt trevlig o fräsch inte kan styra upp lite vettigare soffor. Ryggstöden räckte upp till en tredjedel av ryggen och det kändes som den skulle braka ihop när som helst. Man kunde ju inte sitta normalt utan var tvungen o sitta framåtlutad hela tiden, o om man ville byta ställlning var det bara en slags halvliggande ställning som gällde o då kändes det som att man låg i nån sorts sexig posé från en b-porrfilm från 70talet. När man gick därifrån såg man ju ut som en värre version av ringaren i notre dame.

You´ll never walk alone

Då går då denna helg snart till historien, men inte kommer den vara något speciellt o minnas precis förutom biobesöket i fredags. Under hela veckan va jag sugen på o gå ut på lördagen men sen igår på dan va jag allt annat än sugen på o gå ut. Men till slut efter en del tjatande så blev det som först bara skulle bli några öl på nåt lokalhak i telefonplan en hemmafest nånstans där i närheten. Till en början va festen sjukt lam utan nåt som hände o ganska boring folk som verkade väldigt inskrängta men ju mer alkoholen tog över dest bättre blev de. Men speciellt bra blev aldrig festen tyvärr. De sista timmarna satt jag Sadie o Ron o snackade bara o drack, sen va Sadies polare med en del me. Det mest weirda samtalsämnet jag varit med om på en fest var iaf Sadies o Rons snack o mkt långa diskussion om kottar, inte riktigt något som e väldans skoj o lyssna på men som tur var fanns de ju mer öl då iaf. Så de blev en ganska tidig kväll för mig o när jag drog gick jag i tid för att vara säker på att lyckas hitta tillbaka till tbanan men då jag drog var de flera andra som skulle iväg också så jag tog sällskap med dem. Dock skulle ju de till en annan tbanestation som vi självklart var tvungna o springa till för att hinna med tåget. Vilket vi så klart inte gjorde. Men det slutade iaf med att jag och två av tjejerna från festen som jag inte sagt ett ord till på hela festen tog en taxi till Liljeholmen för att där hoppa på de tåget jag skulle tagit från telefonplan. O det hann vi med. Men jag fick tyvärr bara sällskap till centralen, som tur var så var dom ju trevliga iaf.

Dagen idag har varit väldigt slö, har inte gjort många knop men jag har iaf varit på en lägenhetsvisning. Lyan verkade riktigt najs och imorrn kommer jag troligen att lägga ett bud. Sen får man hoppas på det bästa.

Nu får man hoppas att Pool kan tvåla till Chelski så helgen blir någotsånär fulländad iaf.

Nu ska jag ta en dusch så jag orkar inte skriva mer...





















RSS 2.0