What we do in life echoes in eternity

Nu har jag precis kommit hem från peppe. Han ville ta oskulden på en av filmerna i hans skräckfilmsset han fick i julklapp o då joinade jag honom. Kollade igenom vilka filmer de va o de va ju inte mycket o ha tror jag men man ska väl inte säga för mycket innan man sett dem. Vi bestämde oss iaf för en som hette are you scared eler nåt sånt o de va typ en ripoff på saw-filmerna. Dock en klart bättre variant. För enligt mig e saw-filmerna ganska slätstrukna filmer där allt bara går ut på att hitta på nya bestialiska sätt att tortera månniskor på, o vad jag märkt så e de typ bara fjortisbrudar som gillar skiten.

Just nu e de andra delen av sagan om ringen på tv, enligt mig den klart sämsta me. Eller sämsta kanske e fel o säga men den som e minst bra av dem iaf. Dom e ju ganska överskattade faktiskt även om de kan va rätt skön underhållning ibland. Har man sett dem en gång så räcker de dock. Sen e ju den där gollum me o jag vet att han e ganska viktig för handlingen men han e en sån där jobbig jävel som bara förstör filmen, ungefär som jarjar binks i de nya starwarsfilmerna.

De har känts mycket bättre idag me allt faktiskt o de har väl sin lilla anledning me men jag e fortfarande confused över en sak.

Två dar kvar till byn nu iaf o de e skönt, dock måste jag ju jobba de dagarna men men.

Det finns inga perfekta människor, bara perfekta avsikter...

Idag e det lördag men de har känts som söndag hela dan o de e rätt weird. Jag e verkligen inte van vid de här o va ledig en massa dar i streck, o frågan e om de e min grej egentligen heller. Visst har de varit jävligt skönt men de va länge sen jag va så extremt uttråkad som jag varit de senaste dagarna. Saknar Karlstad jävligt mycket nu oxå för där hade jag alltid nån o hitta på saker med när jag va uttråkad o ensam, visserligen har jag mina två allra bästa kompisar här i stan men båda har ju saker de måste göra o personer de måste va med o allt så de e ju inte alltid man kan va med dem heller. Sen tar de ju en stund o ta sig till dem me vilket de inte gjorde i byn när jag bodde där.  Som idag har jag saknat byn väldigt mycket, önskade faktiskt att jag bodde där nu, visserligen gör jag de lite då o då annars me men idag har min längtan tillbaka varit större än nånsin. Förutom mina kompisar o mitt jobb har jag inget som håller mig kvar i här. Visst för många så e det säkert allt men det känns som att de e nåt som fattas i mitt liv just nu. Men frågan e om jag egentligen inte skulle behöva börja om helt. Flytta långt bort o bara prova nåt nytt. Synd att jag e så jävla feg bara. Feg, lättlurad, ensam o lessen e några ord som passar bra in på min sinnestämning o mitt liv just nu. De suger.

Under de senaste dagarna har jag gått o väntat på en sak som inte hänt o de gör mig både lessen o förvånad för jag trodde faktiskt att jag hade fattat de rätt, men tydligen har jag för höga tankar om mig själv.

Nu ska jag ut o ta en promenad för o skingra tankarna.

Nu e skiten över...

Så va då skiten över o de känns jävligt skönt. Vanligtvis brukar de va tiden 23 dec t o m annandagen som e värst men nu har de varit jobbigt sen mån natt fram tills nu. Nu e de en väldigt lugn helg framför mig o de ska bli skönt.

Har inte gjort så mycket alls de senaste dagarna. Tisdagen va jävligt jobbig efter att jag gjort bort mig på måndagen o jag fick ingenting gjort på jobbet, började t o m att gråta men lyckades dölja de ganska väl tror o hoppas jag. Känns bättre nu bara jag försöker o inte tänka på de. De va ju verkligen helt fel tidpunkt på året de hände men men nu e de över o jag hoppas de kan bli normalt nån gång framöver trots att jag gjort bort mig.

Helgen kommer bli väldigt lugn o jag har inget planerat mer än lite käk hemma hos mamma imorrn o sen så blir de nog utgång av nåt slag imorrn kväll, förhoppningsvis till harry b för de va ett bra tag sen jag va där nu. Får se vad som händer.

Har faktiskt inget kul alls o skriva idag mer än att jag fått seinfeldbox nr 4 nu iaf. Jag e annars nöjd me julklapparna me tanke på omständigheterna o jag e faktiskt glad över o inte va bortskämd som en hel del andra.

Va ute en stund på o´connells med martin igår o de va skitnajs. En massa god öl o trevligt sällskap, kan faan inte bli bättre. Funderar på o börja bojkotta stora ställen nu o tjejer för de e alltid mkt mysigare på mindre pubar o så kommer jag aldrig hitta nån tjej som tycker om mig för den jag e.

Thom Yorke e min idol...

Jag har kommit på att jag e ett svin, tydligen behandlar jag väldigt många som skit o de enda jag vill med tjejer e o ha sex med dem. Shit de låter som jag e en av de tuffa killarna i nian. Men vem vet, jag e kanske sån, de e svårt o se på sig själv som ett svin, man tror ju alltid de bästa om sig själv.

I alla fall e jag så sjukt trött på allt nu, önskar julen var över för de e den värsta tiden under året. En mer överskattad högtid finns inte. Vara med familjen hela tiden e så meningslöst, visst e de roligt o träffa dem men inte för mycket. Faan jag vet inte va de e med mig, jag önskar inget annat en närhet nu o ha någon o vara med men inte på de sättet julen e till för. Jag önskar jag hade nån som tyckte om mig o som jag tyckte om. Men det verkar inte finnas nån sån tjej för mig tyvärr, för antingen fuckar jag upp de eller så upptäcker dom att dom kan få nån mycket bättre än mig.

Aja life sucks bigtime

Jag säger som Thom Yorke o som jag sagt förut: I wish I was special, you´re so fucking special but I´m a creep, I´m a weirdo, what the hell am I doing here, I don´t belong here.

I do have a newfound respect for life...

Nu e det bara lite mer än en vecka kvar till julen o de känns inte alls bra faktiskt. Julen e så sjukt överskattad att jag önskar den va över sen länge nu. Jag vill ha sommar året om ju, eller lite vår kan man slänga in lite då o då med men ingen höst eller vinter för de e två totalt meningslösa årstider enligt mig. De enda som e bra med julen e att man får vara ledig vilket egentligen inte hjälper mig så mycket för jag vet ju inte vad jag ska göra de dagarna. Måste se till o ladda hem en massa film jag kan kolla på så jag har nåt o fördriva tiden med iaf.

Just nu e jag helt o extremt ointresserad av alla känns det som. Tjejer e ingen idé o vara intresserad av för dom sviker bara o ljuger, inte alla kanske men väldigt många. O killar kan jag ju inte vara intresserad av heller för då hade jag varit tvungen o vara bög o de e jag inte. Helst av allt vill jag bara krypa ner i soffan o kolla en massa film o tycka synd om mig själv.

- You would risk your life for Ross before you would for me, that´s the bottom line 
- No not exactly, I wasn´t trying to save Ross ok!? my sandwich was next to Ross. I was trying to save my sandwich
- From a bullet?
- I know it doesn´t make much sense
- MUCH SENSE?!!
- It was instinct, ok?! I just went for it
- So you risked your life for a sandwich?

Tillbaka till juicen, gonatt

You could be mine...

Idag e det måndag, iaf i ca två timmar till. O jag håller på o bli sjuk. De e verkligen inte my cup of tea ska jag tala om så jag har bestämt mig för o inte bli sjuk. De e lite därför jag inte spelade min måndagsbadminton med min broder idag. De e ju dumt o göra saken värre.

Som vanligt så blev det övertid idag men de gjorde inte så mycket för jag har ju inget liv, just nu går mitt liv ut på o jobba i en jävla massa timmar, sen ta bussen hem, kolla på tv o äta något o sen gå o lägga mig. O sen upp nästa dag o göra exakt samma sak. De e nästan tragiskt ju men inte så mycket o göra åt just nu faktiskt. Får hoppas att decemberlönen kommer bli bra iaf.

Helgen i den lilla halvt bortglömda byn Karlstad vart riktigt lyckad trots en sjukt jobbig baksmälla igår. Jag o henke körde fredag den 13e-maraton på söndagen bakfulla som små svin o de va jävligt najs. Inte o va bakfull utan filmmaraton. Lördagens utgång var den i särklass roligaste utgången på flera månader faktiskt med allt från vurpor och freestylerappande töser i rökrummet till uthällda pommes utanför bolaget och cykeldäck i henkes säng. Jävligt najs, de hoppas jag kommer att upprepas inom en snar framtid. Dock va inte tågresan hem speciellt lyckad, sj borde ju verkligen ha som slogan: SJ - aldrig i tid.

På onsdag e det julfest med jobbet o känner jag tomtarna korrekt så kommer de bli en rolig kväll med en hel del alkohol o annat men en desto jobbigare torsdag.  

- Wow that sandwich really does smell good
- Did I say you could smell it?
- I can´t smell your sandwich?
- Half the taste is in the smell, you´re sucking up all the taste units
- Ok I give it back
- Schnnnn

Okej de där sista vette faan hur man ska stava till men tänk er själva o blåsa ut lite luft me näsan o försök skriva de.

Rapport från mitt andra hem

Nu sitter jag i min säng, alias henkes soffa, i Karlstad o funderar lite på livet. Kom hit igår eftermiddag o möttes upp på stationen av Emu så vi gick o fikade o pratade gamla minnen, de va roligt. Sen mötte vi upp henke o köpte öl o sen drog han o jag hem till honom för o börja ladda inför kvällens konserter. Hade ganska stora förväntningar på airbourne o ganska tveksamma på motörhead o de blev som jag trodde. Airbourne va jävligt bra live o motörhead va sådär. Men men, kvällen avslutades på ankan sen med lite öl, tyvärr så hade ankan bokat in ett rejält uselt coverband som spelade disco vilket inte riktigt passade alla hårdrockare som va ute så stämningen därinne sjönk ganska fort. Men överlag så va de en bra kväll, synd bara att jag inte tog chansen o prövade iaf minst en gång då. Idag får jag se vad som händer, ska eventuellt kolla fotboll me Anders senare i eftermiddag men ikväll ska vi hem till Emu iaf o bli fulla.

Varje dag så läser jag metro på bussen på väg till jobbet o ibland blir man verkligen förvånad o väldigt glad över att man bor i ett sånt underbart land med en massa fantastiska myndigheter o annat som verkligen använder mina skattepengar på o göra meningsfulla undersökningar där utgången o svaren man får måste ha varit extremt svåra att lista ut. Nån myndighet har nämligen efter en massa intervjuer o undersökningar kommit fram till att ungdomar i sthlm flyttar hemifrån senare än ungdomar i andra städer o ute på landet. NO SHIT!!. De hade ju man kunnat räkna ut med stortån. 

Sen en till sak som förundrar mig en hel del. Programmet sanningens ögonblick på femman har med en hel del väldigt underliga frågor där man redan vet svaret o vet att om personen inte svarar ja på den frågan så är det inte sant. Enligt mig e det en helt värdelös fråga. De e bättre o ha frågor som man inte har nån aning om vad svaret e ju. Iaf så frågade de en tjej där en fråga på en väldigt hög nivå o frågan var om hon använder sex för att få som hon vill i ett förhållande. Vad tror dom egentligen att hon ska svara på de? säg den tjejen som inte gör de.

Nu funderar jag på o väcka idioten som sover i henkes säng faktiskt, dvs henke.

 

I don´t give a fuck if you hate me

Jahapps då blev de en vit helg igen, shit de e så att man börjar bli lite mörkrädd faktiskt. De här e verkligen inte likt mig. Men jag skyller på Martin som jobbar varannan helg hehe. Men de e ju faktiskt ganska bra o ta de lugnt oxå då man sparar en hel del pengar o hjärnceller. Jag har alltid undrat hur rik o smart man skulle varit nu om man aldrig druckit nåt eller gått ut på krogen fram tills nu i sitt liv. Man kanske hade varit värsta nobelprissnillet med en stor fet våning inne i stan o fjorton Bentlys då. Men man ska nog inte spekulera i sånt man aldrig kommer få veta svaret på, dessutom har man nog inte kvar tillräckligt med hjärnceller för o kunna räkna ut de.

Ibland kan de verkligen vara skönt o vara hemma en hel helg, men då ska man ju helst ha nån o vara med o de e ju liksom mitt största problem. Jag har ju ingen o vara med. Vissa helger går de ju bra o va ensam men inte för många för till sist känner man sig som ett mobbat enstöringspervo när man sitter hemma med ena handen i chipspåsen o andra på kuken tittandes på dansbandskampen en lördagskväll för tolfte veckan i rad. De e liksom inte roligt o göra de för ofta.

Veckan som kommer består av 4 arbetsdagar för mig, på fredag bär det nämligen av till karlstad igen o de ska bli muchos roligt. Men fram tills dess skall mycket hinnas med. Jobb samtliga dagar, ett antal övertidstimmar, klippning, after work, badminton, julklappsinhandlande och säkert en massa till som jag inte kommer ihåg.

Jag e lessen men jag kommer faktiskt inte på nåt vännercitat till denna gången så jag råder er till att kika in på den nya fräcka grejen som kallas internet o sen söka upp en jättehäftig sida, som jag tror e ny, som kallas för youtube.com, där kan man hitta massor med roliga saker.

Tills dess fridens liljor.

Kolla in de här bandet för helvete...

www.surrection.com
dom e faktiskt jävligt bra.

- Why would I return it, I love this bag
- Okey, then you owe me 350 dollar
- Fine, do you take VASA or Mooster card?

Anthem of my life

Läste Tessans blogg nyss o hon hade med en låt med Broder Daniel som är anthem för hennes liv. Då började jag fundera på vilken som skulle passa mitt liv, jag har verkligen ingen aning men Creep med radiohead e nog ett alternativ tror jag.
I wish I was special, you´re so fucking special, but I´m a creep, I´m a weirdo, what the hell am I doing here, I don´t belong here.
De stämmer in så himla mycket på hur jag känner mig ibland.

- Unisex!
- Maybe you need sex, I had sex a couple of days ago


Stjärnor på isfinalen snart, jag kan knappt vänta...

Såg precis reklam för stjärnor på is. Jag vet att jag sågat den skiten tidigare men de skadar ju inte o ta upp dyngan igen. VEM I HELVETE bryr sig om vilka som går till final där, att de ens e folk som kollar på skiten gör mig orolig för hela de svenska folket.

Jag vill bort.... bort långt härifrån.

Jag har inget liv...

I lördags hade jag fest här hemma igen. En sk iväntanpåjulenfest. Den blev lyckad faktiskt trots uthällda öl i sängen (Martin förstås), krossade glas och väldans tvivelaktiga presenter. Fick ett par japanska minikalsonger av martin o sadie, o då menar jag verkligen MINIkalsonger, o blommiga var de oxå, hugaligen. Men full som jag var så åkte de ju på sen framåt natten utanpå jeansen o inte var de vackert inte. En underbar present faktiskt. Med sånna underbara vänner behöver man inga fiender hehe.

Annars va de himla roligt iaf o vi blev faktiskt fler än jag trodde, eller kanske inte men vi va lagom många iaf.

Idag var de tredje dagen i rad jag jobbade över o de finns en stor chans, eller risk, att de blir så imorrn me.Men igår kom jag iaf in senare pga en avslagen tand o idag spenderade vi hela lunchen plus lite till hos en fotograf i nacka. Vi tog en massa suspekta bilder till jobbet. En sak jag vetat sedan länge e att jag verkligen inte kan le på beställning, inte så att de ser normalt eller icketillgjort ut iaf. Men gruppbilderna blev nog iaf okej tror jag, o bilderna på Skräcken o mig när vi skulle försöka umgås normalt o låtsasprata o annat framför kameran. Vi körde t o m de klassiska StinaDabrowski-hoppen. Sen att de såg förjävligt ut e en annan sak. Sen e ju lunch bekostad av jobbet aldrig fel heller.

Nån som vill hitta på nåt i helgen?

All my troubles seem so far away

Idag e det onsdag o dagen e snart över vilket e rätt skönt för då blir de snart helg. Ja helg ja, vad i helvete ska jag göra till helgen egentligen. Har absolut ingenting planerat o de kan tänkas vara rätt skönt o e de oxå men jag hade ändå velat göra nånting kul. Hade dessutom varit roligt om nån hört av sig o velat hitta på något skojjigt med mig. Jag hade velat gå på nån julmarknad faktiskt. Tro de eller ej, trots att jag inte e nåt stort faan av julen så e julmarknader ganska mysiga. Men de e ju inge roligt o gå själv.

På sista tiden har jag varit ganska dålig på o klaga på saker o jag skäms lite över de faktiskt för de e ju lite av de som min blogg går ut på, att få ut mina aggressioner på saker som stör mig o liknande. Men jag har faktiskt en sak o klaga på nu, har kommenterat ämnet tidigare en hel del gånger men jag stör mig fortfarande sjukt mycket på de. Visst e de jävligt bra o ha själförtroende men nån jävla måtta får de väl ändå vara. Folk som e så jävla nöjda med sig själva o allt som de gör stör mig nåt så inåthelvete. Kanske beror de på att jag själv inte e nöjd med speciellt mycket med mig själv men när jag väl e det så går jag inte ut o skriver en massa om det o skryter med hur jävla bra jag e. Jag kan inte riktigt förstå hur man kan tro så jävla mycket om sig själv o sen underförstått såga alla som inte tycker samma sak. Sen skiter jag fullkomligt i hur jävla cool du själv tycker du e bara för att du pröjsat en massa pengar på nåt så meningslöst som du gjort. Men de e klart, många människor e väl sånna, penga o prylkåta idioter som lever för o spendera pengar på er själva. Prova o bo själva får ni se sen hur jävla bra ni kommer klara er.

- I was at the library all morning and have already finished my five pages for today.
- Oh great! now we can go to the Ranger game last night.
- No dude, Ross tore up the tickets





















RSS 2.0