Comfortably numb, en av världens bästa ballader

Ibland verkar det inte som att det spelar nån roll vad de e man gör för har personen bestämt sig så har personen gjort de o så verkar de vara i de här fallet trots att jag inte anser att de e jag som gjort fel. Men men de brukar ju oftast vara jag som gjort fel, så jag harväl gjort det då, synd bara att många har så svårt att medge att de gör fel. Aja skit samma de va som att fightas ett loosing battle ändå.

Har kommit in i en sån där jobbig downperiod nu igen efter en tid där jag känt mig gladare. Vet inte riktigt varför heller, eller jag vet några saker som säkert gjort sitt men inget som bör bära hela ansvaret. Kanske kan de ha lite med att inte en käft heller verkar ha läst bloggen på länge heller, inte en endaste jävla kommentar har man fått ju, men de e klart de kanske e bloggen som suger förstås, precis som livet ibland.

Jag vill ha nåt o se fram emot men jag har verkligen ingenting, skulle vara nästa vecka då, men frågan e om de e nåt o se fram emot då, de får jag se då, antagligen så blir de nog bara skit av alltihop som vanligt  Vad ska man göra i ett sånt här läge?

Hade en bra helg dock o fick kolla in ett bra band med, badmouth. Riktigt sköna var dom trots basistens fjantiga stil.

Aja kommer helt enkelt inte på nåt o skriva mer...

Fridens liljor


Lite kortare rapport om snorungar på konserter, wannabeerockerbrudar och helgen i byn

I helgen va jag i min gamla studentby och festade loss lite o de va riktigt kul, har upptäckt att jag faktiskt saknar den byn mer än jag trodde. Saknar o ha nära till jobbet, nära till stan, nära till alla kompisar, så kommer de aldrig bli här i sthlm. Däremot finns de en sak sthlm har som e mkt bättre än i byn o de e att här har, jag ska inte säga att ingen har men väldigt få iaf, inga tjejer höga klackar på sig när de e på en rockkmonsert. Jag förstår verkligen inte vitsen med att ha det om man ska hoppa runt. O de värsta e att de e äckliga wannabeerocksnorungar som e de värsta missbrukarna av höga klackar på en rockkonsert, man borde ju kunna anta att sånna hade lärt sig att man inte ska ha sånt på fötterna om man e på en rockkonsert. Men de e klart man kanske har de på alla deras sk favoritrockbands konserter, o då menar jag sk "rockband" som simple plan, fall out boy o tokio hotel. Dessa band borde ju raderas från jordytan, jag säger inte att de borde dö utan mer att sluta spela helt enkelt så man slipper höra dyngan. Men de jag undrar e iaf hur man kan vara så jävla dum att man går på konsert med höga klackar, hur kul tror ni folk runt er tycker det är att få fötterna perforerade i olika mönster. Händer det mig en gång till så ska jag mosa deras fötter me, o se vad de tycker om saken.

I lördags blev jag dessutom förolämpad av en tjej på nöjes som påstod att jag hade hällt ut min drink över hennes jeans på dansgolvet, när det egentligen var hon som hällde ut sin drink över mig. De e jävligt skumt att väldigt få tjejer kan erkänna att de gjort nåt fel på krogen, typ spilt ut något, ska ni alltid köra med den där oskyldiga attityden att ni aldrig kan göra något fel o sen lita på att normala killar aldrig skulle våga säga till. Men de e klart hon måste dessutom ha varit helt jävla blind me som först inte ser mig ,jag som e stor som ett hus, utan häller ut sin drink över mig o sen har mage att påstå att jag skulle ha druckit en drink som jag hällde ut på henne, ser jag ut som nån äcklig jävla drinkdrickarstekare eller?

Sen har jag mina vanliga klagomål om folk på konserter som ser det som en skyldighet eller nåt att 5-6 minuter efter att konserten har börjat ta sats långt bakifrån i lokalen och sen så snabbt som möjligt ploga sig fram genom publiken ändå fram till scenen, att de sen tar hjälp av armar, armbågar mm skiter de fullkomligt i. Men tänk på att om ni sätter en armbåge i min rygg kommer ni få en tillbaka, så e de bara. Den typiske konsertplogaren e iaf en ung äcklig snorunge, kille med keps på sniskan o alldeles för många öl innanför västen, eller troligen har han nog bara tagit sig en häxa i smyg från sina föräldrars barskåp, för nåt vett att dricka riktig alkohol har han knappast. Men dessa totalt vettlösa ungjävlar e inte de enda, utan här finns även de 17åriga tjejgänget som säkerligen visat upp lite urringning för vakterna för o komma in och sen under hela sin tid inne på krogen e tvungna att gå alla i bredd. Aja märker man att en sån tös knuffar sig förbi kan man sätta en miljon på att minst fem till exakt likadana småbrudar kommer komma arm i arm som ett jävla lämmeltåg o tvinga sig framåt i publiken. Frågan e varför man ska visa hänsyn för sånt egentligen. Äckliga ungjävlar, tänk om era föräldrar kunde göra ett vettigt jobb o uppfostra er ordentligt.

Jaja helgen va riktigt bra annars iaf, nästan hela tiden ska man dock kanske säga.

Fridens liljor

Världens outgrundliga frågor samlade för första gången på samma ställe...

Nu e klockan mucho sen, eller egentligen inte alls mucho sen, de beror ju helt på hur man ser de, men iaf så e den sen för mig nu för jag borde kanske gå o slagga nu. Har tänkt så ett par månader nu, alltså att jag borde komma i säng tidigare men konstigt nog så e de vanligen fredagar som jag kommer i säng tidigast o de e ju kanske inte den bästa dagen, då borde man ju egentligen vara ute o partajja. Aja skit samma, jag skriver klart här o sen kanske jag går o sover.

Igår var jag iaf nere i halvdanmark på intervju o de gick rätt bra tror jag. Hann t o m med att träffa Maria o luncha lite. De va mysigt, de va ju skitlänge sen man träffade på henne. Annars så var de sig likt därnere, dock mera snö än de e här uppe nu. Men jag tror jag skulle kunna trivas där iaf om de nu skulle bli så. Maria vill ha me mig på where the action is och de e helt klart intressant men lite dyrt med tanke på att de egentligen bara e ett band jag vill se, dom andra har man sett så många gånger.

Till helgen blir de back to the village igen o de ska bli riktigt skoj, hardcore på fredag o sen nån sorts fest på lördagen. Ska bli kul o träffa folket igen, iaf några stycken av dem. Kommer nog hinna me o hälsa på på de gamla jobbet me.

Jag e helt klart sugen på arvika i sommar nu faktiskt. Jag som hade tänkt att denna sommar skulle va festivalfri men de e svårt när de dyker upp så mkt bra band man vill se. Jag vill ju åka men sen kommer ju grejen me att man måste åka me nån, eller helst några stycken och det kan de bli svårt o styra upp nu. Aja jag får se hur de blir, men interpol, soilwork e ju helt klart intressanta band. Men de e klart de senaste festivalbesöken för mig har ju mest varit häng på campingen hehe. Sen e ju arvika över min födelsedag i år o de vette faan hur de e o fira den bakfull o nerkladdad i ett kallt tält. Antagligen helt underbart förstås hehe.

Satt o funderade lite häromdagen på livets stora frågor.
- Varför gillar alla stekare bara äcklig rnb o housemusik?
- Varför har alla fullvuxna indier mustasch?
- Varför ser alla fjortisar exakt likadana ut?
- Hur kan man gilla Tokio hotel?
- Varför e broccoli så äckligt?
- Hur tänker man när man sätter flames på sidorna av sin bil?
- Varför pratar Gynning engelska som en fjärdeklassare?
- Varför e alla supermodeller så fula?
- Varför e onicosnuset slut hela tiden på ica?
- Varför kan inte skåningarna lära sig prata förståeligt?
- Varför kallar så många tjejer killar för svin när de själva e precis likadana?
- Hur faan kan Mikael Nilsson spela i landslaget?
- Varför finns de aldrig tvättid när man behöver de?
- Varför finns de så många freaks på just Göteborgs central?
- Varför vill hon inte ha mig?
- Hur får pastastället i Kista Cs foodcourt sin lasagne så god?

Detta e saker jag funderar till o från på men jag kommer aldrig på något bra svar, frågan e om mänskligheten nånsin kommer få svar på dessa livsavgörande frågor. Jag tror inte de...

För övrigt anser jag att ljusgåra mjukisbyxor med klackstövlar till borde straffas med döden för den som har de på sig. 

Fridens liljor... 





















RSS 2.0