Dagens vännerfråga...

Förra frågan va tydligen väldigt lätt eftersom ni tog den väldans fort, bra jobbat där, dessutom flera som kunde den med, Får se om denna blir lika lätt...

Vad kallade Rachels chef på Ralph Lauren Ross för i ett avsnitt sista säsongen?

För lätt eller för svår?

Frieri...

Det har varit en mycket intressant dag idag. Först en helvetes massa o göra på jobbet, iaf hela förmiddagen, efter lunch va de hur lugnt som helst, bara stå o plocka upp en massa på de nya kontoret som för övrigt ser riktigt jävla bra ut, Äntligen har vi fönster som inte går in mot kontoret som förut. O för första gången har jag fått egna visitkort, de ni hehe.

Sen när jag kom hem somnade jag i soffan med datorn i knät o vaknade av ett mess från Vempisch, han ville gå på bio så de blev Valkyria, en riktigt bra film trots Tom Cruise i huvudrollen, han e ganske töntig som tysk tyvärr men som tur var var resten av skådespelarna bra. Så de va en riktigt bra film faktiskt. Sen innan filmen började var det en kille som friade till sin tjej uppe på scenen framför bioduken. De va skitkul o se, har aldrig sett nåt sånt på riktigt. Som tur var svarade hon ja oxå, riktigt stora applåder blev det me o en hel del roliga kommentarer från publiken. Trodde bara de var på film sånt där hände faktiskt. Blev en öl på dovas efteråt me. Va dock för trött för o orka gå ut ikväll.

Fridens liljor...

When the light begins to change, I sometimes feel a little strange, A little anxious when its dark

Sen en tid tillbaka har jag varit i stort behov av ett riktigt schampoo, har ju i princip alltid kört med den gamle klassikern dubbeldusch men sen ett par veckor tillbaka har jag känt att jag behöver ett riktigt schampoo hemma. Så ikväll tog jag mod till mig och knallade ner till ICA o köpte mig ett schampoo. Det kändes faktiskt väldigt bra och de var en stor lättnad efteråt när jag klarade det utan problem. Nu blir jag kanske mobbad över att jag köper schampoo på ica men för mig är det en väldigt stor grej, likvärdig med månlandningen för mänskligheten ungefär. Jag var helt enkelt riktigt stolt när jag traskade hem från affären.
Förhoppningsvis kommer jag inte bli besviken heller...

Nu e det bara en dag kvar till helgen o de e jävligt skönt, längtar efter o få sova riktigt länge igen, men sen kommer den stora frågan för mig, vad in i rackarns namn ska jag göra i helgen?

fridens liljor
/eder tillgivne vän
Nicke

Dagens vännerfråga...

Med tanke på att jag shakade loss på globens ståplats o senare även satt o halvsov till ett kasst amatörrockband på harry b under kvällen igår hade jag ingen möjlighet o skriva någon vännerfråga även om jag funderade på o göra de inatt. Dock stavade jag ju lika bra som en full norrman inatt så jag lät de vara. Men de blir en fråga idag iaf.

Vad ville Joey att Chandler skulle ge till Monica när de skulle fira den försenade alla hjärtansdagen o lovade att göra egna presenter till varann?

Den borde Martin ta hehe

I wish I was special

Nu sitter jag på jobbet o e bakis som en bäver. Leif e nere på nya kontoret idag o fixar o donar o jag försöker få tiden o gå genom att göra nåting vettigt vilket inte e så lätt. Innan lunch gjorde jag fem stycken telejack vilket vanligtvis tar kanske en halvtimme men nu tog de två o en halv timme, allt går verkligen i ultrarapid idag. Dock va de en riktigt rolig kväll igår iaf, den va lyckad o konserten va riktigt bra bitvis. De jobbiga va inatt när henke o bojan skulle tryna hos mig. Bojans luftmadrass prasslade så jävla mycket o högt så fort han typ andades o sen var tionde minut rev han ut mina tomburkar på golvet o de dånar ju som faan. Men till slut lyckades jag somna iaf. Försökte skriva ett blogginlägg inatt me vilket jag fick läsa igenom en massa gånger o rätta stavfel o annat för de verkade ju som att jag va dyslektiker när jag läste inlägget imorse.

Nu har vi iaf käkat lunch på tuk-tuk o de va gott, o nu måste jag nog börja jobba igen, fuck.

Oasiskonserten

Oasis har varit ett av mina favoritband sen deras första skiva, som jag skulle vilja säga e en av världens bästa skivor genom tiderna. Trots detta har jag aldrig sett dem live förrän nu ikväll. Har velat se dem länge men de har inte blivit av för jag har inte haft nån o gå med. Men men ikväll såg jag dem iaf. Efter söndagens konsert nere i göteborg hade man ju inte speciellt höga förväntningar om kvällens konsert då konserten därnere tydligen sög bäverpenis, trots de ganska låga förväntningarna visste man ju iaf att de knappast kunde bli sämre, o de gjorde iaf att man kunde gå på konserten med opartiska ögon. O jag måste ändå säga att oasis höll sjukt bra klass, iaf när de gällde deras låtar från de första två skivorna. Speciellt låtar som cigarettes and alcohol, supersonic, don´t look back in anger, slide away osv. Skulle oasis bara köra låtar från de första två albumen hade konserten varit mer än dubbelt  så bra för ikväll hade konserten väldigt djupa dalar blandat med gamla mästerverk till låtar. Allsången på wonderwall och don´t look back in anger var riktigt mäktigt att lyssna på.

E lite för osexig för o skriva mer nu....

Jag e en sucker för töntfilm...

Har precis sett klart på filmen Loser på 6an. De e en typiskt fjantig o extremt sentimental film som alla vet exakt hur den kommer sluta men ändå blir jag glad av o se den. Den har en historia man sett miljoner gånger förut o ganska mediokra skådespelare men de gör inget för mig egentligen för trots att jag inte försöker visa det så e jag nog en smygsucker för fjantiga high schoolfilmer. Dom e ju aldrig speciellt bra men man sitter ändå med ett flin på läpparna när man ser dem. Men jag gillar nog ganska många olika sorters filmer tror jag, med vissa undantag såsom science fiction o fantasy. De e inte riktigt min grej. En film som dock de flesta borde gilla e Taken med Liam Neeson, den påminner lite om Bournefilmerna men den e ändå helt klart sevärd. Skön action e aldrig fel. Jag älskar film, men jag önskar jag hade nån o kolla med förutom Pepson. Jag e öppen för o kolla de mesta inom film förutom ovan nämnda. O Martin, om inte ni bott så sjukt långt borta hade jag gärna kollat mer me dig...

hmm

De körde låten Scarborough fair i slutet av Loser o jag hade nästan glömt bort hur underbar den låten är.

Dagens vännerfråga...

Inte ett enda rätt svar än på senaste frågan o de e ju lite illa faktiskt men ni ska få en ledtråd, de har med mat o göra, men inte mackor denna gången.

Får se om denna blir lättare...

Vilket bands konsert går Ross, Monica o Chandler på efter bråk, om pengar o hur mkt de tjänar, med de andra vännerna? De får även gå på efterfest med bandet... 

Where were you while we were getting high?

Ikväll har jag känt mig lite duktig o nästan lite sofistikerad om man nu kan kalla de för det. Jag har diskuterat lånevillkor och ekonomi med min äldre broder. Hmm vet inte varför jag skrev äldre broder nu för jag har ju bara en broder o han e äldre. Men iaf, han förklarade lite över hur allt funkar med lån o avbetlalningar o amorteringar o topplån o en massa mer. Tror t o m jag förstod de mesta med. E väldans sugen på o lägga ett bud på den här lägenheten om jag blir nöjd o brorsan som ska kolla in föreningens årsredovisning säger att den e bra. De vore ju riktigt najs o få sig en egen lya faktiskt. Men de e ju ett bra tag tills dess. Har ju iaf lånelöfte i sex månader framåt.

Imorrn ska jag på konsert på kvällen o de ska bli najs även om deras konsert söndags eller när den nu va sågades totalt överallt så kan de ju iaf knappast bli sämre denna gång, eller hur?


Polisonger is the shit

Sideburn måste ju vara ett av de coolaste engelska orden som finns. Ja menar bara att dela upp orden så e dom ju jävligt häftiga båda två var för sig. Sen e det ju snyggt med polisonger oxå, men då ska de va rejäla polisonger o inga små fjantiga som jag har typ, de e ju knappt polisonger ens. O med rejäla menar jag Gaz Coombes i supergrass polisonger för dom e riktigt mäktiga. Sånna skulle jag vilja ha. Undrar hur lång tid de skulle ta o odla sånna till sig själv...

Gaz e till höger

gaz

Här e mina som jag hade när jag hade som mest, lite svårt o se kanske o de e ju inte riktigt lika välvuxna men de får duga

mig

Dagens vännerfråga...

Tessan tog senaste frågan o de trodde jag de va fler som skulle göra oxå men icke sa nicke. Men kommer ni klara denna måntro?

Vad vill Joey att Chandler ska ta reda på när han o Monica har bråttom till sjukhuset med Erica som ska föda?

Somewhere over the rainbow

Pimp my ride e ett totalt meningslöst program har jag kommit fram till, man skulle ju kunna tro att jag borde ha kommit fram till de tidigare o de nog helt korrekt de. Men de e inte förren nu som jag kommit riktigt till insikt, jo jag vet jag e rätt seg ibland men de e inget jag skäms över. Grejen med programmet e ju o pimpa en massa rishögar, men de sjuka e ju att bilarna oftast ser mer förjävliga ut efteråt, o efter pimpningen har den oftast mer meningslös junk i sig än innan. Visst e de säkert bra grejer som sitter i men vem faan behöver fem stycken 25 tums plasmaskärmar, ett trumset, två xbox och fjorton extremhögtalare i en bil? O sen när bilarna ser ut som en hallickbil från 70talet gör så undrar man lite hur de står till huvudet på han som äger bilen låtsas bli skitnöjd efter förvandlingen.

Idag har jag gjort slag i saken som jag funderat på ett bra tag, nämligen att fixa mig ett lånelöfte så jag har nåt o gå på när jag ska handla mig en lya nu inom en ganska snart framtid, förhoppningsvis. Ska ju på visning på söndag o de ska bli najs, som tur e kommer jag ha brorsan med mig iaf för han kan ju sånna grejer med vad man ska fråga om o liknande. Just nu e jag skitsugen på o äntligen få bo i en egen lägenhet, har ju aldrig gjort det så nu e de dags. Längtar efter att äntligen få bestämma över hur de ska se ut o dessutom få ha egna möbler och grejer.

De e nog första gången på länge jag inte ens tänker på henne, o de e jävligt skönt.

Mucho intressant faktiskt...

Tessan skickade enneagram till mig förut o jag va riktigt skeptisk först men sen blev de faktiskt riktigt intressant o läsa och se vilken personlighetstyp som passade in på mig. De finns tydligen nio olika sorters personlighetstyper som man kan vara o så står det en massa om hur den personen e. Så man ska läsa igenom de olika sorters personlighetstyperna o se vilken som passar in på en själv. För de mesta finns de olika delar i varje personlighet som passar in men man hittar oftast en personlighet som passar allra bäst. Men de e svårt o se vem som passar bäst in på sig själv. Väldigt intressant iaf.

http://www.enneagramcoach.se/typerna.html

Dagens vännerfråga...

Senste frågan fick jag ett helt korrekt svar på från Tessan o de va kul. Får se om dagens fråga blir lika enkel o svara på.

Vad kallade sig Phoebe för när hon masserade Rachel på massageinstitutet som hon påstod sig inte jobba på?

Den bör ni ta...

I love to hate you

Så va januaribalunsen över. Riktigt lyckad fest än en gång faktiskt om jag får säga de själv, o de får jag ju för de e ju min blogg hehe. Vi blev lite färre folk än vad jag hade räknat med men de gjorde inget för vi söp nog för de andra som inte va här oxå, eller vad säger du Martin. Festen innehöll ju precis allt som en fest ska innehålla med en person springandes upp o ner i trapphuset endast iklädd kallingar, helikoptern i trapphuset, historier om svartbögklubbar, fyllelekar, femkantsbekännelser, fulla får, hångel, deckad Ron på golvet, ofrivilliga duschar och mycket mer. Men tyvärr mår man ju som en överkörd iller idag o inte faan hjälpte bakispizzan på bakispizzastället nr 1 Birkastans pizzeria heller. Men gott var det iaf. Bakispizza med en massa cola är ju precis det som behövs dagen efter, trots att man mår crap efteråt så har man ju iaf fått i sig en veckodos av onyttigheter o de e ju precis som de ska va. Men folk måste ju ha undrat vart vi var utsläppta ifrån för vi såg ju ut som nerknarkade getter allihopa när vi käkade.

Nu e de iaf fotboll på tv o de e ju perfekt dagenefterunderhållning. Får bli nån kass film sen me.

pizza

Dagens vännerfråga...

Gårdagens fråga va tydligen väldigt knepig då jag inte fått in rätt svar än men jag väntar lite med det ifall flera vill gissa.

Dagens fråga hoppas jag ni kan iaf.

Vilket var det första "ordet" Rachel o Ross barn Emma sa?

Kanske kan va nåt o bita i

If you gonna die, die with your boots on

En riktigt skön dag idag på jobbet faktiskt. Inte många som ringde o inte så mycket jobbiga ordrar o de e så jag gillar de. Sen va de bara trevligt folk som ringde oxå o de e inte varje dag de e så bra.

Nu ikväll har jag varit ganska duktig faktiskt då jag tvättat o städat, har t o m satt in viktiga papper i pärmen oxå, dvs sånt jag gör typ en gång var tredje månad eller så. När jag dammsög så hittade jag en halv pepparkaka, chilinötter o en tom ölburk på golvet så de vette faan när jag städade sist. Men nu e de ganska rent hemma iaf o de känns ganska skönt. Visst e de väl kanske inte de smartaste o dammsuga o så dan innan en fest men jag tänkte att eftersom de kommer lite damer hit så vill man ju inte skämmas ju, eller iaf så slipper jag ju gärna en massa spydiga kommentarer om att de ser ut som hemma hos Ola haha. Däremot har inte kastrullen dykt upp än vilket e weird o inte faan får den plats i dammsugaren heller så jag lär ju inte ha sugit upp den iaf hehe.

Sitter o kollar benknäckargänget nu o den e lite underhållande faktiskt, dock e den ju inte riktigt i klass som den engelska varianten, mean machine. I mean machine e ju Vinnie Jones med o han e ju bland de coolaste skådespelarna som finns, iaf i de filmerna jag sett.

Men imorrn blire fylla o kalas, för övrigt hoppas de kan bli harry b snart igen, va ju aslänge sen jag va där nu. But first things first.

Det finns ingen nu...

 

Dagens vännerfråga...

Martin tog senaste frågan o de va duktigt, men de vore kul om fler kunde gissa innan han fuskar o skriver svaret hehe, nejdå martin jag vet att du kan en massa.

Den här kan vara lite knepig.

Vilket märke e det på Joeys väldigt tighta jeans i det sjukt roliga avsnittet där han bygger en alldeles för stor och bred bokhylla/store unit till  hans o Chandlers lägenhet?

Kommer ni inte ihåg de avsnittet så kolla in de för de e nog topp fem avsnitt med vänner enligt mig.

Jag e CHOCKAD!!!!!!

Jag önskar jag hade ett par miljoner kronor på banken just nu för de e en väldans massa saker jag vill köpa just nu o saker jag vill göra o de e ju inte precis så att jag tjänar storkovan där jag knegar nu. Fick igår veta att jag eventuellt kommer bli erbjuden medlemskap på täby gk i vår o de vore jävligt najs. Problemet e att de kostar skjortan tyvärr. Sen idag på lunchen hittade jag en lya här i mörby som jag e helt klart intresserad av. Måste ta o kolla upp de där med lånelöfte snart faktiskt för de e visning på lyan om lite mer än en vecka. Visserligen trivs jag jävligt bra här i lyan men jag skulle vilja ha lite större yta o röra mig på o kunna ha saker på, har ju inte ens en bokhylla här o jag e ju en boknörd. Men men vi får se hur de blir, jag ska iaf försöka ta mig på visningen iaf.

Ikväll har jag badmintonnat med min broder vid universitetet o jag blev helt jävla chockad av en sak jag såg. Trodde aldrig jag skulle behöva se de faktiskt o de gjorde ont i mig helt ärligt. En kille spelade på en plan bredvid o han hade en linkin parktröja o de e ju inget konstigt med de även om de e ett skitband men den stora grejen var att han hade tokio hotelshorts på sig. Förstår ni?!!!!!! en kille hade TOKIO HOTELshorts på sig. Hur i helvete går de till?jag kan bara inte fatta det. Trodde inte de va lagligt ens för en kille o ha de, inte o ha det öppet inför folk iaf. Sen att han kanske har de om han knallar runt ensam hemma men inte bland folk, så att folk e tvungna o se de. Scheisse, jag höll på o garva ihjäl mig ju. Skäms han inte??

Nu blir de snart tv, bara en sak kvar o göra ikväll...

Molotov jive...

e ett band från den lilla byn Karlstad o jag tror faktiskt jag kan ha sett dem live på nöjes där nån dimmig lördagsnatt. Dom e ju ett ganska slätstruket svenskt rockband som nyss kommit ut med sin första skiva tror jag det e. De e dock synd att de ska göra en av de töntigaste svenska musikvideorna nånsin. Jag måste säga att de e lite fjantigt o trasha sina instrument i en video när dom själva knappt e kända utanför sin hemby.

Men men vad vet jag egentligen...

Dagens vännerfråga...

Inte en jävel som hade rätt på senaste frågan o de e ju inte bra faktiskt, frågan e om de varit lite för svåra frågor de senaste dagarna. Martin va ju o nosade lite på ett av namnen iaf. Rätta svaret e iaf att Ross skulle kalla sig för Clifford Alvarez o Chandler för Roland Chang. Ska försöka ha en lite lättare fråga denna gång, dock inte för enkel.

Mot vilken känd skådespelare spelade Joey i första världskrigetfilmen i avsnittet med Chandlers o Monicas bröllop?


If you build it, he will come

De e rätt sjukt vad lost jag e i skallen idag, inget ovanligt säger ni säkert då o de stämmer ju säkert men va faan. Jag kom på mig nyss att ha haft på konståkning på tvn på hög volym i säkert en halvtimme sen jag kom hem o de e verkligen inte okej. Jag har ju t o m kollat på tvn utan o fatta något o inte ens bytt kanal. Hmm börjar bli lite orolig för mig själv nästan. Konståkning e ju nog tillsammans med dressyr och konstsim bland de mest uttråkande o sömniga man kan se på tv, man har ju ingen aning om de gör nåt bra o trots att kommentatorerna skriker ibland så ser man ju ingen skillnad på de som åker då o de innan.

Har varit hemma o käkat födelsedagsmiddag med min mor, min bror o hans flickvän nu ikväll o de va jävligt gott, kycklingfilé med färskpasta o grönmögelostsås. Smaskens, min mamma kan verkligen laga smaskig mat hon, synd att de inte ligger i släkten bara.

Börjar närma sig helgen nu o de e najs, tror de kan bli riktigt bra på lördag faktiskt. Kommer nog bli en intressant blandning av folk o de e ju precis som de ska vara. Förhoppningsvis kommer alla bli packade oxå hehe.

Spelade badminton i morse med Tomas o de va kul men jobbigt, precis som de ska va. Men jävlar va trött jag va senare på dan, har helt lagt ner de där med o läsa min bok på bussen nu för jag somnar ju bara. 

Fridens liljor

Night of the living dead

Imorrn bitti ska jag upp sjukt jävla tidigt, måste gå upp kl sex så jag hinner in till stan till kl sju. Klockan sex e iaf minst en timme för tidigt för o gå upp. Man känner ju sig som en zombie när man e uppe så tidigt, men de skönt på tunnelbanan sen då man inte e ensam om o kunna somna precis närsomhelst. O eftersom de e så mörkt ute känns de som night of the living dead, at night då, o de e lite läskigt.

Undrar om spöktåget finns? De hade varit sjukt jobbigt om man va så sömnig att man satte sig på de på morronen då.

De e lite jobbigt att jag fortfarande inte köpt nån födelsedagspresent till min kära mor, o hon fyller ju imorrn o de vette faan om hon e så intresserad av ett presentkort på mcdonalds eller en tvålitersdunk med motorolja för de e typ de jag skulle hinna köpa på lunchen imorrn. Så jag får nog helt enkelt ta o komma lite för sent till middagen imorrn kväll så jag hinner köpa nåt.

NU e de tandborstningstajm
Fridens liljor

Dagens vännerfråga...

Vart vännerna var på väg när Phoebe bestämde sig för o föda en massa ungar va tydligen för enkelt så idag får de bli nåt lite svårare.

Vilka namn skulle Ross o Chandler ha enligt sina fake IDs i ett thanksgivingavsnitt när de tänker tillbaka på collegetiden?

Den kanske e klurig...

Monkey business

Sitter på jobbet nu o väntar in att bussen ska gå, den jag skulle hinna med går 18.07, de går en innan vid 52 oxå tror jag men jag orkar inte stressa. Har gjort klart allt för dagen nu, iaf allt jag borde gjort klart o de e jävligt skönt. Nu måste jag dock hem o köpa mig en födelsedagspresent till min kära mor som fyller år imorrn. Gäller bara o komma på nåt vettigt vilket inte e de lättaste när hon aldrig läser böcker, lyssnar inte på skivor o vet inte hur man gör för o kolla på dvd. De brukar ju annars va standardsaker o ge bort. Får nog bli ett presentkort eller liknande.

Shit va jag kände mig nere igår kväll, hade verkligen inte ett skit o göra o ingen o prata med, känns som väldigt många har blivit mer osociala på msn nuförtiden o de e ju sjukt obra. Man känner sig som en mobbad get när man sitter hemma o försöker skriva till folk o inte får nåt svar mer än ett hej typ. Så jag hoppas de e bättre ikväll.

Ikväll kommer även dagens vännerfråga, antar att alla har längtat som fasen.

Nu har jag skrivit upp att jag vill va ledig första veckan i juli me för arvika, känner nästan redan hur festivaltarmen börjar röra på sig i mitt inre.

yeah

Nu måste jag börja stänga ner skiten här.

Ciao

Hörs

My friend of misery

Jag borde göra nåt med mitt liv, o de helst snart för som de e nu händer de e inte ett jävla skit. Men jag vet ju inte vad jag ska göra.

De e roligt med totalt meningslös fakta

Har ni nånsin varit så inne i en bok att ni verkligen inte kunnat lägga ifrån er den? en bok som när man inte läser den verkligen längtar tills nästa gång man får läsa den. En sån bok som man bara fortsätter läsa trots att man verkligen borde sova. När det verkligen inte går att sluta läsa. De e helt underbart o ha de så o de e precis så de e för mig just nu. Boken i fråga är Rödhake av Jo Nesbö, han e en norsk författare o jag har sedan tidigare läst hans böcker som alltid varit bra men den här e flera klasser bättre. Jag vill verkligen inte att den ska ta slut.

Visste ni förresten av ordet limousin kommer från klädesplagget franska herdar hade på sig när de var ute på landsbygden i landskapet Limousin i Frankrike. Ganska meningslös fakta men ändå roligt o veta.

yeh

Meningslösa kändisar som bråkar, så sjukt underhållande...

Tro det eller ej så håller jag med blondinbella i en sak, eller jag har ju egentligen inte så bra koll på va de e som hänt men de jag förstått e att hon attackerat gynning o hon me polska efternamnet, som ingen kan stava till, som va tillsammans med den sjukt överskattade Schulman i sin blogg. Bråket gäller bantning eller nåt som tuttlisa o polskan tydligen hyllat i sina bloggar. De e himla roligt att tre sånna nollor börjar bråka o att de kommer ut i pressen, för egentligen vilka e de egentligen som ser upp till sånna människor som verkligen inte gjort nåt i världen mer än snackat skit om folk, haft konstgjorda tuttar och skrivit totalt meningslös dynga för fjortisar. De e så sjukt roligt att läsa om allt  snack mellan några av Sveriges största kändisar.

Lite info:

Jag hoppas för guds skull att Zlatan inte kommer få Jerringpriset ikväll.

Världens skönaste skor görs av Clarks o le coq sportif

O de e fortfarande riktigt underhållande o se folk knalla runt o snacka i handsfree när de håller mikrofonen i handen vid munnen o sen mobilen i andra handen.

Cause I´m a rock´n´roll star...

Faan ibland e de faktiskt jäkligt skönt o jobba över. Efter klockan fem när man e ensam kvar o inte en jävel som ringer e det riktigt fridfullt här på kontoret, tänk om de kunde vara såhär hela tiden. De värsta personerna som ringer in e idioterna som ställer fjortontusen frågor om saker som står i instruktionsboken om man bara orkar kolla, faan jag förstår de inte bara. Vill dom idiotförklara sig själva så finns de väl bättre sätt.

I natt sov jag verkligen inte mycket, gjorde ju misstaget igår att sova mitt på dan o de har man ju fått straffas för idag. Va fortfarande vaken vid tjugo över fem i morse o de va verkligen inte alls roligt. Så vid 4 inatt när jag fortfarande inte kände mig sömnig drog jag iväg ett mess till Leif med instruktioner om att han skulle ringa mig strax efter kl 7 i morse för att se till så jag hade vaknat. Så inatt har de blivit 1,5 timmars sömn o de e lite lite faktiskt. Men trots de känner jag mig hyfsat pigg nu iaf.

De kan nog bli ett par tomtar som dyker upp på lördag iaf trots den lite sena inbjudningen...

De e faktiskt lite illa att det inte var någon som tog svaret på vilken kändis de var som sålde hatten till Joey i Londonavsnittet, svaret e iaf Richard Branson, en av världens rikaste personer.

Dagens vännerfråga...

Den senaste va lite klurig då jag än så länge inte fått nåt rätt svar, o då blev jag ju ännu mer sugen på o köra måndagens vännerfråga nu.

Vart var vännerna på väg att åka när vattnet gick för Phoebe?

Att falla för någon...

Igår hemma hos Martin satt vi o diskuterade va de e för slags tjej jag blir intresserad av o hur jag vill att en tjej ska vara, o jag höll både med o inte höll med på va de andra sa om va de trodde. Sånt e ganska intressant o lyssna på faktiskt, vad tror ens kompisar att jag vill ha för en tjej o hur de tror att en tjej ska vara för att jag ska bli intresserad. Diskuterade med Sadie en stund o jag berättade om hur jag önskar att en flickvän ska vara, för mig e personligheten de absolut viktigaste o för att tjejen ska bli intressant måste hennes personlighet passa min o de e nog inte de lättaste. Under de senaste åren finns de bara två tjejer som jag fallit för o som jag själv tycker har passat mig perfekt om man ser till flera saker i deras personligheter, tyvärr har dock ingen av dem känt samma sak. De e ganska sjukt egentligen hur man kan falla så totalt för en person som man aldrig trodde att man skulle falla för, någon som verkligen e helt annorlunda i jämförelse med tidigare tjejer man fallit för, någon man lärt känna på ett annat sätt en tidigare. Det är kanske så man ska göra i framtiden. De svåra blir dock att försöka o inte använda en viss person som nån sorts mall när man letar, eller ska man det? jag menar att e de inte bättre o låta personen vara sig själv helt o hållet o man själv ska se efter hennes personlighet utan o jämföra, för vem vet de finns säkerligen en massa saker man inte tänker på i folks personligheter som man skulle gilla om man bara fick chansen.

Dagens vännerfråga...

De va en lite knepigare fråga senast verkar de som även om Martin tog den ganska snabbt. Men de hade ju vart tråkigt o få svaret direkt efter att jag skrev frågan så förbjöd jag honom o svara då.

Denna hoppas jag kan vara knepig
Vilken väldigt rik kändis är det som säljer en hög hatt med Storbritanniens flagga på vid ett souvenirstånd till Joey när vännerna är i London?

Helgen e över o jag har inte gjort nåt vettigt alls...

Jag tror aldrig nånsin att jag gjort så extremt lite på en dag som idag. Hitills har jag bara legat i sängen hela dagen o surfat runt, snackat på msn eller kollat film, sen sov jag ett par timmar me mitt på dan vilket kanske inte va de smartaste jag gjort men iaf, men nu har jag iaf tagit mig upp ur sängen o knallade ner till ica o köpte juice. Visserligen va det de här jag hade tänkt göra idag men jag kan ändå inte riktigt vara helt nöjd för jag borde ju åtminstone ha köpt nåt mer än juice på ica.

Helgen har varit full av oväntade fyllor, eller full o full av dem de har blivit två stycken iaf. Men lite illa e de då jag förra veckan hade tänkt mig en vit helg, ah well Leif sa ju i fredags att man ska aldrig säga att man ska ta en vit helg för de blir aldrig så. Iaf inte om man har alkohol hemma o kompisar som Martin o Ola.

Hade en jädrans trevlig kväll hemma i de erikssonska hushållet igår kväll med öl, popcorn, en massa fin musik, trevligt sällskap, youtube o snus. Synd bara att Ola har en extremt kass musiksmak, iaf delvis.


Dagens vännerfråga...

Hmm de e tydligen sjukt enkla vännerfrågor jag har haft hittills, så därför hoppas jag att denna kanske kan bli bättre.

Från vilken flygplats ska Rachel flyga till Paris ifrån i sista säsongen när Ross o Phebe jagar henne?

Dagens vännerfråga...

Ja ni hittills har de varit ganska enkla vännerfrågor verkar de som då ni tagit dem ganska lätt, jag hoppas bara för guds skull att ingen fuskat, eller att du gjort de martin vet jag ju men ni andra hehe.
Därför tänkte jag försöka ta en lite svårare fråga denna gången. De blir en dubbelfråga i ämnet Rachel.

a: vad heter Rachels två systrar?
b: vad heter Rachel i andra namn?

Inte världshistoriens mest produktiva dag precis

Nu e de faktiskt helg, men min helg börjar nog först om lite mer än en timme då jag e klar me tvätten. Jag undrar dock varför  jag alltid tvätta så jävla dumma dagar för, enligt mig när jag e pigg o kry så e de faktiskt extremt dåligt uträknat men varje gång jag bokar tvättid så e jag på väg hem från jobbet o e sjukligt trött o har väldans otur när jag tänker o då blir de en tvättid på en fredagskväll. Men de e klart jag e oftast för trött för o orka göra nåt annat vettigt på fredagar. Men snart e de klart iaf o de e himla skönt de. Tvätta e ju nåt onödigt ont men som tyvärr måste göras för man har ju ingen större lust o knalla runt o lukta som en bakfull grävling hela dagarna precis.

Idag har jag inte varit överdrivet ambitiös på jobbet precis, känns som de enda jag gjort e o tillverka 11 stycken telejack o sen suttit o sett ut som en mupp på grönbete när Leif försökt förklara skillnaden mellan en RJ11 o en RJ12kontakt. Men jag har iaf gjort en vettig sak o de e o skapa eventet till nästa veckas baluns, O de e redan flera som tackat ja o de e lajbans. Sen har ju visserligen två tackat nej me vilket inte e så jättelajbans precis, de e tråkigt att tessan än en gång missar festen men de e ju inte så mkt o göra åt. Förhoppningsvis kan vi bli ett par friska o krya homo sapiens som kan sänka ett par bägare iaf.

Fridens liljor

Årets första baluns på gång...

Jag funderar starkt på o ha ett kalas här igen om drygt en vecka, dvs helgen efter den här som kommer nu om lite mer än ett dygn. Alltså helgen som e om lite mer än en vecka, dvs nästa veckas helg, med andra ord löningshelgen i januari. Detta eftersom de senaste två balunserna här varit väldigt lyckade enligt mig o mina kära festdeltagare o så va de ju snart två månader sen sist så tänkte jag att de kunde va dags för ett till kalas. De kan ju måhända vara som så att de som blir inbjudna kommer klaga på att de e lite i senaste laget för o bli inbjudna o de må ha rätt men de e ju faktiskt deras problem. Om de tycker att de e så viktiga att de planerat så sjukt långt in i framtiden som tills helgen efter denna så får de faktiskt skylla sig själva. De e ju faktiskt inte alla som får den äran att komma hit o ha de hellajbans med en massa saft, ballonger, serpentiner och fiskdamm som de alltid brukar va här vid de festtillfällena.

Nån som har nån idé på vad som skulle kunna göras under kalaset, jag funderar starkt på mörka leken, snurra flaskan och  namnleken, kanske även ha lite sexig tryckarmusik från 80talet låtandes från mina högtalare.

kalas

Dagens vännerfråga...

Med vilken Victoria secretsmodell fastnar Chandler i en ATM-vestibule i ett tidigt avsnitt av serien?

Den kanske kan va lite knepig men ni borde ta den...

Nu har jag nyss kollat på troligen årets sämsta film än så länge, Vlad.


Tjofaderittan lambo

Fick en fråga nyss i en kommentar angående pris i frågesporten o de får vi se helt enkelt, tanken från början va ju mest att de skulle va en kul grej som kommer dagligen men om de blir fler som svarar o läser så vet man ju aldrig hehe.

Mitt mål i helgen blir att sova ut, jag riktigt längtar tills jag får göra de nu för varje morgon nu ligger jag o snoozar, eller hur de nu stavas, i typ en halvtimme tills de verkligen e extrembråttom iväg o jag får stressa, de e inte bra, kanske borde försäka somna lite tidigare på kvällarna. Men de kan jag ju inte för de e jämt en massa kul på tv sent ju, typ enda gången på dan de e nåt vettigt o kolla på.

Nu ere dags o dra till bussen o hem till petson o käka o kolla film.

Dagens vännerfråga kommer senare ikväll

So long så länge

Dagens vännerfråga...

Den första frågan blir en ganska lätt fråga och är dessutom tvådelad. För alla sanna vännerfans bör den knappast ställa till något som helst problem.

Vad hette Joeys påhittade barndomskompis och vilket yrke hade han?

The new thing...

Efter den stora succén med vännercitat i min blogg, eller succé o succé vette faan men de va ganska uppskattat iaf, tänkte jag nu trappa upp de lite. De jag hade tänkte nu e o köra dagens vännerfråga, ska försöka ha en ny fråga i varje inlägg, eller iaf en gång per dag iaf, sen får vi se hur de går. Dagens fråga kommer lite senare ikväll...

Vännercitat kan säkerligen dyka upp lite då o då oxå så nu behöver inte va ledsna hehe.

Sitter o halvkollar på made in sweden med de från idoljuryn just nu på fyran o de e riktigt jävla dåligt. Visst rockerkillen verkar duktig men o behöva lyssna o se på den där jävla rövslickaren andreas carlsson gör att man mår illa. Dessutom har de tagit in den där amerikanska pajasen som bara gjort en jävla massa slätstrukna rocklåtar o annan dynga o han bara sitter o sågar killen som e med i programmet. Så man kan ju redan räkna ut med knäskålen att låten rockerkillen ska bli "stjärna" med kommer va nåt lika meningslöst o lika totalt intetsägande som alla bon jovis o andra sk rocklåtar amerikanen skrivit e. Men de e klart att me tanke på hur mycket jävla dynga som folk i världen lyssnar på så kan säker de slå de med.

Fasen kanske kan bli ett bra år ändå nu när man har lite o se fram emot, Dublin, charterresa, Liverpool, Götet, Metallica, ACDC, Arvika o säkert en hel del mer. Hmm de e nog kanske dags o börja spara pengar till de nu för pengar har man ju inte precis o gödsla med tyvärr.

För övrigt ska jag skita i de jag hoppats på så ett tag nu för de e som o hoppas o vänta på det omöjliga...

- You know what would cheer you up?
- What?
- I´m giving this lecture on erosion theories tomorrow night
I think you should come
- Hahahahahahahaha
you´re right that did cheer me up

Sveriges rättssystem e ett skämt

Vårt kära hemlands rättssystem e verkligen inte vad de borde vara. Låt mig nu berätta en historia om en vän som just nu ligger i skilsmässa och jag tycker riktigt synd om honom. Inte för att han ska skiljas utan för hur hans (ex)fru behandlar honom.

Lite bakomliggande fakta till hela historien är att dom varit gifta i lite mer än ett år men har varit tillsammans i lite mer än sju och har två barn tillsammans. Frun har sedan tidigare tre barn med två olika pappor. Dom två yngsta är dock barn till min vän. Han ville skiljas fick jag höra i höstas och då trodde han att det inte skulle bli en så stor sak av det hela, alltså att hon inte skulle ta det som hon gör. Hon vill inte skiljas och tror att han vill ta barnen ifrån henne vilket inte är något han vill göra och det har han sedan länge förklarat för henne. Han vill att de ska ha delad vårdnad med en vecka var och även kunna fira jul och liknande tillsammans för barnens skull.

Dock har det hela inte blivit riktigt som han hade hoppats. De bodde tillsammans i en ganska stor hyreslägenhet som står på honom och där bor just nu hon med sina barn en del av tiden. Anledningen till att han inte bor där är självklart för att de ska skiljas men även av den anledningen att hon hotat med att slå in skallen på honom när han ligger o sover. Han vågar inte sova kvar där vilket man kan förstå Han är även rädd för vad hon skulle kunna göra mer om han bodde kvar som att skada sig själv och skylla på honom o då det inte finns vittnen vet man ju oftast hur de brukar gå, o det hela har t o m gått så långt att polisen varit hemma hos dem efter en häftig ordväxling dem emellan och då yttrade hon även hoten om att slå in skallen på honom inför polisen. Polisen frågade först om hon verkligen menade vad hon sa o att det var att kalla för olaga hot, o hon menade de. Min vän ville dock inte anmäla henne utan de gjorde polisen. Självklart kom hon då in med en motanmälan.

Till saken hör även det att i deras relation e det bara han som jobbar o hon lever bara hemma o på några ströjobb, iaf gjorde hon de i slutet av förra året. Nu lever hon bara på min vän som eftersom dom fortfarande e gifta är försörjningsskyldig till hela familjen. Han bor numera hemma hos sina föräldrar med hans två barn. Trots att lägenheten står på honom har han ingen rätt att kasta ut henne för eftersom hon har fler barn än honom har hon större behov av lägenheten. Nu i förra veckan lyckades han få tag på ett par på nätet som ville byta sina två lägenheter mot en större och med det skulle min vän och hans (ex)fru kunna få varsin lägenhet. Hon var med på det från början men i slutet av veckan fick hon ett brev från försäkringskassan där det stod att min vän som har huvudansvaret för deras två gemensamma barn nu skulle få ta hand om deras barnbidrag. Detta gjorde att hon nu vägrar flytta ifrån lägenheten och säger att hon aldrig kommer göra det. Därmed måste min vän fortsätta betala hyran för en lägenhet han inte vågar bo i o även betala hennes räkningar. Detta trots att socialen är på hans sida och har tilldömt honom huvudansvaret för vårdnaden av barnen. O eftersom han behöver hennes namnteckning för att genomföra bytet går det ju inte, o detta trots att lägenheten står på honom.

Nu har iaf tiden tills deras skilsmässa går genom börjat ticka neråt efter många om o men. Hon vägrade skriva på pappren och vägrade ta emot folk som tingsrätten skickade ut för att få henne att skriva på osv. Tidigare har hon även ringt polisen och sagt att han går runt med en pistol, vilket visade sig vara en gammal luftpistol han hade som ung o som nu ligger på hans föräldrars vind. (Ex)frun har även när hon passat ett av sina barn som e 11 år bara lämnat henne hemma ensam en kväll för att gå ut, detta utan att ta med sig mobil eller på något sätt vara anträffbar. Hon har även ändrat i papper han fyllt i som skulle in till socialen för att hon skulle få barnbidraget och andra bidrag som han har rätt till.
 
Det hela har nu gått så långt att min vän kommer ta hjälp av en familjerättsjurist nu för att få reda på vad han egentligen har för rättigheter för som det är nu verkar han inte ha några alls. Men det där e väl svenska rättssystemet i ett nötskal.

Jag e väldigt imponerad att han under dessa omständigheter ens orkar jobba.

Pinsamt o se

Måste säga att Guldbaggegalen e sämre än nånsin faktiskt o inte ens Johan Glans e speciellt rolig. Men han passar nog inte riktigt som värd för en sån där gala. Kul iaf o se att Björn Gustafsson e ännu tråkigare. Men de som nog varit allra sämst e nog alla tacktal o talen utdelarna höll innan de delade ut sina priser. Alla försökte ju verkligen va roliga men alla föll pladask förutom Anders Jansson från hiphippgänget. Men han e ju alltid rolig förstås.
yeah

Välkommen till Sverige...

Fick ett ganska roligt men helt sant sms från en på jobbet idag. De verkar ha varit ett sånt där mess som skickas runt till en massa o så men de skiter jag i nu. Så de e säkert folk som läst de redan men iaf så kommer de här:

Sveriges nya skylt vid riksgränsen:
Välkommen till Sverige- Dårhuset där man tillåter djursex, luciatåg med barn för intagna pedofiler, anser att mördare inte e psykiskt sjuka, ökar invandringen trots en ökad arbetslöshet, men faan ta dig om du laddar hem en film eller kör 3 km/h för fort.
Enjoy your stay!

Finns mkt mer o säga faktiskt...

Textningsfunktionen på tv e underbar när program från skåne visas

Såg precis på Veberödsmannen på tv med Ernst-Hugo i huvudrollen. De e ju en del i serien skånska mord o de e ju verkligen tur att de finns en textningsfunktion på tvn för annars hade man ju inte fattat nånting.

Blir nog Irland i mars för oss o de ska bli skitkul, längtar som faan.yeah
Förhoppningsvis e destilliriet öppet denna gång, de blir ju tredje gången gillt denna gång då.

Helgens bravader o hur jag uppfattas i Holland

Det har varit en tung helg med lite för mycket alkohol för att man ska må sådär jättebra som man skulle gjort utan alkohol. Dock har de varit en väldigt rolig helg. Först kryssning fre till lör o sen fortsatte vi med en utgång i lördags på wirströms där Ronnie torskade sin jacka o jag började snacka irländsk politik med en full irländare på toan.

Har precis snackat en lång stund med min gode vän Christian som ringde frå mexico. De va kul för de va länge sen vi pratade sist, Visst e de roligt att han mår bra o trivs bra som faan därborta men vi saknar ju honom här hemma o tyvärr verkar de ju inte som att han kommer flytta hem heller på ett bra tag.

Idag har de inte blivit många barn gjorde heller, har dock städat undan en del här hemma vilket verkligen behövdes o så nu ikväll har jag käkat hemma hos brorsan men annars har de mest varit slöande i sängen. Blir dock lite orolig för va de e brorsans tjejs föräldrar tror om mig för jag har fått presenter av dem tidigare o nu fick jag även julklappar från dem o varje gång e de nåt med öl som jag får. Man kan ju undra va dom har för uppfattning om mig egentligen.

Men men jag hoppas på en kryssning snart igen för de va satans kul, 

Öronorgasm is the shit

Jag fick beröm av chefen idag o de e stort, han va skitnöjd för att han ännu en gång hade förvandlat en pc-användare till en mac-användare. Så jag e skitnöjd nu, inte ofta man får beröm av chefen hehe.

Imorrn e de kryssning me Martin, Sadie, Tessan o lite annat löst folk o de e skoj, va länge sen jag va på kryssning nu men har varit sugen ett bra tag sen man såg på färjan på tv. Visserligen inget höjdarprogram men man blir ju sugen på en überfylla ute på stora havet igen. Men iaf så e mitt mål o få till en perfekt fylla o att köpa upp mig på lite sprit till mitt spritförråd. Men frågan e vad de e jag ska köpa för nåt. Just i detta ögonblick har jag whisky, gin, vodka o skumpa hemma. Ja jag vet de e inte mkt o hänga i julgranen förstås men jag vet ju inte riktigt mer vad man behöver för specialgrejer. E sugen på o köpa lite rom, konjak, baccardi, tequila o kanske nån annan sorts vodka. O en ny flaska jäger me förstås. Vad behöver man mer till grundutbudet i ett bra barskåp?

Men de förstås att huvudsaken e ju att de blir skoj iaf.

De va öronorgasm på radion idag sista timmen på jobbet med acdc, pantera, mötley crue, metallica, def leppard, iron maiden, europe, ozzy i rad. Kan inte bli mkt bättre.

Längtar till Dublin... 


Jag ogillar o tappa bort mina kära ägodelar

Hur kan man tappa bort en stor kastrull i en lya på 27 kvadrat? de e faan en rejäl gåta för mig. Nu kanske ni undrar vem de e som tappat bort en kastrull o då ska jag tala om för er hjärndöda idioter som inte fattat de än att de e jag som gjort de. De e helt otroligt faktiskt. Man kan ju inte bara tappa bort en kastrull, de går bara inte. De e ju inte precis så att jag slängt den i soppåsen eller slängt ut den genom fönstret eller nåt. Tror inte de iaf. Men vart fasen e den?saknar ju den för de va min all time favourite kastrull faktiskt. Rejält handtag och stort innandöme och en riktig fröjd att laga mat i. De e weird. Tror jag har letat genom min lägenhet 100 gånger nu o den finns ju bara inte här o den kan ju verkligen inte ha gömt sig på så många ställen heller.

Mitt liv e skumt ibland.

Jag vill bli besatt...

Såg tidigare slutet på top model på trean när jag zappade runt. De e ganska sjukt att ett sånt program kan ha tittare egentligen, ja vet jag har tjatat om de tidigare men iaf. Jag kan förstå att många ser på program för att man vill vara som personerna i programmet, jag gjorde de förr när jag kollade A-team o macgyver men där var de ju lite action, pangpang, sprängningar o andra häftiga grejer för en gosse i 12årsåldern. I top model finns ju verkligen ingenting häftigt bara en massa småbrudar som om man tog kort på dem i en annan miljö skulle se ut som folket på bilderna från koncentrationslägerna i 2:a världskriget. Jag hoppas innerligt att tjejer som ser på skiten inte vill se ut som dom för då har de verkligen nåt fel i huvudet. Men tyvärr tror jag väldigt många tjejer vill se ut som utsvultna taniga skelett bara för att dom e modeller. Kan inte dom som e med i programmet försöka göra nåt vettigt me sitt liv i stället. Dom äcklar mig, deltagarna o pajasen som e programledare. Fy faan.

Ett av mina mål 2009 e att bli besatt av en serie. Många personers bloggar jag läser e helt inne i olika serier, varför kan inte jag bli det för?visserligen e de folket ofta besatta av totala skitserier men jag ska kanske inte säga nåt, mkt av de jag ser på räknas säkert som skit av andra. Men jag vet ju inte vilken serie jag ska bli besatt av, vill inte ha nåt onaturligt eller konstigt o ingen sjukhusserie o de som finns kvar då har man ju typ sett, iaf de som e nåt o ha typ vänner o seinfeld. E inte intresserad av heroes, lost, scrubs, arkiv x eller nåt sånt. Heroes har jag inte sett nåt av men vad jag hört så e de inget för mig o enligt en jag känner e det inge o ha heller. Lost o arkiv x gillar jag inte heller, dom e för konstiga o scrubs funkar ju men de finns så mkt bättre. Så vad fasen ska jag bli besatt av då?

Köpte senaste Rockyboken idag o upptäckte att jag missat nr 14, shit!!! Jag måste ju ha den nu ju. Rocky is the shit...yeah

Ireland in my dreams

Nu e jag tillbaka i verkligheten igen efter en ganska lång ledighet med två undantag. Har de senaste dagarna varit i Arvika o hälsat på pappa o hans nya familj o de har varit riktigt bra. Fyra små knattar har man haft löpandes runt benen i princip hela tiden o har jag inte fått tinitus innan så har jag troligen fått de nu för tysta kan man inte riktigt påstå att de e så ofta. Alma har ju ett skrik som skulle kunna krossa glas tror jag, men dom e härliga iaf de små liven, satte man bara på en dvd med wall-e, bilar, pingu eller young einsteins eller nåt liknande så höll de sig lugna o satt t o m stilla. 

Karlstadsperioden nu har varit bra trots att nyår inte blev riktigt som jag hade hoppats, jo jag vet jag skrev nog nåt annat tidigare i nåt inlägg, men när jag tänkt efter lite så...
Tror t o m att jag har jagat bort min flyttatillbakatillkarlstadlängtan nu iaf o de e ganska skönt. Nu vet jag att jag egentligen inte har nåt där o hoppas på. Vill man något o har chansen så tycker jag att man ska försöka göra det, men vad vet jag, jag kanske e helt dum i huvudet som tycker så. De enda jag saknar där e mina vänner som dock inte e så många. 

Jag vill visserligen bort fortfarande men inte dit. Älskar ju sthlm men jag vill iväg nånstans o göra något annat. Längtar som faan till Dublin nu. Martin tror jag skulle stanna där om våra planer kommer att bli av.

Guinnes is good for you

New years day

Linder påpekade precis att jag borde skriva att han just i detta ögonblick vattnar blommorna, han trodde att väldigt många skulle va intresserade av de.

Nu ska vi kanske hem till bröderna gay snart o kolla film.

Funderar på o,m jag skulle börja ge modetips här i bloggen som typ 95 procent av alla tjejer gör i sina bloggar där de tror att de kan något o att de har en sån jävla koll på allt med mode. Men eftersom jag inte kan nåt om sånt så ska jag nog hålla mig till o såga folk istället för de e mkt roligare.


2009 års första inlägg

Just nu ligger jag i en sjukligt obekväm ställning i Linders soffa o jag har en känsla av att jag kommer ha ont i några utvalda delar av kroppen sen. Idag har vi inte gjort många knop alls, Linder låg i sängen till kl två medan jag vaknade vid typ halv elva o har varit uppe sen dess, o med uppe menar jag vaken o inte uppe stående o gåendes. Har varit alldeles för bakis för min smak idag men de e ju så de brukar va o sen har de ju typ varit vännermaraton på tv o då har man ju haft nåt o göra iaf.

Gårdagen var ganska trevlig faktiskt med fest hos fylleSara. Vi va rätt få där men tillräckligt många för o få till en lyckad fest iaf. En hel del öl o skumpa dracks upp o en sjukligt kass cigarr röktes o de va allsång till Sven Ingvars o kul var det. Önskar att jag hade varit lycklig bara.

För övrigt funderar jag på o sluta vara snäll mot en del när jag ändå aldrig får nåt tillbaka. Inte så att jag måste få en massa saker eller så tillbaka men det verkar ibland som att de bara e jag som e snäll. Men de e klart de e väl dumt o slösa tid o kraft på personer o saker som jag vet att jag inte har nåt för. De e nog mitt nyårslöfte, att inte slösa kraft o tid på folk som inte gör detsamma för mig.

Men jag ska aldrig bli en skrytmåns som en viss person e.

Funderar på o göra en sammanfattning av året me nu men eftersom de inte hänt nåt hittills så e de ingen idé. Linder påpekade dock att vi iaf sett fredagen den 13e del 4. Roligt att vi iaf hittade en koppling mellan den o tillbaka till framtiden. En sammanfattning av 2008 lär de dock inte bli för ingen skulle va intresserad av o läsa skiten ändå.





















RSS 2.0