Helgen e här

Tretton minuter kvar innan långhelgen börjar o de e ju faktiskt riktigt najs de. Sen har jag blivit lovad lift in till stan av tompa, som för övrigt skaffat sig facebook nu, o de e skönt för då slipper jag ju tunnelbanan. Jag har ett slags hatkärleksförhållande till tunnelbanan tror jag. Jag ogillar ju den blåa linjen starkt för den e så läskig men den röda linjen mellan mörby o fruängen e kalajs. Skumt det där faktiskt.

Vid fem i halv tre går iaf mitt tåg till skogsbyn o de ska bli riktigt roligt o få komma dit igen, sen att jag inte har en susning om vad som kommer hända heller gör inte så mycket. De ska ju iaf bli nån sorts fest på lördag o de e skoj, får hoppas de kan bli lite fest nån annan dag me. Sen e de ju tänkt att jag ska träffa lite gamla kamrater igen me.

Så jag önskar er alla en riktigt mysig helg iaf, för de ska jag ha.

Fridens liljor på er


Ett kärt återseende

Under de senaste dagarna på jobbet har jag o Leif haft på kanalen memphis på minradio.se o där kör de bara en massa 50-60-tals musik o de e helt underbart. O idag spelades de en låt med Roy Orbison o jag hade ju nästan glömt vilken briliant artist han var.

Här kommer han i en video tillsammans med gruppen Traveling Wilburys som han var med i när de släppte sitt första album. Tyvärr dog han strax efteråt men musiken lever ju helt klart vidare. O de var ju inte bara han som var känd i den gruppen, de andra medlemmarna var Bob Dylan, Jeff Lynne, George Harrison och Tom Petty. Inga dussinartister det inte, eller hur?

Låten e iaf helt otroligt bra...


Hickan kan komma plötsligt...

Det blev som förutbestämt indiskt käk på nåt lokalhak vid Hornstull o de var ju faktiskt helt klart ätbart. Väldans starkt var de iaf men de e ju gott, dock har ju jag den där förmågan, eller lasten eller vad man nu ska kalla det att så fort jag börjar käka stark mat så börjar jag hicka. Men de skumma e att de typ bara gäller de typ två första tuggorna o sen försvinner det. Vilket e himla skönt förstås för vem vill sitta som ett mobboffer o hicka sig igenom en hel måltid. Men de e alltid lika pinsamt när man i början av måltiden ska försöka dämpa den första hickattacken vilket aldrig går bra så då blir de alltid nåt annat skumt ljud, ungefär som hiööörrrhhhck eller nåt sånt. Skumt helt klart. Sen fick jag o Fluff skynda oss till tbanan för jag hade ju tvättid kl 20. Jag hann inte riktigt men ingen hade snott min tid iaf vilket var skönt.

Ikväll har jag även avbokat månadens bok från smb, betalat en räkning o kollat fotboll så helt oaktiv har jag inte varit. Jag skulle vilja säga att jag varit extremt effektiv, precis som alltid.

Fick höra nyss att Angie ska till skogsbyn i helgen me o de e kul, vi ska försöka hinna säga hej iaf för de va ett bra tag sen sist.

Tipsvinst yeah

Nu e klockan cirkus 16.50 vilket betyder att jag har bara ett fåtal minuter kvar på jobbet för dagen o de e skönt. Sen bär de av in mot Hornstull där jag ska träffa på Fluff o Tomaten för o käka nån sorts indiskt krubb, jag hoppas för tomatens skull att de kommer va gott med. Först försökte de få mig o käka sushi men där går gränsen. Visst alla andra verkar ju gilla rå fisk men jag har inte riktigt förstått tjusningen med det, men men de e väl kanske som kaffe, nåt man lär sig tycka om. Dock gillar jag ju inte sånna grejer som man måste lära sig tycka om, de e precis samma sak med te som alla verkar gilla, jag tycker de luktar ungefär lika illa som broccoli o därför e det ett stort nej tack för sånt från min sida.

Kollade min tipsrad från i helgen nyss o de visade sig att jag lyckats dunka in en storvinst me, inte illa de. Hela tio rätt o en extremt stor utdelning blev det, nämligen 31 svenska friska riksdaler.

hmm

Har ni sett den nya enkronan förresten, den e ganska fin.

Blev ingen lya i gamla filmstaden heller verkar de som, den ligger just nu vad jag vet på min smärtgräns o de e inte ens jag som lagt de budet så de lär väl skita sig. Men men de löser sig som han som sket i poolen sa...

Nu e det bara 1,5 dag kvar innan jag drar till skogen, wiehaaaaaaaaa. De ska bli roligt, saknar ju alla skumma tomtar därborta. O så lite fest blir de me, o de e ju aldrig fel de.

Skurt o Paintball

Om ett par veckor ska jag för första gången i mitt liv prova på paintball o de ska bli skitkul. Jag vet att jag säkert e sjukt efter som inte provat de än men de skiter jag i, den som väntar på nåt gott... väntar ju alltid för länge o de e väl sant förstås. Men faktum e att jag länge velat prova det men de har inte blivit av bara. Men den här gången har Peppe styrt upp de då han fyller år samma dag o de e nog tur att de e nån som tar tag i saker för varken jag eller Martin e ju speciellt bra på sånt. Än så länge e vi tydligen bara fyra inbokade så de finns platser kvar men de löser sig nog. Men om de finns nån annan som e sugen på o va med så e ni säkert välkomna ni med.

Idag har jag varit o kollat in en lya som jag trodde skulle vara riktigt najs, iaf av de man såg på bilderna. O bilderna hade väl rätt om man tänker på de stora rummet men både köket o badrummet såg rent sagt för jävliga ut. Man skulle kunna säga att de såg ut som små knarkarkvartar, o han som bor där hade ju verkligen inte gjort mycket för att fixa till de, vilket e jävligt dåligt, speciellt med de priset han vill ha för den. Får se hur de blir med den lyan jag budat på nu oxå...

Imorrn blire käk ute me Fluff o Tomaten o de ska bli trevligt. Haha de lät kul de där, Fluff o tomaten låter som ett barnprogram ju. Nåt barnprogram liknande gamle kära Skurt om de e nån som kommer ihåg honom.

hmm

Jag vill gå på bio, o de nästan genast. Men Peppe bangar ju hela tiden, o de e inge kul o gå ensammen...

Subs is missing

Har börjat piggna till nu o de e skönt men eftersom min dag hittills egentligen bara bestått sömn i sängen så e jag lite orolig över att jag inte kommer kunna somna på ett antal timmar o de e lite surt. Så jag hoppas att jag blir lite sömnig av o läsa lite sen. Jag lyckades iaf ta mig ut idag en gång, klockan halv tio idag drog jag på mig mjukisarna o en tshirt o knallade ner till ica o handlade lite grejs bla Tom o Jerryglassen cookie dough, eller hur de nu stavas. Den va god men inte lika god som den första jag provade o skrev om tidigare. Sen hade de ju inte mitt nya favoritbröd, Äntligen subs, nere på ica o de va illa. Men men nu e de snart dags o förkovra mig lite i min bok o försöka sova.

hmm

Imorrn e de visning igen o så startar budgivningen på lyan jag kollade på i måndags, men jag tror inte jag kommer ha nån chans på den, saknar troligen ett par hundratusen tyvärr.

Vila i frid Farbror...

Tung tung dag

Dagen e snart slut o helgen därmed likaså. Att den hä dagen snart e slut har ju både sina för o nackdelar då de e skönt o slippa vara bakfull o ha skallebank men samtidigt så e de inge kul att helgen e över för den har gått alldeles för fort som vanligt.

Jag har verkligen inte mått bra nånstans idag o skallen har bankat som fasen vilket inte e alltför roligt men de e väl så när man börjar bli gammal, man e vanligtvis helt förstörd dagen efter. Men som tur e börjar jag känna mig lite normal nu iaf. Så som ni förstår har jag verkligen inte gjort ett skit idag, vilket ungefär e som vanligt på söndagar numera. Dagen igår va riktigt trevlig, iaf grillningen i Vitabergsparken o sen när vi va på sunkstället Carmen efter, men av nån underlig anledning så blev det lite för mycket öl för mig o för de andra. Men men shit happens.

Jag kom iaf på världens affärsidé igår när vi satt i parken, Sen att jag inte har en aning om hur jag ska kunna gå vidare med det e ju kanske inte så bra men jag ska fundera lite mer på det iaf.

Emmer ringde mig idag o de va roligt, va länge sen vi pratade nu o de ska bli skitkul o träffa henne på torsdag i byn.

O idag gick Djurgården vidare i cupen o de va ju himla bra, vi får hoppas att de kan börja skärpa till sig lite i allsvenskan me nu.

...and the result of the jury is...

att glassen var helt klart ätbar. Inte riktigt lika fantastiskt som jag hade väntat mig men helt klart smaklig. Men o andra sidan ska jag väl inte säga alltför mycket med tanke på att jag bara smakat en smak hittills. Strawberry cheescake hette den för övrigt. Jag hade väntat mig att den skulle va mera gräddig än va den var o så måste jag säga att man tröttnade lite på smaken efter ett tag. Men jag ska nog ta o ge glassen en till chans nån annan dag med en annan smak, men frågan e ju vilken smak man ska prova då? ni som e experter, vilken smak ska jag prova nästa gång?vilken e godast helt enkelt?


jerry

De sägs att de ska bli fint väder i helgen, de e bra för nu e de faktiskt dags för riktig vår. O på lördag blir de öl, wiehaaaaa!!

Dagens meningslösa fakta...

Visste ni att världens första "telefonkatalog" gavs ut den 21a februari 1878. Den bestod då av en enda sida med femtio telefonnummer i New Haven i Connecticut.

O visste ni att så sent som i september år 1977 avrättades den siste personen med giljotin i Frankrike. Den sista publika avrättningen med giljotin skedde år 1939 då den ökände massmördaren Eugene Weidmann torskade huvudet.

Intressant eller hur...

I´m gonna see what all the fuzz is about...

för jag har nämligen köpt Tom o Jerryglassen nu. Alla tjatar ju om den hela tiden så nån gång måste ju bli den första gången för mig me. Visserligen e de bara tjejer som pratar om den hela tiden men Therese har sagt att hon inte skulle förlåta mig om alla tom o jerryglassfabrikerna brann ner o jag aldrig hade smakat på glassen. Så de e nog bäst o ta henne på orden där o kolla in va den stora grejen e med glassen. Förhoppningsvis e den god me. Nu har jag ju ingen aning om vilken smak man skulle ta så jag frågade hon i videobutiken om vilken hon gillade mest o hon sa att nån half baked var den som gick mest men hon gillade nån phichbla bla bla, nåt sånt hette den. Men eftersom jag gillar jordgubbsglass så tog jag en med strawberry o nåt mer. Men den e säkert god. Men dyr som fasen va den ju o de gillar jag inte så de e bäst för alla som haussat den att den e värd priset nu. I´ll let you know...

I am the eggman

Peppe har tjatat nu sen i söndags om att jag ska skriva om den sk skräckfilmen vi såg i söndags. De va som vanligt en av de filmerna som han fick i sin skräckfilmsbox för ett tag sen. Vi har sett fler än hälften nu iaf tror jag o de blir ju knappast bättre tyvärr, men men vi ska plöja alla e de tänkt iaf.

Filmen hette iaf hypnos o handlade om nån ung läkare som började jobba på ett dårhem o så hände det en massa självmord där som tydligen inte va självmord o så lite sånt. Filmen började väldigt skumt o man fattade verkligen nada men värre o sjukt mycket mer weird skulle de bli. Sen i mitten av filmen var den faktiskt ganska sevärd men de berodde knappast endast på att tjejen va rätt snygg utan snarare på att filmen var ganska normal. Men sen mot slutet så spårade den ut totalt o man fattade verkligen inte ett jävla skit. Man skulle förstå mer av en serbokroatisk guide som håller en monolog om polsk filosofi än man gjorde av filmen O så självklart så slutar den sådär tvärt som alla skumma filmer gör. O jag som har så svårt för sånna där filmer man måste se 34 gånger för o ens fatta vad den handlar om.

 hehe


De e för övrigt flera filmer jag vill se på bio nu så om nån vill följa me e de bara o säga till...

If you think that you´re strong enough

De e konstigt, jag trodde bara de va fjortisungar som tuggade tuggummi med extremt öppen mun men tydligen gör han den vithårige i emd det oxå, de såg jag precis på roomservice. Men de e klart han tar väl efter sina fans förstås hehe.

Varje dag på bussen till o från jobbet får man se det och de e precis lika roligt varje gång, o man förundras verkligen varje gång över hur totalt dumma i huvudet folk e. O de gäller t o m folk som pendlar varje dag. Alltså, hur svårt kan de va? är det dörrar som inte har en knapp man öppnar med så går man ner ett steg för att dörrarna ska öppnas, de e skitenkelt. Så är det o så har de varit sen en helvetes massa år. Trots de ser man de hjärndöda idioterna varje dag stå o skrika högt till chauffören eller trycka hårt på dörren för o få den o öppnas. Men men varför klaga, man får ju sig ett skratt varje dag i alla fall.

Trots två roliga resor till o från jobbet så har dan varit sådär, äckligt mycket o göra men annars har de inte hänt nåt kul mer än att jag beställt en ny mobil o kollat vänner. Men snart e de helg iaf o de e väldans skönt. De behövs faktiskt helg snart, o då blir de öl o öl o ännu mer öl. Wiehaaaaaa

O de körde Nice dream förut på "how I met your mother" o de e ju faktiskt riktigt najs de. O igår va de ett vänneravsnitt med en Interpollåt, inte illa.

 

Fridens liljor...

Effektivitet e mitt andranamn

De har varit en grymt effektiv dag för mig, eller iaf sen jag slutade på jobbet. Jag har varit hemma o ätit hos min kära moder o sen hjälpt henne o handla sl-kort via nätet till både henne o mig. Min mor e snäll som bjuder mig på mitt nästa säsongskort, de e bra de. Fick med mig en massa god mat hem me o nybakat bröd, de e smaskens. Sen jag kom hem från mor min har jag även lyckats deklarera trots en massa besvär. Va ju tvungen o använda min gamla dator för de e där jag har min e-legitimation o min gamla dator e ju segare än en 102årig kärring med rullator. Men efter många om o men o uppdateringar med mera så lyckades jag komma in o kunde godkänna skiten iaf.

Sen ringde Martin o vi diskuterade Arvikaresan som börjar närma sig nu. De blir tåg till Katrineholm på måndagen o sen bil därifrån på tisdag morgon.

Annars har dagen varit ganska bra tror jag, en helvetes massa på jobbet o göra men de gör inte så mycket. Har iag sluppit tänka en massa jobbiga tankar o de e skönt.

Vill ha helg nu

Fridens liljor o puss

Underbart skön reklamfilm...

Den här reklamen speglar nog verkligheten en hel del tror jag...



Jag vet att ni säkert sett den redan men den tål o ses flera gånger...

The boys are back in town

Dagen har varit ganska bra idag. Sjukt mycket o göra på jobbet visserligen men då går ju dagen fort iaf o de e bra, de jobbiga e dock att Leif ska va borta fr o m efter lunch på onsdag o resten av veckan o de e lite drygt med tanke på att de e så mycket o göra speciellt med alla GSM:erna som kommer in i slutet av veckan. Men men de ska nog gå bra tror jag. Skönt o slippa tänka lite på de jobbiga idag me för de e sällan jag hinner tänka på nåt annat än jobbet när jag e på jobbet o de e skönt. Däremot kommer oftast skiten tillbaka på kvällarna, som ikväll...

Va på visning idag me efter jobbet o Vempa hängde med. Lyan va verkligen skitnajs o jag skulle utan tvekan kunna tänka mig o bo där, dock lär nog priset gå upp lite för mycket för mig, men så e de me nybyggda hus tyvärr. Men jag ska lägga ett bud iaf hade jag tänkt o se hur de blir.

Fick nyss reda på att jag inte kommer kunna åka bil hem från Arvika i sommar o de va en stor missräkning o de suger verkligen men de e ju inte så mycket o göra åt verkar de som. Jag ser dock fram emot festivalen som faan.

Faan jag vill inte tänka på de där jobbiga men de går inte o sluta älta de i huvudet, jag vet verkligen inte hur man gör, jag e helt enkelt för puckad för de...Hur gör man för o få de o försvinna?

Kom igen Djurgårn

Lite bättre tankar snurrar i den tomma skallen nu, o de e skönt

De känns lite bättre nu faktiskt sen jag kom tillbaka från Peppe. De brukar göra det o de e skönt för där kan jag alltid prata ut o även om jag sällan får några vettiga svar från honom så känns de bra o ha nån jag kan prata med om allt. De e bra de. Läste igenom mitt senaste inlägg nyss me o jag kanske tog i lite mycket vad gällde några saker men de e så de e med mig tyvärr att när jag känner mig nere så e verkligen allt piss o helvete så då blir de lite överdrivet ibland. Men som sagt så fick jag lite distans ikväll till mina känslor ikväll, vette faan hur, men iaf så fick jag de o de ska bli kul o komma till byn över valborg. Bara jag kan hitta nånstans o slagga, känns som Henke börjar bli trött på o ha mig boendes där lite då o då. Men men de löser sig nog, hade jag haft pengar hade jag tagit in på hotell.

Men de e fortfarande ett litet problem, eller problem kanske de inte e men jag skulle behöva prata ut om en grej med nån o killar verkar inte funka o prata med just i de här fallet. Har försökt prata med Martin, Peppe, Thomas, Leif o även om de sagt bra saker så vet jag fortfarande varken ut eller in. Men frågan e ju vem jag ska prata med...

Tankar som gör ont

Har haft en väldigt lugn söndag hittills o har mest bara slöat o tagit de lugnt. Vid tolvsnåret var jag med brorsan o kollade in en lägenhet i Solna. Den va riktigt najs men tyvärr störde jag mig på att jag inte kunde få plats att avskärma sängen riktigt så de kommer nog inte bli något bud. Ska på en annan visning imorrn sen efter jobbet, en lägenhet som verkar klart intressant, troligen kommer den bli för dyr men man kan ju försöka iaf.

Helst av allt skulle jag nog vilja flytta bort nånannanstans för o komma bort för just nu känner jag mig inte välkommen nånstans faktiskt. För första gången på riktigt länge ser jag knappt fram emot o få komma till Karlstad som jag ska till över Valborg. Hade jag haft möjligheten hade jag bokat av biljetten o få pengarna tillbaka men de går ju inte nu tyvärr. Ska bli intressant o se hur det blir med en sak vad gäller den helgen o blir de som jag tror de kommer bli så lär de knappast bli nån resa mer dit för mig på väldigt länge för då vet jag att de jag tror e sant. Ibland, som nu, är det verkligen enkelt o se vilka som är mina bästa vänner o som verkligen bryr sig på riktigt, o om jag ska vara helt ärlig är de inte ens hälften av de jag hade med på min vännerlista i min blogg tidigare.

Jag vet inte riktigt men tydligen så gör jag något som e fel eller så e jag antagligen helt dum i huvudet, nåt e det iaf. De kan ju dock vara som så att jag egentligen inte känner folk som jag trodde jag kände. Det värsta som finns e att vara den personen som alltid är andra eller tredje valet o precis så känner jag mig nu. O de suger.

Dagens meningslösa fakta...

Ordet för lön på engelska heter ju som de flesta normalbegåvade tomtar vet, salary. Salary kommer från det latinska ordet för salt, nämligen salarium o detta för att på romartiden en helvetes massa år sen så delades de romerska soldaterns lön till en början ut i salt.

De trodde ni inte va.

Glasses from hell

De finns mycket jag inte förstår när de gäller tösers smak för mode o jag vet att jag tidigare sagt min åsikt om mycket men glasögon e något jag aldrig nämnt nåt om. Jag har ju ingen koll egentligen på modet inom de området då jag själv bara använder mina hemma när jag läser men vad jag kunnat se på flertalet reklamkampanjer i tidningar o på affischer utomhus så måste jag säga att de finns en sorts glasögon som tydligen verkar vara lite på modet nu bland de kvinnliga könet o de e sånna där bågar man hade på 80talet när man var liten o verkligen hade nada koll eller ens brydde sig. Så jag surfade runt lite o kollade om jag kunde hitta en sån bild nånstans.

ful

Denna hittade jag o de e tydligen nån som skriver nån sorts modeblogg som e på bilden. Men frågan e hur pass bra smak man ens har vad gäller kläder o annat när man påstår att sånna här glasögon e snygga. Utan o mena nånting illa om hon på bilden som person så ser hon här ut som ett freaking retard. Glasögonen hör möjligen hemma på en 80talfest eller liknande men låt oss vettiga 80talister som haft bågar i denna gräsliga form på oss på riktigt få slippa se skiten nu. De finns mycket annat roligt o fint från 80talet man kan ta till vara på idag såsom musiken, Miami vice, A-team, träningsoverallerna, de korta adidasshortsen med mera, men låt oss slippa glasögonen snälla!!

Musikal o rysk öl

Igår innan fotbollen fick jag de jag hade beställt från Martin o Sadies resa till Moskva, nämligen två stycken ryska öl. På burk ska jag tillägga. Jag tänker inte ge mig på o försöka uttala namnen eller ens skriva de här för då skule de krävas en massa letande efter skumma symboler så ni får helt enkelt läsa på etiketterna o försöka uttala namnen själva.

beer

Visst ser dom smaskiga ut hehe...

Idag ska de tydligen vara ganska kallt ute enligt min moder, själv har jag ingen aning för jag har inte tagit mig ut än men hon brukar ha rätt så de gäller för mig o klä på mig sen när jag ska iväg hem till min broder o fira hans födelsedag. Sen blir de käk på Mäster Olof eller mäster Hans eller liknande, kommer inte ihåg va restaurangen hette. O så avslutar vi kvällen på musikal. De va skitlänge sen jag va på musikal o de har väl sina orsaker men de kan ju faktiskt ibland vara ganska underhållande.

Imorrn blir de iaf två visningar med min broder o sen ska jag troligen träffa tomaten o sen på kvällen troligen käk o film hemma hos Peppe, precis som vanligt en söndagskväll. För de brukar ju vanligtvis inte vara nån som vill gå på bio med mig då tyvärr.

Hade en dröm inatt om en som läser min blogg o jag hoppas verkligen inte jag e en sanndrömmare.

Nu ska jag slå in presenter...

Fridens liljor o ett stort grattis till min broder.

Million Dollar baby, vilket skämt

En av världens mest överskattade filmer e på tv just nu, nämligen Million dollar baby. Vanligtvis kan ju även överskattade filmer vara bra men den här e ju de verkligen inte. Seg o tråkig o på tok för hypad. Sen att hon som gör huvudrollen i mina ögon e en av de tråkigaste skådespelerskorna sen Julia Roberts gör ju inte saken bättre heller. Synd bara att så pass bra skådisar som Morgan Freeman o Clintan e med i skiten, man tappar liksom lite respekt för dom. Jag vet att de finns flera som tycker skiten e bra o som säkert kommer klaga på mina ord om de nu läser de men i mina ögon e filmen inte värd o se. De e så att säga ett riktigt jävla sömnpiller.

Dom ringde mig från nån filmklubb eller liknande igår när jag satt på bussen hem för jag hade tydligen varit med i nån tävling på nån sida eller liknande. Men iaf så ville de ge mig en gratis film för att jag varit med o de e ju fine för mig, tydligen hade jag skrivit att jag gillade thrillers o skräck så tösen jag pratade med namedroppade ett par filmer inom den genren o de två första hon nämner e Låt den rätta komma in o Twilight. HALLÅ!!!!! Låt den rätte komma in kan jag väl godta som en skräckfilm men Twilight.... ska de vara en skräckfilm eller? eller kanske en thriller? haha de e ju knappast nån av dem. Jag skulle vilja placera den i ett fack tillsammans med filmer med Josh Hartnett o Ben Affleck, dvs crapfilmer som bara kan gillas av fjortisbrudar som endast går på filmen för att huvudrollsinnehavaren tydligen e snygg.


Bussligister

Idag på bussen hem på jobbat knallade de på tre små fjortisungjävlar i Kista o helvete va de höll på där de satt på de "coola" platserna längst bak, inte en lugn stund utan de gapar o skriker precis sådär illa som bara äckliga fjortisidioter kan. Jag va bra jävla nära på o gå o säga till dem o hålla käften. De värsta o nästan alltid mest högljudda e, o de här kommer jag säkert få skit för nu men de skiter jag fullkomligt i, alltid tjejerna. De verkar som de alltid e dom som ska hävda sig mest genom o hålla låda så varenda jävla passagerare på bussen ska veta exakt vad dom gör. Vem i helvete bryr sig om er era jävla miniidioter, måste ni sitta på bussen o skrika, kan ni inte sätta er under nån bro o boffa lim tills ni svimmar istället så man blir av med er, jävla ungjävlar. Fy faan jag hatar dom där små äckliga fjortisknattarna, skrika med sina jävla målbrottsröster kan ni göra hemma o inte på en buss som e full med passagerare. De e sånna som e anledningen till att man aldrig vill ha barn själv.


Kändisskådning i storstan

Idag hade varit en stor dag för mig. En massa jättehäftiga saker har hänt o jag har sett två riktiga superkändisar (med betoning på super hehe) inne i stan. Jag o Leif var i förmiddags inne på möte på bratstermalm o på tunnelbanan såg vi dagens första kändis nämligen Philip Hellqvist i Djurgårdens A-lag, de e stort, Leif stod t o m precis bakom honom när vi gick av vid centralen. Jag va alldeles skakis i benen när jag stod där en bit ifrån. Sen när vi väntade på röda linjen mot Mörby centrum kom så dagens andra kändis. Va han heter vette faan men de va iaf den där bögkändisfrisören som hjälpte Tutt-Rosing o hitta sin fjortisstekare i programmet på femman nyligen. De va verkligen jättehäftigt för han e ju en superkändis av rang. De va de kändisarna som skådades idag, Leif hade som vanligt ingen aning om vilka de va men han va "mäkta" imponerad av mig som hade ögonen på skaft i alla fall. Men Leif fick iaf sitt lystmäte sen efter mötet då vi knallade in på Clas Ohlsson o där e han ju som en get på grönbete ungefär.

Men iaf så va den andra häftiga grejen som hände mig idag att jag för första gången fått dela ut mitt visitkort till annat folk än min familj o mina kamrater, o detta hela två gånger idag, de e helt sjukt. Jag kände mig som värsta businessmannen ju.

I wish I was special...

Nu e det 20 minuter kvar till jag får gå hem o de e skönt, skulle egentligen träffat Tomas ikväll för han har lovat o fixa lite program till datorn men vi sköt upp det lite.

Underbar nyhet för övrigt i dagens blaska...

hmm

De måste ha varit en stark tant de... men frågan e ju vad som e felet med rånaren?

Dreaming of you

De va fullt upp på jobbet idag o sånna dagar gillar jag för de mesta för då går dagen fort o då blir de helg fort o de e bra. Känner att jag behöver helg nu, behöver få lite ledigt nu efter två tunga dagar på jobbet.

Ikväll hade jag möte o mat med min konsult som jag ska hyra in för o styra upp min hemsida med blogg o grejer. Så snart kommer jag inte ha kvar denna bloggen utan då får ni knalla över till min hemsida o läsa om mina bravader o äventyr, eller okej, om mina klagomål o en massa annat iaf. Riktigt fin ska den bli hoppas jag, får se när den kan bli klar o användas o så me, men de kan hända att de kommer bli en liten tillställning med mingel o plockmat o annat för o premiärvisa sidan. Eller inte, mingel hemma hos mig e ju inte nåt o sträva efter precis, ett redigt fylleslag kanske de kan bli hehe o de e ju inte fy skam de precis.

E de nån som har nåt förslag på nåt jag borde ha me på min hemsida kanske?

En låt som stämmer ganska bra in just nu, iaf delvis

 

Up in my lonely room
When I'm dreaming of you (wah oooo)
Oh what can I do
I still need you, but
I dont want you now

Rock 'n' Roll Queen

Har ikväll spenderat tid med min käre midgetvän Daniel i Kyrkbyn. Vi käka pizza o kollade film. Muchos trevligt o en helt klart sevärd film. Såg RocknRolla regisserad av Guy Ritchie, ni vet han som gjorde Lock Stock o Snatch bl a, så man hade ju ganska höga förväntningar innan även om man visste att filmerna han gjort efter Snatch sugit bisonpung.

yeah

Men iaf så var filmen inte riktigt i närheten av hans tidigare mästerverk Lock stock o Snatch men den var ju helt klart sevärd, o som vanligt var ju musiken i filmen outstanding. Jag kan helt klart rekommendera den. Dock så inträffade de som vanligt när de gäller engelska filmer att man hör en låt i filmen som man känner igen men inte kommer på va de e. Man sliter sitt hår, svär ve o förbannelse över allt på denna jord för o komma på men de går verkligen inte, men som tur e så finns ju internet o nu när jag kom hem kunde jag kolla upp vilka låtar de var. Jag måste ju säga de, om jag nu inte sagt de förr, att engelska filmer tar amerikanska filmer alla dagar, speciellt när de gäller soundtracket. Här e bara några fantastiska låtar som e med i den här filmen:
  • The Clash - Bankrobber
  • War - Outlaw
  • Lou Reed - The Gun
  • The Hives - The Stomp
  • The Subways - Rock & Roll queen



Så jävla klockrent sagt...

hmm

Två filmer av väldigt olika klass..

Denna dagen har varit ungefär som de andra dagarna denna påsk, djävulskt lugn men de e ganska skönt ändå, men trots de känner jag att jag borde gjort nåt vettigt, men icke sa... just de Nicke, dvs moi. Shit där fick jag till det.

Jag har iaf idag avnjutit två stycken filmer. Två stycken filmer som var väldigt olika men ändå väldigt lika. Båda hade fått bra recensioner men i ofantligt olika sorters medier. Den ena var en finsk krigsfilm och den andra en splatterfilm och båda med extremt mycket dödande. Jag vet va ni tänker att då e de troligen två filmer som va totalt crap men säg där fick ni tji. Filmerna var nämligen Tali Ihantala och House of blood. Jo jag vet att när man ser att en film heter House of blood så tänker man direkt på en blodig film med totalt hjärndöd handling o ungdomsbruttor som visar tuttarna stup i kvarten och jävlar i backen vad rätt man har då. Inga blottande bruttor i denna tyvärr men filmen var dock lite smått underhållande ibland om man tänker på hur många olika sätt det finns att slå ihjäl en person på men handlingen var ju som sagt genomusel. O vi ska inte ens tala om skådespelarinsatserna, man kan säga att min, Fillefjonkan o Slobbos insatser i den extremt våldsinriktade filmen Maximum power är Oscarsklass på om man jämför skådisinsatserna. Jag kan på rak arm säga att Kristina Lugn med konstant epilepsianfall hade gjort alla rollerna sjukt mycket bättre, o de säger ju de mesta. Man skulle även kunna säga att de va en, om man jämför med fotboll, korpenversion av From Dusk to down men med lite annorlunda handling. Dock är det alltid lika roligt o läsa på baksidan av skräckfilmerna Peppe har i sin samling hemma, alla har fått grymma betyg från väldigt suspekta hemsidor på nätet o denna hade bl a text om att fimen passade de som somnade under excorsisten, gäspade åt motorsågsmassakern o knallade ut o rastade hunden till Omen. Visst e underbart med filmer där texten på baksidan e mer underhållande än själva filmen.

yeah

Den andra filmen som va Tali Ihantala var som sagt en finsk krigsfilm som jag inte hade hört ett skit om innan jag fick den med posten från SMB. Jag hade haft den ett tag o inte ens tagit bort plasten för hur ofta e man sugen på o kolla en finsk film egentligen. Men så plötsligt idag så fick jag det där sjuka suget ni alla känner till som bara kan mättas med att man får se en finsk film o jag kollade på den. O den va faktiskt riktigt bra. Man kan ju inte precis som med en engelsk film vara lite okoncentrerad ibland o ändå hänga med när de pratar utan i en finsk film måste man ju sitta på helspänn hela tiden o läsa undertexterna för finska e ju lika lättförståeligt som gammalhebreiska. Men iaf så kan jag rekommendera denna, de va en grymt välgjord o realistisk film som byggde på verkliga händelser o som påminde lite om introscenerna i Rädda meninga Ryan.

hmm

Men nog om detta nu, vi hörs

Vad ska jag skriva?

Min pappa tycker att jag borde satsa på o skriva mer, skriva mycket mer o han har helt rätt i det för de e precis de jag vill göra. Jag älskar ju att skriva o om jag fick som jag ville skulle jag lvilja kunna leva på att skriva. Men de stora problemet e att jag inte vet vad jag ska skriva. Ska jag försöka skriva en bok, artiklar, kolumner, reportage, instruktioner, faktatexter, noveller, reklam, ledare, debattartiklar eller vad? jag har ingen aning om vad jag vill skriva. De enda jag vet e att jag vill skriva. Men ni som läser min blogg kanske kan ha nån idé om vad jag borde skriva o vad jag skulle passa o skriva för nåt. Eller då förstås om jag borde lägga ner det helt, för inte fasen vet jag om vad ni tycker o tänker om de jag skriver o hur jag skriver det.

Så säg vad jag ska skriva eller göra... pleeeeeeeeeease


En lugn påskafton...

Idag har jag tagit de väldigt lugnt o inte gjort speciellt mycket, ganska skönt men sjukt tråkigt. Va hemma hos min kära moder tidigare o käkade lite god mat o letade grejer jag tänkte ta sen när jag flyttar, när de nu blir av. Har hittat en massa roliga saker jag får ta sen om jag vill, en skitsnygg stor ljusstake som ser ut som en sån där judisk kandelaber eller va de nu heter. Sen hoppas jag på o få lite roliga gamla möbler me men de vette fasen om jag kan få. De e som en stor gratis loppmarknad nere i källaren hemma hos mamma o de e kul. Hittar jämt en massa saker jag vill ha.

Igår kväll började jag kolla på Band of brothers på dvd som jag fick i julas o jävlar va bra de e. Jo jag vet jag e sent ute som ser de nu men bättre sent än aldrig iaf.

Tror de blir byn över valborg i år o de e kul, Gaymike ska ju ha inflyttningsfest där i dagarna o de får man ju inte missa.

Puss o fridens liljor

Grillad - Sveriges i särklass sämsta program of all time...

Har suttit ett tag nu o kollat på programmet Grillad. Frågan e om jag ska försöka skriva lite om mina åsikter om programmet, ja jag tror jag ska det. För att såga saker e bland det bästa jag vet.

Alltså vad tänkte svt när de såg det första av dessa program? jag har ingen aning men förhoppningsvis var personen som bestämde om det skulle få sändas full som en analicka som en viss person jag pluggade med skulle sagt, hehe. För e man inte extremt berusad går det verkligen inte att tycka att skiten e bra, programmet suger verkligen nåt så kopiöst att det gör verkligen ont i mig när jag tänker på det. Visserligen ska ju svt köra den här grejen med public service för att alla typer av folk ska få se olika sorters program, men e det inte lite att gå över gränsen att man e tvungen o ha ett program för att blidka Svea rikes mest totaldöda fylletrattar som måste var de enda som tycker att den hjärndöda dyngan som sänds e roligt. Jag anser detta o jag e bra sugen på o skriva till dem där på svt o verkligen klaga på att mina skattepengar går till nåt så in i helvete värdelöst skit att varje gång jag ens tänker på det så vill jag ta livet av mig. Hela jävla programmet går ju ut på att några av Sveriges mest okända nollor som kallar sig komiker ska såga nån känd person, vanligen en som inte en jävel ens bryr sig om såsom Gudrun Schyman. O så står komikerna där o försöker att säga något elakt o samtidigt roligt till den som ska bli grillad o blir de bara total pannkaka av de hela. De e så jävla krystat allting att man helst bara vill skrika högt så att komikern hör genom tvn att han e så jävla dålig o att de e han som borde bli förnedrad. Sen e allt så jävla förutsägbart hela tiden, ta Schyman t ex, man vet ju redan innan att de enda de kommer prata om e att hon e ett fyllo, en kommunist, att hon hatar män o att hon aldrig sagt en vettig sak i hela sitt liv. De e ju visserligen sant allt me men de e inge kul o se på.

Nu ska jag äta chips, gonatt

Na na ni na na na na na na na ni na na na na

Shit vad jag vill ha en sån där läcker soffa de hade i boktipset som gick på tv för typ 100 år sen. Den e så gräsligt ful men den ser ju otroligt mysig ut. Undrar om de finns o köpa nånstans. Jag får väl ta mig en repa ut o kolla runt på myrorna o andra möbelsecond handbuktiker. Fast o andra sidan vet jag ju inte om de ens fanns o köpa förr heller.

Men va tycker ni? skulle den passa in hemma hos mig

hmm

Nu e de snart dags o gå o panta en massa krafs som e kvar sen i lördags.

Puss o hej

Luftslottet som sprängdes

Igår kväll visste jag inte om jag skulle jobba idag eller inte för min snuva gick verkligen upp o ner, ibland kändes de som jag helt klart skulle kunna jobba o ibland kändes det totalt crap i snoken. Men imorse när jag vakna visste jag hur de skulle bli, jag va verkligen inte i stånd att jobba o de va nog tur de för jag låg o läste inatt som en tok o läste ut den sista delen i Milleniumtriologin o den e ju som jag sagt tidigare helt ofantligt bra. O den sista va nog troligen bäst av dem alla. De händer ganska ofta när jag läser att jag fastnar totalt o läser i flera timmar i streck. Men att läsa i nästan 5,5 timmar i streck e nog rekord för mig. Men jag kunde ju verkligen inte sluta läsa, boken va så jävla bra. Så igår läste jag ca 500 sidor. De e sjukt mycket om ni frågar mig. O trots att klockan va över 5 i morse va jag knappt trött, jag ville egentligen bara fortsätta läsa, men jag måste ju sova ibland me tyvärr.

hmm

Read it or die... haha

Jag o Fluffsen spånar lite på o kanske läsa nån kurs ihop i höst på SU, på kvällstid då förstås, men frågan e bara vad. Jag e ju egentligen trött på o plugga men om jag hittar nån intressant kurs på halvfart eller liknande så e jag ju inte helt främmande för idén. De vore kul o lära sig spanska men frågan e ju om inte de e för tungt. Kanske nån skrivarkurs me om de nu finns nån, men vi får se vad de blir.

En dag utan mål

Nu har jag varit hemma sjuk sen i tisdags eftermiddag o de e verkligen inte alls bra, för de första e jag snuvig o för de andra har jag verkligen inte råd o va sjuk o för de tredje så suger de kopung o va hemma o va snuvig som en gris. Men de vet väl de flesta om antar jag. Men grejen e ju den att trots att jag knappt rört mig mer än inne i lägenheten har jag ju inte gjort ett skit mer än läst en massa o kollat på film. Inget ont om detta men de blir tråkigt i längden. O inte faan har jag orkat flytta bort min sexiga knallgula dammsugare som blockerar vägen in i de stora rummet heller. O de e underligt med tanke på att de skulle krävas en arbetsinsats på säkert 30 sekunder för o skyffla undan den. Men e man slö så e man.

Jag tror stenhårt på att den här påskhelgen kommer bli lugn o sjukt boring men på nåt sätt så känns de ganska bra. Jag måste ju bli frisk o så har jag som vanligt inte så mycket pengar o röra mig med. Men frågan e ju då vad fasen jag ska ta mig till. Imorrn kommer jag va borta typ hela dan då jag lovat min kära moder o åka ner o kolla till sommarstället över dan men annars har jag verkligen nada idéer om vad jag ska göra. Men va faan jag säger som han som sket i poolen, de löser sig.

På söndag e de visning iaf...

Welcome to the jungle

Matchen i måndags kommer väl knappast gå till världshistorien som den bästa fotbollsmatchen som spelats, knappast heller den bästa i Sverige, eller i Stockholm, eller på Stockholms stadion, eller i årets allsvenska. Men iaf den bästa som spelats på stadion i år o de e ju inte fy skam hehe. Rätt lag vann ju iaf o de ska bli väldigt intressant o följa några av Djurgårdenspelarna i år, jag har stora förhoppningar på Kebba som kommer bli en storback om ett par år o om han utvecklas bra, Milic o Gustavsson kommer bli riktigt bra om ett par matcher. Milic o Kebba va riktigt bra i måndags, visserligen lirare ju inte Milic hela matchen men han var helt klart en injektion när han byttes in. Annars gillade jag Tauer i måndags me, trots att han knappast ens e bland de 30-40 bästa försvararna i allsvenskan så e han troligen bland de som jobbar hårdast. Tänk om han kunde lära sig att passa bättre o bli bättre defensivt, då skulle han kunna bli riktigt bra.

Underbart TIFO var de ju oxå...

hmm

Janne Tauer

jan

I want out

Home alone

Jahapps då har bror min lyckats styra upp en lya då, faan att han lyckas vinna budgivningar o inte jag, men de e klart han har ju lite mer o buda med. Men de e roligt för honom i alla fall.

Är hemma idag för när jag vaknade i morse mådde jag som en kvävd åsna med gallsten, men sen har de bara blivit bättre o nu mår jag faktiskt ganska bra trots allt så de blir troligen jobb imorrn. Trots att jag inte lyckats somna om sen imorse har jag inte gjort många knop idag mer än kollat på filmen Låt den rätta komma in. Som var lite av en besvikelse tyvärr, men jag hade väl alltför höga förväntningar kanske efter all beröm den fått.

hmm

Nu ska jag snart börja med dagens andra film, förra veckans Lynley "Ett rop på rättvisa". Lynleyfilmerna e ju inte riktigt lika bra som Midsomerfilmerna men inte långt därefter.

lyn
vs

mid

Igår drack jag äppelvin o de smakade som rinnande äppelpaj utan vaniljsås så de va helt klart en ny upplevelse. De funkar nog ett par glas men inte för mycket, de kan ju trots allt ibland bli för mycket av de goda.

En mysig kväll blev det iaf igår...

Fridens liljor

Sjung för gamla Djurgården...

Sex timmar och en kvar kvar nu ca till avspark på världens vackraste fotbollsarena o jag längtar redan. Har längtat i flera månader nu på att säsongen i troligen Europas sämsta fotbollsliga ska börja igen. Att den e sämst bryr jag mig inte om då den fortfarande håller hög klass vad gäller stämning under matcherna, inte när de gäller alla lag då förstås men när vårt kära Djurgården spelar får iaf jag alltid rysningar i kroppen. Älskar att stå på läktaren precis innan matchen börjar o stämma upp till den vackra "sjung för gamla Djurgården", det e en helt underbar känsla.




Dagens låt - Starsailor - Poor misguided fool

Ge mig en lägenhet nu...

Chilinötskrig och en snäll hund...

Festen igår blev ganska lyckad faktiskt trots att en väldans massa folk bangade ur i sista stund av olika anledningar. Vi blev klart färre än jag hade trott o de va tyvärr alldeles för mycket killar. När vi va som flest va de endast två tjejer, en massa killar, två stekare o så självklart en hund. Hunden va jag grymt tveksam till då min lya e så liten o de va en del folk här men han va faktiskt snällare än snällast o de va roligt. Synd bara att han dregglade som en liten ungjävel. De stora problemet med o ha fest e ju självklart att städa upp efter men denna gång tyckte jag att jag varit duktig då jag ställt fram en pappkasse på golvet där folk kunde slänga sina burkar direkt o de gick ju faktiskt bra, de jobbiga e bara att folk inte dricker upp allt i burken innan dom slänger den, o använder man en pappkasse kan ju vilken jävla nolla som helst lista ut vad som händer. Annars va de inget speciellt illa som hände mer än att Martin o Ola hade chilinötskrig vilket märktes idag då de låg chilinötter över hela golvet o sen hade ju nån nisse hällt ut nåt på golvet som jag inte vet var de var men som torkades upp med hjälp av min kökshandduk. Inte de smartaste alternativet dock, typiskt mig.

Idag har jag mått som jag förtjänat men de gör inget för jag har kommit underfund med en sak...

Jag fick ett påskägg av Ola igår, de va snällt.


I wish I had an angel

hmm

Tänk om kylskåpet alltid var såhär fullt utrustad, då hade jag varit lycklig.

Hemmaman kanske ska bli mitt nya yrke

Idag har jag varit en väldigt duktig ung man, eller ung o ung jag e ju om ett par år halvvägs till pensionsåldern men skit samma. Jag har iaf sen jag kom hem från jobbet dammat, torkat, dammsugit, diskat o en massa annat så nu e min lägenhet renare än renat. O jag e riktigt stolt över mig själv. Men egentligen e de ganska illa att de behövs en fest för att jag ska orka städa här hemma o sätta in viktiga papper i pärmar o annat, men vad spelar det för roll. Nu e de rent iaf, sen att de antagligen kommer se ut som Jerusalems förstörelse här imorrn natt e ju ett senare problem. Faktum e dock att jag redan i tisdags när jag kom hem från jobbet o drog bort persiennerna upptäckte att tvn behövdes torkas av så den va ju redan klar iaf. Men bara de e en bedrift av mig som vanligen tror att de e persiennerna som e fördragna när man inte ser ut o de egentligen e fönstrena som e skitiga. De där me skitiga fönster e nåt jag aldrig sett men däremot fått höra utav min kära moder när hon e på besök. De e iaf skönt o slippa städa här nu på ett par veckor, dock kommer jag bli tvungen o torka upp öl från golvet imorrn för Martin kommer ju hit o de flesta vet ju hur han blir när han e lite rund om fossingarna.

De ligger en kortare usbsladd inplastad vid min säng o jag har verkligen inte den blekaste aning om vad den hör till.

Weird

Idag har jag ätit en smaskens tårta.

First day of the sunglasses...

e det idag, iaf för mig o de va riktigt najs. O jag hoppas verkligen att de här vädret kommer fortsätta nu för de e ju så skönt när våren e på gång o de e sol ute. Sen att de e satans jävla kallt på morgonen kan man ju leva med. Jag hoppas de blir varmt o skönt till helgen me för då kanske de bli fler premiärer, nämligen ranchpremiär borta på Olas place. E de varmt o sol ska jag dit o slå lite för de har jag längtat som faan efter. Men jag måste försöka se till o knalla in på glädjekällan först o inhandla lördagskvällens väsentligheter.

hehe

visst e jag lik han sångaren i glasvegas? bara skinnpajen som saknas ju
haha skoja bara

Fidens liljor

I´m on the wall...

Dom håller på o piffar upp kontoret nu som satan o de e ganska kul, massor med rätt coola grejer som vi tydligen ska ha o som jag knappt ens visste fanns. Sen har vi nyss fått ett nytt stort vitt o blankt matbord, men man får inte spilla på de för då kan de bli märken. Känns som ett ganska meningslöst matbord då faktiskt, men men de e rätt snyggt iaf.

Nu e väl inte de här de mesta coola kanske men de e ändå rätt roligt...

yeah

Jag, Leif o Nivea kommer va de första man ser när man kommer in, o kollar till höger hehe

Chandler likes shark porn

Dagens ena avsnitt med vänner e  ju helt klart ett av de bästa ever. När Monica hälsar på Chandler på hans hotellrum i Tulsa o tror att han dra i skinnflöjten till hajattacker på tvn. O sen när han kommer hem över helgen har hon hyrt en film med hajar o tror att han ska bli kåt av de, o han fattar nada. De e så sjukt roligt. O så e de ju de avsnittet då Ross hittar på att Phoebe har haft ett sex år långt förhållande med en Vikram. Hahaha...



Puss o hej





















RSS 2.0